günaydın arkadaşlar.Bu siteye üye olurken acelem vardı, ismimi laylaylay olarak belirlemiştim. Şimdi değiştirmek istiyorum ama nereden yapacağımı bilmiyorum. Bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? Bu arada adım Özlem.
arkadaşlarım canlarım günaydınnnnn akşama arkadaşlar gelcek bebek görmeye eşleriyle beraber şimdi harıl harıl hazırlanmaya çalışıyommm etimek tatlısı yaptım poğaça yapcam milföyden kolay bi börek kurabi bide makarnalı garnitür yapam diyorum sizde bi akıl verin azmı olur bu kadar çeşirr bu arada bgn eşimnde doğum günüüüü mantar kurabiye yapcam tarifi kaybettii yengeme vermştm saolsn kaybettiii varmı tarifi bileniniz
dün annemgile gittik melisa mızmızlandı durdu, benimde burnumdan getirdi akşama kadar kucağımda gezdi.erkeklere karşı alerjisi varkardeşlerim kucağına alıyor basıyor çığlığı.akşam 9 dan sonra babamın arkadaşı,eşi,kızı geldi zaten mızmızdı kadın ağzını sıktı sevdi işte nasıl sevmeyse artık.iyice ağlamaya başladı artık sesi kısılacaktı nerdeyse zor bela susturdum.kardeşime bizi eve götür dedim eve geldide sustu.nasıl alışacak bilmiyorum kış boyunca evden çıkmadı kimseyi görmedi çocuk yabancılıyor kimi görse.
canım çok şükür benim kg kalmadı,hamilelikten önce 62 kg şimdi 59kg.eşim zayıflıyorum diye kızıyor,kilo vermek için birşeyde yapmadım yorgunluk uykusuzluk yetti zaten.bende karşıyım bu tür diyetlere şaşırdım bunu duyunca...maşallah sana çok marifetlisinben kaç haftadır bir tepsi kurabiye yapıcam.
kıyamam yavruma geçmiş olsun. inşallah çabuk iyileşir.
geçmiş olsun canım. inşallah tamamen geçer!
minik erkek olacak demek ki!sağlıkla atlatsın inşallah!
duydum aman sakın alayım deme canım. 5 günde 2 kilo vermek çok sakıncalı.
hızlı kilo vermek kanser hastalığına davetiye çıkarıyor. (Ahmet Maranki söylemişti)
ayda 1,5 kilo vermek normalmiş. zayıflama ilaçları, bu tarz çaylar çok zararlı. yiyeceğimize dikkat edip yürüyüş yaparsak yavaş yavaş kilo veririz. hele emziriyorsan 6 ay kilo vermeyi düşünme. biz anneyiz sonuçta, elbet bebişlerimiz büyüyünce kilo veririz.
site yetkililerine mesaj at,istediğin ismide yaz.bende yapmıştım çünkü hemen değişir..günaydın arkadaşlar.Bu siteye üye olurken acelem vardı, ismimi laylaylay olarak belirlemiştim. Şimdi değiştirmek istiyorum ama nereden yapacağımı bilmiyorum. Bilen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilir mi? Bu arada adım Özlem.
canım kıyamam ona,çok geçmiş olsun,Allah acil şifa versin inş.nasıl oldu yanında gripli biri varmıydı neden hasta oldu bebecik bu kadar?Herkese hayırlı geceler...10 günden fazla kızım hastaTam iyileşti diyorum yine hasta oluyor. Öksürüğü azaldı.Bu sefer de hapşırık, göz yaşarması, ve ateş var... Yanında salya da cabası... Ne yapacağımı şaşırdım..Bir de regl oldum..Moralim sıfırın altında... Ne yapacağım bilemiyorum... Çok üzgünüm..
kizlar ogluma gelince bugün doktora gittik doktor bakar bakmaz hemen sünnet olmasi lazim dedi ucunda hala iltihap var 16mayis saat10da randevumuz allahin izniyle atlatiriz insallah
arkadaşlarım canlarım günaydınnnnn akşama arkadaşlar gelcek bebek görmeye eşleriyle beraber şimdi harıl harıl hazırlanmaya çalışıyommm etimek tatlısı yaptım poğaça yapcam milföyden kolay bi börek kurabi bide makarnalı garnitür yapam diyorum sizde bi akıl verin azmı olur bu kadar çeşirr bu arada bgn eşimnde doğum günüüüü mantar kurabiye yapcam tarifi kaybettii yengeme vermştm saolsn kaybettiii varmı tarifi bileniniz
canım sütünün az olduğu zamanlarda mama takviyesi yap biraz.birde sütün artsın diye malt içeceği,boza ve maden suyu iç sütün artar inş birde dinlenemeyince çok azalıyor . herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
mesafe geçmiş olsun. bizde doktora gittik hala enfeksiyon devam ediyor azalmış biraz 3 gün ilaca ara verip[zaten 15 gündür kullanıyo çocuğum]tekrar tahlil ,kültür ve ultrason istedi beklemedeyiz yani off
cevap bekliyorummm[/QUOTE
benim de oğlum 17 kasımda doğdu. 2 haftadır elma suyu veya elma püresi 1 haftadır yoğurt veriyorum. arada da milupanın sütlü pirinçli kaşık mamasını. ama onu pek sevmiyor. sütüm yeterli olmasın rağmen dr önerdi o yüzden geçtik ek gıdaya. haftasonu çorbaya başlıyacağız. sütümün azaldığı dönemlerde saracoğlunun incir kürünü uyguladım ben. bi dene istersen.
