2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah kolaylık versin zeyn..

mesafe çok geçmiş olsun,zeyn demek oğluşumuzun fazlalığı gidiyor 1 ay sonraşimdiden hayırlı olsun diyelim.

hadi hayırlısı zeynep..olduda bitti maşalllah....

gerçi 16 mayısa da çok varmış iltihap canını yakmıyormu kuzunun...

arkadaslar hepiniz sagolun erkegim büyük adam olucak insallah darisi diger oglanlarin basina

evet bugün yaptiklarimi anlatayim

yarin kizimin dogumgünü 14yasina girecekona hediye aldik cuma günü arkadaslariyla kutluycak birsürü ivir zivir aldik:18:
yarin birde eltimin kizinin kinasi var patates salatasini ben yapayim dedim tam25kg patatesi hasladim soydum kizimda yardim etti anca bitirdik yorgunluktan öülyorum oglanda durmadi agla agla allahtan babasi uyuttuda simdi cayimi demledim yorgunluk atayim dedim

canım ben kızımı hiç yalnız yıkamadım hep babasıyla yıkadım herşeyi ben yalnız yapcaksam o ne demeye baba oldu o da yardım etsin akşamları zaten 1 yaşına kadar yıkarım babasıyla sonra aklı erer yalnız yıkarım ne var bi sene yardım ediversin sanki akşamları çok bakıyo da bide onu yalnız yap bunu yalnız yap çocuğudamı yalnız yaptım allah aşkına

maşallah kızın genç kız olmuş zeyn allahım bizede göstersin o günleri doğum günü kutlu olsun oğlanında pipisinin ucu gidiyomuş o da hayırlı olsun 25kg patatesmi amanın benim canım çıkardı heralde gerçi kızın büyük onun sana çok yardımı oluyordur bende 2. bebeği yaparsam en az kızım 9-10 yaşına gelsin diyorum ama o zmanda ben nasıl çocuk yapcam 40 yaşına gelirim o zamn pfff 2. bebeği şu an düşünemiyorum vala çooookkkkk uzak gibi bana kızım bi büyüseydi bakalım sonrası allah kerim:86:

allah evlatlarını sana bağışlasın yavrum benim

zeyn77nin GÜZEL KIZI ALLAH SENİ ANNENDEN BABANDAN KARDEŞİNDEN VE TÜM SEVDİKLERİNDEN AYIRMASIN. HER GÜNÜN BİR ÖNCEKİNDEN DAHA GÜZEL VE DOLU DOLU GEÇSİN. HAYATINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARSIN İNŞALLAH. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYATINIZDA KEDER OLMASIN YÜZÜNÜZDE DE TEBESSÜM HİÇ EKSİK OLMASIN
OĞLUNA DA GEŞMİŞ OLSUN KÜÇÜK ERKEKİM ,bende ev aldım şu ara kredi çekicez ama mayıs haziran gibi bizde düşünüyrz.
SONU YOK ZAMAN GEÇTİKÇE RAHATA ALIŞTIKÇA DAHA ZOR. BEN 2 KARDEŞİN ARASINDA 3 4 YAŞ OLSUN EN FAZLA Kİ BİŞEYLER PAYLAŞABİLSİN DİYE DÜŞÜNÜYORDUM ÖYLEDE OLDU.BENİMKİ DE BAYA AZ OLDU AMA NAPALIM YİNEDE İYKİ OLMUŞ OĞLUŞUM BENİM BENİM KIZ VE OĞLANIN ARASI 20 AY 19 GÜN VE İKİSİ DE SEZERYAN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN

herkese gunaydin bende kasim annesiyim kizim dun ilk disini cikardi ama bugunlerde bayagi ishal sorunu yasadik. sizde aynisini yasadinizmi? bir sorum daha olucak bebekleri haftada kac kez yikiyorsunuz her gun disari cikarmak sartmi minikleri :26:

günaydın kızlar nasılsınız
çoktandır girmemiştim buraya iş güç derken
bebişler nasıl 6 cı aya girdik artık sevilmeye başlandılar
msnde yok nolduysa onada
burdan mı devam ediliyo yine tıpkı eski günlerdeki gibi

maşallah zeyn sana 25 kilo değil bir kilo patatesi soyarsam kendimi tebrik edicem.
kızının doğum günü kutlu olsun. rabbim sağlık, sıhhat, mutluluk ve başarı versin.
işte tam bir genç kız ne güzel annesine yardımcı oluyor. ah benimde kız olan yeğenimle çok iyi anlaşıyorduk. şimdi okuyor..

