ben eşimle bile zor yıkıyorum,eşim bile tutarken zorlanıyor.tek yıkamayı düşünemiyorum hareket ettiği için ama mecbur kalsam belki yıkarım.filedemi yıkıyorsun?delimavi, eğer yakında e-bebek varsa bence gör öyle al. dediğim gibi çok fonksiyonlu herseyinden memnunum ama ıslanınca geç kuruyor işte..
melodi, ben de tek yıkıyorum yapamam sanmıştım ama kolay oldu alıştım. ağırlaşınca daha kolay oldu benim için :)
ben eşimle bile zor yıkıyorum,eşim bile tutarken zorlanıyor.tek yıkamayı düşünemiyorum hareket ettiği için ama mecbur kalsam belki yıkarım.filedemi yıkıyorsun?
akşam akşam sinir oldum yaa,siz olsanız ne yaparsınız.benim bundan 7yıl önce kullandığım faturalı hattım vardı,ben bunu o zaman kapattırmıştım.son faturayı ödememişim ki onada emin değilim.bugün pat bir telefon arayan avukat,faturanız icrada işte bilmem faizli borç 800,ama hemen öderseniz,300müş.falanda filan.neymiş efendim 130 tl faturam ödenmemiş,peki sizede soruyorum 7yılda hiçmi uyarı gelmez?5sene beklenirmiş sonra takip başlanırmış,parayı ödemekte mesele değil bu nasıl bir sistem aklım almadıpeki bu borç katlanıpta daha yüksek rakam ulaşsaydı,resmen oyun oynuyorlar yaaa.............
onu yapsamda yinede borcu ödeyecekmişim.avukat öyle diyor.saçma işte valla şuanda aynı başka bir şebekeye geçmeyi bile düşünüyorum,o kadar sinir oldum..aaa hayret bisi ya ne tuhaflar borcu coklatim oyle haber veriyorlar.
ne kopracagini sasirmis insanlar sende hakkini savunabilirsin simdiye kadar uyari almadim diye..
reklamlarda var ya,banada bir kol center olayı yani
canım ya bnde şimdi çk gldm bi tuhaflık bnde farketmştimde sölemedim ne biliym hem blmiyon yapmayı hm laf ediyon gibi olmasın dedimmm ayy alemsn yaaaa
Kraft Circle Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! kızlar bi bakarmsnz mama sandalyesi nasıl
selam kizlar
yarin kontrolümüz var bakalim sünnet olacazmi
hadi bakalım hayırlısı....
biizmde kontrolümüz var...bakalım alerji durumumuz ne alemde...kan testi yapıcakmı ek gıda olayına ne diyecek...bla bla bla....
düşünüyorum canım,enayi yerine konulmak hoşuma gitmediselam kızlar nasılsınız bakalım kızımı banyo ettircektim babası uyutmuş artık uyanınca yaptırırım bu arada bitmek bilmeyen bu kış ne olucak bilmem izmirde yarın ve çarşamba daha soğuk olcekmiş yine eve kapandık bu gidişle hazirana kadar yaz gelmicek bizde bu sene hevesliyiz ya bebelerle gezmeye yok olmuyo işte meteorolojı mayısa kadar böyle hiiiççç ümitlenmeyin diyor bizede bu ay kooollll center yani
ha delimavi neden gsm operatörünü değiştirmiyorsun ben bu olayın üstüne hemen değiştirirdim ki yaptımda 1 yıl önce 10 yıllıdır kullandığım gsm operatörünü değiştirdim şimdi çok memnunum ohhh be dünya varmış ne kazıklar yemişim zamanında şimdi çok konuşuyorum az ödüyorum salaklığıma doymayım eşimde değiştirdi o da çok memnun
iyi geceler zeyn,hadi hayırlısı bakalım.selam kizlar
yarin kontrolümüz var bakalim sünnet olacazmi
düşünüyorum canım,enayi yerine konulmak hoşuma gitmedi
iyi geceler zeyn,hadi hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?