geçmiş olsun halenur..bizde peditus kullandık 10 gün verdim ben öksürüğü geçmedi diye....doktor bol bol emzir demişti...birde burnu tıkalı olmasın demişti...bizmki öyle geçti çok şükür...
kızlar bugun primadan aradılar dün iki tane bezi dışarı çıkartmıştım koku gidecekmi diye denemk için...onu sordular yoğun olmasada yinede koku var dedim...bu bezi kullanamam dedim...onlarda bana aktif bebe göndericekler haftaya...zaten premiumun rengini beğenmemiştim..mor bezmi olur allah aşkına...
birde sorum olacak...bizmki biberon suluk hiç birşeyi kullanamıyor...ve ben su veremiyorum..kaşıkla verincede yanlardan çıkartıyor...yemeği nasıl vericem...suyu nasıl vericem varmı bir tavsiyeniz...
ek gıda yolculuğundan çok korkuyorum... :18:
günaydın herkese inşallah herkes için çok güzel bir gün olur.dün hastanadeydm kültür sonucu idrar tetkiki yeniden yapılsın dedi doktor yeniden enfeksiyon nüksedebilir dedi.ultrasonda dalak malak herşey iyi kalça çıkıklığı yapıldı herşey yolunda sıra geldi sünnete bize farz oldu şimdi galiba bursa dörtçelik hastanesinde sünnet hakkında bilginiz var mı
ya 2 çocuk ve sezeryan siz cümlesini kurarken bile ürperiyorsunuz biz yasıyoruz
herşeye rağmen çok güzeller[/QUOT
Geçmiş olsun. Benim de iki oğlum var ama aralarında 12 yaş var. Sizin 20 aydı sanırım. Bence daha güzel. Beraber büyürler
EVET ŞUAN ÇOK ZOR GELİYOR DIŞARI ÇIKIYRM BİRİ ANYAYA DİĞERİ KONYAYA GİDİYO KORKUYORM EN AZ 2 SENE GEÇMESİ LAZIM GALİBA AZCIK RAHATLAMAM İÇİN HERKES ÖYLE DİYO İKİSİ AYNI ANDA ÇIKAR
çok teşekkür ederim turgut beye götüreyimdörtçelik hastanesinden turgut beye kasık fıtığı ameliyatı olduk çok memnunum.yaptırırsan turgut beye yaptır bence...
valla ben biran kendimi senin yerine koydum...yapamam herhalde diye düşündüm...tabiki mutlaka çok güzeldir...düşünsene biz bir tanesi ile ne kadar mutluyuz..iki tanesi kim bilir nasıl bir duygudur....
Ulltrason iyi çıkmasına sevindim...bursada mı oturuyorsun...ben bursalıyım ama hastaneleri bilmem..üni.den beri istanbulda yaşıyorum çünkü....
selam kızlar bayadır takip edemiyorum. nasılsınız? hasta bebişlere geçmiş olsun. benim bebişim de bugün çok mızmızlandı. neyi var bilemiyorum ama neşeli hallerini arattı yani..
benim kızım biraz hantal bir bebek, sırtüstüden yana anca dönebiliyor daha iki üç kez tam döndü.
uf kızlar sıkıntılıyım bugün ya.. izmire ailemin yanına gitmek istiyorum evlendikten sonra izmire hiç gitmedim.. şimdi ben gitmek istiyorum diye kaynanam da görümcem de benimle eş zamanlı gidip kızımla da daha fazla vakit geçirmiş olmak istiyorlar. tamam hevesliler kızımı seviyorlar ama....oysa ki ben İzmirden sonra onların yanına sırf onlar da kızımı görsünler diye Ankaraya gidecektim. uff akraba evliliği yaptım diye her ailemin yanına gidişimde onlarla mı gitmek zorundayım.. üstelik bu konu yüzünden eşimle de tartıştık.. annesinin benimle gitmesine gerek olmadığını vurgulayınca, sanki annesine hakaret etmişim gibi tersledi..
kv kendin söyle canım neden eşini araya sokuyorsun diyecem ama kv eşine söyler işte gelin bana gelme dedi der daha beter kavga çıkar bi olunu bul onlardan habersiz kaç derim acil git annem hasta gibi bi yalan uydursan annenlede ortak danışıklı dövüş gibi onların hazırlanmasına fırsat vermesen bilemedim şimdi aklıma bu geldiselam kızlar bayadır takip edemiyorum. nasılsınız? hasta bebişlere geçmiş olsun. benim bebişim de bugün çok mızmızlandı. neyi var bilemiyorum ama neşeli hallerini arattı yani..
benim kızım biraz hantal bir bebek, sırtüstüden yana anca dönebiliyor daha iki üç kez tam döndü.
uf kızlar sıkıntılıyım bugün ya.. izmire ailemin yanına gitmek istiyorum evlendikten sonra izmire hiç gitmedim.. şimdi ben gitmek istiyorum diye kaynanam da görümcem de benimle eş zamanlı gidip kızımla da daha fazla vakit geçirmiş olmak istiyorlar. tamam hevesliler kızımı seviyorlar ama....oysa ki ben İzmirden sonra onların yanına sırf onlar da kızımı görsünler diye Ankaraya gidecektim. uff akraba evliliği yaptım diye her ailemin yanına gidişimde onlarla mı gitmek zorundayım.. üstelik bu konu yüzünden eşimle de tartıştık.. annesinin benimle gitmesine gerek olmadığını vurgulayınca, sanki annesine hakaret etmişim gibi tersledi..
