Benimde göbeğim kaldı ve yanlar da simit aynaya bakınca kütük gibi geliyır gözüme hiç kıvrım kalmamış ama spor yapamıyorum fırsat bulup. İnek sütünden yapmakla bir sorun olmuyor muymuş (artık sütçü bulamayız kaçmadı hiç enson ben çocukken alıyordu annem )
günaydın annişler ve kuzuşları...biz doktordan geldik...
bugunde grev varmış iyimi...hastaneye bir gittim azıcık insan var...gerev var dediler...off çok canım sıkıldı...doktoru bekledim bende randevuyu o vermişti çünkü...neyseki bizm doktor greve katılmadı hastalarına baktı....
yaklaşık 2 aydır kan görmediğmizi söyledim...ek gıdaya başlamadan önce yoğurt deneyeceğim...yoğurt bişey yapmazsa peynirde yapmaz sanırım..3-4 gün sonrada ek gıdaya geçerim...bize veridği özel bir mama vardı tadı iğrenç yiğit yiyemedi...pirinç unu ve pekmezde katabilirsin mamaya dedi....yada milupanın 7 tahıllı 8 tahıllı bişeyi varmış onunla yapabilirmişim mamasını...diğer besinler aynı elma armut havuç denicez sonra muz kivi çilek ama onlar sonra denenecek....çorbada kabak patates havuç pirinç...tabi bunların hepsi teker teker denenip durumuna bakılacak...kan görürsek o besini kesicez...
tuz katabilirmiyiz dedim..bir yaşına kadar vermeyin dedi...ben verme taraftarıyım ama bakalım kendi çocuk doktorumuzada sorucam bunu 6ay kontrolünde...
cildi kuru dedim bir krem yazdı daha almadım...
akşam su vermeyede başladık oğluma...suluktan içmeyi beceremedi ama olsun..:)
bizde durumlar böyle....
günzydın kızlar ZeYnEp inşallah sende ii haberlerle gelirsin gerçi aklı ermiyorken sünnet daha ii acı çektiklerini hatırlamazlar ama büyüyüncede sünnetliklerle çok şeker oluyorlar.SoNUYok canım sütünü sağsanda dişinle ilgili tedavini olsan ii olur sonra iltihap yaparsa çok acı çekersin bide antibitotik alman gerekir ihmal etme bence.bizde bugün idrar yolu enf.geçmiş mi ne durumda diye tahlil yaptırıcaz sonuca göre de ultrason istedi onu yaptırıcaz dua edin kızlar geçmiş olsun çok canı yanıyor miniğimin kıyamıyorum
selam kızlar nasılsınız bakalım kızımı banyo ettircektim babası uyutmuş artık uyanınca yaptırırım bu arada bitmek bilmeyen bu kış ne olucak bilmem izmirde yarın ve çarşamba daha soğuk olcekmiş yine eve kapandık bu gidişle hazirana kadar yaz gelmicek bizde bu sene hevesliyiz ya bebelerle gezmeye yok olmuyo işte meteorolojı mayısa kadar böyle hiiiççç ümitlenmeyin diyor bizede bu ay kooollll center yani
ha delimavi neden gsm operatörünü değiştirmiyorsun ben bu olayın üstüne hemen değiştirirdim ki yaptımda 1 yıl önce 10 yıllıdır kullandığım gsm operatörünü değiştirdim şimdi çok memnunum ohhh be dünya varmış ne kazıklar yemişim zamanında şimdi çok konuşuyorum az ödüyorum salaklığıma doymayım eşimde değiştirdi o da çok memnun
kızlar bu cetveli nasıl uzun yapabilirim bilen varsa yardım etsin.
ben kısasınada razıyım bunu bile yapamadımki sen nasıl yaptınkızlar bu cetveli nasıl uzun yapabilirim bilen varsa yardım etsin.
ben kısasınada razıyım bunu bile yapamadımki sen nasıl yaptın
ben yürümeye başladım, umarım kilolarım gider. eski kıyafetlerimi özledim. bende kilo veremezsem bu yaz hamile elbislerimi giyeceğim.
iyi akşamlar kızlar bugün oğluma jokerden puset aldık,renk konusunda kararsız kaldım ama eşiminde desteğiyle kırmızı siyahlı aldım...
http://www.joker.com.tr/img/Prod/ST30388BR.GIF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?