Allah kolaylık versin zeyn..
mesafe çok geçmiş olsun,zeyn demek oğluşumuzun fazlalığı gidiyor 1 ay sonraşimdiden hayırlı olsun diyelim.
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim bi geçseydi hayırlısıylaZEYYN artık oğluşun küçük erkek olucak desene (inş kolay atlatıırsınız ) KARDELEN geçmiş olsun canım hepimiz dökülüyoruz yahu benimde belim çok ağrıyor
hadi hayırlısı zeynep..olduda bitti maşalllah....
gerçi 16 mayısa da çok varmış iltihap canını yakmıyormu kuzunun...
slm kızlar
zeyn, mesafe çok geçmiş olsun..
dişarı falan çıkınca sevmek istiyorlar , direkt yuzune dokunmaya çalişıyor insanlar, hemen tepkı verıyorum dokunmayın diye.. el kadar çocuk senın dokunmandan ne anlar ya... bu sefer alını tutalım diyenler oluyor.. sevmeyın bebegımı diyorum sonunda...
kızımın yuzunde zaten egzama var, kırmızı, kırmıızı üzülüyorum.. kortızonlu ilaçlar bıle işe yaramadı malasef..
ya evet bır buluşma yapalım.. ben anadolu yakasındayım.. ortak bır yer olursa iyi olur.. kim nerede oturuyor bu arada
canım ben kızımı hiç yalnız yıkamadım hep babasıyla yıkadım herşeyi ben yalnız yapcaksam o ne demeye baba oldu o da yardım etsin akşamları zaten 1 yaşına kadar yıkarım babasıyla sonra aklı erer yalnız yıkarım ne var bi sene yardım ediversin sanki akşamları çok bakıyo da bide onu yalnız yap bunu yalnız yap çocuğudamı yalnız yaptım allah aşkınasonuyok ben kızımı hep yanlız yıkıyorum.. sorun olmuyor.. son anda başını yıkarken aglamaya başlıyor.. ama suyu sevıyor.. ayaklarını suya vurmak çok hoşuna gidiyor.. babasına kalsak ayda bır ancak yıkardık herhalde.. bana sık sık banyo yaptırma diye tembıh edıyor zaten..
evet bugün yaptiklarimi anlatayim
yarin kizimin dogumgünü 14yasina girecekona hediye aldik cuma günü arkadaslariyla kutluycak birsürü ivir zivir aldik:18:
yarin birde eltimin kizinin kinasi var patates salatasini ben yapayim dedim tam25kg patatesi hasladim soydum kizimda yardim etti anca bitirdik yorgunluktan öülyorum oglanda durmadi agla agla allahtan babasi uyuttuda simdi cayimi demledim yorgunluk atayim dedim
yarin kizimin dogumgünü 14yasina girecekona hediye aldik cuma günü arkadaslariyla kutluycak birsürü ivir zivir aldik:18:
yarin birde eltimin kizinin kinasi var patates salatasini ben yapayim dedim tam25kg patatesi hasladim soydum kizimda yardim etti anca bitirdik yorgunluktan öülyorum oglanda durmadi agla agla allahtan babasi uyuttuda simdi cayimi demledim yorgunluk atayim dedim
ınsallah bıran once bebıslerımız atlatırlar canım
cok zor ısdahıda kesıldı benım kızımın
bakalım yarınkı kultur sonucu ne cıkıcak merakla beklıyorumm[/QUOTE
ikinize de çok geçmiş olsu bende oğluma tahlil ve kültür yaptırdım lokosit en fazla 5 olması gerekirken 34 dü.bide külter sonucu herşeye hasas bir şey sadece dirençli yazıyordu şimdi kültür yine verdim hastanede yapmadı eve geldm sağlık ocağnda yaptırdm temiz çıktı bakalım kabul eder mi yarın da külter sonucunu alıp oğlumu ultrasona sokçaz bebeğimin erkek olduğunu ben sünnet mi ettirsek acaba diyince anldı ve ultrason verdi bakalım yarın sonuçları yazarım sizde yazarsanız sevinirim
herkese gunaydin bende kasim annesiyim kizim dun ilk disini cikardi ama bugunlerde bayagi ishal sorunu yasadik. sizde aynisini yasadinizmi? bir sorum daha olucak bebekleri haftada kac kez yikiyorsunuz her gun disari cikarmak sartmi minikleri :26:
günaydın kızlar nasılsınız
çoktandır girmemiştim buraya iş güç derken
bebişler nasıl 6 cı aya girdik artık sevilmeye başlandılar
msnde yok nolduysa onada
burdan mı devam ediliyo yine tıpkı eski günlerdeki gibi
slm kızlar
zeyn, mesafe çok geçmiş olsun..
