2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim gelmeden yarım saat kala herşeyi hallediyorum heralde beğenmezler dışarısı kaynıyo valla

o dışarda kaynayanlar gelsin çocuk doğursun temizlik yemek bulaşık çamaşır bunları yapsın da onlar ne hale gelcek acaba? erkeklere sormak gerek valla kendileri bilirler çocuk sahibi olmak öyle kolay değil kadın baksın çocuğa evde hayatını eve kapanarak geçirsin adam da neymiş efendim evdeki bkımsız diye yallah dışarıya gitsin o zman çocuk istemicekler evdekide şıkır şıkır makyaj yapıp süslenip gezcek dimi ama yok öyle 5 kuruşa köfte haddini bilsinler yoksa bildirmesini biliriz biz

yürü be helal sana

selam kizlar hepinize ayri ayri tesekkür ederim allah razi olsun rabbim hepinize göstersin evlatlarinin o yaslarini tek tek yazamadim kusura bakmayin cok yorgunum kinadan demin geldim orda oglum hic durmadi hep agladi birseyde yemedi eve gelincede bir güzel kustu anliycaginiz hicbirsey anlamadim kinadan cocuklu kasdinin ne isi varsa gezmede en iyisi ev bu saat olmus ben süt sagiyorumyarin sabah erkenden kalkmam lazim kizim arkadaslariyla dogum gününü kutluycak hazirlik yapmam lazim biz kadinlarin isi neden bitmiyor erkekler negüzel yan gelip yatiyorlarneyse bunada sükür herkese iyi geceler

günaydın herkese inşallah herkes için çok güzel bir gün olur.dün hastanadeydm kültür sonucu idrar tetkiki yeniden yapılsın dedi doktor yeniden enfeksiyon nüksedebilir dedi.ultrasonda dalak malak herşey iyi kalça çıkıklığı yapıldı herşey yolunda sıra geldi sünnete bize farz oldu şimdi galiba bursa dörtçelik hastanesinde sünnet hakkında bilginiz var mı

ya 2 çocuk ve sezeryan siz cümlesini kurarken bile ürperiyorsunuz biz yasıyoruz
herşeye rağmen çok güzeller

Günaydın arkadaşlar. oğlumun yüzünde dermatit gibi bir kızarıklık vardı. Dün bütün yüzüne yayıldı. Bugün doktora götüreceğiz. Bakalım ne diyecekler.

benim kizim hic begenmiyor havuc suyunu ama boy gelisimi icin cok yararli. ilk defa yarim cay kasigi verdim haftada 2-3 defa iciriyorum. ilk once kakasi yesil oldu bir kac gun sonra eski haline dondu

kızlar selam kaç gündür vakit bulup giremedim hiç iş bitmiyo fenada grip oldum oğlumda 1 haftadır öksürüyo dokror peditus verdi ama hiç fayda etmedi çok öksürmeye başladı koca kış çocuğu hasta etmedik geçen gün görümceme gittik evi buz gibiydi neymiş efendim misafir gelince evi çok sıcak oluyormuş kombiyi kapatmış sinir oldum şimdide hastalandı yavrum canım çok sıkkın nasıl öksürüyo kendim ıhlamur felan içiyorum onada fayda eder diye geçmişte bebeği öksürenler vardı siz ne yaptınız gerçi ben bugün yine doktora götürcem ama bebeğede ıhlamur felan içirilirmi bilmiyorum

canım merak etme havuçtan oluyor ben de çok korkmuştumj ilk gördüğümde ama çok normalmiş :)

geçmiş olsun, aynı şurubu biz de kullandık faydası olmuştur mutlaka ama bence dikkat et terleyip soğumasın üstünde öksürük artar yoksa. ıhlamur verebilirsin bence ama yine de yanlış yönlendirmiş olmayayım seni. gece çayı rezene falan verdiğimize göre ıhlamur da verilir tabi. eskiden 3 aylıkken bile veriliyormuş da şimdi dr.lar hep başka birşey söylüyo :S

sizinkindedemi öksürük vardı kaç gün kullandınız ben 5 gün kullandım bıraktım

Aynı şeyi bende diyorum. Bütün kış olmadı şimdi hasta oldu.2 hafta da öksürüyor.Balgam çıkarıyor.Tam iyileşmişti tekrar ateşi çıktı..Birkaç gündür ateşi yok..Sabah 2 defa balgamlı kustu. Burnuna okyanus suyu damlatıyorum.Biraz kalın da giydirdim ev sobalı olduğu için sıcaklık değişiyor.Emziriyorum ve ılık su içiriyorum.Burnu kapanmasın diye uğraşıyorum..Bakalım inşaAllah düzelir..

sizinkindedemi öksürük vardı kaç gün kullandınız ben 5 gün kullandım bıraktım

ben de 5 gün kullandım ama 2 hafta oldu hala arada öksürdüğü oluyor. bunların bir kısmı dişleri kaşındığı için çok tükürük çıkarmasından. soluk borusuna kaçıyor tükürük o yüzden öksürüyor. bir kısmı zaten numara :)) arada üşüdüğü için midir bilmiyoreum hapşurma, öksürük oluyor yine de. havalar da bir iyi bir kötü, evin ısısı ani değişiyor merkezi ısınma bir de bizimki. neyse az kaldı yaza sere serpe rahat ederler :))

benimkide balgamlı öksürüyor ama ateşi yok Allaha şükür

geçmiş olsun canım bir anlık dalgınlık işte,üzme kendini suçlamada düşe kalka büyüyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…