canım eşini karıştırma cidden ben bu konuda akıllandım çok uğraştım böyle meselelerle ara kayınvalideni sizin yanınıza sonra gelirim ailemle birlikte yalnız olmak istiyorum de niyeyse bu kocalarda genelde sorun çözme yeteneği olmuyor sorunlarımızı anlatınca bildikleri tek şey olayı büyütmek büyütmekte haklısın tabi insan ailesiyle yalnız kalmak ister
kv kendin söyle canım neden eşini araya sokuyorsun diyecem ama kv eşine söyler işte gelin bana gelme dedi der daha beter kavga çıkar bi olunu bul onlardan habersiz kaç derim acil git annem hasta gibi bi yalan uydursan annenlede ortak danışıklı dövüş gibi onların hazırlanmasına fırsat vermesen bilemedim şimdi aklıma bu geldi
selam Kasım anneleri ve tatlı bebişleri...Hasta bebeklerimize aciiiil şifalar diliyorum.
Prima premium care 4 numarayı bende beğenmedim.mama sandalyesi aldık çok memnunuz anakucağı gibi kullanıyoruz şimilik hemde heryerde yanımda olabiliyor kızım sandalyesiyle...
Doktorumuz sadece elma muz şeftali ver dedi havuçtan hiç bahsetmedi...Kan damlasından çok tiksniyor bebeğim öğürüp duruyor...yoğurduda pek sevmedi...Aptamil2 ve hero baby 2 kullanıyoruz devam sütü olarak...pirinçli mamada veriyorum arasıra.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar...öptüm melekleri...
merhaba kızlar!
dün doktora gittik, daha doğrusu babası önce gitti oğluşumla, ben de işten gittim. babası sıraya girmiş ve ben yetişemeden muayneye girmişler. bir gittim çoktan çıkmışlar, çok üzüldüm. e ben ne anladım dedim. ek gıdalar için bir kitapçık vermiş. kitaba göre ilk önce elma ve havuç suyu sonra patates, havuç ve pirinçten oluşan çorbaya başlıyoruz. ek gıdalara 15 gün sonra başlayın bir dahaki kontrolde bunlara başlamış olarak gelsin demiş. pirinç maması vermemiş kilomuz iyi olduğu için. yoğurt içinde birşey dememiş ama ben azar azar vereyim diyorum alışsın diye. sebze çorbasının içine 1 tatlı kaşığı kıyma konulacakmış. kahvaltı 6 aylık olunca yiyecek.
oğluşum 8580 gram ve 66 cm.
maşallah bebişine.. miktarlara dair bişey demiş mi dr. yediriyoruz ama ne kadarı kafi? günlük ne kadar yani?
canım bende senin gibiydim.iç dudakların kenarında beyaz tortular oluyordu.yüzeysel siliyordum korkumdan kalıyordu haliyle.komşumun kızı var, 2.bebeğinin kızımla 1 ay var arasında,ilkide kız onunkisi.ona sorayım dedim geldi ıslak mendili aldı sildi tertemiz oldu korkma sil dedi.küçük olduğu için değişik gibi duruyor,hatta acaba kadın doğumcuya göstersem diye bile düşündüm.
inşallahh yaaa inşallahh( gerçe hasta olmadan olmaz ama ben bütün kış hasta yapmadan korudum yaz geldi nerdeyse hasta ettim bebeğimi ona yanıyorumm ama yinede şükürler olsunn ki bu kadar hasta Allah beterinden korusunn ..çabucak iyileşsinler inşallahh .
canım tavsiyen için tşkler doktorumuz bir balgam söktürücü şurup verdi 5 gün içsin dedi buaradada eğer dışarı çıkabilrisem kesinlikle alıcam keten tohumunu ve yapıcam .. ıhlamuru yaptımm hiç sevmiyor artık içine pekmez koydumm yine içmedi tat değişsin diye papatya koydum onuda beğenmedi inş. keten tohumunu sever ..ve biran önce iyileşir.
valla ben veriyorum yani öksürük şurubu değil benimki balgam söktürücü .(gaz sancısı içinde verme demişlerdi bana ama acı çektiğini gördüğüm için bebeğimin doktor kontrolu altında gaz için şurupta vermiştim)
sadeec kuru bi öksürük vardıı doktorumuzu aradım söyledim adam telefondan bile ne olduğunu anlıyoro derece ii bi doktor hemen şurubu yazın kullanın dedi balgama dönüşür dedi hakkattende öyle oldu şimdilik içiyoruz bakalımm bi kere dışkısını yapsa hepsi çıkıcak ama hala yapmadı.
maşallah maşallahh çok iyi bakalım bizde ayın 1 inde falan gideriz doktorumuza. ben mama vermiyorum sadece elma ve havuç suyu birde yoğurt dedi doktor ama malesef yemiyo benimki ama çok şükür em,iyor .
yani tülbent sarmak gibi bişey kundak dediğim aynı kapıya çıkıyor hepsi . evet haklısın çok rahatsız oluyor o yüzdende gittiği yere kadar devam edicem.
geçmiş olsunnn..
