2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anladım canım ben evde yapıyordum acaba hatanede mi aldırsami bende bizde lökasit 10-12ydi ilkinde geçti sonrakinde 5-6 çıktı antibiotik işe yaramadı heraldeki 8-10 çıktı ikinci antbiotikten sonra 7-8 e düştü

ınsallah bıran once bebıslerımız atlatırlar canım
cok zor ısdahıda kesıldı benım kızımın
bakalım yarınkı kultur sonucu ne cıkıcak merakla beklıyorumm

ınsallah bıran once bebıslerımız atlatırlar canım
cok zor ısdahıda kesıldı benım kızımın
bakalım yarınkı kultur sonucu ne cıkıcak merakla beklıyorumm

aynen canım benimkininde kesildi 5-6 saat emmediği oluyordu(sanırım bu yüzden regıl oldum ) 2 gündür biraz daha iyi az da olsa emiyor 4 saatte inşallah canım iyileşirler ve bir daha olmazlar

selam kızlar bugün ilk kez bebeğimle yalnızken banyo yaptım yani akşamları eşim gelice yapardım hep çok mutluyum ya evde sadece bebeğim ve ben ve ben banyo yaptım neden se bırakıp gidemiyorum onu uyusa bile ya uyanırda ağlarsa diye siz nasıl yapıyordunuz ayy bende mi bi gariplik var yoksa

şu an kızım uyuyor benim yemek yapmam ve kızımın çamaşırlaını yıkamam lazım ama hiiççç canım istemiyor ya yatsam uyurum yani havada kapalı uyu akıyor gözümden bu işleri kim yapcak bilmiyorum yaz gel artık güneşi görmek istiyorum bıktım artık evde oturmaktan iyice canım sıkıldı bir iki insan yüzü görmek istiyorum allahtan şu internei icad edenden razı olsun burasıda olmasa ne yapardım bilmem

benim de farkım yok :) 1 kere girdim banyoya onda da birçıktım çığlık çığlığa saçımı bile kurutamamıştım o yüzden hep gece yapıyorum. gündüz salonda hep bir tek bu oda güneş alıyor diye ve mutfak da amerikan olduğu için uyurken yemek yapamıyorum hemen uyanıyor sese

bende hiç yapmamıştım. uyanırsa diye korkuyorum. akşam eşimin gelmesini bekledim hep.
uyursan dinlenirsin işler kalır. yaz gelemedi bir türlü mayıs geliyor. bende bebişimle çıkıp dolaşmak istiyorum artık. sen izmir de nerdesin canım?

bucadayım canım yaz gelsin buluşalım tanışalım ne dersin ? istanbullular hep buluşuyor biz eksikmi kalalım
bu arada hani büyük tuvaletini yaparken kan geldi demiştin ya nasıl oldu durumun geçtimi ne alemdesin merak ettim

iyi şükür ben garip değilmişim benim gibiymiş herkes ya yazın nası banyo yapcaz bilmiyorum bide emeklicekler yazında çok sıcak oluyo günde iki defa en az banyo yapmak gerekiyo şimdide onun derdine düştüm hepsi bitti de hihihi bugün performansım iyi sanırım sabah banyo yapmanın keyfiyle mutluuyum hala bir gün banyo yaptığın için bu kadar sevincen deseler inanmazdım ya rabbim ne günlere kaldık hihihih

bende ist. dayım nerde buluşuyorum basıyım onları çok sıkıldım yada yazın bucaya geliyim
şurdan markete gidemiyorum buca kim ben kim

Canım aynı durumdayz burda sitres atıyoruz biraz yoksa neyeek ne iş güç istemiyo valla benım de canım.benye kızım uyanıkken giriyorum banyoya onu ana kucagına alıp dusakabinin önüne giriyorum eline de birkaç oyuncak veriyorum aglayıncada kapıyı çk az aralayıp oyun yapıyorum rahat oluyo napıyı eşimi beklersem haftaa bir anca dus alabılıyorum:)

slm kızlar

zeyn, mesafe çok geçmiş olsun..

dişarı falan çıkınca sevmek istiyorlar , direkt yuzune dokunmaya çalişıyor insanlar, hemen tepkı verıyorum dokunmayın diye.. el kadar çocuk senın dokunmandan ne anlar ya... bu sefer alını tutalım diyenler oluyor.. sevmeyın bebegımı diyorum sonunda...

kızımın yuzunde zaten egzama var, kırmızı, kırmıızı üzülüyorum.. kortızonlu ilaçlar bıle işe yaramadı malasef..

ya evet bır buluşma yapalım.. ben anadolu yakasındayım.. ortak bır yer olursa iyi olur.. kim nerede oturuyor bu arada

sonuyok ben kızımı hep yanlız yıkıyorum.. sorun olmuyor.. son anda başını yıkarken aglamaya başlıyor.. ama suyu sevıyor.. ayaklarını suya vurmak çok hoşuna gidiyor.. babasına kalsak ayda bır ancak yıkardık herhalde.. bana sık sık banyo yaptırma diye tembıh edıyor zaten..

ay kızlar çok canım sıkıldı ya....primanın 4 numarasını kullanıyorum..bacak bölgesinde iz yapınca birde premium kullanalım dedim..eşim almış..az önce açtım pöööh iğrenç bir kokusu vardı nedenini bileniiz varmı....birde rengi mor kullanan varsa söyleyebilrimi sizinkidemi mor ve kokusu fenamı...

çok sinir oldum ya...fişini atmış elimizde patladı koca paket iyimi...

hemracım daha önce söyledimmi hatırlamıyorum kızarıklar krem sürmene rağmen geçmiyorsa...alerjisi olabilrmi acaba emziriyorsan yediklerini bir takip et...süt alerjisinde de kırmızılıklar olabilir yüüznde poposunda...kimi alerji deriye kimisi solunum sistemine vuruyor ...biizmki sindirim sistemine vurdu meslea...

ben ümraniyede oturuyorunm...

infox hatalı olduğunu düşünüyorsan değiştirtebilirsin. ben de prima kullanıyorum. bi paket hatalı çıkmıştı geçenlerde. bi tarafının bantları yapışmıyordu. tüm paket öyleydi. paketin üzerindeki numarayı aradım. bilgilerimi aldılar. kargoyla karşı ödemeli gönderdim. incelediler. özür mektubuyla yani paket gönderdiler. gayet ciddi bir firmaymış helal olsun.

yaaa..saol burcu...bu işin peşini bırakmam... teşekkür ederim...

canım geçmiş olsun ben avrupa yakasında oturuyorum bahçelievler de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…