2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugun guzel sanatlar hocası ile karşılaştım... yenıden ders almayı düşündüm.. haftada bır gun.. sıkıldım bıraz kendıme gelırım galıba...

kardelen, ben hala yanımda yatırıyorum.. odası yok benım kızımın... sadece beşigi var. onada daha iki kez yattı..

melodi; bebegıne kım bakıyor şu anda sorunu çözdunuzmu?...

kızlar buluşma ist olursa kımler gelebilir..

küçcük bebeciği sabunlamı yıkıyosun kıss kiri var onun şampuan yeterli bence ben sebamedin şampuanını kullanıyorum memnunum bide sabun kurutmazmı cildini ben o yüzden hiç sabun kullanmadım
kundakmı yaptı ahh yavrum ya bu kv ne diye karışırki sana offf kundakmı kaldı bu zmanda
süper çok beğendim hele oyuncaklar çok yaratıcı bende isterem ....
20 aymı ve sezeryan....vay be....ben sanırım 2. yapamıcam....cesaretim yok...b
aynen canım bende yapamıcam galiba bu korku bana bir ömür yeter gibime geliyor

ben mega paketini kullanıyorum primanın koku falan yok hala 3 no dayım ama bebişimin bacaklarını kızartıyor bu paket bitsin yarım kaldı zaten 4 no geçicem
bencede hakkımızı aramalıyız tüketici hakkı diye bişi var heralde yani doğru dürüst yapsınlar işlerini

kızlar ben bugün çok kötü bişey yaptım kızımı kanapeden düşürüdüm pat diye yüzükapak düştü nasıl oldu anlayamadım ben yanında oturuyordum ona bakıyordum bi an tv baktım döndüm pat yerde ödüm koptu yavrum nasıl ağladı kıyamam ço üzgünüm çok nasıl yaptım nasıl dalgınlığıma geldi anlayamadım çok korktum biyerine bişi oldu diye ama keyfi yerinde biyerinde şişlikte yok kızarıklıkta bundan sonra gözümden ayırmıcam onu moralim bozuk o ağladı ben ağladım bi çocuğa bakamıyorum ya ne biçim anneyim ben

ayy çok üzüüdm ya...geçmiş olsun....çok dikkatli olmalıyız artık valla....bizimkide bugun oyun halısını üstüne devirmiş nasıl becermişse....kameramız var onu kullanma vakti geldi sanırım...

BEYZaNurEcrin geçmiş olsun çok yüksekiş degerler bizde bugun doktora gitti lökositö sayımız düşmüş çok şükür kültür sonuçlaeını pazartesi alıcaz ultrason sonucu için de pek önemli birşey yok takip edelim arada dedi baalım pztesi nasıl oluck sonuçlar.ZEyN kızının doğum günü kutlu olsun. MESaFe kendine haksızlık etme e yapalım onlara birşey olunca insanda güç müç kalmıyo geçmiş olsun tekrardan.SONUyok çok geçmiş olsun ahhh canım ya ne olyor nöyle düşmeler de başladı hareketler rtınca Allah beterinden korusun yabrularımızı

boncuk geçmiş olsun. ne ameliyatı oldu bebeğin?

kızlar bişey sorucam. havuçsuyu içirdik bugün. kakasında kırmızı bişeyler var. kan sandım önce ama sanırım havuçtan. içirenler sizde oldu mu böyle bişey?

kızlarrr kızımın gndz uykusu diye bşy kalmadı ayağmda sallıyorum uyutoyorum tm dalıyo bırakıyom 5dk snra ağlamaya başlıyo iş yemk ypmz oldm şimdi yine uyudu bakalım 5 dk oldu baalım kç dkuyuyackkkkk sznklr ne almdeee

Canım havuçtandır inşallah ben vermedim daha bişey bişöiyorum o yüzden ama imfox birşey verdiğinde ondaa kırmızılıklar vardı diye hatırlıyorum.bu aradaBONCUk44 geçmiş olsun

