2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese hayırlı geceler...10 günden fazla kızım hasta Tam iyileşti diyorum yine hasta oluyor. Öksürüğü azaldı.Bu sefer de hapşırık, göz yaşarması, ve ateş var... Yanında salya da cabası... Ne yapacağımı şaşırdım..Bir de regl oldum..Moralim sıfırın altında... Ne yapacağım bilemiyorum... Çok üzgünüm..

geçmiş olsun mesafe...çok zor ya bizde yeni atlattık ama uruba hala devam ediyorum ben arada öksürüyor...

doktora götürdünmü ne ilacı verdi...

ayyy çok kötü olmuş ya..üzüldüm...

yarın kontrolümüz var. Şimdi calpol verdim kustu.. Banyo yaptırdık biraz düştü..Gözlerinde çapaklanma vardı o geçmişti..Şimdi de yaşarıyor..Burnu kaınıyor ve akıyor da.. Tam geçti derken yine hasta Ya sabır... İyice moralim bozuldu ya...

cevap bekliyorummm

canım sütünün az olduğu zamanlarda mama takviyesi yap biraz.birde sütün artsın diye malt içeceği,boza ve maden suyu iç sütün artar inş birde dinlenemeyince çok azalıyor . herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
mesafe geçmiş olsun. bizde doktora gittik hala enfeksiyon devam ediyor azalmış biraz 3 gün ilaca ara verip[zaten 15 gündür kullanıyo çocuğum]tekrar tahlil ,kültür ve ultrason istedi beklemedeyiz yani off

Allah şifa versin... Başka bi doktor ağır bir grip geçiriyor demişti..Diş de çıkaracak..Ağzının çevresi sivilce doldu hep..Hayırlısı..

geçmiş olsun canım çocuğun hastalanması yıpratıyor insanı ilaç içirmekte zor oluyor çabucak atlatır inşallah

sagol canim
insallah iyilesmistir bebisin
canim insallah gecmistir alerjisi ek gidalarida güzelce yesin yarasin oglusuna

canim cok gecmis olsun insallah tez zamanda iyilesir

kizlar ogluma gelince bugün doktora gittik doktor bakar bakmaz hemen sünnet olmasi lazim dedi ucunda hala iltihap var 16mayis saat10da randevumuz allahin izniyle atlatiriz insallah

çok geçmiş olsun

selam kızlar kızımı zar zor uyutabildim okudum geçmişi ama cevap yazamıyorum çünkü çok yorgunum hasta bebeklerimize geçmiş olsun ve hasta annelerimizede evet bencede stresten hepimizde bişiler var herkeste bi rahatsızlık çıkıyor iyi dinlenmediğimiz ve kendimize hiç vakit ayıramadığımız için ama bugünlerde geceçek sabır etmek lazım fazla takmamak lazım söyleyene bakın siz bunu ben söylüyorum

allah iyiliğni versin valla doğru söylüyosun saçlarım keçeleşti

arkadaşlarım canlarım günaydınnnnn akşama arkadaşlar gelcek bebek görmeye eşleriyle beraber şimdi harıl harıl hazırlanmaya çalışıyommm etimek tatlısı yaptım poğaça yapcam milföyden kolay bi börek kurabi bide makarnalı garnitür yapam diyorum sizde bi akıl verin azmı olur bu kadar çeşirr bu arada bgn eşimnde doğum günüüüü mantar kurabiye yapcam tarifi kaybettii yengeme vermştm saolsn kaybettiii varmı tarifi bileniniz

maşallah sana çok marifetlisin ben kaç haftadır bir tepsi kurabiye yapıcam.

kıyamam yavruma geçmiş olsun. inşallah çabuk iyileşir.

geçmiş olsun canım. inşallah tamamen geçer!

kizlar ogluma gelince bugün doktora gittik doktor bakar bakmaz hemen sünnet olmasi lazim dedi ucunda hala iltihap var 16mayis saat10da randevumuz allahin izniyle atlatiriz insallah

minik erkek olacak demek ki! sağlıkla atlatsın inşallah!

zayıflamak isteyenler altın çileği duydunuzmu,görümcem 5 günde 2 kg verdiğini söylüyor,

duydum aman sakın alayım deme canım. 5 günde 2 kilo vermek çok sakıncalı.
hızlı kilo vermek kanser hastalığına davetiye çıkarıyor. (Ahmet Maranki söylemişti)
ayda 1,5 kilo vermek normalmiş. zayıflama ilaçları, bu tarz çaylar çok zararlı. yiyeceğimize dikkat edip yürüyüş yaparsak yavaş yavaş kilo veririz. hele emziriyorsan 6 ay kilo vermeyi düşünme. biz anneyiz sonuçta, elbet bebişlerimiz büyüyünce kilo veririz.

günaydın arkadaşlar.Bu siteye üye olurken acelem vardı, ismimi laylaylay olarak belirlemiştim. Şimdi değiştirmek istiyorum ama nereden yapacağımı bilmiyorum. Bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? Bu arada adım Özlem.

mesafe çok geçmiş olsun,zeyn demek oğluşumuzun fazlalığı gidiyor 1 ay sonraşimdiden hayırlı olsun diyelim.

dün annemgile gittik melisa mızmızlandı durdu, benimde burnumdan getirdi akşama kadar kucağımda gezdi.erkeklere karşı alerjisi var kardeşlerim kucağına alıyor basıyor çığlığı.akşam 9 dan sonra babamın arkadaşı,eşi,kızı geldi zaten mızmızdı kadın ağzını sıktı sevdi işte nasıl sevmeyse artık.iyice ağlamaya başladı artık sesi kısılacaktı nerdeyse zor bela susturdum.kardeşime bizi eve götür dedim eve geldide sustu.nasıl alışacak bilmiyorum kış boyunca evden çıkmadı kimseyi görmedi çocuk yabancılıyor kimi görse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…