herkese gunaydin bende kasim annesiyim kizim dun ilk disini cikardi ama bugunlerde bayagi ishal sorunu yasadik. sizde aynisini yasadinizmi? bir sorum daha olucak bebekleri haftada kac kez yikiyorsunuz her gun disari cikarmak sartmi minikleri :26:

geçmiş olsun bebişine. ben haftada 2 defa yıkıyorum. aslında evde olduğum zaman 2 günde bir yıkardım. şimdi babasıyla yıkıyoruz. parşembe birde pazar günü.
biz ancak doktora giderken dışarı çıkardık. şimdi hergün çıkıyor mecburiyetten. babasıyla işe gidip geliyor.

günaydın canım sanada. azaldık burda bayağı ama yine devamlı gelen arkadaşlarımızla burada görüşüyoruz.

selam canım. allahım ben bu insanları fena paralıycam. minicik bebişe niye dokunuyorsunuz, elin temiz mi bir kere, temiz olsada bebek cildi bu mıncıklanır mı?
allahtan benimkine dokunmuyorlar, bilmiyorum ama akşama kadar eşimin yanında bin kere tembih ediyorum. öpmesinler yüzünü ellemesinler diye.

canım bende primum care da 4 numara kullandım. rengi mordu ama kötü kokmadı.
renginden ve fazla kaka yapınca sırtına kafar taştığından aktif bebek 4 numara kullanmaya başladım. memnun kaldım. neden mor yapmışlar anlamadım. 3 numaraya kadar beyaz ve petek dokuluydu. primayı ara ve şikayetini bildir. o kadar para veriyoruz.

bende esentepedeyim. baya uzağız ama merkez bir yerde buluşuruz tabi. biz neden eksik kalalım? bebişlerimizde büyür.
şimdi kan gelmiyor ama tuvaletimi yaparken biraz zorlanırsam canım yanıyor. haka şişlik duruyor. yarın oğlanı dr. götürmüşken kendi doktoruma soracağım.

benim hiç aklıma gelmedi uyanıkken banyoya götürmek. durur mu bilmiyorum. gerçi şimdi çalıştığım için daha sık duş almam lazım. ama yazın iznimde ne yaparım bilmem.

bende premium kullaniyorum. rengini bende begenmedim ama kokusunu hic farketmedim bir cok kisinin kokusunu sikayet etdiyini duydum ama. nasil boyle bez urete biliyorlar aklim almiyor hemde minik canlara

ilk aylar her gun yikadim bebisim hizli buyudu. ama calisirken cok zor haftada 1-2 kez falan anca yikiya biliyorum dr-um hergun disari cikarmami onerdi disarisi soguk bebegim cok gazli cikarinca huzursuzlasiyor.

Son düzenleme:
kızlar kakalar koyulaştımı sizde ,bizde artık eski hali kalmadıbüyüyor diyemi sırtından çıkmıyor artık

kaynanam ameliyat oldu, kızımı şimdilik eşimle ben yıkıyorumsöyleyince kayn.baba yıkadımı seni ayıp kızım diyor.tek başıma yıkayamam yoksa kimseye gerek kalmazdı.bide Johnson's Baby sabun kullanıyorum geçen yıkarken gözüne köpük kaçtı ağladı kızım gözlerini yaktı sanırım.

ilk aylar her gun yikadim bebisim hizli buyudu. ama calisirken cok zor haftada 1-2 kez falan anca yikiya biliyorum dr-um hergun disari cikarmami onerdi disarisi soguk bebegim cok gazli cikarinca huzursuzlasiyor.