dişarı falan çıkınca sevmek istiyorlar , direkt yuzune dokunmaya çalişıyor insanlar, hemen tepkı verıyorum dokunmayın diye.. el kadar çocuk senın dokunmandan ne anlar ya... bu sefer alını tutalım diyenler oluyor.. sevmeyın bebegımı diyorum sonunda...
kızımın yuzunde zaten egzama var, kırmızı, kırmıızı üzülüyorum.. kortızonlu ilaçlar bıle işe yaramadı malasef..
ya evet bır buluşma yapalım.. ben anadolu yakasındayım.. ortak bır yer olursa iyi olur.. kim nerede oturuyor bu arada
ay kızlar çok canım sıkıldı ya....primanın 4 numarasını kullanıyorum..bacak bölgesinde iz yapınca birde premium kullanalım dedim..eşim almış..az önce açtım pöööh iğrenç bir kokusu vardı nedenini bileniiz varmı....birde rengi mor kullanan varsa söyleyebilrimi sizinkidemi mor ve kokusu fenamı...
çok sinir oldum ya...fişini atmış elimizde patladı koca paket iyimi...
bucadayım canım yaz gelsin buluşalım tanışalım ne dersin ? istanbullular hep buluşuyor biz eksikmi kalalım
bu arada hani büyük tuvaletini yaparken kan geldi demiştin ya nasıl oldu durumun geçtimi ne alemdesin merak ettim
Canım aynı durumdayz burda sitres atıyoruz biraz yoksa neyeek ne iş güç istemiyo valla benım de canım.benye kızım uyanıkken giriyorum banyoya onu ana kucagına alıp dusakabinin önüne giriyorum eline de birkaç oyuncak veriyorum aglayıncada kapıyı çk az aralayıp oyun yapıyorum rahat oluyo napıyı eşimi beklersem haftaa bir anca dus alabılıyorum:)
ay kızlar çok canım sıkıldı ya....primanın 4 numarasını kullanıyorum..bacak bölgesinde iz yapınca birde premium kullanalım dedim..eşim almış..az önce açtım pöööh iğrenç bir kokusu vardı nedenini bileniiz varmı....birde rengi mor kullanan varsa söyleyebilrimi sizinkidemi mor ve kokusu fenamı...
çok sinir oldum ya...fişini atmış elimizde patladı koca paket iyimi...
geçmiş olsun bebişine. ben haftada 2 defa yıkıyorum. aslında evde olduğum zaman 2 günde bir yıkardım. şimdi babasıyla yıkıyoruz. parşembe birde pazar günü.
biz ancak doktora giderken dışarı çıkardık. şimdi hergün çıkıyor mecburiyetten. babasıyla işe gidip geliyor.
ilk aylar her gun yikadim bebisim hizli buyudu. ama calisirken cok zor haftada 1-2 kez falan anca yikiya biliyorum dr-um hergun disari cikarmami onerdi disarisi soguk bebegim cok gazli cikarinca huzursuzlasiyor.
ilk aylar her gun yikadim bebisim hizli buyudu. ama calisirken cok zor haftada 1-2 kez falan anca yikiya biliyorum dr-um hergun disari cikarmami onerdi disarisi soguk bebegim cok gazli cikarinca huzursuzlasiyor.
kızlar kakalar koyulaştımı sizde ,bizde artık eski hali kalmadıbüyüyor diyemi sırtından çıkmıyor artık
melodi oğluşun erkenden iş hayatına atıldı üzülme hiçbüyüyünce daha bi azimli olur işallah.
bende premium kullaniyorum. rengini bende begenmedim ama kokusunu hic farketmedim bir cok kisinin kokusunu sikayet etdiyini duydum ama. nasil boyle bez urete biliyorlar aklim almiyor hemde minik canlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?