2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kundağa gelince eşim kış çıkana kadar kundak yapalım dedi,ky 3.aydan sonra artık büyüdü kundak olmaz diyince kaldı.
evet sabunla yıkıyorum, bebek sabunu sonuçta odamı kuruturoyuncaklara gelince yaparım canım lafımı olur.

offf benimkidee öksüüryooo içim parçalanıyoo büütn kış hasta olmadıı şu iki gündür öksüüryo ( doktorumuzu aradımm fluibron yanlış yazmış olabilirm henüz almadım adında bir şurup verdi balgam söktürüücü onu alıp 5 gün içsin dedi geçmezse getirin dedi inş. geçerr yaa ( hıı bu arada ıhlamur şimdi yapıcam bende ben sena ya 20 günlük bile yoktu veriyodum hiç bir zararı yok ıhlamurun daha ii gelir öksürüğüne
birde şu tarifi verdi ablam bir çay kaşığı tereyağı ve pekmezi hafif ısıt dedi bir çay kaşığı kadar ver dedi bütün broşlarını rahatlatır dedi şimdi onuda yapıcamm .büütn bebişlerimize geçmiş olsunnn (

bende kundak yapıyorumm daha rahat uyuyoır sıçramıyor en azından annemde bizleri böyle büyütmüş ii geldiğine inanıyorum .bence sabunla yıkama canım kurutur tabiki eğer sonradan bebek yağı sürmüyosan .. ben sebamedin şampuanını kullanıyorum çokta memnunum ama öneremem çünkü tenden tene değişir ii gelmesi .

Geçmis olsun canım bebişine zaten ara mevsmlerde daha kolay hasta oluyrlar çabuk ıyileşirler inşallah.HALENurcum sizede geçmiş olsun

BEBEĞİ ÖKSÜRENLER:

kızlar ben eskiden beri bilirim ki keten tohumu kaynatıp süzerler ve çocuğa verirler onlar balgam çıkaramadıklaarı için afedersiniz kakasından çıkar balgamlar ama siz ek gıdaya başlayanlar yapabilir çok iyi balgam söktürür

canım verdiğin bilgiler için teşekkürler seninde bebişine geçmiş olsun internetten okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama çocuklara 2 yaşından önce kesinlikle öksürük şurubu verilmemeliymiş vermeyipte ne yapıcaz çok öksürüyo

bugün dr gittik kilosu 7610 gr olmuş boyu 65 cm
arada mama verdiğimi söyledim mesela günde 1 biberon tabi ölçeğine göre çok iyi yapmışsın dedi. Daha ek besine başlama dedi hiç bir şey verme dedi böylesi daha iyiymiş

bugün dr gittik kilosu 7610 gr olmuş boyu 65 cm
arada mama verdiğimi söyledim mesela günde 1 biberon tabi ölçeğine göre çok iyi yapmışsın dedi. Daha ek besine başlama dedi hiç bir şey verme dedi böylesi daha iyiymiş

maşallah canım bebişine bizim doktor da 6.ay bitince başlarız ek besine dedi

maşaallah canım benimkide 1 hafta önce 7.500 gramdıbende arada yoğurt elma püresi felan veriyorum sen mama olarak ne veriyosun

kundak dediğiniz battaniyeye sarmaksa ben sarıyorum kollarınıda sarıyorum sarmadan uyuyamıyo kolları kendisini rahatsız ediyo

maşallah canım bebişine bizim doktor da 6.ay bitince başlarız ek besine dedi
sağol allah razı olsun aslında ben mama verme yanlısıda değilim ama stres yorgunluk uykusuzluk sütüm az gibi geliyo sadece gece yatarken bebek sütü vveriyorum mama derken onu kastediyorum akşama kadar memişlerde az süt kalıyo

atusaprenses maşallah bebeğine

yabangülüm yürütece 6. aydan sonra bindirilebiliyor ama erkek bebekler için zaralı olabiliyormuş. bir makale okumuştum, orada diyordu ki yürüteç ile yürümeyi öğrenen bebeklerde Allah korusun kazalar çok görülüyormuş, bebek yürüteçte dengesini kaybetse de her zaman güvende olduğu için buna alışıp yürümeye çıkınca kendisini korumadan yürüteçteki hareketlerini yapıyormuş ve düşüp yaralanabiliyormuş. ayrıca 20 dakikadan fazla bebeğin yürüteçte durmaması gerekiyor. ben bebeğime yürüteç aldım, 7. ayında bindireceğim, arada sırada bindirip, uzun süre tutmazsak ve yürüme çalışmalarını daha çok kendimiz yaptırırsak inşallah kolayca yürümeye çıkarlar. benim iki yeğenim de yürüteçle yürümeyi öğrendi ve yürüteçte çok mutlulardı.

doktor 5. ay kontrolünde anne sütünden başka hiçbir şey vermeyeceksin dedi ama ben aptamilin sütlü pirinçli mamasından her gün bir öğün vermeye başladım ortalama 80 ml falan yiyiyor bebeğim. biberondan emmiyor, kaşıkla dışarı atıyor, bardakla da ağzının yanlarından itliyor, yemek yeme seansımız çok komik oluyor vallahi şarkılı türkülü, oyunlu, dikkatini başka şeylere çekip kandırıyorum onu bana bakayım dediği yerde mamayı reddetmeyi unutup yanlışlıkla yiyiyor

arkadaşlar bebek sütü olarak siz ne veriyosunuz bebelac ve ülkerin deneyen oldu mu
3 hafta öncesine kadar aptamil 1 verdim sadece gece 60ml. şimdi aptamil sütlü pirinçli mama veriyorum gece kaşıkla. bebelac hiç sevmedi 2 kere denedim. baska da denemedim ben

dr.lar hep farklı söylüyor. biz 2 dr.a götürüyoruz ikisi de ek gıdaya başla dedi 5 ay dolmamıştı. bir tek sağlık ocağı 6 ay sadece anne sütü dedi. ben kaşıkla veriyorum sırf bu yüzden bayıla bayıla yiyor çünkü kaıkla dişlerini kaşıyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…