2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. daha gitmeme iki hafta kadar var. bi yolunu bulucam artı. ya onlarında gelmesine razı olcam ya da açık açık söylicem.. ama yapmıcağım birşey varsa eşime anlatmak olacak...

miniklerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ÇOCUK Bayramı kutlu olsun

Bizde yakındaki bi okulda kutlamalara katılmayı planlıyorduk ama hava kapalıydı bebişi çıkarmak istemedik kaldık..

canım mamaların 2 numarasını kullanmanızı dr. mu söyledi. bebişin 5 aylık 2 numara erken değilmi?
mama sandalyesini ne kadar aldın?

merhaba kızlar!
dün doktora gittik, daha doğrusu babası önce gitti oğluşumla, ben de işten gittim. babası sıraya girmiş ve ben yetişemeden muayneye girmişler. bir gittim çoktan çıkmışlar, çok üzüldüm. e ben ne anladım dedim. ek gıdalar için bir kitapçık vermiş. kitaba göre ilk önce elma ve havuç suyu sonra patates, havuç ve pirinçten oluşan çorbaya başlıyoruz. ek gıdalara 15 gün sonra başlayın bir dahaki kontrolde bunlara başlamış olarak gelsin demiş. pirinç maması vermemiş kilomuz iyi olduğu için. yoğurt içinde birşey dememiş ama ben azar azar vereyim diyorum alışsın diye. sebze çorbasının içine 1 tatlı kaşığı kıyma konulacakmış. kahvaltı 6 aylık olunca yiyecek.
oğluşum 8580 gram ve 66 cm.

maşallah bebişine.. miktarlara dair bişey demiş mi dr. yediriyoruz ama ne kadarı kafi? günlük ne kadar yani?

maşallah bebişine.. miktarlara dair bişey demiş mi dr. yediriyoruz ama ne kadarı kafi? günlük ne kadar yani?

miktar olarak birşey dememiş verdiği kitapçıkta yazıyor gram olarak. kendi istediği kadar yesin artık.
verilen miktarı geçmeden tabi.

yok canım benim bende güzelce siliyorum valla hiç korkma

keten tohumunu cezvede kaynat güzelce çay süzgecindende geçir mamasına koy veya severek yediği bir şeyin içine karıştır bronşlar falan süper temizleniyor

kızlar ben artık pamuk ve su kullanmayı bıraktım. ıslak mendil kullanıyorum. oğluşum babasıyla kalınca pratik olsun diye kullanmaya başladık. ilk uni baby yeni doğan kullanmıştım ara ara. şimdi huggies (arıtılmış su) ıslak mendilini kullanıyorum. memnun kaldım poposunda kızarıklık yapmadı.
dün amcası gelmiş eşimle alışveriş yapmışlar. mama, şampuan,bez,ıslak mandil filan almışlar.
ıslak mendilin markası hiç duymadığım birşeydi. eşim güzel filan dedi ben gidip değiştirdim. bilmediğim şeyi kullanmam dedim. erkek işte ince düşünemiyor.
siz ne marka kullanıyorsunuz?

keten tohumunu cezvede kaynat güzelce çay süzgecindende geçir mamasına koy veya severek yediği bir şeyin içine karıştır bronşlar falan süper temizleniyor

doğrudur ama bi türlü çıkamadımm malum havalardan kış geri geldi sankii ama eşim gelsin söylücemm alsın diye hemen yapmak istiyorummm(

ben de ilk bir buçuk ay falan saf pamuklu ıslak mendil kullanmıştım ondan sonra da hep huggies natural kullanıyuorumm çok memnunum hiç pişik yapmadıı

selam herkese
oglumun tükürügü öyle cok akiyorki ne üst dayaniyor ne önlük güzelce giydiriyorum en fazla on dakikia sonra su gibi oluyor mecburen degistiriyorum sizdemi ayni durumdasiniz

bizde de kendisi büü sesi çıkartarak tükürk yapıyor..ama öyle salya faan akmıyor bixzim...dişi çok kaşınıyor ama önlük falan kullanmadım ben...zaten su verirken takmaya çalşıyorum hiç tutmuyo önlüğü sıkılıyor...netçez bilmem ..

ben eskisi kadar olmasada hala pamuk su kullanıyorum..bazen üşeniyorum..:) ıslak mendille siliyorum...pirmanın ıslak mendili var bizde...

ohhh biz bugun çekirdek aile olarak küçük çamlıcada dolaştık....pek keyifiydi....soğultu ama güneşli yerlerden geçtik. ...oğlumu sardık rüzgarığıda taktık...tüm gezinti boyunca uyudu beyefendi.....

yiğit paşa uzun zamandır oyun halısı ile yeni birşey keşfetti...oyuncaklarla değil tepesindeki çemberlerle oynuyordu..tırmanmaya çaışyır...iki gündür de üstüne devirmeyi başardı....bugun videoya aldım...çemberin alt tarafını dişlemeye çalıştı....

selam kızlar bugün hava rüzgarlıydı ama yinede çıktık dışarı güneşelerden gittik fazla akşama kalmadık ha bide babannesine götürdüm öyle kapıdan gör diye bide bez parası koparttık cadıdan iyi oldu sonrada migrosta gezdik (tüm migroslarda oyuncak ve kırtasiyelerde indirim varmış22,23,24 nisan)
ama oyuncak namına bişi kalmamış herkes talan etmiş yani ben gittiğimde hiç bişe bulamadım sonrada kös kös eve geldik işte ama hava ldık kızım biraz uyudu sonra migrostayken bakındı iyi geldi valla ikimizede yarında pazara gitmeyi planlıyorum bakalım havamız nasıl olcek
gerçi havamız nasıl olursa olsun bizim havamız güzel oldun değilmi ya

ohh sefanız olsun...valla şu sırlar bana markate gitmek bile iyi gelliyor...biz güneşi gördüğümüz 3 gündür attık kendimizi dışarı...yarın babamız arabayla biyere götürmesse bizi bende pazara gideyim iyi hatırlattın saol..:)

masallah canim ogluna bende corba yapiyorum cok seviyor oglum icine yarim kabak yarim havuc yarim patates ve kücük bir parca tavuk gögsü koyuyorum biraz pisirdikten sonrada bir kasik pirinc koyuyorum haslandiktan sonra blendirdan geciriyorum tadida cok güzel oluyor tavsiye ederim

cevaplar için çok sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…