biliyorum bile bilede yapıyorum,bu benim ilk vukuatım değilatusaprenses bu kv. anlamıyorum. sanki oyuncak veriyoruz. bide diyor daha küçük anlamaz. benden ayrı olucak demiştim. bir gün eve geç gittim, pediküre gitmiştim anlamayan çocuk 3 saat ne mama yemiş ne uyumuş; ağlayıp mızıldanmış. hala helak olmuş. kv. tansiyonu çıkmış. allahtan anlamıyor.
delimavi allah senin iyiliğini versin, alıştırma bardağı cam değil ki kaynatıyorsun. yapma bu kadar iyi değil, biraz mikroba alışsın. emeklemeye başlayınca ne yapıcan?
ben safmıyım fazlamı pimpirikliyim bilmiyorum.bebişe alıştırma bardağı aldım.üzerinde kaynatmayın yazıyor ama ben inatla steril olsun diye kaynattım bardak yamuldu off ya,başka birşeyde yine aynı hatayı yapmıştım tirleydi galiba ama ne yapayım içime sinmiyor ilk aldığımda bir yıkamada hemen kullanamıyorum.biri bana dur desin
ben safmıyım fazlamı pimpirikliyim bilmiyorum.bebişe alıştırma bardağı aldım.üzerinde kaynatmayın yazıyor ama ben inatla steril olsun diye kaynattım bardak yamuldu off ya,başka birşeyde yine aynı hatayı yapmıştım tirleydi galiba ama ne yapayım içime sinmiyor ilk aldığımda bir yıkamada hemen kullanamıyorum.biri bana dur desin
resimdeki naylon galiba..canım vib bende var iyi çok fonksiyomnlu ama naylon değil kumaş. ben böyle istemiştim ama birsey dökülğünce ıslanıyor ve kolay kurumuyor. boşuna naylon yapmıyorlarmış... diğerini bilemiyorumyakından görmek gerek
nasılsınız annişler ve kuzuşları...
resimdeki naylon galiba..
İyiyiz canım fıstığımı banyo yaptırdım o uyuyot bendfırsattan istifade dinleniyorum:) sen nasılsın yiğit nasıl
şekerpare sen tek başına mı yıkıyorsun bebişini.
ben hayatta yıkayamam. hem ağrlaştı hem de suya değdi mi çap çup elini ayağını vuruyor. filenin üstünde olmasına rağmen.
ohh iyi olmuş valla.bizde yapıcaz banyo ama çok belim ağrıyor tek başıma uğraşamıcam...akşam eşimle yaparız artık....
yiğitçik yarın gastreontolojiye kontrole gidicek bakalım ne diyecek doktor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?