2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
meraba hanımlar .ben aysun, istanbuldayım, kasım 1 doğumlu dünyalar tatlısı ayça isminde kızım var:)
siteyi yeni keşfettim.çok güzelmiş.forum kısmında da ilk yazdığım bölüm burası...sizlerle tanışmak isterim..güzel paylaşımlar herkese ...

hoşgeldin....allah bağışlasın yavrunu....bende dilek...

hosgeldin canim aramizagüle güle büyüt bebegini

HAZAL87 VE LİNDEN geçmiş olsun kuzuşlara....ve ilk dişinizde hayırlı olsun hazal....tickerını farketttim hazal..gurbet ne zor dimi....

canım bende 17.55 de doğum yaptım 22 kasım sabahı sabah leke geldi akşama kdr sancım olmadı dr a gttk nolur nolmaz diye bebek kuruda kalmş suyum btmş bi gece hastanede yattım ertesi gn suni sancı verdilerm sancm gelmedi bnm dr en kötü ihtimal sezeryan olur dedi suni sancı bebeğib hayatını thlkeye sokar dedi şüükürler olsun rabbim yardım ettii sağa salm kurtardk

ayyy ne stersli bir durum...neyseki sağ salim almışsın yavrunu kucağına...

tıckerın da hayırlı olsun.....vay be ortasına da geldik....yakında yaşgünü muhabbetide yaparız...

ama sen gitmişisn zeynep.... ,

akşamüstü yiğitle uyumuştum..şimdide uykum yok......

neyse bende ek gıda işini araştırmya devam edeyim...

sende uyuttun kuzuşları he..:)

benim oğlum demin bir çığlıkla uyandıki sorma...çok korktum..rüyamı gördü acaba...:26:

uyuttum uyuttum
benimkide onu cok yapiyor uykudan bir bagirarak kalkiyorki sanirsin etini koparmislar ama yanina yatinca sakinlesiyor

Meraba kızlar.nasılsınız yavrular nasıl.
Ek gıda hakkında konuşmuşsunuz ben başlayalı 15 gün oluyor .iyi gidiyor maşallah .
Ayrıca şeyi sorucam sizin bebişler gündüzkaç kez uyuyr bir de ne kadar..benim kız bu aralar çok kısa uyuyor bir saati doldurmuyor.üç kez uyuyor acaba normal mi?

canım çok tşk ederim şükürler olsun sağa salim kucaklaştık meleğimle..çok stresli sezeryan olcam diye çok korkuyodum ama o bigece yattım yaa psikolojim alt üst oldu gece bağıranlar çağıranlar bi ysndan doğan bebeklerin ağlaması doğum yapan gidiyoduu bi ara sezeryanmı olsam ddim okdr zormu bu normal doğum dedim nasıl parçalıyolar kendilerini allahım neyseki sezeryana kalmadan kurtardık.bu arada ek gıda olarak ne veriyosunuz yavrucaklara ben meyve püreleri veriyom evde kendm hazırlıyomm çorbalara başladınzmı evde yoğurt yaptınızmı ben yoğurt yapma mak aldım ama daha denemedim nasıl yapıyosnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…