eşim gelmeden yarım saat kala herşeyi hallediyorumheralde beğenmezler dışarısı kaynıyo valla
o dışarda kaynayanlar gelsin çocuk doğursun temizlik yemek bulaşık çamaşır bunları yapsın da onlar ne hale gelcek acaba? erkeklere sormak gerek valla kendileri bilirler çocuk sahibi olmak öyle kolay değil kadın baksın çocuğa evde hayatını eve kapanarak geçirsin adam da neymiş efendim evdeki bkımsız diye yallah dışarıya gitsin o zman çocuk istemicekler evdekide şıkır şıkır makyaj yapıp süslenip gezcek dimi ama yok öyle 5 kuruşa köfte haddini bilsinler yoksa bildirmesini biliriz biz
mesela bu saat oldu ben ayaktayım 3 gündür 7:30a kadar oturuyorum bugünde sabaha kadar otururum artıkyürü be helal sana
canım ben kızımı hiç yalnız yıkamadım hep babasıyla yıkadım herşeyi ben yalnız yapcaksam o ne demeye baba oldu o da yardım etsin akşamları zaten 1 yaşına kadar yıkarım babasıyla sonra aklı erer yalnız yıkarım ne var bi sene yardım ediversin sanki akşamları çok bakıyo da bide onu yalnız yap bunu yalnız yap çocuğudamı yalnız yaptım allah aşkına
maşallah kızın genç kız olmuş zeyn allahım bizede göstersin o günleri doğum günü kutlu olsun oğlanında pipisinin ucu gidiyomuş o da hayırlı olsun 25kg patatesmiamanın benim canım çıkardı heralde gerçi kızın büyük onun sana çok yardımı oluyordur bende 2. bebeği yaparsam en az kızım 9-10 yaşına gelsin diyorum ama o zmanda ben nasıl çocuk yapcam 40 yaşına gelirim o zamn pfff 2. bebeği şu an düşünemiyorum vala çooookkkkk uzak gibi bana kızım bi büyüseydi bakalım sonrası allah kerim:86:
allah evlatlarını sana bağışlasınyavrum benim
zeyn77nin GÜZEL KIZI ALLAH SENİ ANNENDEN BABANDAN KARDEŞİNDEN VE TÜM SEVDİKLERİNDEN AYIRMASIN. HER GÜNÜN BİR ÖNCEKİNDEN DAHA GÜZEL VE DOLU DOLU GEÇSİN. HAYATINDA BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞARSIN İNŞALLAH. DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HAYATINIZDA KEDER OLMASIN YÜZÜNÜZDE DE TEBESSÜM HİÇ EKSİK OLMASIN
OĞLUNA DA GEŞMİŞ OLSUN KÜÇÜK ERKEKİM ,bende ev aldım şu ara kredi çekicez ama mayıs haziran gibi bizde düşünüyrz.
SONU YOK ZAMAN GEÇTİKÇE RAHATA ALIŞTIKÇA DAHA ZOR. BEN 2 KARDEŞİN ARASINDA 3 4 YAŞ OLSUN EN FAZLA Kİ BİŞEYLER PAYLAŞABİLSİN DİYE DÜŞÜNÜYORDUM ÖYLEDE OLDU.BENİMKİ DE BAYA AZ OLDU AMA NAPALIM YİNEDE İYKİ OLMUŞ OĞLUŞUM BENİM BENİM KIZ VE OĞLANIN ARASI 20 AY 19 GÜN VE İKİSİ DE SEZERYAN GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN
mesafe, geçmiş olsun
zeyn, maşallah kızını büyütmüşsün iyice oğlun da koca adam oluyor :)
infox, ben de premium care beğenmiyorum 1 ve 2 nosu iyiydi ama 3e geçince bacakları çok sıkı ve bbeli boldu. aktif bebek kullanıyorum no:4+ evet kokusu var ama benim hoşuma gidiyor. markette bulamayınca premium care no4 almıştık kaldı elimde bacakları çok sıkı beli bol tabi belini sıkayım derken bacaklar iyice daralıyor, olmadı yani. yine en iyisi aktif bebek benim için
bize dr hava soğuksa haftada 1 de olur banyo dedi. bir de nezle olunca direkt 1e indirdim. ama artık haftada 2-3 yaptırıcam. hergün zor eğer dışarı çıkarsak güneş var ama rüzgar esti mi tam esiyor. durduk yere hasta etmenin anlamı yok bence. nasıl olsa yazın hergün hatta günde 2 kere banyo yapacaklar...
