küçcük bebeciği sabunlamı yıkıyosun kıss kiri var onun şampuan yeterli bence ben sebamedin şampuanını kullanıyorum memnunum bide sabun kurutmazmı cildini ben o yüzden hiç sabun kullanmadımkaynanam ameliyat oldu, kızımı şimdilik eşimle ben yıkıyorumsöyleyince kayn.baba yıkadımı seni ayıp kızım diyor .tek başıma yıkayamam yoksa kimseye gerek kalmazdı.bide Johnson's Baby sabun kullanıyorum geçen yıkarken gözüne köpük kaçtı ağladı kızım gözlerini yaktı sanırım.
kundakmı yaptı ahh yavrum ya bu kv ne diye karışırki sana offf kundakmı kaldı bu zmandateşekür ederimhep yaptım hamile kalamıyordum hamile olan herkese hediye ediyordum.çok şükür rabbim nasip etti.gerçi havalar ısındı patik giydirilmez artık.zaten 3 ay kundak yaptı kaynanam.hiç bişeyini giydiremedim büyüyüncede olmadı bazıları.
süper çok beğendim hele oyuncaklar çok yaratıcı bende isterem ....
aynen canım bende yapamıcam galiba bu korku bana bir ömür yeter gibime geliyor20 aymı ve sezeryan....vay be....ben sanırım 2. yapamıcam....cesaretim yok...b
birde telde diyorlarki bu üürndden hiç şikayet gelmedi....sanki yalan söylüyoum ben...allah allah...bakalım bezlerden iki tanesini dışarıda tutucam bugun koku gideckmi....bezdemi koku var yoksa poşettemi diye bekleyin dediler...bklicem ama peşini bırakmıcam...eğerki çözmezlerse vaz geçicem pirimadan....
küçcük bebeciği sabunlamı yıkıyosun kıss kiri var onun şampuan yeterli bence ben sebamedin şampuanını kullanıyorum memnunum bide sabun kurutmazmı cildini ben o yüzden hiç sabun kullanmadım
kundakmı yaptı ahh yavrum ya bu kv ne diye karışırki sana offf kundakmı kaldı bu zmanda
süper çok beğendim hele oyuncaklar çok yaratıcı bende isterem ....
aynen canım bende yapamıcam galiba bu korku bana bir ömür yeter gibime geliyor
ben mega paketini kullanıyorum primanın koku falan yok hala 3 no dayım ama bebişimin bacaklarını kızartıyor bu paket bitsin yarım kaldı zaten 4 no geçicem
bencede hakkımızı aramalıyız tüketici hakkı diye bişi var heralde yani doğru dürüst yapsınlar işlerini
kızlar ben bugün çok kötü bişey yaptım kızımı kanapeden düşürüdüm pat diye yüzükapak düştü nasıl oldu anlayamadım ben yanında oturuyordum ona bakıyordum bi an tv baktım döndüm pat yerde ödüm koptu yavrum nasıl ağladı kıyamamço üzgünüm çok nasıl yaptım nasıl dalgınlığıma geldi anlayamadım çok korktum biyerine bişi oldu diye ama keyfi yerinde biyerinde şişlikte yok kızarıklıkta bundan sonra gözümden ayırmıcam onu moralim bozuk o ağladı ben ağladım bi çocuğa bakamıyorum ya ne biçim anneyim ben
boncuk geçmiş olsun. ne ameliyatı oldu bebeğin?
kızlar bişey sorucam. havuçsuyu içirdik bugün. kakasında kırmızı bişeyler var. kan sandım önce ama sanırım havuçtan. içirenler sizde oldu mu böyle bişey?
