2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

site yetkilisine özel mesaj at o değiştirir sanırım

canım gayet güzel bir menü şimdiden ellerine sağlık bende sadece fındıkla yapılan mantar kurabiye tarifi var istersen verebilirim ama un yerine fındık konuluyor yani
internetten arattır malzemelri az çok hatırlıyorsan aynı tarifi bulabilirsin diye düşünüyorum benim adım da gül sinopluyum eşimde bayburtlu (ist dogduk buyuduk)bizdede ikrama önem verilir ama küçük bebeği olan bir bayan için gayette uğraştırıcı ve doyurucu bir menü

ayyy hiç sorma çocuğu hırpalayarak sevenlere deli oluyorum.benimkide acayip yabancılıyo yanına yaklaşsalar ağlıyo artık yazın bizde sosyalleşince alışıcaklar mecburen

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim bi geçseydi hayırlısıyla ZEYYN artık oğluşun küçük erkek olucak desene (inş kolay atlatıırsınız ) KARDELEN geçmiş olsun canım hepimiz dökülüyoruz yahu benimde belim çok ağrıyor

canım çok şükür benim kg kalmadı,hamilelikten önce 62 kg şimdi 59kg.eşim zayıflıyorum diye kızıyor,kilo vermek için birşeyde yapmadım yorgunluk uykusuzluk yetti zaten.bende karşıyım bu tür diyetlere şaşırdım bunu duyunca...

site yetkililerine mesaj at,istediğin ismide yaz.bende yapmıştım çünkü hemen değişir..

canım kıyamam ona,çok geçmiş olsun,Allah acil şifa versin inş.nasıl oldu yanında gripli biri varmıydı neden hasta oldu bebecik bu kadar?

kizlar ogluma gelince bugün doktora gittik doktor bakar bakmaz hemen sünnet olmasi lazim dedi ucunda hala iltihap var 16mayis saat10da randevumuz allahin izniyle atlatiriz insallah

hadi hayırlısı zeynep..olduda bitti maşalllah....

gerçi 16 mayısa da çok varmış iltihap canını yakmıyormu kuzunun...

maşallah ebrar daha ne yapıcan...ellerine sağlık...

valla ben bu sıralar un helvası yiyiyorum sadce alerji yapmıyor diye...onu bile yapamadım eşim yaptı akşam..

evet aylardan sonra ben akşam yoğurt yedim...

şimdilik oğlumda bişey yok..umarımda olmaz...sadece akşam gazı vardı..yoğutrmu yaptıki.. :26:

sağol canım söylediklerini içicem geçmiş olsun sanada ALLLAH yardımcımız olsunn

ben masal canım ewet 2.kez oluyor benimde doktorumuza söyledim onlar sonraki aşama ve zor bir işlem dedi önce ultrasona falan bi bakalım da dedi.perşembe günü idrar ve kültür istedi o zamn ögrenicm sonucu canım kültür alırken özel bir işlem yaptınız mı
senin doktorun kım cnm nerede

florance nightingale Kudret Kulak canım
ama benı Academıc Hospıtal Harika hanım a yonlendırdı cunkı bebeklerde ıdrar enfeksıyonu ve böbreklerle ılgılı cok ıyı bır prf doktormus 8 gun sonra gıdıcem randevu aldımm voıdıng e karar verıcek duruma gore bakalımm

sağol canım bized e gerekirse aklımda olsun. canım sizin ilk ne zaman oldu hemen geçtimi ne kadar sonra tekrarladı ve 2 haftadır sizinkide geçmedi sanırım lökasit sayınız kaç çıktı en son amma çok soru sordum kusura bakma nolur. bizim 3 aylıkken oldu 1 hafta da geçti bir buçuk ay sonra tekrar etti 15 gün tedevi gördü degerler azaldı biraz şuan ara verdik

steril bir kap veriyorlarmış ona poşetteki idrarı mı boşaltıcaz birde acaba özel antiseptik birşeylerle mi temizleyip idrar aldınız diye merak ettim

ben yapmadım canım hastanede temızlendı ve torba bağlandı ıdrar yapmasını bekledık yapıncada hemsıreler aldı yanıı

benım kızımda 2,5 aylıkken gecırdı canım 4 aylıkken tekrar ettı ılac kullandıktan sonra kontrol ıcın tekrar ıdrar verdık ama lokosıt haylen var ya gecmede yada tekrar ettı bu arada lokosıt sayısında bol sayıda yazıyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…