2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
laptopumun şarjı bitene kadar yazayım kapanınca yatarım..şimdiden iyi geceler diyeyimde....:)

kızlar oğlumum 1 hafta sonra 5 ayı dolacak. doktor pastörize paket sütten yoğurt yap dedi bana ama 1 yaşına kadar inek sütü verilmiyo diye biliyorum siz nasıl yapıyorsunuz yoğurdu?

canım pastörize sütten yapılması gerekiyor tabiki çünkü daha çok vitamin var yoksa neyle mayalıcaz zatenn benimkii yoğurdu pek sevmedii .mayalamayıda bıraktım ztenn çokta beceremedimm :))babymix aldım doktorumuz söyledi ondan ver dedi ama onuda sevmedi inş. seninki sever..

ben dün muz verdim kızıma kakasında siyah siyah ip gibi bişeyler vardı.bi kez daha vermitim aynısı olmuştu muz verenlerde oldumu aynısı?

ay canım yaa muz kabız yapar bizler bile kabız olunca ne kadar zorlanıyoruz o nu dşünemiyorum çok erken değilmi??

offf benim kızımında yanaklarında var hipokort kullanıyorum arada geçeiyor sonra yiine çıkıyor millet lap lüp öperse ççıkar tabi bundan sonra öptürmücemmm ayy sinir oldummgeçmiş olsunn bu arada canım

bende demir ilacına bugün başladım bakalım ne olucak.doktor 10 damla dedi ama sağlık ocağı 5 damla dedi,bende 5 vericemsiz kaç damla verdiniz adı ne ilacın?

ben 7 damla veriyorum sana bi tavsiyem var bence hemen 5 damlayı birden verme alıştıra alıştıra ver yani 1.gün 1, 2.gün 2 damla 3. gün 3 damla şeklinde çünkü çok iğrençç( birde alışır en azından ben öyle yaptım ferro sanol diye bi damla..

ay yavrum kıyamam ben ona. çok geçmiş olsun canım. bu alerji filan eskiden yoktu. bende sonradan oldu. babasında da var. inşallah oğlumda olmaz!

alerji bizde de var ebn doğduğundan beri öpüyorum ama başka kimseye öptürtmüyorum.

kıyamam ben bebişine, çok geçmiş olsun canım!

geçmiş olsun canım. belki üzüm suyu yapmıştır. verme bakalım geçer belki.
benimki ek gıda yemiyor henüz ama bazen vücudunda nokta nokta kabarık oluyor. sabuntozu kalıntısından olabilir. ek durulama yaptırıyorum. aslında dalin sıvı deterjan almam lazım.

yanağını mı elliyorlar. yok artık. elleri temiz değildir. bebeğin eli öpülür, ayağı öpülür o kadar o da yakınların sadece. ay o sakal konusunda bende eşimi fırçalıyorum hep. hep dün traş oldum diyor. anneside kızdı. şimdi daha sık traş oluyor. cildi narin bebişlerin anlatamıyorum bir türlü. değdiği anda kıpkırmızı kabarıklar oluyor.

kızlar ben henüz yastık kullanmıyorum kullansammı???

canım erken değil mi daha?

yastık ben de kullanmıyorum. yüzüstü yatıyor zaten.

senin bebişinde mi yüzüstü yatıyor. çok rahat değil mi. uyanınca kollarının üzerinde kalkıyor.
daha uzun uyuyor.

benimki mama yiyor, yoğurt için mamanın sitesine baktım. yoğurt yapılıyormuş mamadan. anneme söylerim o yapar. sevmezse bende babaymix alırım.
damlayı söylemen iyi oldu. bende öyle veririm. dr. ver derse tabi.

kızlar bebişlerin yanaklarından bahsetmişsiniz benim bebeğiminde yanaklarıda ciğer gibi kıpkırmızı pütür pütür oluyodu doktor beklazon diye krem verdi müthiş iyi geldi ama tabi kortizonlu onun için fazla sürmemek gerekiyo onu sürdükten sonra sebametin bebek yüz kremini kullanıyorm bu arada sakın öptürmeyin onunda çok etkisi var iki kızım var onlar çok öpüyodu öptürmüyorum artık ama başkalarına bişey diyemiyorum kırılır diye ama aslında söyleme taraftarıyım

canım evin soğukluğuyla yoğurdun alakası yokki.bizim ev sobalı bide son kat,kışın mutfakta durulmuyor yoğurdumuda mayalıyorum.önemli olan sütün ısısı ve mayadan sonra üstünü sıkı kapatmak.

MELODİ ben dalin detarjan kullanıyrum...çok memnunum.....pahalı ama napim....toz detarjan kulandığımda sıcaksuda eritip öyle koyuyordum

bide yapmadı kabızlık çok şükür,zaten çok fazla vermiyorum.

boşver kırılırsa kırılsınlar halenur....oğlumdan değerli değil kimse....onlarda ince fikirli olsunlar canım biraz...

Tünaydın annişler;
nasılsınız;?
Artık herkes ek gıdadan bahsetmeye başlamış
ahh bebeler büyüdü de ek gıdaya geçtik vay bee zaman çok hızlı

MELODİ ben dalin detarjan kullanıyrum...çok memnunum.....pahalı ama napim....toz detarjan kulandığımda sıcaksuda eritip öyle koyuyordum

benimde almam lazım. toz olanıda elde yıkamada kullanırım artık. filesini filan yıkıyorum. yada kakası taştığında elimde temziliyorum.

ben omobaby kullanıyorum.yumuşatıcıda dalin kullanıyorum,şimdilik bir sorun yok...

omobaby duymamıştım hiç. sıvı mı toz mu ne kadar fiyatı?

ben hala hacışakir granül kullanıyorum, şimdiye kdar bir sorun olmadı.

bu arada biz devit ve demir damlası kullanıyoruz. ek gıda olarak elma püresi, havuç suyu ve aptamil sütlü pirinçli... yoğurt bugün başlayacaktım ama mayalamaya fırsatım olmadı yarın inşallah :)

brc80, canım sağol... sanada gecmiş olsun inşallah düzelir yanaklaarı. bizde de birsürü sivilce var 2 aydır dr tükürükten oluyor dedi eller hep ağızda ya :) bir dee özelden yazmıştım gitmedi mi acaba?

toz deterjan, valla fiyatını hiç hatırlamıyorum 12 falan galiba en son eşim almıştı.

OMO Baby

Son düzenleme:
annişler slm nasılsınız ben bugün daha hç iş yapmadım kahvaltı sofram dahi ortada kızım ayağımda sallıyomm 2 gndr çok huzursuz dişmi çıkarck ne iyice beyazladı sertleşti diş etleri varmı aranızda diş çıkaran kızlar bn bu cetveli yapamadım yaa nasıl yapcam bi tarif edin size zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…