- 23 Şubat 2011
- 735
- 176
- 123
ben yapmadım canım hastanede temızlendı ve torba bağlandı ıdrar yapmasını bekledık yapıncada hemsıreler aldı yanıı
benım kızımda 2,5 aylıkken gecırdı canım 4 aylıkken tekrar ettı ılac kullandıktan sonra kontrol ıcın tekrar ıdrar verdık ama lokosıt haylen var ya gecmede yada tekrar ettı bu arada lokosıt sayısında bol sayıda yazıyorrr
anladım canım ben evde yapıyordum acaba hatanede mi aldırsami bende bizde lökasit 10-12ydi ilkinde geçti sonrakinde 5-6 çıktı antibiotik işe yaramadı heraldeki 8-10 çıktı ikinci antbiotikten sonra 7-8 e düştü
ınsallah bıran once bebıslerımız atlatırlar canım
cok zor ısdahıda kesıldı benım kızımın
bakalım yarınkı kultur sonucu ne cıkıcak merakla beklıyorumm
selam kızlar bugün ilk kez bebeğimle yalnızken banyo yaptım yani akşamları eşim gelice yapardım hep çok mutluyum ya evde sadece bebeğim ve ben ve ben banyo yaptım neden se bırakıp gidemiyorum onu uyusa bile ya uyanırda ağlarsa diye siz nasıl yapıyordunuz ayy bende mi bi gariplik var yoksa
şu an kızım uyuyor benim yemek yapmam ve kızımın çamaşırlaını yıkamam lazım ama hiiççç canım istemiyor ya yatsam uyurum yani havada kapalı uyu akıyor gözümdenbu işleri kim yapcak bilmiyorum yaz gel artık güneşi görmek istiyorum bıktım artık evde oturmaktan iyice canım sıkıldı bir iki insan yüzü görmek istiyorum allahtan şu internei icad edenden razı olsun burasıda olmasa ne yapardım bilmem
selam kızlar bugün ilk kez bebeğimle yalnızken banyo yaptım yani akşamları eşim gelice yapardım hep çok mutluyum ya evde sadece bebeğim ve ben ve ben banyo yaptım neden se bırakıp gidemiyorum onu uyusa bile ya uyanırda ağlarsa diye siz nasıl yapıyordunuz ayy bende mi bi gariplik var yoksa
şu an kızım uyuyor benim yemek yapmam ve kızımın çamaşırlaını yıkamam lazım ama hiiççç canım istemiyor ya yatsam uyurum yani havada kapalı uyu akıyor gözümdenbu işleri kim yapcak bilmiyorum yaz gel artık güneşi görmek istiyorum bıktım artık evde oturmaktan iyice canım sıkıldı bir iki insan yüzü görmek istiyorum allahtan şu internei icad edenden razı olsun burasıda olmasa ne yapardım bilmem
bende hiç yapmamıştım. uyanırsa diye korkuyorum. akşam eşimin gelmesini bekledim hep.
uyursan dinlenirsin işler kalır. yaz gelemedi bir türlü mayıs geliyor. bende bebişimle çıkıp dolaşmak istiyorum artık. sen izmir de nerdesin canım?
benim de farkım yok :) 1 kere girdim banyoya onda da birçıktım çığlık çığlığasaçımı bile kurutamamıştım o yüzden hep gece yapıyorum. gündüz salonda hep bir tek bu oda güneş alıyor diye ve mutfak da amerikan olduğu için uyurken yemek yapamıyorum hemen uyanıyor sese
hımmm tmm canımm sağol yalnız incir kürünü bilmiyorum tarif edersen sevinirimm
yarım litre su kaynat. kayayınca 6-7 tane kuru inciri ikiye böl içine at. 8-10 dk haşlansın. soğuyunca iç. yarısını sabah yarısını akşam. benim sütüm bununla arttı.
slm kızlar
zeyn, mesafe çok geçmiş olsun..
dişarı falan çıkınca sevmek istiyorlar , direkt yuzune dokunmaya çalişıyor insanlar, hemen tepkı verıyorum dokunmayın diye.. el kadar çocuk senın dokunmandan ne anlar ya... bu sefer alını tutalım diyenler oluyor.. sevmeyın bebegımı diyorum sonunda...
kızımın yuzunde zaten egzama var, kırmızı, kırmıızı üzülüyorum.. kortızonlu ilaçlar bıle işe yaramadı malasef..
ya evet bır buluşma yapalım.. ben anadolu yakasındayım.. ortak bır yer olursa iyi olur.. kim nerede oturuyor bu arada
ay kızlar çok canım sıkıldı ya....primanın 4 numarasını kullanıyorum..bacak bölgesinde iz yapınca birde premium kullanalım dedim..eşim almış..az önce açtım pöööh iğrenç bir kokusu vardı nedenini bileniiz varmı....birde rengi mor kullanan varsa söyleyebilrimi sizinkidemi mor ve kokusu fenamı...
çok sinir oldum ya...fişini atmış elimizde patladı koca paket iyimi...
infox hatalı olduğunu düşünüyorsan değiştirtebilirsin. ben de prima kullanıyorum. bi paket hatalı çıkmıştı geçenlerde. bi tarafının bantları yapışmıyordu. tüm paket öyleydi. paketin üzerindeki numarayı aradım. bilgilerimi aldılar. kargoyla karşı ödemeli gönderdim. incelediler. özür mektubuyla yani paket gönderdiler. gayet ciddi bir firmaymış helal olsun.
yaaa..saol burcu...bu işin peşini bırakmam...teşekkür ederim...
canım geçmiş olsun ben avrupa yakasında oturuyorum bahçelievler deslm kızlar
zeyn, mesafe çok geçmiş olsun..
dişarı falan çıkınca sevmek istiyorlar , direkt yuzune dokunmaya çalişıyor insanlar, hemen tepkı verıyorum dokunmayın diye.. el kadar çocuk senın dokunmandan ne anlar ya... bu sefer alını tutalım diyenler oluyor.. sevmeyın bebegımı diyorum sonunda...
kızımın yuzunde zaten egzama var, kırmızı, kırmıızı üzülüyorum.. kortızonlu ilaçlar bıle işe yaramadı malasef..
ya evet bır buluşma yapalım.. ben anadolu yakasındayım.. ortak bır yer olursa iyi olur.. kim nerede oturuyor bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?