oo bir genç kız annesisin aynı zmanda. maşallah fıstığa...allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu sevdikleriyle beraber bir ömür nasip etsin inşallah...
sanada maşallah zeynep...iyi performans sergilemişsin bugun.. :)
meraba hanımlar ben yokken baya ilerlemiş sayfa .kızım ameliyat oldu gayet iyi .minik de biraz sıkıntı var hırıltılı nefes alıyor üşütmüş galiba .iğne kullandık ama tam geçmedi .noluyor bilmiyorum nerden alıyorlar soğuğu ..şaşırdım kaldım..ama keyfi yerinde ya napalım ..sizler de miniklerde iyidir umarım.
bundan sonra daha sık uğramaya çalışıcam ..grş
slm anneler.... bugun kızımla beraber sahilde uzun uzun yuruduk.. ohh kendıme geldim.. kızım süreklı uyudu.. zaten dişarı çıktıkmı uyuyor küçükhanım:))) annesi gibi gezmeyi çok seviyor..
infox : kızımın yuzundekı alerjı olma ihtimalı var. ancak dr altı aydan sonra alerjı testı yapalım dedi. bekleyecegız bıraz daha.. bazen çogalıyor, bazen hiç olmuyor...
bez olarakta prima kullanıyorum.. preıumun da evet koku var.. ben uyu oyna kullanıyorum, yada aktıf bebe....
zeyn kızının dogum gunu kutlu olsun.. nıce yıllara hep beraber inşallah...
yabangulu çok guzel örduklerin.. ben hıç anlamam o işlerden ya...
BEYZaNurEcrin geçmiş olsun çok yüksekiş degerler bizde bugun doktora gitti lökositö sayımız düşmüş çok şükür kültür sonuçlaeını pazartesi alıcaz ultrason sonucu için de pek önemli birşey yok takip edelim arada dedi baalım pztesi nasıl oluck sonuçlar.ZEyN kızının doğum günü kutlu olsun. MESaFe kendine haksızlık etme e yapalım onlara birşey olunca insanda güç müç kalmıyo geçmiş olsun tekrardan.SONUyok çok geçmiş olsun ahhh canım ya ne olyor nöyle düşmeler de başladı hareketler rtınca Allah beterinden korusun yabrularımızı
selam güzel anneler,
nasılız bebişli hayat nasıl gidiyor?
sonuyok geçmiş olsun düşen bebeğin başına bizde çiğnenmiş ekmek içi koyarlardı tabi ben söylemekte geç kaldımm ama kusura bakma birdaha olmaz inş.olursa aklında bulunsun canım
zeyn kızının doğum günü kutlu olsun sağlıklı güzel bir ömrü olur inş.
melodi bebeğin için Allah yardımcın olsun zor şartlarda büyütüyorsun
günaydın herkese inşallah herkes için çok güzel bir gün olur.dün hastanadeydm kültür sonucu idrar tetkiki yeniden yapılsın dedi doktor yeniden enfeksiyon nüksedebilir dedi.ultrasonda dalak malak herşey iyi kalça çıkıklığı yapıldı herşey yolunda sıra geldi sünnete bize farz oldu şimdi galiba bursa dörtçelik hastanesinde sünnet hakkında bilginiz var mı
ya 2 çocuk ve sezeryan siz cümlesini kurarken bile ürperiyorsunuz biz yasıyoruz
herşeye rağmen çok güzeller[/QUOT
Geçmiş olsun. Benim de iki oğlum var ama aralarında 12 yaş var. Sizin 20 aydı sanırım. Bence daha güzel. Beraber büyürler
boncuk geçmiş olsun. ne ameliyatı oldu bebeğin?
kızlar bişey sorucam. havuçsuyu içirdik bugün. kakasında kırmızı bişeyler var. kan sandım önce ama sanırım havuçtan. içirenler sizde oldu mu böyle bişey?
boncuk geçmiş olsun. ne ameliyatı oldu bebeğin?
kızlar bişey sorucam. havuçsuyu içirdik bugün. kakasında kırmızı bişeyler var. kan sandım önce ama sanırım havuçtan. içirenler sizde oldu mu böyle bişey?
