cevap bekliyorummm[/QUOTE
benim de oğlum 17 kasımda doğdu. 2 haftadır elma suyu veya elma püresi 1 haftadır yoğurt veriyorum. arada da milupanın sütlü pirinçli kaşık mamasını. ama onu pek sevmiyor. sütüm yeterli olmasın rağmen dr önerdi o yüzden geçtik ek gıdaya. haftasonu çorbaya başlıyacağız. sütümün azaldığı dönemlerde saracoğlunun incir kürünü uyguladım ben. bi dene istersen.
Herkese hayırlı geceler...10 günden fazla kızım hastaTam iyileşti diyorum yine hasta oluyor. Öksürüğü azaldı.Bu sefer de hapşırık, göz yaşarması, ve ateş var... Yanında salya da cabası... Ne yapacağımı şaşırdım..Bir de regl oldum..Moralim sıfırın altında... Ne yapacağım bilemiyorum... Çok üzgünüm..
mesafe geçmiş olsun fıstığa. dra gittiniz mi? inşallah iyileşir hemen.
Herkese hayırlı geceler...10 günden fazla kızım hastaTam iyileşti diyorum yine hasta oluyor. Öksürüğü azaldı.Bu sefer de hapşırık, göz yaşarması, ve ateş var... Yanında salya da cabası... Ne yapacağımı şaşırdım..Bir de regl oldum..Moralim sıfırın altında... Ne yapacağım bilemiyorum... Çok üzgünüm..
su gitmiştir vücudundan. önce hızlı kilo verilir sonra durur işte bayanlar tam o noktada pes ederler. halbuki sıkı sıkıya sarılınması gereken nokta o noktadır.
bide aman diyim sakın o kutuda satılan çaylardan maylardan almıyın benim bir öğrencim o şekilde vefat etti. aktardan aldığı bir çay bağırsaklarını kurutmuş rahmetlinin. bu çayların özelliği güzelce yemek ye sonra hemen büyük abdestini yap 2 evlat bıraktı arkasında allah rahmet eylesin
cevap bekliyorummm
Allah şifa versin... Başka bi doktor ağır bir grip geçiriyor demişti..Diş de çıkaracak..Ağzının çevresi sivilce doldu hep..Hayırlısı..canım sütünün az olduğu zamanlarda mama takviyesi yap biraz.birde sütün artsın diye malt içeceği,boza ve maden suyu iç sütün artar inş birde dinlenemeyince çok azalıyor . herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
mesafe geçmiş olsun. bizde doktora gittik hala enfeksiyon devam ediyor azalmış biraz 3 gün ilaca ara verip[zaten 15 gündür kullanıyo çocuğum]tekrar tahlil ,kültür ve ultrason istedi beklemedeyiz yani off
sagolgünaydın kızlar..
ZEYN ve INFOX iyi haberlerle gelirsiniz inçallah.
SONUYOK biz haftasonu çorbaya başıyoruz. drumun verdiği çorba tarifini vereyim. yarım kabak yarım havuç yarım patates 1 tatlı kaşığı pirinç 1 bardak suyla haşla. pişince biraz sızma zeytinyağı koy. çatalla ezerek yedir. blenderdan geçirme biraz tırtıklı olsun. 6 aylık olunca içine çiğden bir top köfte koy.
insallah iyilesmistir bebisingünzydın kızlar ZeYnEp inşallah sende ii haberlerle gelirsin gerçi aklı ermiyorken sünnet daha ii acı çektiklerini hatırlamazlar ama büyüyüncede sünnetliklerle çok şeker oluyorlar.SoNUYok canım sütünü sağsanda dişinle ilgili tedavini olsan ii olur sonra iltihap yaparsa çok acı çekersin bide antibitotik alman gerekir ihmal etme bence.bizde bugün idrar yolu enf.geçmiş mi ne durumda diye tahlil yaptırıcaz sonuca göre de ultrason istedi onu yaptırıcaz dua edin kızlar geçmiş olsun çok canı yanıyor miniğimin kıyamıyorum
canim insallah gecmistir alerjisi ek gidalarida güzelce yesin yarasin oglusunagünaydın annişler ve kuzuşları...biz doktordan geldik...
bugunde grev varmış iyimi...hastaneye bir gittim azıcık insan var...gerev var dediler...off çok canım sıkıldı...doktoru bekledim bende randevuyu o vermişti çünkü...neyseki bizm doktor greve katılmadı hastalarına baktı....