vajınasını fazla kurcalama çok temizlicem diye uğraşma bence üstten temizle çok ayırma allah korusun zedelersin çok taze onlar daha bişi olmaz meraklanma nasılsa çiş yapınca temizleniyor orası banyodada elinle ovalayarak yıka hafif allaha emanet sonrası enf kapacaksada kapıyor ne yapalım hiçmi hasta olmucak bu bebeler çok kafaya tkmaKızlar özelliklede kız bebeği olanlar... ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşamış olanlar sorularım sizlere... Bu bebişin vajinasını fazla ayırıp silip yıkamayın işte ordaki koruyucu tabakayı yok edersiniz diyolar ya bende çok ayırmamaya özen gösteriyorum kaka kaçmadığı sürece ama orada beyaz beyaz bişeyler birikiyo bi ıkısmının pişik kremi olduğunu düşnüyorum banyoda azalıyo bayağı ama derinlerde yine de var.orasının temizliğini nasıl yapıyorsunuz ?Bide vajinasının içindeki et kısmı böyle derisi soyulmuş et gibi parça gibi bişey var pek anlatamadım ama neyse.
Bide idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır tahlil olmadan belirtileri nelerdir? Paylaşırsanız çok sevinirim.
amin canım inş bişi çıkmaz dicem ama pozitif çıkınca guatr mı oluyodu yanlışmuı hatırlıyorumselam kızlar
geçmişi okudum ama kafam çok dağınık hiç aklımda kalmadı( bebişi hasta olanlara ve düşenlere geçmiş olsun
teyzem 20 gün önce doğum yaptı dün sağlık ocağından topuk kanı pozitif çıktı tekrar getirin diye aramışlar yeniden verdiler 1 hafta sonra belli olacakmış hastaneden alınandada pozitif çıkmış sağlık ocağından alınandada yanılma payı varmıdır bilmiyorum inşallah vardır Allahım kimseti evladıyla sınamasın
selam kızlar
geçmişi okudum ama kafam çok dağınık hiç aklımda kalmadı( bebişi hasta olanlara ve düşenlere geçmiş olsun
teyzem 20 gün önce doğum yaptı dün sağlık ocağından topuk kanı pozitif çıktı tekrar getirin diye aramışlar yeniden verdiler 1 hafta sonra belli olacakmış hastaneden alınandada pozitif çıkmış sağlık ocağından alınandada yanılma payı varmıdır bilmiyorum inşallah vardır Allahım kimseti evladıyla sınamasın
Geçmis olsun canım bebişine zaten ara mevsmlerde daha kolay hasta oluyrlar çabuk ıyileşirler inşallah.HALENurcum sizede geçmiş olsun
BEBEĞİ ÖKSÜRENLER:
kızlar ben eskiden beri bilirim ki keten tohumu kaynatıp süzerler ve çocuğa verirler onlar balgam çıkaramadıklaarı için afedersiniz kakasından çıkar balgamlar ama siz ek gıdaya başlayanlar yapabilir çok iyi balgam söktürür
canım verdiğin bilgiler için teşekkürler seninde bebişine geçmiş olsun internetten okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama çocuklara 2 yaşından önce kesinlikle öksürük şurubu verilmemeliymiş vermeyipte ne yapıcaz çok öksürüyo
bugün dr gittik kilosu 7610 gr olmuş boyu 65 cm
arada mama verdiğimi söyledim mesela günde 1 biberon tabi ölçeğine göre çok iyi yapmışsın dedi. Daha ek besine başlama dedi hiç bir şey verme dedi böylesi daha iyiymiş
yani tülbent sarmak gibi bişey kundak dediğim aynı kapıya çıkıyor hepsi . evet haklısın çok rahatsız oluyor o yüzdende gittiği yere kadar devam edicem.kundak dediğiniz battaniyeye sarmaksa ben sarıyorum kollarınıda sarıyorum sarmadan uyuyamıyo kolları kendisini rahatsız ediyo
slm anneler..fenaları oynuyorum çok fena grip oldum offfffffffff((((((((((((((((((((((((
az önce kızımlaa dışarı çıktımm 1 saat yürüdük geldik hava alsın istedim güneş vardı aldandm çk rüzgar vrdı inş hasta olmaz kızımmm ben bebek arabası almadım henüz alanlar önerdiğinz bşy varmıııı
Kızlar özelliklede kız bebeği olanlar... ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşamış olanlar sorularım sizlere... Bu bebişin vajinasını fazla ayırıp silip yıkamayın işte ordaki koruyucu tabakayı yok edersiniz diyolar ya bende çok ayırmamaya özen gösteriyorum kaka kaçmadığı sürece ama orada beyaz beyaz bişeyler birikiyo bi ıkısmının pişik kremi olduğunu düşnüyorum banyoda azalıyo bayağı ama derinlerde yine de var.orasının temizliğini nasıl yapıyorsunuz ?Bide vajinasının içindeki et kısmı böyle derisi soyulmuş et gibi parça gibi bişey var pek anlatamadım ama neyse.
Bide idrar yolu enfeksiyonu nasıl anlaşılır tahlil olmadan belirtileri nelerdir? Paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?