mesafe nasıl oldu bebeğin? gittiniz mi kontrole?
kaynanam ameliyat oldu, kızımı şimdilik eşimle ben yıkıyorumsöyleyince kayn.baba yıkadımı seni ayıp kızım diyor .tek başıma yıkayamam yoksa kimseye gerek kalmazdı.bide Johnson's Baby sabun kullanıyorum geçen yıkarken gözüne köpük kaçtı ağladı kızım gözlerini yaktı sanırım.
mesafe, geçmiş olsun
zeyn, maşallah kızını büyütmüşsün iyice oğlun da koca adam oluyor :)
infox, ben de premium care beğenmiyorum 1 ve 2 nosu iyiydi ama 3e geçince bacakları çok sıkı ve bbeli boldu. aktif bebek kullanıyorum no:4+ evet kokusu var ama benim hoşuma gidiyor. markette bulamayınca premium care no4 almıştık kaldı elimde bacakları çok sıkı beli bol tabi belini sıkayım derken bacaklar iyice daralıyor, olmadı yani. yine en iyisi aktif bebek benim için
bize dr hava soğuksa haftada 1 de olur banyo dedi. bir de nezle olunca direkt 1e indirdim. ama artık haftada 2-3 yaptırıcam. hergün zor eğer dışarı çıkarsak güneş var ama rüzgar esti mi tam esiyor. durduk yere hasta etmenin anlamı yok bence. nasıl olsa yazın hergün hatta günde 2 kere banyo yapacaklar...
çok şükürrr bi misafir tayfasını dHA alnımızın akıyla atlattıkkkkkk arısı dğr misafirleree kızım kalabalığı hç sevmiyorrrr dün gndz hç uyumadııı misafir geldiği zaman ve biyere gttiğimzde hep böylee uyumuyooo huzursz oluyoo fazla ilgiyide sevmiyoooo bi yndn kızım bi yndn misafr ayy çk yorumdm neyseki bud GELDİ GEÇTİİİİİ KIZIMA BGN ÇORBA YAPCM UN ÇORBASI BAKALIM SEVCKMİİİİ YENİ UYUTTUMMM BAKALIM KAÇ DK UYUYACK..BEN DE KIZIMI HÇ YIKAMADIMM YENGEM YIKIYODUUUU İLK DEFA İKİ GN ÖNCE YIKADIM KIZIMI ANA KIZ SOYUNDK GRDK BANYOYA OTURRTTM KUCAĞIMA ÇOKTA KOLAY OLDUUU KÜÇÜKKEN KORKUYODM BİYERİNE BŞY YAPARIM KULAĞINA SU KAÇAR DİYEE ŞİMDİ ARTIK BEN YIKAYACAMMM KUCAKTA DAHa kolay benceee küvetinde zor oluyo hareketlendi durmuyooo
nasıl yani babası kızını yıkayınca ayıp mı oluyormuş. sabun mu kullanıyorsun ben sebamed banyo köpüğü kullanıyorum. sabun dalin var duruyor. ben henüz sünger filan kullanmıyorum. elimle yıkıyorum.
evet ya premium care tuhaf bir bez. bacakları sıkıyor beli bol oluyordu. aktif bebek daha iyi oldu. 4+ kullanıyordum oda büyük oldu. 4 tam geldi bize.
bende haftada 2 kere yıkamayınca rahat edemiyorum. saoğuklarda bile 2 elektirk sobası çalıştırıp yıkadım hep.
hadi geçmiş olsun. kucağındamı yıkadın. nasıl becerdin kaymadı mı? yıkayamam ben kendi başıma.
Herkese iyi günler.Dün kontroldeydik.Doktor herşey yolunda dedi sadece burnu tıkalı dedi tonimer serum damla verdi.Öksürüğü azaldı.Bazen gece kuru kuru öksürüyor.Sabah da çok az balgam kustu...Emmedi ..Şimdi uyuyor.Ama gece doğru dürüst uyumadı..Salladık hep..Sanki 5 ay ben bakmamışım gibi..Tanıyamıyorum kızımıNesi var bilmiyorum..Damakları şiş olsa diş diyeceğim de.. Çok acizim Allahım.. Elimden bir şey gelmiyor..Ne kadar sabırsızmışım..Küçük bir hastalıkta zayıf düştüm.. Aileden uzakta, yalnız olmak çok zormuş..
ayyyy yok çok kolay olduuuu yatırdım yüzüstü sırtını yaptım snra çvrdm göğsünü filan yptım çıkaracğm zmnda başını yaptım özlkle başını sona koydmki üşümsn diyeee brz daha büyüsn kızımla bnyo keyfi ypcmmmm
evet sabun kullanıyorum,sünger almadım. hani şu sakallı ip diyorlar ya ondan mendil kadar ördüm yumuşacık yıkıyorum.
valla brova ben cesaret edemem doğrusu.
biliyorum canım. halası hem bana hemde oğluşuma yapacak. bende onunla yıkarım. senin yaptığın örgülere baktım çok güzelmiş. hele o köpekli patiğe bayıldım.
