2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm anneler..fenaları oynuyorum çok fena grip oldum offfffffffff((((((((((((((((((((((((

az önce kızımlaa dışarı çıktımm 1 saat yürüdük geldik hava alsın istedim güneş vardı aldandm çk rüzgar vrdı inş hasta olmaz kızımmm ben bebek arabası almadım henüz alanlar önerdiğinz bşy varmıııı

evet canım ürperenlerden biri benim çünkü ben hamileliğim boyunca 9 ay iğne oldum ve doğumdan sonra 40 gün daha iğne oldum kan sulandırıcı iğne bu yüzden belkide ürperiyorum tabiki allah sağlık versin ama araları çok az sen yıpranırsın o bakımdan dedim ben yoksa başka bir niyetim yok canım
öksürdüğü zaman ben öksürük şurubu hiç vermedim dr verme dedi calpol ver dedi öksürük şurubu baskılarmış ne biliyim her dr ayrı söylüyo ıhlamur içirdim ben çok değil yarım çay bardağı sabah akşam iyi geldi

evet canım bende daraldım hiç olmazsa markete gidiyim dedim kızıda aldım kucağıma rüzgar sert evet ama fazla kalmadık bişey olmaz güneşlerden gittik geldik
bebek arabası ben kraftın aldım iki yönlü memnunum ama altındaki sepeti küçük alışverişe gidince neyi nereye koyacağıma şaşırıyorum birde yağmurluk gibi şeffaf o şeyin adı neyse ondan yok olsa iyi olurdu böyle rüzgarlı günlerde kapatınca sorun olmazdı

dörtçelik hastanesinden turgut beye kasık fıtığı ameliyatı olduk çok memnunum.yaptırırsan turgut beye yaptır bence...

bizde bebelac kullanıyoruz doğumdan beri.hatta doktorumuza sordum oda hepsi aynı hesaplı olanını alın dedi.bebelac mülipaya göre daha ucuz nedendir bilemiyorum.

kızlar faceden kasım annelerine katılma isteği gönderdim onaylanmadı, kim onaylıyor acaba biliyormusunuz?

valla ben biran kendimi senin yerine koydum...yapamam herhalde diye düşündüm...tabiki mutlaka çok güzeldir...düşünsene biz bir tanesi ile ne kadar mutluyuz..iki tanesi kim bilir nasıl bir duygudur....

ulltrason iyi çıkmasına sevindim...bursada mı oturuyorsun...ben bursalıyım ama hastaneleri bilmem..üni.den beri istanbulda yaşıyorum çünkü....

geçmiş olsun halenur..bizde peditus kullandık 10 gün verdim ben öksürüğü geçmedi diye....doktor bol bol emzir demişti...birde burnu tıkalı olmasın demişti...bizmki öyle geçti çok şükür...

bu arada bebekleri herkesin dönüyomu kızlar benimki hala dönmüyo hiç niyetide yok gibi

bizimki dönüyor ama dönünce daha tehlikeli oluyormuş..yalnız bırakmaya gelmiyor valla...hele birde uykusunda yüzüstü dönüyor korkuyorm nefes alamayacak diye....

geeçmiş olsun..bu havalar daha tehlikeli aslında....

bizim bebk arabası chicco marka...görümcemin oğlundan kalma....ben memnunum ama diğer bebk arabalarını hiç araştırmadım...kıyaslama yapamam....

rüzgarlığı var bizmkinin..bugun dışarı çıktık mesela..onu taktım...hiç üşümedi....ama çok rüzgar vardı ben üşüdüm..:)

umarım hasta etmem oğlumu bu havada çıkarttığım için...

kızlar bugun primadan aradılar dün iki tane bezi dışarı çıkartmıştım koku gidecekmi diye denemk için...onu sordular yoğun olmasada yinede koku var dedim...bu bezi kullanamam dedim...onlarda bana aktif bebe göndericekler haftaya...zaten premiumun rengini beğenmemiştim..mor bezmi olur allah aşkına...

birde sorum olacak...bizmki biberon suluk hiç birşeyi kullanamıyor...ve ben su veremiyorum..kaşıkla verincede yanlardan çıkartıyor...yemeği nasıl vericem...suyu nasıl vericem varmı bir tavsiyeniz...

ek gıda yolculuğundan çok korkuyorum... :18:

Valla kevserde biberon falan almıyor nasıl nir serüven olucak bende merak ediyoru doğrusu.HALENur ben b.çekmecede oturuyorum cnm

atusaprens ben anadolu yakasında oturuyorum artık...

kızlar bebişlere çok geçmiş olsun.. kıyamam ya...

bu arada ben her gun çıkıyorum dişarı... bugunde iki kez çıktık... gezdık.. hiç sorun olmuyor...

bebek arabası olarakta pıercardın kullanıyorum.. çok rahat ama eşya takma yerı yok.. alttakı sepeti kucuk gelıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…