arkadaşlar bebek sütü olarak siz ne veriyosunuz bebelac ve ülkerin deneyen oldu mu
evet canım ürperenlerden biri benim çünkü ben hamileliğim boyunca 9 ay iğne oldum ve doğumdan sonra 40 gün daha iğne oldum kan sulandırıcı iğne bu yüzden belkide ürperiyorum tabiki allah sağlık versin ama araları çok az sen yıpranırsın o bakımdan dedim ben yoksa başka bir niyetim yok canımgünaydın herkese inşallah herkes için çok güzel bir gün olur.dün hastanadeydm kültür sonucu idrar tetkiki yeniden yapılsın dedi doktor yeniden enfeksiyon nüksedebilir dedi.ultrasonda dalak malak herşey iyi kalça çıkıklığı yapıldı herşey yolunda sıra geldi sünnete bize farz oldu şimdi galiba bursa dörtçelik hastanesinde sünnet hakkında bilginiz var mı
ya 2 çocuk ve sezeryan siz cümlesini kurarken bile ürperiyorsunuz biz yasıyoruz
herşeye rağmen çok güzeller
öksürdüğü zaman ben öksürük şurubu hiç vermedim dr verme dedi calpol ver dedi öksürük şurubu baskılarmış ne biliyim her dr ayrı söylüyo ıhlamur içirdim ben çok değil yarım çay bardağı sabah akşam iyi geldikızlar selam kaç gündür vakit bulup giremedim hiç iş bitmiyo fenada grip oldum oğlumda 1 haftadır öksürüyo dokror peditus verdi ama hiç fayda etmedi çok öksürmeye başladı koca kış çocuğu hasta etmedik geçen gün görümceme gittik evi buz gibiydi neymiş efendim misafir gelince evi çok sıcak oluyormuş kombiyi kapatmış sinir oldum şimdide hastalandı yavrum canım çok sıkkın nasıl öksürüyo kendim ıhlamur felan içiyorum onada fayda eder diye geçmişte bebeği öksürenler vardı siz ne yaptınız gerçi ben bugün yine doktora götürcem ama bebeğede ıhlamur felan içirilirmi bilmiyorum
az önce kızımlaa dışarı çıktımm 1 saat yürüdük geldik hava alsın istedim güneş vardı aldandm çk rüzgar vrdı inş hasta olmaz kızımmm ben bebek arabası almadım henüz alanlar önerdiğinz bşy varmıııı
günaydın herkese inşallah herkes için çok güzel bir gün olur.dün hastanadeydm kültür sonucu idrar tetkiki yeniden yapılsın dedi doktor yeniden enfeksiyon nüksedebilir dedi.ultrasonda dalak malak herşey iyi kalça çıkıklığı yapıldı herşey yolunda sıra geldi sünnete bize farz oldu şimdi galiba bursa dörtçelik hastanesinde sünnet hakkında bilginiz var mı
günaydın herkese inşallah herkes için çok güzel bir gün olur.dün hastanadeydm kültür sonucu idrar tetkiki yeniden yapılsın dedi doktor yeniden enfeksiyon nüksedebilir dedi.ultrasonda dalak malak herşey iyi kalça çıkıklığı yapıldı herşey yolunda sıra geldi sünnete bize farz oldu şimdi galiba bursa dörtçelik hastanesinde sünnet hakkında bilginiz var mı
kızlar selam kaç gündür vakit bulup giremedim hiç iş bitmiyo fenada grip oldum oğlumda 1 haftadır öksürüyo dokror peditus verdi ama hiç fayda etmedi çok öksürmeye başladı koca kış çocuğu hasta etmedik geçen gün görümceme gittik evi buz gibiydi neymiş efendim misafir gelince evi çok sıcak oluyormuş kombiyi kapatmış sinir oldum şimdide hastalandı yavrum canım çok sıkkın nasıl öksürüyo kendim ıhlamur felan içiyorum onada fayda eder diye geçmişte bebeği öksürenler vardı siz ne yaptınız gerçi ben bugün yine doktora götürcem ama bebeğede ıhlamur felan içirilirmi bilmiyorum
bu arada bebekleri herkesin dönüyomu kızlar benimki hala dönmüyo hiç niyetide yok gibi
offf benimkidee öksüüryooo içim parçalanıyoo büütn kış hasta olmadıı şu iki gündür öksüüryo( doktorumuzu aradımm fluibron yanlış yazmış olabilirm henüz almadım adında bir şurup verdi balgam söktürüücü onu alıp 5 gün içsin dedi geçmezse getirin dedi inş. geçerr yaa ( hıı bu arada ıhlamur şimdi yapıcam bende ben sena ya 20 günlük bile yoktu veriyodum hiç bir zararı yok ıhlamurun daha ii gelir öksürüğüne
birde şu tarifi verdi ablam bir çay kaşığı tereyağı ve pekmezi hafif ısıt dedi bir çay kaşığı kadar ver dedi bütün broşlarını rahatlatır dedi şimdi onuda yapıcamm .büütn bebişlerimize geçmiş olsunnn(
kızlar bugun primadan aradılar dün iki tane bezi dışarı çıkartmıştım koku gidecekmi diye denemk için...onu sordular yoğun olmasada yinede koku var dedim...bu bezi kullanamam dedim...onlarda bana aktif bebe göndericekler haftaya...zaten premiumun rengini beğenmemiştim..mor bezmi olur allah aşkına...
birde sorum olacak...bizmki biberon suluk hiç birşeyi kullanamıyor...ve ben su veremiyorum..kaşıkla verincede yanlardan çıkartıyor...yemeği nasıl vericem...suyu nasıl vericem varmı bir tavsiyeniz...
ek gıda yolculuğundan çok korkuyorum... :18:
dörtçelik hastanesinden turgut beye kasık fıtığı ameliyatı olduk çok memnunum.yaptırırsan turgut beye yaptır bence...
Geçmiş olsun nasıl iimdi kızın iimi
sağol canım allah razı olsun senin kuzunada maşallahbebek sütü veriyorum aptamil 1
Valla kevserde biberon falan almıyor nasıl nir serüven olucak bende merak ediyoru doğrusu.HALENur ben b.çekmecede oturuyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?