slm kılzar
dün bende doktora gittim artık eşimin çenesine dayanamadım belimde sertleşme varmı ilaç verdi onlar bitince geçmezse ortopediye gidecekmişim doğumla alakalı olabilir dedi belden yediğim iğneler mi zarar verdi ne anlamadım zaten hiç kendimle uğraşacak halim kalmadı nerdeyse 6 ay bitiyor ben hala çok zorlanıyorum galiba ben çocuk büyütmeyi beceremiyorum bir çocuk bu kadar huysuz olamaz nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum delirmek üzereyim artık nefes alamıyorum boğuluyorum artık
bence hepimiz aynıyız şu anda benim evi görsen hoplamış durumda yemek yok eşimin bıdı bıdıları kendime bırak vakit ayırmayı artık ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım. benim belimde çok ağrıyo yataktan kalkamıyorum bir müddet açıldıktan sonra iyiyim ama
elim ayağım kalkmıyo artık çok yorgunum çok
krdln25, herkes aynı durumda bence :)) ev dağınık, ben bakımsız :)))
artık saldım iyice, azcık büyüsün acısını çıkartırız...
bende fıtık çıktı, dr ağır kaldırma diyor kucağımda 8,5 kiloluk bebekle baktım dr.a öylece :))
sağol canım bu arada rengi lacivert kırmızıymış ben siyah sanmıştım,renk körlüğümü var nedirgüle güle kullanın güzelmiş bende almayı düşünüyorum kaça aldın
ah canım senin işin çok zor yaa,Allah yardımcın olsunaynen bende yorgunum. işe geliyorumda saçımı başımı toplayıp makyaj yapıyorum.
evdeyken saçımı taramadığım bile oluyordu.
işe başladığımdan beri ev rezil durumda. ancak pazar silip süpüryoruz. hiç bir iş yetişmiyor. akşamları yorgunluktan pek bişey yapamıyorum. koltuğa seriliyorum.
yemek bile yapamıyorum hep pratik şeyler.
nolcak bu halim birinin bei toplaması lazım iyi dağıldım, tonla iş var.
hem çalış hem bebek hem ev altından kalakamıyorum.
krdln25, herkes aynı durumda bence :)) ev dağınık, ben bakımsız :)))
artık saldım iyice, azcık büyüsün acısını çıkartırız...
bende fıtık çıktı, dr ağır kaldırma diyor kucağımda 8,5 kiloluk bebekle baktım dr.a öylece :))
ay ilahi linden güldürdün beni :)))) annemde sabah aramış yat dinlen biraz diyordedim şaka yapıyorsun herhalde
sağol canım bu arada rengi lacivert kırmızıymış ben siyah sanmıştım,renk körlüğümü var nedirjokerden aldım 200tl ama 40tl hediye kazandım yani 160a geldi.40tl şampuan ıslak mendil aldım.fiyatına göre çok kaliteli tavsiye ederim...
ah canım senin işin çok zor yaa,Allah yardımcın olsun
zayıflamak isteyenler altın çileği duydunuzmu,görümcem 5 günde 2 kg verdiğini söylüyor,
cevap bekliyorummmkızlar ya sütüm az geliyo napıcam ben ya ilk altı ay sadece anne sütüyle beslemek istiyordumm sizler neler yapıosunuz ya ek gıda yada takviye veriyomusunuz nolur bişeyler anlatın bana benim kızım 17 kasım da doğdu hemen cevap bekliyorummm:18:
cevap bekliyorummm
canım benim benimde uykusuzluk, yorgunluk ve stresten sütüm azaldı bende aptamilin 0-6 ay arası olan 1 nolu sütünden alıp içirdim. 600 gr. Falan verdim yani açmı kalsın napıyım beni bu duruma sokanlar utansın benim kız 23 kasımda 5 aylık olucak 3 aylık çocuğunun içtiği mamayı verdim bir sabah bide yatarken kutunun üstünde o döneme ait olan çocukların 5 biberon bitirmesi gerektiği yazıyo ama ben öyle yapmadım günde 2 biberon verdim
karışık olmadı inşallah :26:
yanii üç aylık bebekmi beş biberon bitiricekmişş
yanii üç aylık bebekmi beş biberon bitiricekmişş
CANIM BENİM BENİMDE UYKUSUZLUK, YORGUNLUK VE STRESTEN SÜTÜM AZALDI bende aptamilin 0-6 ay arası olan 1 nolu sütünden alıp içirdim. 600 gr. falan verdim yani açmı kalsın napıyım beni bu duruma sokanlar utansın benim kız 23 kasımda 5 aylık olucak 3 aylık çocuğunun içtiği mamayı verdim bir sabah bide yatarken kutunun üstünde o döneme ait olan çocukların 5 biberon bitirmesi gerektiği yazıyo ama ben öyle yapmadım günde 2 biberon verdim
karışık olmadı inşallah :26:
bebegın mıdesı ufacık zaten.. nasıl içsin 5 bıberon mamayı yuhh diyorum... aç olunca zaten emıyor.. toksa zorlasamda emmıyor..
yok be yavrum ben zaten vermiyorum kutunun üstünde yazanları söylüyorum biberonu tıka basa doldurmuyosunki atıyorum 5 kaşık mamaya şu kadar kaynamış su koyun diyor ve 5 öğünde yeter diyor ben öyle vermiyorum bazen sütüm onu doyuramayacak duruma geliyor o zaman kullanıyorum her zaman değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?