2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yatsamda çocuk uyanır diye uyuyamıyorum,gündüzde iş yaptırmıyor,benden başka bu saatte ütü yapan varmı acaba

off ütü bitti bende bittim,birazdan yatarım..farkındamısınız eskiden topikten çıkmayan arkadaşlar artık gelmiyor.ama başka topiklerde geziyorlar.artık zevk almıyorlar bu topikten heralde

zeyn senin ikinci çocuk bilirsin,başına nasıl şekil verdin nasıl yatırıyorsun ömeri,bizimki sanki düzleşmeye başladı arkası ne yapabilirim..:26:

zeyn senin ikinci çocuk bilirsin,başına nasıl şekil verdin nasıl yatırıyorsun ömeri,bizimki sanki düzleşmeye başladı arkası ne yapabilirim..:26:

ben kizimi nasil büyüttüm neler yaptim inan hatirlamiyorum oglumdada hicbirsey yapmadim kafasiyla ilgili oluruna biraktim öyle sekil felan vermedim zaten hep sirt üstü yatiyor kendiliginden düzelir o merak etme

ben kizimi nasil büyüttüm neler yaptim inan hatirlamiyorum oglumdada hicbirsey yapmadim kafasiyla ilgili oluruna biraktim öyle sekil felan vermedim zaten hep sirt üstü yatiyor kendiliginden düzelir o merak etme
ben yuvarlak olsun istiyorum ilk zamanlar dikkat ediyordum,şimdi kendi dönüyor bana düzleşiyor gibi geldi inşallah düzelir.

selam ve iyi uykular kızlar ve bebeler bende yatıyım artık kızımı bnyo ettirdim ve şimdi uyudu bi bakim dedim ne alemdesiniz diye ayyy sanki dişim ağrıcak gibi çürük bi dişim var ta hamilelikten şimdide emziriyorum diye erteliyorum bakalım inş ağrımaz ağrımasını istemiiiyorumm

günaydın kızlar..

ZEYN ve INFOX iyi haberlerle gelirsiniz inçallah.

SONUYOK biz haftasonu çorbaya başıyoruz. drumun verdiği çorba tarifini vereyim. yarım kabak yarım havuç yarım patates 1 tatlı kaşığı pirinç 1 bardak suyla haşla. pişince biraz sızma zeytinyağı koy. çatalla ezerek yedir. blenderdan geçirme biraz tırtıklı olsun. 6 aylık olunca içine çiğden bir top köfte koy.

farkettiğim birşey var,maden suyu sütü arttırıyor,test edildi onaylandı

Evet canı benim sütümü de baya artırıyordu bende önermiştim ilk zamanlar herşey gaz yaptığı için korkmadan içtiğim tek şeydi:) ama ilk zamanlar çok az emdiğinden 2şişe maden suyu içince göğüslerim çatlıycaktı fazlasunı sağdım buzlukta kullanöaya diçim sinmiyo ama

oooooooooooooooo kimler gelmis
nerdesin canim coktandir yoksun toprak nasil dis cikardimi sen neler yapiyorsun
ben geldimmm, zayıflama taraflarındayım bu aralar kızlara da bi bakim dedim..
toprağın dişi çıkmadı daha teyzesi ama salyalıyız baya.. iyi bütün gün konuşuyor :)

ben saat 12 de meyve veriyorum (elma püresi, armut püresi, havuç suyu dönüşümlü olarak), saat 4 te de yoğurt veriyorum. çok seviyo maşallah 1 kaseye yakın yiyor :)

çorbayı da yazmış yukarda brc.. ilk başta havuç, patates, biraz irmik ve bir tatlı kaşığı zeytinyağıyla yapılan çorbadan başlanıyor. tuz yok ben daha başlamadım 6 mız tam dolsun öyle başlicam çorbalara falan.

Son düzenleme:
günzydın kızlar ZeYnEp inşallah sende ii haberlerle gelirsin gerçi aklı ermiyorken sünnet daha ii acı çektiklerini hatırlamazlar ama büyüyüncede sünnetliklerle çok şeker oluyorlar.SoNUYok canım sütünü sağsanda dişinle ilgili tedavini olsan ii olur sonra iltihap yaparsa çok acı çekersin bide antibitotik alman gerekir ihmal etme bence.bizde bugün idrar yolu enf.geçmiş mi ne durumda diye tahlil yaptırıcaz sonuca göre de ultrason istedi onu yaptırıcaz dua edin kızlar geçmiş olsun çok canı yanıyor miniğimin kıyamıyorum

Hadi canım gazan mübarek olsun çok ağır diyetler yapmıyosun dimi hem süt için hemde saçlarımız dökülüyor dikkat et.birde KıZlAR doktoru ek gıda konusunda liste veren var mı varsa paylaşırmısınız 6.ay dolunca bizde başlıycaz ama bizim doktorda tık yok.zeynepcim yoğurdu sen mi mayalıyorsun hazır mı aldın hangi sütten mayaladın kendin yaptıysan

dilek gittiniz mi doktor ne dedi nasılmiş yigit (6.30 da kalkıcam diyince doktora erken gidiceksiniz diye düşündüm ama belkide eişni işe göndermeye kalkıcaktın :)

yok yapmıyorum ağır diyet. aslında yapardım da işte dediğin gibi süt olayımız var..

kendim yapıyorum yoğurdu hayatım.. günlük sütten mayalıyorum. sütçü bulsam ondan alcam da yok..

yok yapmıyorum ağır diyet. aslında yapardım da işte dediğin gibi süt olayımız var..

kendim yapıyorum yoğurdu hayatım.. günlük sütten mayalıyorum. sütçü bulsam ondan alcam da yok..

Benimde göbeğim kaldı ve yanlar da simit aynaya bakınca kütük gibi geliyır gözüme hiç kıvrım kalmamış ama spor yapamıyorum fırsat bulup. İnek sütünden yapmakla bir sorun olmuyor muymuş (artık sütçü bulamayız kaçmadı hiç enson ben çocukken alıyordu annem )

günaydın annişler ve kuzuşları...biz doktordan geldik...

bugunde grev varmış iyimi...hastaneye bir gittim azıcık insan var...gerev var dediler...off çok canım sıkıldı...doktoru bekledim bende randevuyu o vermişti çünkü...neyseki bizm doktor greve katılmadı hastalarına baktı....

yaklaşık 2 aydır kan görmediğmizi söyledim...ek gıdaya başlamadan önce yoğurt deneyeceğim...yoğurt bişey yapmazsa peynirde yapmaz sanırım..3-4 gün sonrada ek gıdaya geçerim...bize veridği özel bir mama vardı tadı iğrenç yiğit yiyemedi...pirinç unu ve pekmezde katabilirsin mamaya dedi....yada milupanın 7 tahıllı 8 tahıllı bişeyi varmış onunla yapabilirmişim mamasını...diğer besinler aynı elma armut havuç denicez sonra muz kivi çilek ama onlar sonra denenecek....çorbada kabak patates havuç pirinç...tabi bunların hepsi teker teker denenip durumuna bakılacak...kan görürsek o besini kesicez...

tuz katabilirmiyiz dedim..bir yaşına kadar vermeyin dedi...ben verme taraftarıyım ama bakalım kendi çocuk doktorumuzada sorucam bunu 6ay kontrolünde...

cildi kuru dedim bir krem yazdı daha almadım...

akşam su vermeyede başladık oğluma...suluktan içmeyi beceremedi ama olsun..:)

bizde durumlar böyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…