kızlarrr kızımın gndz uykusu diye bşy kalmadı ayağmda sallıyorum uyutoyorum tm dalıyo bırakıyom 5dk snra ağlamaya başlıyo iş yemk ypmz oldm şimdi yine uyudu bakalım 5 dk oldu baalım kç dkuyuyackkkkk sznklr ne almdeee
sonu yok, geçmiş olsun ben aynı gunde iki kez düşürdüm.....(((
evet canım ya bende seni hatırladım hatta sana dikkat et diye yazmıştım başıma geldi ama ne yaparsak yapalım bu düşmelerine engel olamıycaz galiba bundan sonra çok ani hareketler yapıyorlar anlayamıyorum bir anlık bişi kafasının sağ tarafında hafif kızarıklık olmuş bende buz koyayım dedim yazık buz koyunca soğuk olduğu için ağlıyor ama başka birşeyi yok çok şükür seninkinde bişi olmuşmuydu dr falan götürmüşmüydün bunun için ben uzman tvde izledim de kendiniz muayene edin diyor bebeği soyun sonra heryerine dokunun ve kızarma morarma gibi şeyler varmı bakın diyor ben baktım yok bişey ağlamıyorda heryerine dokundum ha birde düştüğü yer 50 cmden alçaksa pek bişi olmz diyor 50cmden yüksekse dikkatli olun diyorsonu yok, geçmiş olsun ben aynı gunde iki kez düşürdüm.....(((
uyanıkken giriyorum canım o uyurken işlerimi yapıyorum yemek vsarkadaşlar sizler nasıl vakit bulup internete girebiliyorsunuz? Ben tam bilgisayarın başına oturuyorum, biraz geçmişi okuyorum, tam ben de birşeyler yazayım derken oğlum uyanıyor.
slm kızlar:)
çoook kötü grip oldum oğluma geçti geçecek hapşurma tıksırma var ben ilaç kullanamıyorum ama oğlum kullanabiliyor:)inş hafif atlatır...ama ben çoook kötüyüm
Kuzey im durmuyoo yerde ana kucağında hep dik durmak istiyoo biz yürüteç aldık bugün biraz biraz yürüyoo daha rahat günde en fazla 1 saat izin vericem yürüteç kullanmasına:)
geçmiş olsun canım. bana da oğlumdan geçti o iyileşti ben biraz hastayım
selam kızlar nasılsınız bakalım kızımı banyo ettircektim babası uyutmuş artık uyanınca yaptırırım bu arada bitmek bilmeyen bu kış ne olucak bilmem izmirde yarın ve çarşamba daha soğuk olcekmiş yine eve kapandık bu gidişle hazirana kadar yaz gelmicek bizde bu sene hevesliyiz ya bebelerle gezmeye yok olmuyo işte meteorolojı mayısa kadar böyle hiiiççç ümitlenmeyin diyor bizede bu ay kooollll center yani
ha delimavi neden gsm operatörünü değiştirmiyorsun ben bu olayın üstüne hemen değiştirirdim ki yaptımda 1 yıl önce 10 yıllıdır kullandığım gsm operatörünü değiştirdim şimdi çok memnunum ohhh be dünya varmış ne kazıklar yemişim zamanında şimdi çok konuşuyorum az ödüyorum salaklığıma doymayım eşimde değiştirdi o da çok memnun
çıldıracam kızlar bu sabah it5ibariyle 97 olmuş durumdayım kilo vereceğime paso alıyorummmm ayyyy yok anacım başlayacam rejimeee kızıma dayanamıyom emiyo doğum yaptktn snra 90 dm şimdi 97 ayyy biri bana dur desin ne bu iştah kızım yaaaaa yemek te değil paso abur cubur tatlı yiyommmm
bence hepimiz aynıyız şu anda benim evi görsen hoplamış durumda yemek yok eşimin bıdı bıdıları kendime bırak vakit ayırmayı artık ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım. benim belimde çok ağrıyo yataktan kalkamıyorum bir müddet açıldıktan sonra iyiyim ama
elim ayağım kalkmıyo artık çok yorgunum çok
eşim gelmeden yarım saat kala herşeyi hallediyorumayy canım sendemi izmirdensinn :) bend izmirdenim çok sevindim kaç gündür gelen gidenden giremiyodum nihayet girenildim. havalr düzeldi azda olsaa gerçe şimdide rüzgar var yarın güzel olur inş. eve tıkalı kaldık(
ayy bende çok yiyiyorum doymak bilmiyorum süt olsun diye hep yedim yedim şimdi oldum 71 kgeyse artık veririrz napalım önemli olan bebişlerimiz
benimde dağılıyo kendimde dağılıyorum arada ama izin vermiyorum yinede kızım uyudumu maşa yapıyorum saçlarıma evi üstten topluyorum az makyaj yoksa kocalar beğenmicek valla kendimize gelelimm olmaz böyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?