kızlar selam kaç gündür vakit bulup giremedim hiç iş bitmiyo fenada grip oldum oğlumda 1 haftadır öksürüyo dokror peditus verdi ama hiç fayda etmedi çok öksürmeye başladı koca kış çocuğu hasta etmedik geçen gün görümceme gittik evi buz gibiydi neymiş efendim misafir gelince evi çok sıcak oluyormuş kombiyi kapatmış sinir oldum şimdide hastalandı yavrum canım çok sıkkın nasıl öksürüyo kendim ıhlamur felan içiyorum onada fayda eder diye geçmişte bebeği öksürenler vardı siz ne yaptınız gerçi ben bugün yine doktora götürcem ama bebeğede ıhlamur felan içirilirmi bilmiyorum
geçmiş olsun, aynı şurubu biz de kullandık faydası olmuştur mutlaka ama bence dikkat et terleyip soğumasın üstünde öksürük artar yoksa. ıhlamur verebilirsin bence ama yine de yanlış yönlendirmiş olmayayım seni. gece çayı rezene falan verdiğimize göre ıhlamur da verilir tabi. eskiden 3 aylıkken bile veriliyormuş da şimdi dr.lar hep başka birşey söylüyo :S
kızlar selam kaç gündür vakit bulup giremedim hiç iş bitmiyo fenada grip oldum oğlumda 1 haftadır öksürüyo dokror peditus verdi ama hiç fayda etmedi çok öksürmeye başladı koca kış çocuğu hasta etmedik geçen gün görümceme gittik evi buz gibiydi neymiş efendim misafir gelince evi çok sıcak oluyormuş kombiyi kapatmış sinir oldum şimdide hastalandı yavrum canım çok sıkkın nasıl öksürüyo kendim ıhlamur felan içiyorum onada fayda eder diye geçmişte bebeği öksürenler vardı siz ne yaptınız gerçi ben bugün yine doktora götürcem ama bebeğede ıhlamur felan içirilirmi bilmiyorum
sizinkindedemi öksürük vardı kaç gün kullandınız ben 5 gün kullandım bıraktım
Aynı şeyi bende diyorum. Bütün kış olmadı şimdi hasta oldu.2 hafta da öksürüyor.Balgam çıkarıyor.Tam iyileşmişti tekrar ateşi çıktı..Birkaç gündür ateşi yok..Sabah 2 defa balgamlı kustu. Burnuna okyanus suyu damlatıyorum.Biraz kalın da giydirdim ev sobalı olduğu için sıcaklık değişiyor.Emziriyorum ve ılık su içiriyorum.Burnu kapanmasın diye uğraşıyorum..Bakalım inşaAllah düzelir..
bu arada bebekleri herkesin dönüyomu kızlar benimki hala dönmüyo hiç niyetide yok gibi
küçcük bebeciği sabunlamı yıkıyosun kıss kiri var onun şampuan yeterli bence ben sebamedin şampuanını kullanıyorum memnunum bide sabun kurutmazmı cildini ben o yüzden hiç sabun kullanmadım
kundakmı yaptı ahh yavrum ya bu kv ne diye karışırki sana offf kundakmı kaldı bu zmanda
süper çok beğendim hele oyuncaklar çok yaratıcı bende isterem ....
aynen canım bende yapamıcam galiba bu korku bana bir ömür yeter gibime geliyor
ben mega paketini kullanıyorum primanın koku falan yok hala 3 no dayım ama bebişimin bacaklarını kızartıyor bu paket bitsin yarım kaldı zaten 4 no geçicem
bencede hakkımızı aramalıyız tüketici hakkı diye bişi var heralde yani doğru dürüst yapsınlar işlerini
kızlar ben bugün çok kötü bişey yaptım kızımı kanapeden düşürüdüm pat diye yüzükapak düştü nasıl oldu anlayamadım ben yanında oturuyordum ona bakıyordum bi an tv baktım döndüm pat yerde ödüm koptu yavrum nasıl ağladı kıyamamço üzgünüm çok nasıl yaptım nasıl dalgınlığıma geldi anlayamadım çok korktum biyerine bişi oldu diye ama keyfi yerinde biyerinde şişlikte yok kızarıklıkta bundan sonra gözümden ayırmıcam onu moralim bozuk o ağladı ben ağladım bi çocuğa bakamıyorum ya ne biçim anneyim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?