2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biliyorum bile bilede yapıyorum,bu benim ilk vukuatım değil

Canım bazı şeyler kaynatmaya gelmiyor malesef sadeçe yıkayıp sıcak suda 2.3 dk. Bekletmek gerekyr haklısn içimiz rahat etmıyo ama kaynatncada bazı maddeler açıga çıkıyo.bende de bir oyunck var yıkanmaz diyo kadıfe aslnda yıkanırda içındekı zil ötmz bu seferde napıcaksam artk

hay allah iyiliğini versin kız.... hoş benimde bir iki vukuatım vardır öyle...

seninki ne marka ben avent almıştım kaynayan suda 5dk bekletebilirisniz yazıyor....ben sabunlu sıcak suda yıkadım...sonra kaynar suyu üstüne döktüm...artık öyle yapıyorum valla....hep steril yaşayazki bu çocuk...

mavicim ilk resimdeki mavi yeşil daha güzel ve önündeki masa daha geniş.

Son düzenleme:
şekerpare sen tek başına mı yıkıyorsun bebişini.
ben hayatta yıkayamam. hem ağrlaştı hem de suya değdi mi çap çup elini ayağını vuruyor. filenin üstünde olmasına rağmen.

İyiyiz canım fıstığımı banyo yaptırdım o uyuyot bendfırsattan istifade dinleniyorum:) sen nasılsın yiğit nasıl

ohh iyi olmuş valla.bizde yapıcaz banyo ama çok belim ağrıyor tek başıma uğraşamıcam...akşam eşimle yaparız artık....

yiğitçik yarın gastreontolojiye kontrole gidicek bakalım ne diyecek doktor...

şekerpare sen tek başına mı yıkıyorsun bebişini.
ben hayatta yıkayamam. hem ağrlaştı hem de suya değdi mi çap çup elini ayağını vuruyor. filenin üstünde olmasına rağmen.

Genlde tek başıma yıkıyorum canım bazen kv demi çağırıyoru bazende akşam babasıyla yıkıyorum evet bende zorlanıyorum artk durmuuor oraa buraya dönüp duruyor küvetede sığmaz oldular artık

oturmaya başlayınca küvete oturturum. oturma minderi almak lazım.
filesi esnedi bende ayak ucundaki bantını dikip kısalttım.

Bende banyo yaptırdıktan sonra çok ağrıyor belim uyandı zaten dinlenemedim:) eşim geç geliyor bu aralar yorgun oluyo vakit olmuyo yani inşallah herşey yolundadır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…