2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesafe nasıl oldu bebeğin? gittiniz mi kontrole?

Herkese iyi günler.Dün kontroldeydik.Doktor herşey yolunda dedi sadece burnu tıkalı dedi tonimer serum damla verdi.Öksürüğü azaldı.Bazen gece kuru kuru öksürüyor.Sabah da çok az balgam kustu...Emmedi ..Şimdi uyuyor.Ama gece doğru dürüst uyumadı..Salladık hep..Sanki 5 ay ben bakmamışım gibi..Tanıyamıyorum kızımı Nesi var bilmiyorum..Damakları şiş olsa diş diyeceğim de.. Çok acizim Allahım..Elimden bir şey gelmiyor..Ne kadar sabırsızmışım..Küçük bir hastalıkta zayıf düştüm.. Aileden uzakta, yalnız olmak çok zormuş..

nasıl yani babası kızını yıkayınca ayıp mı oluyormuş. sabun mu kullanıyorsun ben sebamed banyo köpüğü kullanıyorum. sabun dalin var duruyor. ben henüz sünger filan kullanmıyorum. elimle yıkıyorum.

evet ya premium care tuhaf bir bez. bacakları sıkıyor beli bol oluyordu. aktif bebek daha iyi oldu. 4+ kullanıyordum oda büyük oldu. 4 tam geldi bize.
bende haftada 2 kere yıkamayınca rahat edemiyorum. saoğuklarda bile 2 elektirk sobası çalıştırıp yıkadım hep.

hadi geçmiş olsun. kucağındamı yıkadın. nasıl becerdin kaymadı mı? yıkayamam ben kendi başıma.

ayyyy yok çok kolay olduuuu yatırdım yüzüstü sırtını yaptım snra çvrdm göğsünü filan yptım çıkaracğm zmnda başını yaptım özlkle başını sona koydmki üşümsn diyeee brz daha büyüsn kızımla bnyo keyfi ypcmmmm

evet sabun kullanıyorum,sünger almadım. hani şu sakallı ip diyorlar ya ondan mendil kadar ördüm yumuşacık yıkıyorum.

canım bi hasta oldularmı alt üst oluyor herşey.işallah en kısa zamanda iyileşir.

valla brova ben cesaret edemem doğrusu.

evet sabun kullanıyorum,sünger almadım. hani şu sakallı ip diyorlar ya ondan mendil kadar ördüm yumuşacık yıkıyorum.

biliyorum canım. halası hem bana hemde oğluşuma yapacak. bende onunla yıkarım. senin yaptığın örgülere baktım çok güzelmiş. hele o köpekli patiğe bayıldım.

MESAFE geçmiş olsun canım.

teşekür ederim hep yaptım hamile kalamıyordum hamile olan herkese hediye ediyordum.çok şükür rabbim nasip etti.gerçi havalar ısındı patik giydirilmez artık.zaten 3 ay kundak yaptı kaynanam.hiç bişeyini giydiremedim büyüyüncede olmadı bazıları.

bende oda hazırladım ama ayırmadım çünkü çok az uyuyor ve şu sıralar biz 7:30 da yatıyoruz kriz geçirmek üzereyim şimdide uyuyo ama bende ne iş yapma gücü var ne bişey çıldırmak üzereyim sinir geldi içime

yabangülüm ellerine sağlık çok güzel olmuş. örgü oyuncaklara bayıldım.

mesafe tekrar geçmiş olsun...kendini yıpratma zor biliyorum ama sen güçlü olki kızına faydan olsun...

oo bir genç kız annesisin aynı zmanda. maşallah fıstığa...allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu sevdikleriyle beraber bir ömür nasip etsin inşallah...

sanada maşallah zeynep...iyi performans sergilemişsin bugun.. :)

20 aymı ve sezeryan....vay be....ben sanırım 2. yapamıcam....cesaretim yok...b

bende premium kullaniyorum. rengini bende begenmedim ama kokusunu hic farketmedim bir cok kisinin kokusunu sikayet etdiyini duydum ama. nasil boyle bez urete biliyorlar aklim almiyor hemde minik canlara

birde telde diyorlarki bu üürndden hiç şikayet gelmedi....sanki yalan söylüyoum ben...allah allah...bakalım bezlerden iki tanesini dışarıda tutucam bugun koku gideckmi....bezdemi koku var yoksa poşettemi diye bekleyin dediler...bklicem ama peşini bırakmıcam...eğerki çözmezlerse vaz geçicem pirimadan....

bende zaten sabah gidip aktifbebe adım...ama dediğim gibi yarın çözmezlerse sorunumu bakıcam başımın çaresine...

öksürürken bende haftada bir yıkadım..normalde 2 kere yıkıyoruz...bugun dışarı çıktık biz rüzgar vardı ama hava alalım çocukta başka mekan görsün istedim..bebek arabasının rüzgarlığı çok işe yarıyor bu havalarda....tabi banyo yaptırdığım gün dışarı çıkarmamaya gayret ediyorum...yazın nasıl yaparız bilmem..

bizimde odamız hazır ama daha ayırmadık..gecede 5 kere uyanmaya devam ederse biraz zor ayırıcaz bizde sanırım... :26:

meraba hanımlar ben yokken baya ilerlemiş sayfa .kızım ameliyat oldu gayet iyi .minik de biraz sıkıntı var hırıltılı nefes alıyor üşütmüş galiba .iğne kullandık ama tam geçmedi .noluyor bilmiyorum nerden alıyorlar soğuğu ..şaşırdım kaldım..ama keyfi yerinde ya napalım ..sizler de miniklerde iyidir umarım.
bundan sonra daha sık uğramaya çalışıcam ..grş

slm anneler.... bugun kızımla beraber sahilde uzun uzun yuruduk.. ohh kendıme geldim.. kızım süreklı uyudu.. zaten dişarı çıktıkmı uyuyor küçükhanım:))) annesi gibi gezmeyi çok seviyor..

infox : kızımın yuzundekı alerjı olma ihtimalı var. ancak dr altı aydan sonra alerjı testı yapalım dedi. bekleyecegız bıraz daha.. bazen çogalıyor, bazen hiç olmuyor...

bez olarakta prima kullanıyorum.. preıumun da evet koku var.. ben uyu oyna kullanıyorum, yada aktıf bebe....

zeyn kızının dogum gunu kutlu olsun.. nıce yıllara hep beraber inşallah...

yabangulu çok guzel örduklerin.. ben hıç anlamam o işlerden ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…