iyi geceler kızlar...ınfox kaçar..:)
sabah 6.30da kalkıcaz...daha ne duruyorsam burda....
yatsamda çocuk uyanır diye uyuyamıyorum,gündüzde iş yaptırmıyor,benden başka bu saatte ütü yapan varmı acaba
zeyn senin ikinci çocuk bilirsin,başına nasıl şekil verdin nasıl yatırıyorsun ömeri,bizimki sanki düzleşmeye başladı arkası ne yapabilirim..:26:
ben yuvarlak olsun istiyorum ilk zamanlar dikkat ediyordum,şimdi kendi dönüyor bana düzleşiyor gibi geldi inşallah düzelir.ben kizimi nasil büyüttüm neler yaptim inan hatirlamiyorum oglumdada hicbirsey yapmadim kafasiyla ilgili oluruna biraktim öyle sekil felan vermedim zaten hep sirt üstü yatiyor kendiliginden düzelir o merak etme
yoruldum galiba yatsam iyi olucak,iyi geceler zeyn
farkettiğim birşey var,maden suyu sütü arttırıyor,test edildi onaylandı
ben geldimmm, zayıflama taraflarındayım bu aralar kızlara da bi bakim dedim..oooooooooooooooo kimler gelmis
nerdesin canim coktandir yoksun toprak nasil dis cikardimi sen neler yapiyorsun
ben saat 12 de meyve veriyorum (elma püresi, armut püresi, havuç suyu dönüşümlü olarak), saat 4 te de yoğurt veriyorum. çok seviyo maşallah 1 kaseye yakın yiyor :)kızlar bebişlere neler yediriyorsunuz ben 3 gün yarım elma püresi ve 2 gündürde armut püresi veriyorum bi 3 ünde yoğurt vermiştim bi çorba kaşığı acaba çorbayada başlasammı çorba verenler bana çorba tarifi verirmisiniz nasıl yapıyosunuz?
Hadi canım gazan mübarek olsun çok ağır diyetler yapmıyosun dimi hem süt için hemde saçlarımız dökülüyor dikkat et.birde KıZlAR doktoru ek gıda konusunda liste veren var mı varsa paylaşırmısınız 6.ay dolunca bizde başlıycaz ama bizim doktorda tık yok.zeynepcim yoğurdu sen mi mayalıyorsun hazır mı aldın hangi sütten mayaladın kendin yaptıysanben geldimmm, zayıflama taraflarındayım bu aralar kızlara da bi bakim dedim..
toprağın dişi çıkmadı daha teyzesi ama salyalıyız baya.. iyi bütün gün konuşuyor :)
ben saat 12 de meyve veriyorum (elma püresi, armut püresi, havuç suyu dönüşümlü olarak), saat 4 te de yoğurt veriyorum. çok seviyo maşallah 1 kaseye yakın yiyor :)
çorbayı da yazmış yukarda brc.. ilk başta havuç, patates, biraz irmik ve bir tatlı kaşığı zeytinyağıyla yapılan çorbadan başlanıyor. tuz yokben daha başlamadım 6 mız tam dolsun öyle başlicam çorbalara falan.
yok yapmıyorum ağır diyet. aslında yapardım da işte dediğin gibi süt olayımız var..Hadi canım gazan mübarek olsun çok ağır diyetler yapmıyosun dimi hem süt için hemde saçlarımız dökülüyor dikkat et.birde KıZlAR doktoru ek gıda konusunda liste veren var mı varsa paylaşırmısınız 6.ay dolunca bizde başlıycaz ama bizim doktorda tık yok.zeynepcim yoğurdu sen mi mayalıyorsun hazır mı aldın hangi sütten mayaladın kendin yaptıysan
yok yapmıyorum ağır diyet. aslında yapardım da işte dediğin gibi süt olayımız var..
kendim yapıyorum yoğurdu hayatım.. günlük sütten mayalıyorum. sütçü bulsam ondan alcam da yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?