tüm çocukların ve bizim bebişlerimizin ilk 23 nisanı kutlu olsun. dünyadaki tek çocuk bayramını bize armağan eden ulu önder Atatürk'ün yolunda, vatana millete hayırlı evlatlar yetiştirmemizi Allah hepimize nasip etsin inşallah.
bebeklerimiz büyüsün de törenlerde onları izlemeye gidelim, ne kadar güzel olur, çok gurur verici, anneleri olarak onları alkışlarız artık, miniklerimizin o günlerini de görürüz inşallah.
benim kızlarımın dün 23 nisan gösterileri vardı birisi halk oyunu diğeride folklor oynadı acayip gurur verici mükemmel bişey insan evdeyken anlayamıyo ama o kadar çocuğun içinde bu çocuğu benmi yetiştirdim diye muhteşem bişey hele onların sevinci o oyunu yaparken ben neler öğrendim bak anne der gibi gözlerimin içine bakmaları inanınki insanın içi eriyo mevlam hepinize bebeklerinizi büyütüp bu günleri görmeyi nasip etsin
kızlar mrblar çok moralim bozukkk dün det olmm gerekiyodu olmadımmm olacakmışım gbi bi belirtide yokkk kasık bel ağrısı falan hamilemiyim yoksaaaa ayy çıldırıcammm kızımın küçük olmasınıda geçtim yaklarımdn rahatsızımm iltihaplı romatizma var ilaç kullanıyorummmmm kızımda 9 ay boyunca yürüyemedimmm şimdi yine hamileysem napcam bi 9 ay daha ayyy delirmemek eldee değilllll kiloda aldı başını gittiii nolur yazın böle bnm gibi gecikn varmı günü gününe tık diye olurdmmmmm ilaçlardan geçikmş olabilirmiiii:95:
Amin canım...hala gribim geçmedi.Kuzeyim de de var gibi burnu akıyooo..peditus kullanıyoruz inş hemen geçer...ben akşamları uyuyup kalıyorum ileçta kullanamıyorum annemde Kuzeye kaşık maması yapıp veriyo 3 akşamdır böyle yiyomuş:)devam sütlerini içmiyo napalım...biz elma suyu veriyoruz yiyo onu havuç suyunuda denedik onuda yedi:)yoğurdu bir yiyo bir yemiyo zorlamıyorum:)
inş hemen düzelir iyileşiriz oğlumla.....
biz pek kilo alamıyoruz artık öyle kaldık bakalım doktor ne diycek bize:)2 sinde doktora gitcez...
kızlar mrblar çok moralim bozukkk dün det olmm gerekiyodu olmadımmm olacakmışım gbi bi belirtide yokkk kasık bel ağrısı falan hamilemiyim yoksaaaa ayy çıldırıcammm kızımın küçük olmasınıda geçtim yaklarımdn rahatsızımm iltihaplı romatizma var ilaç kullanıyorummmmm kızımda 9 ay boyunca yürüyemedimmm şimdi yine hamileysem napcam bi 9 ay daha ayyy delirmemek eldee değilllll kiloda aldı başını gittiii nolur yazın böle bnm gibi gecikn varmı günü gününe tık diye olurdmmmmm ilaçlardan geçikmş olabilirmiiii:95:
ilaçlardan gecikmiş olabilir test yapsaydın için rahat ederdi.ben dah doğumdan sonra adet olmadım daha n kadar sürer bilemiyorum:44:
geçmiş olsun bizde aynı şekilde gribiz bebişim hem öksürüyo hem grip hem gözleri akıyo acayipte huzursuz bugece 20 kere kalkmıştır şimdi başım felaket ağrıyo uyu uyan kilo alamıyoruz demişsin kaç kilo bebeğin
yabangülüm bloğunda yapmış olduğun patikler bayıldım maşaallah çok marifetlisin benim elimden hiç gelmez böyle şeyler ne dantel ne örgü
cnm benimde gecikti bende öyle sandım test aldım yaptı değilmişim 3-4 gün sonra da adet oldum:)için rahat olsun yoktur merak etme ama bi test al derim:)
ay cnm geçmiş olsun bizde öksürük yok bakalım...4 nisanda gittik enson 7200 gr 66 cm dik geçen hafta tartıldık banyodan önce 100 gr almışsız((
benim kızlarımın dün 23 nisan gösterileri vardı birisi halk oyunu diğeride folklor oynadı acayip gurur verici mükemmel bişey insan evdeyken anlayamıyo ama o kadar çocuğun içinde bu çocuğu benmi yetiştirdim diye muhteşem bişey hele onların sevinci o oyunu yaparken ben neler öğrendim bak anne der gibi gözlerimin içine bakmaları inanınki insanın içi eriyo mevlam hepinize bebeklerinizi büyütüp bu günleri görmeyi nasip etsin
canım ne güzel bir duygudur yaa imrendim sana şimdi.Allah hepimize o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. kızların şimdi sana can yoldaşı olmuştur, ben bebeğim büyüyünce nasıl olacak çok merak ediyorum. düşünceleri, davranışları, hayata karşı duruşu, konuşması... Allah hepimize evlatlarımızın büyüyüp çok güzel, rahat, iyi, mutlu bir hayata sahip olduklarını görmeyi nasip etsin.
ya canım ben de tek başıma cesaret edemiyorumnasılsınız annişler...biz bugun ikeaya gittik...dolaştık..ykm de abiye elbise denedim kendime...beğendiğim elbisenin göğüsü olmadı..göğüsü oturanı ben beğenmedim...bişey alamadım...arada kabinde bebek emzirdim....çocuklu kişi olmak zormuş ya...
ikeadan mama sandalyesi için destek minderi ve yumuşak top alacaktım kasalar çok kalabalıktir diye vazgeçtim....bakalım yarın 9 aylık bebesi olan arkadaşımla buluşucaz orada belki alırım...tek başıma nasıl gidicem bilmiyorum bebek arabası çantası birde yiğit nasıl olacak meraktayım...
ohhh be perşembeden beri 4 gündür dışarıdayım....ısın hava ısın..
masallah canim ogluna bende corba yapiyorum cok seviyor oglum icine yarim kabak yarim havuc yarim patates ve kücük bir parca tavuk gögsü koyuyorum biraz pisirdikten sonrada bir kasik pirinc koyuyorum haslandiktan sonra blendirdan geciriyorum tadida cok güzel oluyor tavsiye ederim
merhaba kızlar!
dün doktora gittik, daha doğrusu babası önce gitti oğluşumla, ben de işten gittim. babası sıraya girmiş ve ben yetişemeden muayneye girmişler. bir gittim çoktan çıkmışlar, çok üzüldüm. e ben ne anladım dedim. ek gıdalar için bir kitapçık vermiş. kitaba göre ilk önce elma ve havuç suyu sonra patates, havuç ve pirinçten oluşan çorbaya başlıyoruz. ek gıdalara 15 gün sonra başlayın bir dahaki kontrolde bunlara başlamış olarak gelsin demiş. pirinç maması vermemiş kilomuz iyi olduğu için. yoğurt içinde birşey dememiş ama ben azar azar vereyim diyorum alışsın diye. sebze çorbasının içine 1 tatlı kaşığı kıyma konulacakmış. kahvaltı 6 aylık olunca yiyecek.
oğluşum 8580 gram ve 66 cm.
arkadaşlar geçmiş olsun izmirde deprem olmuş allah beterinden saklasın rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?