2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim kızlarımın dün 23 nisan gösterileri vardı birisi halk oyunu diğeride folklor oynadı acayip gurur verici mükemmel bişey insan evdeyken anlayamıyo ama o kadar çocuğun içinde bu çocuğu benmi yetiştirdim diye muhteşem bişey hele onların sevinci o oyunu yaparken ben neler öğrendim bak anne der gibi gözlerimin içine bakmaları inanınki insanın içi eriyo mevlam hepinize bebeklerinizi büyütüp bu günleri görmeyi nasip etsin

Son düzenleme:

Amin canım...hala gribim geçmedi.Kuzeyim de de var gibi burnu akıyooo..peditus kullanıyoruz inş hemen geçer...ben akşamları uyuyup kalıyorum ileçta kullanamıyorum annemde Kuzeye kaşık maması yapıp veriyo 3 akşamdır böyle yiyomuş:)devam sütlerini içmiyo napalım...biz elma suyu veriyoruz yiyo onu havuç suyunuda denedik onuda yedi:)yoğurdu bir yiyo bir yemiyo zorlamıyorum:)
inş hemen düzelir iyileşiriz oğlumla.....
biz pek kilo alamıyoruz artık öyle kaldık bakalım doktor ne diycek bize:)2 sinde doktora gitcez...

kızlar mrblar çok moralim bozukkk dün det olmm gerekiyodu olmadımmm olacakmışım gbi bi belirtide yokkk kasık bel ağrısı falan hamilemiyim yoksaaaa ayy çıldırıcammm kızımın küçük olmasınıda geçtim yaklarımdn rahatsızımm iltihaplı romatizma var ilaç kullanıyorummmmm kızımda 9 ay boyunca yürüyemedimmm şimdi yine hamileysem napcam bi 9 ay daha ayyy delirmemek eldee değilllll kiloda aldı başını gittiii nolur yazın böle bnm gibi gecikn varmı günü gününe tık diye olurdmmmmm ilaçlardan geçikmş olabilirmiiii :95:

ilaçlardan gecikmiş olabilir test yapsaydın için rahat ederdi.ben dah doğumdan sonra adet olmadım daha n kadar sürer bilemiyorum:44:

geçmiş olsun bizde aynı şekilde gribiz bebişim hem öksürüyo hem grip hem gözleri akıyo acayipte huzursuz bugece 20 kere kalkmıştır şimdi başım felaket ağrıyo uyu uyan kilo alamıyoruz demişsin kaç kilo bebeğin

bende daha yeni ikinci adetimi oldum hemen telaşa kapılma bence doğumdan sonra böyle düzensizlikler olabiliyormuş çok endişeleniyorsan bi test al rahar et

cnm benimde gecikti bende öyle sandım test aldım yaptı değilmişim 3-4 gün sonra da adet oldum:)için rahat olsun yoktur merak etme ama bi test al derim:)

ay cnm geçmiş olsun bizde öksürük yok bakalım...4 nisanda gittik enson 7200 gr 66 cm dik geçen hafta tartıldık banyodan önce 100 gr almışsız ((

bebeğinin kilosu az değil canım bizde 10 gün önce gittiğimizde 7 500 gramdı bana kilosu gayet iyi dedi doktor

canım ne güzel bir duygudur yaa imrendim sana şimdi. Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. kızların şimdi sana can yoldaşı olmuştur, ben bebeğim büyüyünce nasıl olacak çok merak ediyorum. düşünceleri, davranışları, hayata karşı duruşu, konuşması... Allah hepimize evlatlarımızın büyüyüp çok güzel, rahat, iyi, mutlu bir hayata sahip olduklarını görmeyi nasip etsin.

sabah 7,30 da uyanan oğlum saat 11 gibi yarım saat uyudu ve o saatten beride ayaklarımda bir kızı bir oğlanı sallıyorum çıldırmaya az kaldı doktorum nerde ve hala ikisinin de gözler fıldır fıldır evde nanay hiç birşey yapmadım neolcak benim bu halim akıl verin

oğlumun devamlı bir hırıltısı var burnu tıkalı bazen bu hırıltıyı bronşi zannedip korkuyorum keten tohumu versem acaba faydasını görürmüyüm
benimde kaderim bu galiba 2 yaşındaki kızım da aynıydı ve hala burnu tıkanır sık sık fikri oln var mı
ek gıdalara başladım ama bir problem var bazen çok güzel emerken bazende inat ediyor aç olsa bile emziremiyorum korkuyorum emmeyi bırakacak diye sadece sü vereyim diyorum kesinlikle doymuyo
zaten sabah akşam mama veiyorum
sizler ne durumdasınız
yabangülü elişlerini gördüm çok güzeldi eline sağlık model de aldım
bende kıza bere örüyorum az olsada bilmek işe yarıyo akrabalara örüyrm
hediye olark iyi oluyor

aminnn inşaallah ama merak etme zaman öyle hızlı geçiyorki

nasılsınız annişler...biz bugun ikeaya gittik...dolaştık..ykm de abiye elbise denedim kendime...beğendiğim elbisenin göğüsü olmadı.. göğüsü oturanı ben beğenmedim...bişey alamadım...arada kabinde bebek emzirdim....çocuklu kişi olmak zormuş ya...

ikeadan mama sandalyesi için destek minderi ve yumuşak top alacaktım kasalar çok kalabalıktir diye vazgeçtim....bakalım yarın 9 aylık bebesi olan arkadaşımla buluşucaz orada belki alırım...tek başıma nasıl gidicem bilmiyorum bebek arabası çantası birde yiğit nasıl olacak meraktayım...

ohhh be perşembeden beri 4 gündür dışarıdayım....ısın hava ısın..

ya canım ben de tek başıma cesaret edemiyorumbebek arabası arabanın bağajında hadi arabayı çıkarırken bebişi oto koltuğuna koyar arabayı açıp hazırlıyorum.ama eğer alışverişe falan gittiysem bebişin çantası bebiş kundak vb. derken bunlarla tekrar yukarı çıkmak ellerin dolu apartman kapısını evin kapısını açmak(bilmiyorum yapabilir miyim

canım bende aynı tarifi yaptım ama oğlum pek sevmedi biraz nane koydum anca öyle yedi diyebilrim
aynı çorbaya tuz ve sarımsak ekledik eşimel biz yedik

maşallah canım valla bebişin çk ii
ek gıda olayını kendin yönelndir oğlunun sevdiklerine ve ona dokunmayanlara göre boşver kitaplara aynen takılma yoksa insan sıyırıyo:dçünkü ben başa çıkamadım o kitap başka diyo bu kitap başka diyo o doktor şunu dedi bu arkadaş şöyle dedi
yani ek gıda öyle bi şey ki her kafadan ses çıkıo:d

daha da geçmişe bakamdım kızlar inşallah bebişler de annişlerde iidir.
bebişlere bol bol iştah annelere bol bol süt ve huzur diliyorum

arkadaşlar geçmiş olsun izmirde deprem olmuş allah beterinden saklasın rabbim

yaaaa Allah tan ben hissetmedimmm çok korkuyorummm çünkü Allahh korusunn..

aaaaa maşallahh ne kadar çabukta olmusunn ben hala olmadımm bakalımm ne zmaan olucam?? ilaçlardan demişsin olabilir ama sen emzirmiyormusunn nasıl ilaç içiyorusn canımm??:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…