aslında haftada 2 defa normal,çünkü havaların ısısı dengesiz allah korusun hasta olacak hava var.havalar ısınsın 2 günde 1 yıkanır.

kızlar kakalar koyulaştımı sizde ,bizde artık eski hali kalmadıbüyüyor diyemi sırtından çıkmıyor artık

yok benim aynı ek gıdaya geçmedik daha. benimde sırtından çıkmıyor. bezi değiştirdim ondan sanırım.

melodi oğluşun erkenden iş hayatına atıldı üzülme hiçbüyüyünce daha bi azimli olur işallah.

inşallah canım. kıyamam ben ona. arabasında yatıyor daracık.

çalışınca insan nasıl hergün dışarı çıkarsın. benim zor. hergün yıkayamadım ben hasta olur diye korktum.

bende premium kullaniyorum. rengini bende begenmedim ama kokusunu hic farketmedim bir cok kisinin kokusunu sikayet etdiyini duydum ama. nasil boyle bez urete biliyorlar aklim almiyor hemde minik canlara

evet ya niye renki yapıyorlar ki anlamadım. aktif bebekte losyon kokulu. oda yeşil renk. primaya şikayet yazalım!

mesafe, geçmiş olsun

zeyn, maşallah kızını büyütmüşsün iyice oğlun da koca adam oluyor :)

infox, ben de premium care beğenmiyorum 1 ve 2 nosu iyiydi ama 3e geçince bacakları çok sıkı ve bbeli boldu. aktif bebek kullanıyorum no:4+ evet kokusu var ama benim hoşuma gidiyor. markette bulamayınca premium care no4 almıştık kaldı elimde bacakları çok sıkı beli bol tabi belini sıkayım derken bacaklar iyice daralıyor, olmadı yani. yine en iyisi aktif bebek benim için

bize dr hava soğuksa haftada 1 de olur banyo dedi. bir de nezle olunca direkt 1e indirdim. ama artık haftada 2-3 yaptırıcam. hergün zor eğer dışarı çıkarsak güneş var ama rüzgar esti mi tam esiyor. durduk yere hasta etmenin anlamı yok bence. nasıl olsa yazın hergün hatta günde 2 kere banyo yapacaklar...

çok şükürrr bi misafir tayfasını dHA alnımızın akıyla atlattıkkkkkk arısı dğr misafirleree kızım kalabalığı hç sevmiyorrrr dün gndz hç uyumadııı misafir geldiği zaman ve biyere gttiğimzde hep böylee uyumuyooo huzursz oluyoo fazla ilgiyide sevmiyoooo bi yndn kızım bi yndn misafr ayy çk yorumdm neyseki bud GELDİ GEÇTİİİİİ KIZIMA BGN ÇORBA YAPCM UN ÇORBASI BAKALIM SEVCKMİİİİ YENİ UYUTTUMMM BAKALIM KAÇ DK UYUYACK..BEN DE KIZIMI HÇ YIKAMADIMM YENGEM YIKIYODUUUU İLK DEFA İKİ GN ÖNCE YIKADIM KIZIMI ANA KIZ SOYUNDK GRDK BANYOYA OTURRTTM KUCAĞIMA ÇOKTA KOLAY OLDUUU KÜÇÜKKEN KORKUYODM BİYERİNE BŞY YAPARIM KULAĞINA SU KAÇAR DİYEE ŞİMDİ ARTIK BEN YIKAYACAMMM KUCAKTA DAHa kolay benceee küvetinde zor oluyo hareketlendi durmuyooo

selam kızlar
bebeklerin odalarını ayırdınızmı_ ben oda hazırlamıştım ama daha ayırmadım ayırmalıyım bilmiyorum birde cerenin gece uykusu sadece 7 saat oda aralıksız değil sizlerdede böyle mi az uyuyor diye endişeleniyorum gündüz uykuları zaten bölük bölük yarım saat 1 saat bir bebek nasıl sadece 7 saat uyur aklım almıyor çünkü bana yetmiyor 7 saat sersem gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…