inşallahh olmaz yüreğini ferah tut .ben kraft ın aldım çift yönlü olması çok güzel hem çok rahat açılıp kapanabiliyor rüzgarlık gibi korumasıda var bir tek alttaki selesi çok küçük bişey sığmıyor doğru düzgün onuda kalee almıyorumm bile .çok memnunum kısacası sanada öneririmm benim eltimde aldı fakat o chicconun aldı çift yönlü değil o yüzden memnun değil. çift yönlü olmasına dikkat et derim rüzgardan korumak çok önemli
keten tohumunu cezvede kaynat güzelce çay süzgecindende geçir mamasına koy veya severek yediği bir şeyin içine karıştır bronşlar falan süper temizleniyor
kızlar ben artık pamuk ve su kullanmayı bıraktım. ıslak mendil kullanıyorum. oğluşum babasıyla kalınca pratik olsun diye kullanmaya başladık. ilk uni baby yeni doğan kullanmıştım ara ara. şimdi huggies (arıtılmış su) ıslak mendilini kullanıyorum. memnun kaldım poposunda kızarıklık yapmadı.
dün amcası gelmiş eşimle alışveriş yapmışlar. mama, şampuan,bez,ıslak mandil filan almışlar.
ıslak mendilin markası hiç duymadığım birşeydi. eşim güzel filan dedi ben gidip değiştirdim. bilmediğim şeyi kullanmam dedim. erkek işte ince düşünemiyor.
siz ne marka kullanıyorsunuz?
selam herkese
oglumun tükürügü öyle cok akiyorki ne üst dayaniyor ne önlük güzelce giydiriyorum en fazla on dakikia sonra su gibi oluyor mecburen degistiriyorum sizdemi ayni durumdasiniz
selam kızlar bugün hava rüzgarlıydı ama yinede çıktık dışarı güneşelerden gittik fazla akşama kalmadık ha bide babannesine götürdüm öyle kapıdan gör diye bide bez parası koparttık cadıdan iyi oldusonrada migrosta gezdik (tüm migroslarda oyuncak ve kırtasiyelerde indirim varmış22,23,24 nisan)
ama oyuncak namına bişi kalmamış herkes talan etmiş yani ben gittiğimde hiç bişe bulamadımsonrada kös kös eve geldik işte ama hava ldık kızım biraz uyudu sonra migrostayken bakındı iyi geldi valla ikimizede yarında pazara gitmeyi planlıyorum bakalım havamız nasıl olcek
gerçi havamız nasıl olursa olsun bizim havamız güzel oldun değilmi ya
merhaba kızlar!
dün doktora gittik, daha doğrusu babası önce gitti oğluşumla, ben de işten gittim. babası sıraya girmiş ve ben yetişemeden muayneye girmişler. bir gittim çoktan çıkmışlar, çok üzüldüm. e ben ne anladım dedim. ek gıdalar için bir kitapçık vermiş. kitaba göre ilk önce elma ve havuç suyu sonra patates, havuç ve pirinçten oluşan çorbaya başlıyoruz. ek gıdalara 15 gün sonra başlayın bir dahaki kontrolde bunlara başlamış olarak gelsin demiş. pirinç maması vermemiş kilomuz iyi olduğu için. yoğurt içinde birşey dememiş ama ben azar azar vereyim diyorum alışsın diye. sebze çorbasının içine 1 tatlı kaşığı kıyma konulacakmış. kahvaltı 6 aylık olunca yiyecek.
oğluşum 8580 gram ve 66 cm.
canım bende senin gibiydim.iç dudakların kenarında beyaz tortular oluyordu.yüzeysel siliyordum korkumdan kalıyordu haliyle.komşumun kızı var, 2.bebeğinin kızımla 1 ay var arasında,ilkide kız onunkisi.ona sorayım dedim geldi ıslak mendili aldı sildi tertemiz oldu korkma sil dedi.küçük olduğu için değişik gibi duruyor,hatta acaba kadın doğumcuya göstersem diye bile düşündüm.
kv kendin söyle canım neden eşini araya sokuyorsun diyecem ama kv eşine söyler işte gelin bana gelme dedi der daha beter kavga çıkar bi olunu bul onlardan habersiz kaç derim acil git annem hasta gibi bi yalan uydursan annenlede ortak danışıklı dövüş gibi onların hazırlanmasına fırsat vermesen bilemedim şimdi aklıma bu geldi
vajınasını fazla kurcalama çok temizlicem diye uğraşma bence üstten temizle çok ayırma allah korusun zedelersin çok taze onlar daha bişi olmaz meraklanma nasılsa çiş yapınca temizleniyor orası banyodada elinle ovalayarak yıka hafif allaha emanet sonrası enf kapacaksada kapıyor ne yapalım hiçmi hasta olmucak bu bebeler çok kafaya tkma
amin canım inş bişi çıkmaz dicem ama pozitif çıkınca guatr mı oluyodu yanlışmuı hatırlıyorum
biz yarın hava güzel olursa kızımla dolaşmaya çıkıcaz inş rüzgarlı olmaz pfff çoook sıkıldık evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?