Canım biizimde günde üç kez yarım saat falan ancak uyuyor gece çok mu uyyo herzankıne göre acaba

arkadaşlar sizler nasıl vakit bulup internete girebiliyorsunuz? Ben tam bilgisayarın başına oturuyorum, biraz geçmişi okuyorum, tam ben de birşeyler yazayım derken oğlum uyanıyor.

sonu yok, geçmiş olsun ben aynı gunde iki kez düşürdüm.....(((
evet canım ya bende seni hatırladım hatta sana dikkat et diye yazmıştım başıma geldi ama ne yaparsak yapalım bu düşmelerine engel olamıycaz galiba bundan sonra çok ani hareketler yapıyorlar anlayamıyorum bir anlık bişi kafasının sağ tarafında hafif kızarıklık olmuş bende buz koyayım dedim yazık buz koyunca soğuk olduğu için ağlıyor ama başka birşeyi yok çok şükür seninkinde bişi olmuşmuydu dr falan götürmüşmüydün bunun için ben uzman tvde izledim de kendiniz muayene edin diyor bebeği soyun sonra heryerine dokunun ve kızarma morarma gibi şeyler varmı bakın diyor ben baktım yok bişey ağlamıyorda heryerine dokundum ha birde düştüğü yer 50 cmden alçaksa pek bişi olmz diyor 50cmden yüksekse dikkatli olun diyor

bu çocuğu nereye koyacağımı şaşırdım kanepeden düşüyor yerde yuvarlanıp kafasını parkelere çarpıyor ancak beşiğine koyduğum zaman güvende o da bir kaç ay sonra bitecek ne yapıcam ben yani biz kızlarrrr??
arkadaşlar sizler nasıl vakit bulup internete girebiliyorsunuz? Ben tam bilgisayarın başına oturuyorum, biraz geçmişi okuyorum, tam ben de birşeyler yazayım derken oğlum uyanıyor.
uyanıkken giriyorum canım o uyurken işlerimi yapıyorum yemek vs

slm kızlar:)

çoook kötü grip oldum oğluma geçti geçecek hapşurma tıksırma var ben ilaç kullanamıyorum ama oğlum kullanabiliyor:)inş hafif atlatır...ama ben çoook kötüyüm
Kuzey im durmuyoo yerde ana kucağında hep dik durmak istiyoo biz yürüteç aldık bugün biraz biraz yürüyoo daha rahat günde en fazla 1 saat izin vericem yürüteç kullanmasına:)

selam güzel anneler,
nasılız bebişli hayat nasıl gidiyor?

sonuyok geçmiş olsun düşen bebeğin başına bizde çiğnenmiş ekmek içi koyarlardı tabi ben söylemekte geç kaldımm ama kusura bakma birdaha olmaz inş.olursa aklında bulunsun canım

zeyn kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı güzel bir ömrü olur inş.

melodi bebeğin için Allah yardımcın olsun zor şartlarda büyütüyorsun

geçmiş olsun canım. bana da oğlumdan geçti o iyileşti ben biraz hastayım

geçmiş olsun canım. bana da oğlumdan geçti o iyileşti ben biraz hastayım

ay cnm çok fenayım öyle burnum akıyo gözler akıyoo oğlum ii gibi ona grip ilacını veriyorum doktor grip olursa ver demişti...ama ben emzirdiğimden hiç bişey kullanamıyorum((inş kolay atlatırım bakalım..........

ayy canım sendemi izmirdensinn :) bend izmirdenim çok sevindim kaç gündür gelen gidenden giremiyodum nihayet girenildim. havalr düzeldi azda olsaa gerçe şimdide rüzgar var yarın güzel olur inş. eve tıkalı kaldık(

ayy bende çok yiyiyorum doymak bilmiyorum süt olsun diye hep yedim yedim şimdi oldum 71 kg eyse artık veririrz napalım önemli olan bebişlerimiz

benimde dağılıyo kendimde dağılıyorum arada ama izin vermiyorum yinede kızım uyudumu maşa yapıyorum saçlarıma evi üstten topluyorum az makyaj yoksa kocalar beğenmicek valla kendimize gelelimm olmaz böyle :))

eşim gelmeden yarım saat kala herşeyi hallediyorum heralde beğenmezler dışarısı kaynıyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…