mesafe geçmiş olsun fıstığa. dra gittiniz mi? inşallah iyileşir hemen.
hımmm tmm canımm sağol yalnız incir kürünü bilmiyorum tarif edersen sevinirimm
yani anlıycan ben sütüm az olduğu zaman biraz mama verdim
geçn haftada misafrm vardı çok yorucu geçti her hafta bi misafrm var havalr ısınmadn gelsnlerde aradn çıksn havalarında busene ısınacağı yok gerçide havalr ısınınca bütün vaktimi kızımla geçirmk istiyom bizim buralrda ikrama misafire çok önem verilr benim çeşit yine az ve kolayına kçtım eşimde diyo bu nkdr şey bi tatlı bi grni,tr yp ytr diyo görmemiş bilmiyoo onlarn orda misafire çk önem vwrlmiyooo kayanmlrn bi gününe dnk gldm bi tatlı bi tuzlu üçncüyü arasn yok yanii bu arada memlektler neresi kızlar ben sivaslıyım eşim denizlili
az mı?bebekle bu kadar yapabildiğin için tebrik ediyorum seni. ben çalışıyorum evime bile bakamıyorum, misafire bişeyler yapmam zor. hazır alırım mecburen. ama bebiş olmadan önce bende misafire ikram yapmayı severdim.
ahhh hele evlenmeden önce annemin günlerinde bütün ikramları ben yapardım. annemi mutfağa sokmazdım nerde o günler?
dün annemgile gittik melisa mızmızlandı durdu, benimde burnumdan getirdi akşama kadar kucağımda gezdi.erkeklere karşı alerjisi varkardeşlerim kucağına alıyor basıyor çığlığı.akşam 9 dan sonra babamın arkadaşı,eşi,kızı geldi zaten mızmızdı kadın ağzını sıktı sevdi işte nasıl sevmeyse artık.iyice ağlamaya başladı artık sesi kısılacaktı nerdeyse zor bela susturdum.kardeşime bizi eve götür dedim eve geldide sustu.nasıl alışacak bilmiyorum kış boyunca evden çıkmadı kimseyi görmedi çocuk yabancılıyor kimi görse.
allahım nasıl bebek sevmek bu? sanki koca insanı seviyor. bende eşime tembihliyorum kimse öpmesin yüzünü ellemesin diye. dün genç bir çocuk geldi, dükkan komşusu yüzünü sıktı. yavaş yaptı ama lütfen yüzüne dokunmayın dedim. eşimide korkutuyorum, bebeklerin yüzünü elleyince alerji oluyormuş, kortizonlu ilaçlar kullanılıyormuş yine de geçmiyormuş diye. biraz abartıyorum tabi.
benimkide sadece hastaye gitti ayda bir defa ama şimdi kimi görse sırıtıyor. sinir oluyorum. ben hata yaptım babasına benzesin diye dua ettim ama benim gibi soğuk olsun demedim. keşke bu yönü bana benzeseydi.
az mı?bebekle bu kadar yapabildiğin için tebrik ediyorum seni. ben çalışıyorum evime bile bakamıyorum, misafire bişeyler yapmam zor. hazır alırım mecburen. ama bebiş olmadan önce bende misafire ikram yapmayı severdim.
ahhh hele evlenmeden önce annemin günlerinde bütün ikramları ben yapardım. annemi mutfağa sokmazdım nerde o günler?
allahım nasıl bebek sevmek bu? sanki koca insanı seviyor. bende eşime tembihliyorum kimse öpmesin yüzünü ellemesin diye. dün genç bir çocuk geldi, dükkan komşusu yüzünü sıktı. yavaş yaptı ama lütfen yüzüne dokunmayın dedim. eşimide korkutuyorum, bebeklerin yüzünü elleyince alerji oluyormuş, kortizonlu ilaçlar kullanılıyormuş yine de geçmiyormuş diye. biraz abartıyorum tabi.
benimkide sadece hastaye gitti ayda bir defa ama şimdi kimi görse sırıtıyor. sinir oluyorum. ben hata yaptım babasına benzesin diye dua ettim ama benim gibi soğuk olsun demedim. keşke bu yönü bana benzeseydi.
soğuk olmadığı daha iyi canım yoksa eşinin iş yerinde nasıl dururdu çocuk devamlı ağlardı bence şansınız var
ben masal canım ewet 2.kez oluyor benimde doktorumuza söyledim onlar sonraki aşama ve zor bir işlem dedi önce ultrasona falan bi bakalım da dedi.perşembe günü idrar ve kültür istedi o zamn ögrenicm sonucu canım kültür alırken özel bir işlem yaptınız mı
senin doktorun kım cnm nerede
florance nightingale Kudret Kulak canım
ama benı Academıc Hospıtal Harika hanım a yonlendırdı cunkı bebeklerde ıdrar enfeksıyonu ve böbreklerle ılgılı cok ıyı bır prf doktormus 8 gun sonra gıdıcem randevu aldımm voıdıng e karar verıcek duruma gore bakalımm
cnım kulture aldıkları ıdrardan bakıyorlar ozel baska bişii yapılmıyor
steril bir kap veriyorlarmış ona poşetteki idrarı mı boşaltıcaz birde acaba özel antiseptik birşeylerle mi temizleyip idrar aldınız diye merak ettim
soğuk olmadığı daha iyi canım yoksa eşinin iş yerinde nasıl dururdu çocuk devamlı ağlardı bence şansınız var
doğru söylüyorsun durmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?