MESAFE geçmiş olsun canım.
selam kızlar
bebeklerin odalarını ayırdınızmı_ ben oda hazırlamıştım ama daha ayırmadım ayırmalıyım bilmiyorum birde cerenin gece uykusu sadece 7 saatoda aralıksız değil sizlerdede böyle mi az uyuyor diye endişeleniyorum gündüz uykuları zaten bölük bölük yarım saat 1 saat bir bebek nasıl sadece 7 saat uyur aklım almıyor çünkü bana yetmiyor 7 saat sersem gibiyim
Herkese iyi günler.Dün kontroldeydik.Doktor herşey yolunda dedi sadece burnu tıkalı dedi tonimer serum damla verdi.Öksürüğü azaldı.Bazen gece kuru kuru öksürüyor.Sabah da çok az balgam kustu...Emmedi ..Şimdi uyuyor.Ama gece doğru dürüst uyumadı..Salladık hep..Sanki 5 ay ben bakmamışım gibi..Tanıyamıyorum kızımıNesi var bilmiyorum..Damakları şiş olsa diş diyeceğim de.. Çok acizim Allahım.. Elimden bir şey gelmiyor..Ne kadar sabırsızmışım..Küçük bir hastalıkta zayıf düştüm.. Aileden uzakta, yalnız olmak çok zormuş..
evet bugün yaptiklarimi anlatayim
yarin kizimin dogumgünü 14yasina girecekona hediye aldik cuma günü arkadaslariyla kutluycak birsürü ivir zivir aldik:18:
yarin birde eltimin kizinin kinasi var patates salatasini ben yapayim dedim tam25kg patatesi hasladim soydum kizimda yardim etti anca bitirdik yorgunluktan öülyorum oglanda durmadi agla agla allahtan babasi uyuttuda simdi cayimi demledim yorgunluk atayim dedim
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYATINIZDA KEDER OLMASIN YÜZÜNÜZDE DE TEBESSÜM HİÇ EKSİK OLMASIN
OĞLUNA DA GEŞMİŞ OLSUN KÜÇÜK ERKEKİM ,bende ev aldım şu ara kredi çekicez ama mayıs haziran gibi bizde düşünüyrz.
SONU YOK ZAMAN GEÇTİKÇE RAHATA ALIŞTIKÇA DAHA ZOR. BEN 2 KARDEŞİN ARASINDA 3 4 YAŞ OLSUN EN FAZLA Kİ BİŞEYLER PAYLAŞABİLSİN DİYE DÜŞÜNÜYORDUM ÖYLEDE OLDU.BENİMKİ DE BAYA AZ OLDU AMA NAPALIM YİNEDE İYKİ OLMUŞ OĞLUŞUM BENİM BENİM KIZ VE OĞLANIN ARASI 20 AY 19 GÜN VE İKİSİ DE SEZERYAN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN
ınsallah bıran once bebıslerımız atlatırlar canım
cok zor ısdahıda kesıldı benım kızımın
bakalım yarınkı kultur sonucu ne cıkıcak merakla beklıyorumm[/QUOTE
ikinize de çok geçmiş olsu bende oğluma tahlil ve kültür yaptırdım lokosit en fazla 5 olması gerekirken 34 dü.bide külter sonucu herşeye hasas bir şey sadece dirençli yazıyordu şimdi kültür yine verdim hastanede yapmadı eve geldm sağlık ocağnda yaptırdm temiz çıktı bakalım kabul eder mi yarın da külter sonucunu alıp oğlumu ultrasona sokçaz bebeğimin erkek olduğunu ben sünnet mi ettirsek acaba diyince anldı ve ultrason verdi bakalım yarın sonuçları yazarım sizde yazarsanız sevinirim
ay bu bebişler ne çekiyor ya...geçmiş olsun beyza...
bende premium kullaniyorum. rengini bende begenmedim ama kokusunu hic farketmedim bir cok kisinin kokusunu sikayet etdiyini duydum ama. nasil boyle bez urete biliyorlar aklim almiyor hemde minik canlara
mesafe, geçmiş olsun
zeyn, maşallah kızını büyütmüşsün iyice oğlun da koca adam oluyor :)
infox, ben de premium care beğenmiyorum 1 ve 2 nosu iyiydi ama 3e geçince bacakları çok sıkı ve bbeli boldu. aktif bebek kullanıyorum no:4+ evet kokusu var ama benim hoşuma gidiyor. markette bulamayınca premium care no4 almıştık kaldı elimde bacakları çok sıkı beli bol tabi belini sıkayım derken bacaklar iyice daralıyor, olmadı yani. yine en iyisi aktif bebek benim için
bize dr hava soğuksa haftada 1 de olur banyo dedi. bir de nezle olunca direkt 1e indirdim. ama artık haftada 2-3 yaptırıcam. hergün zor eğer dışarı çıkarsak güneş var ama rüzgar esti mi tam esiyor. durduk yere hasta etmenin anlamı yok bence. nasıl olsa yazın hergün hatta günde 2 kere banyo yapacaklar...
selam kızlar
bebeklerin odalarını ayırdınızmı_ ben oda hazırlamıştım ama daha ayırmadım ayırmalıyım bilmiyorum birde cerenin gece uykusu sadece 7 saatoda aralıksız değil sizlerdede böyle mi az uyuyor diye endişeleniyorum gündüz uykuları zaten bölük bölük yarım saat 1 saat bir bebek nasıl sadece 7 saat uyur aklım almıyor çünkü bana yetmiyor 7 saat sersem gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?