2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kilom çok o yüzden başlamam lazımdı artık. zaten 6. ayı bekliyodum.. yaz ortası zayıf olurum inş. sen de takma gider zamanla çok kilon yoksa..

sütçü vardı geçen sene ama bi istanbula gittim adam geldi bulamadı heralde bir daha da gelmedi. bakalım araştırmalarım devam ediyor :) bence bir sakıncası yok inek sütünün.. abartmamak lazım diye düşünüyorum..

ayrıca ben demir damlası da veriyorum vermeyi de düşünmüyorum..

geçmiş olsun inşallah bir daha tekrarlamaz!

inşallah düzelmiştir canım! güzel haberlerini bekliyoruz.

canım sende mi izmirdesin? sorma valla kaç haftadır pazarları hava iyi olsun diye bekliyorum. hep kötü. şöyle çıkıp bir gezemedik. eve hapsoldum. işe de gelmesem patlardım herhalde.

hoşgeldn laylaylay bende 23 kasın da doğum yaptım 17.55 bebişin nasıl diş çıkarma evresi başladımı

çıldıracam kızlar bu sabah it5ibariyle 97 olmuş durumdayım kilo vereceğime paso alıyorummmm ayyyy yok anacım başlayacam rejimeee kızıma dayanamıyom emiyo doğum yaptktn snra 90 dm şimdi 97 ayyy biri bana dur desin ne bu iştah kızım yaaaaa yemek te değil paso abur cubur tatlı yiyommmm

canım benim kızımn elleri 3 aylığndn beri ağzındn çıkmıyo parmağıyla damağını kaşıyo snra kusuyooo ek gıdalara gelnce ben kmseyi pek dnlemedm 3 aylıktı cm rendede elma rendelip tam bütün değil küçük yarım ay şeklnde 2 çay kaşığı falan ediyodu ondan veriyodm başka tatların olduğunu blsn diye ama tabi sürekli değil hftada bi iki hala öyleyimm yani tam olarak ek gıdaya geçtiğim sölenemez aklıma geldikce ben vermek istedikce elmadır muzdr çilektr ezip veriyom çilekler tm tatlı olmadğndn azcık muzla ezip veriyom doğduğndn beri ara ara suyunu veriyom dün sofrada yemek yerken kucağmdaydı azck yoğrt verdm 1 çay kaşığı bile etmez yanii dışarda işim varsa kime bırakırsm yanında ayına uygun mamasını bırakıyom yediriyolar oda bu geçen hafta oldu kayseriye gttm eşimle gezmeye bebeşi yengeme bıraktım sabah ondn gece 11e kdr öle işte haa bir iki kere de bu kavanozdaki meyvelerden yedrdm az az öle işteee 12 gn geçsnde bi çorba yla başlayacam kahvaltılaraad ufak ufak başlarım

ben yürümeye başladım, umarım kilolarım gider. eski kıyafetlerimi özledim. bende kilo veremezsem bu yaz hamile elbislerimi giyeceğim.

kızlar bu cetveli nasıl uzun yapabilirim bilen varsa yardım etsin.

kızlar ya sütüm az geliyo napıcam ben ya ilk altı ay sadece anne sütüyle beslemek istiyordumm sizler neler yapıosunuz ya ek gıda yada takviye veriyomusunuz nolur bişeyler anlatın bana benim kızım 17 kasım da doğdu hemen cevap bekliyorummm:18:

zeynn noldu bebiş...

şekerpare doktor ne dedi...

sonuyok geçmiş olsunn...valla benim dşimde kötü....kalsiyum almıyorum diye dahada kötü oldu dişetlerim....giitim doktora hiç bir işlem yapamadı emziriyorum diye..

kızlar spor eğitmeni olarak şunları tavsiye edebilirim:

emziren anneler sürekli canı tatlı ister çünkü kan şekerimiz düşer ama siz napıcaksınız TATLI yemiyceksiniz yersenizde yemekten sonra 1 saat geçsin öyle yiyin. yediğiniz tuzlu yemeklerle tatlı karıştı mı vücudunuzda patlama yapıyo ve buuum kilo olarak size geri dönüyo. bunun yanı sıra meyva da aynı şekilde siz bunları illaki biliyorsunuzdur.

bir de sürekli ay ben zayıfladım diyin kendi kendinize psikolojik zayıflama denir buna. kendi kendinize ay çok zayıfım, bi deri bi kemik oldum falan filan. bazı insanlar vardır ay bana su bile yarıyo ben çok yemek yiyen bir insan değilim ama çok kilo alıyorum. işte yanlış burda başlıyo beynine şişmanlamayı hükmediyo ve gene buuum şişmanlıyo mesela ben zayıflamaktan çoook korkuyorum ve 58 kiloyum ay karnım inmesin dedim ne göbek var ne bi halka dediğiniz şey

bana çatlak kremi al çatlamasın vücudun dediler ben çatlamaz çatlamaz dedim çatlamadı her şey beyinde bitiyo ben var ya ben bi oturuşta 4 tane lahmacunu dakikasında götüren bitipim ama gelin görün halimi
pazar günü ilk defa gezmeye gittik eşim ben ve almira bebekli kadınlar önce çocuğun annesinin ben olup olmadığımı sordular (çok bozuldum valla) sonrada kiloyu nasıl verdiğimi sordular bende söyledim hiçbişey yapmıyorum 4,5 aydır evdeyim dışarıda çıkmıyorum
canlarım birazda bünye meselesi ama önceki dediklerime uyun

slm kılzar
dün bende doktora gittim artık eşimin çenesine dayanamadım belimde sertleşme varmı ilaç verdi onlar bitince geçmezse ortopediye gidecekmişim doğumla alakalı olabilir dedi belden yediğim iğneler mi zarar verdi ne anlamadım zaten hiç kendimle uğraşacak halim kalmadı nerdeyse 6 ay bitiyor ben hala çok zorlanıyorum galiba ben çocuk büyütmeyi beceremiyorum bir çocuk bu kadar huysuz olamaz nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum delirmek üzereyim artık nefes alamıyorum boğuluyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…