yaklaşık 2 aydır kan görmediğmizi söyledim...ek gıdaya başlamadan önce yoğurt deneyeceğim...yoğurt bişey yapmazsa peynirde yapmaz sanırım..3-4 gün sonrada ek gıdaya geçerim...bize veridği özel bir mama vardı tadı iğrenç yiğit yiyemedi...pirinç unu ve pekmezde katabilirsin mamaya dedi....yada milupanın 7 tahıllı 8 tahıllı bişeyi varmış onunla yapabilirmişim mamasını...diğer besinler aynı elma armut havuç denicez sonra muz kivi çilek ama onlar sonra denenecek....çorbada kabak patates havuç pirinç...tabi bunların hepsi teker teker denenip durumuna bakılacak...kan görürsek o besini kesicez...
tuz katabilirmiyiz dedim..bir yaşına kadar vermeyin dedi...ben verme taraftarıyım ama bakalım kendi çocuk doktorumuzada sorucam bunu 6ay kontrolünde...
cildi kuru dedim bir krem yazdı daha almadım...
akşam su vermeyede başladık oğluma...suluktan içmeyi beceremedi ama olsun..:)
bizde durumlar böyle....
zeynn noldu bebiş...
şekerpare doktor ne dedi...
sonuyok geçmiş olsunn...valla benim dşimde kötü....kalsiyum almıyorum diye dahada kötü oldu dişetlerim....giitim doktora hiç bir işlem yapamadı emziriyorum diye..
selam kızlar kızımı zar zor uyutabildim okudum geçmişi ama cevap yazamıyorum çünkü çok yorgunum hasta bebeklerimize geçmiş olsun ve hasta annelerimizede evet bencede stresten hepimizde bişiler var herkeste bi rahatsızlık çıkıyor iyi dinlenmediğimiz ve kendimize hiç vakit ayıramadığımız için ama bugünlerde geceçek sabır etmek lazım fazla takmamak lazım söyleyene bakın siz bunu ben söylüyorum
Allah kolaylık versin zeyn..kizlar ogluma gelince bugün doktora gittik doktor bakar bakmaz hemen sünnet olmasi lazim dedi ucunda hala iltihap var 16mayis saat10da randevumuz allahin izniyle atlatiriz insallah
arkadaşlarım canlarım günaydınnnnn akşama arkadaşlar gelcek bebek görmeye eşleriyle beraber şimdi harıl harıl hazırlanmaya çalışıyommm etimek tatlısı yaptım poğaça yapcam milföyden kolay bi börek kurabi bide makarnalı garnitür yapam diyorum sizde bi akıl verin azmı olur bu kadar çeşirr bu arada bgn eşimnde doğum günüüüü mantar kurabiye yapcam tarifi kaybettii yengeme vermştm saolsn kaybettiii varmı tarifi bileniniz
yarın kontrolümüz var. Şimdi calpol verdim kustu.. Banyo yaptırdık biraz düştü..Gözlerinde çapaklanma vardı o geçmişti..Şimdi de yaşarıyor..Burnu kaınıyor ve akıyor da..Tam geçti derken yine hasta Ya sabır... İyice moralim bozuldu ya...
canım sütünün az olduğu zamanlarda mama takviyesi yap biraz.birde sütün artsın diye malt içeceği,boza ve maden suyu iç sütün artar inş birde dinlenemeyince çok azalıyor . herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
mesafe geçmiş olsun. bizde doktora gittik hala enfeksiyon devam ediyor azalmış biraz 3 gün ilaca ara verip[zaten 15 gündür kullanıyo çocuğum]tekrar tahlil ,kültür ve ultrason istedi beklemedeyiz yani off
kizlar ogluma gelince bugün doktora gittik doktor bakar bakmaz hemen sünnet olmasi lazim dedi ucunda hala iltihap var 16mayis saat10da randevumuz allahin izniyle atlatiriz insallah
zayıflamak isteyenler altın çileği duydunuzmu,görümcem 5 günde 2 kg verdiğini söylüyor,
maşallah sana çok marifetlisinben kaç haftadır bir tepsi kurabiye yapcam
geçn haftada misafrm vardı çok yorucu geçti her hafta bi misafrm var havalr ısınmadn gelsnlerde aradn çıksn havalarında busene ısınacağı yok gerçide havalr ısınınca bütün vaktimi kızımla geçirmk istiyom bizim buralrda ikrama misafire çok önem verilr benim çeşit yine az ve kolayına kçtım eşimde diyo bu nkdr şey bi tatlı bi grni,tr yp ytr diyo görmemiş bilmiyoo onlarn orda misafire çk önem vwrlmiyooo kayanmlrn bi gününe dnk gldm bi tatlı bi tuzlu üçncüyü arasn yok yanii bu arada memlektler neresi kızlar ben sivaslıyım eşim denizlili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?