kundağa gelince eşim kış çıkana kadar kundak yapalım dedi,ky 3.aydan sonra artık büyüdü kundak olmaz diyince kaldı.küçcük bebeciği sabunlamı yıkıyosun kıss kiri var onun şampuan yeterli bence ben sebamedin şampuanını kullanıyorum memnunum bide sabun kurutmazmı cildini ben o yüzden hiç sabun kullanmadım
kundakmı yaptı ahh yavrum ya bu kv ne diye karışırki sana offf kundakmı kaldı bu zmanda
süper çok beğendim hele oyuncaklar çok yaratıcı bende isterem ....
aynen canım bende yapamıcam galiba bu korku bana bir ömür yeter gibime geliyor
ben mega paketini kullanıyorum primanın koku falan yok hala 3 no dayım ama bebişimin bacaklarını kızartıyor bu paket bitsin yarım kaldı zaten 4 no geçicem
bencede hakkımızı aramalıyız tüketici hakkı diye bişi var heralde yani doğru dürüst yapsınlar işlerini
kızlar ben bugün çok kötü bişey yaptım kızımı kanapeden düşürüdüm pat diye yüzükapak düştü nasıl oldu anlayamadım ben yanında oturuyordum ona bakıyordum bi an tv baktım döndüm pat yerde ödüm koptu yavrum nasıl ağladı kıyamamço üzgünüm çok nasıl yaptım nasıl dalgınlığıma geldi anlayamadım çok korktum biyerine bişi oldu diye ama keyfi yerinde biyerinde şişlikte yok kızarıklıkta bundan sonra gözümden ayırmıcam onu moralim bozuk o ağladı ben ağladım bi çocuğa bakamıyorum ya ne biçim anneyim ben
kızlar selam kaç gündür vakit bulup giremedim hiç iş bitmiyo fenada grip oldum oğlumda 1 haftadır öksürüyo dokror peditus verdi ama hiç fayda etmedi çok öksürmeye başladı koca kış çocuğu hasta etmedik geçen gün görümceme gittik evi buz gibiydi neymiş efendim misafir gelince evi çok sıcak oluyormuş kombiyi kapatmış sinir oldum şimdide hastalandı yavrum canım çok sıkkın nasıl öksürüyo kendim ıhlamur felan içiyorum onada fayda eder diye geçmişte bebeği öksürenler vardı siz ne yaptınız gerçi ben bugün yine doktora götürcem ama bebeğede ıhlamur felan içirilirmi bilmiyorum
kundağa gelince eşim kış çıkana kadar kundak yapalım dedi,ky 3.aydan sonra artık büyüdü kundak olmaz diyince kaldı.
evet sabunla yıkıyorum, bebek sabunu sonuçta odamı kuruturoyuncaklara gelince yaparım canım lafımı olur.
offf benimkidee öksüüryooo içim parçalanıyoo büütn kış hasta olmadıı şu iki gündür öksüüryo( doktorumuzu aradımm fluibron yanlış yazmış olabilirm henüz almadım adında bir şurup verdi balgam söktürüücü onu alıp 5 gün içsin dedi geçmezse getirin dedi inş. geçerr yaa ( hıı bu arada ıhlamur şimdi yapıcam bende ben sena ya 20 günlük bile yoktu veriyodum hiç bir zararı yok ıhlamurun daha ii gelir öksürüğüne
birde şu tarifi verdi ablam bir çay kaşığı tereyağı ve pekmezi hafif ısıt dedi bir çay kaşığı kadar ver dedi bütün broşlarını rahatlatır dedi şimdi onuda yapıcamm .büütn bebişlerimize geçmiş olsunnn(
offf benimkidee öksüüryooo içim parçalanıyoo büütn kış hasta olmadıı şu iki gündür öksüüryo( doktorumuzu aradımm fluibron yanlış yazmış olabilirm henüz almadım adında bir şurup verdi balgam söktürüücü onu alıp 5 gün içsin dedi geçmezse getirin dedi inş. geçerr yaa ( hıı bu arada ıhlamur şimdi yapıcam bende ben sena ya 20 günlük bile yoktu veriyodum hiç bir zararı yok ıhlamurun daha ii gelir öksürüğüne
birde şu tarifi verdi ablam bir çay kaşığı tereyağı ve pekmezi hafif ısıt dedi bir çay kaşığı kadar ver dedi bütün broşlarını rahatlatır dedi şimdi onuda yapıcamm .büütn bebişlerimize geçmiş olsunnn(
Geçmis olsun canım bebişine zaten ara mevsmlerde daha kolay hasta oluyrlar çabuk ıyileşirler inşallah.HALENurcum sizede geçmiş olsun
bugün dr gittik kilosu 7610 gr olmuş boyu 65 cm
arada mama verdiğimi söyledim mesela günde 1 biberon tabi ölçeğine göre çok iyi yapmışsın dedi. Daha ek besine başlama dedi hiç bir şey verme dedi böylesi daha iyiymiş
bugün dr gittik kilosu 7610 gr olmuş boyu 65 cm
arada mama verdiğimi söyledim mesela günde 1 biberon tabi ölçeğine göre çok iyi yapmışsın dedi. Daha ek besine başlama dedi hiç bir şey verme dedi böylesi daha iyiymiş
sağol canım sizin idrar yolları ne alemde
canım şimdilik düştü degerler ii yani ama pazartesi kültür sonuçlarını alınca biraz daha netleşicek üreme var sa yine antiibiotiğe devam dedi
bende kundak yapıyorumm daha rahat uyuyoır sıçramıyor en azından annemde bizleri böyle büyütmüş ii geldiğine inanıyorum .bence sabunla yıkama canım kurutur tabiki eğer sonradan bebek yağı sürmüyosan .. ben sebamedin şampuanını kullanıyorum çokta memnunum ama öneremem çünkü tenden tene değişir ii gelmesi .
sağol allah razı olsun aslında ben mama verme yanlısıda değilim ama stres yorgunluk uykusuzluk sütüm az gibi geliyo sadece gece yatarken bebek sütü vveriyorum mama derken onu kastediyorum akşama kadar memişlerde az süt kalıyomaşallah canım bebişinebizim doktor da 6.ay bitince başlarız ek besine dedi
maşaallah canım benimkide 1 hafta önce 7.500 gramdıbende arada yoğurt elma püresi felan veriyorum sen mama olarak ne veriyosun
3 hafta öncesine kadar aptamil 1 verdim sadece gece 60ml. şimdi aptamil sütlü pirinçli mama veriyorum gece kaşıkla. bebelac hiç sevmedi 2 kere denedim. baska da denemedim benarkadaşlar bebek sütü olarak siz ne veriyosunuz bebelac ve ülkerin deneyen oldu mu
doktor 5. ay kontrolünde anne sütünden başka hiçbir şey vermeyeceksin dedi ama ben aptamilin sütlü pirinçli mamasından her gün bir öğün vermeye başladım ortalama 80 ml falan yiyiyor bebeğim. biberondan emmiyor, kaşıkla dışarı atıyor, bardakla da ağzının yanlarından itliyor, yemek yeme seansımız çok komik oluyor vallahi şarkılı türkülü, oyunlu, dikkatini başka şeylere çekip kandırıyorum onu bana bakayım dediği yerde mamayı reddetmeyi unutup yanlışlıkla yiyiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?