2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar az önce dr den geldik. Oğlumun yüzündeki kızarıklıklar atopik egzemaymış. Çok üzüldüm.Dr Krem ve damla verdi balık, çikolata,fındık fıstık yeme. yünlü giysiler giydirme dedi. Ben de şampuanını değiştirdim. Sanki banyodan sonra daha çok kızarıyor gibiydi. Mustela şampuan aldım. Bakalım ne olacak.

canım yaa çok zor işin gerçektenn üzüldümm ama sakın canını sıkma olurmu geçicek inşallah bu gğnlerinn ..ağlamasının elbette bir sebebi olmalı melodide yazmış acaba vermiş olduğun mama dokunuyor olmasın ,idrar yollarında enfeks,yon ,kulak iltihabı olabilir Allah korusun gaz sancısı olduğunu sanmıyorumm ama sen yinede sakinleşmesi için rezene çayı ver birde papatya çayı ii gelebilir en azından rahatlatır.eğer sütün azsa bir haftadır denemiş olduum ve kesin olan bir şeyi söylücem hergün bir haftadır bir tane günde çilekli soda içiyorum sütümde acayip artış olduğunu gördümm resmen bu sabah fışkırıyorlardı tavsiye ederim birde bol bol helva ye çok su içirdiği için mama vermene gerek kalmaz istersen bi dene derim . sonuçta bunların zararı yok . Allah yardımcın olsunn inşallah huysuzluğu geçer Ceren in..

evet canımm çok güzel annemin yakında oolması tabiki .. öyle zor bişey değil zeytinyağını çay tabağına koyuyorsun elini batırıyorsun ve eşyalarını çıkartmadan yap hemencik göğüslerine boynunun altlarına sür sonrada hemen ters çevir çocuğu sırtlarına sür birde ayaklarının altına masaj yap yağ ile onları yaptıktan sonra bir çay kaşığı zeytinyağı yavaş yavaş kaşıkla verebilrisin benimki çok sevdi mesela zeytinyağını ve ben daha çok küçükken bile zeytin yağı veriyordum gaz sancısını rahatlatsın diye birşey olmaz merak etme Allah a emanet onlar gör bak nasıl rahatlıcak bebişinn bunu sabah ve akşam olmak üzere iki kere yap olurmu tekrardan geçmiş olsunn canımm..

bizimkide hafif hafif oksuruyor. bende merak ediyorum zeytinyagi nasil uygulanir? benim kizimda 25 kasim dogumlu seninkide galiba.

benimkisi 30 kasım doğumlu az önce anlattım sende aynılarını yap bence zeytinyağı iyidir annem hep söylerdi kendimde pek uygulama yapmazsamda kızımda uyguluyorum ve çok ii geldi i maşallahh inşallah senin bebişinede ii gelir canım geçmiş olsunn ..

bugün güzel ama hafif bir rüzgar var yine İzmirimde az önce kızımla babasının dükkanına gittk hemen alt katımda dükkan dışarda güneşte bi beş dakika kadar durduk çok hoşuna gitti kızımınn zaten ona ver yalnız gezsinn anası gibi gezmeyi çok seviyorr :))))birde ii olduğu iiçin bu gün bende çok iyi hissediyorumm .
biliyormusunuz artık kızım çığlık atmayı öğrendii :))))ben çığlık atıyorumm hemen oda atıyor hemde gülücükler içindee :))Allah ım iyiki onu bana vermişş çok güzel bir duygu ALlah olmayanlara ve bakma gücü olanlara nasip etsinnn böyle güzel bir lutfüü.. Allah onları korusunn hep i olsunlar hep gülsünler inşallahh..

inşallah iyi gelir .benim kızımında yanaklarında hemen kulak dibinde yani var öptükleirnde falan çok kötüü oluyordu doktorumuz hipokort diya bi ilaç verdi çok i geldi ama artık öptürmüyorumm yada diyorum kafasında öpünn ellerinden öpün diyorumm çok şükür artık çıkmıyor .bende bir dahaki doktor kontrolumuzde tekrardan sorucam özellikle eşimin yanında çünkü o daha ii anlatır kendi annesine falann ..

Benimki de 2 gündür çığlık atıyor. Küçük köpekbalığım benim. Yaklaştığım zaman ağzını kocaman açıyor ve kafasını sağa sola sallıyor. Çok tatlılar Allah herkesin evladını bağışlasın.

bizde de var egzama. kremle iyi oluyor. kremi bırakınca tekrarlıyor malesef. biz de mustela şampuan, banyo sabunu vr nemlendirici kullanıyoruz. inşallah iyileşirler.

bebeğinin kilosu az değil canım bizde 10 gün önce gittiğimizde 7 500 gramdı bana kilosu gayet iyi dedi doktor

cnm kilosu zaten daha önce iidi şimdi kilo almıyo ona üzülüyorummbakalım doktor ne diycek......

oğluşumunda bir kuru öksürüğü vardı doktor bazen diş çıkarma döneminde olur dedi...6 defadan fazla olursa pedidus ver dedi..ben öyle yapıyorum..daha zeytinyağı vermedim hiç...

bazı bebeklerde öyle durum oluyormuş hep ağlama sızlama...çok zor bişey Allah kolaylık versin cnm.inş en yakın zamanda geçer..

biz de artık yürüteçle bi odadan bi odaya ışık hızıyla gidiyoruz:))çok mutlu oluyoo çok eğleniyor...günde yarım saatten fazla kullanamıyor şimdilik:)

gecmis olsun canim

benim oglumda cok az kilo aliyor demin tarttim hala 6800gr yemesi güzel ama niye böyle bilmiyorum gerci sagligi yerinde olsunda napalim artik birde iki gündür uykusunda dönüyor karin üstü uyuyor ceviriyorum tekrar dönüyor kafasinin üstüne yatiyor nefessiz kalinca bagiriyor hergün yeni bir oyun cikariyorlar

herkes bişeyler yazmış sana yardımcı olmak için dikkate al tabi...
bende herkese aynı şeyi söylüyormuş gibi olucam ama...alerjiyi düşündünmü....bu konuda çok araştırma yaptımda.. birde yiğenimde de var alerji....o çok ağlıyordu mesela hep mutsuz hep mutsuz..kusuyordu...2 yaşında anlaşılldı alerjisi....bazen aleerjierin reflü ile karıştırıldığını okumuştum...gerçi benim yiğenimde hem reflü hem besin alerjisi hem de atopik egzema vardı ama..senide okuyunca yani bir derdi omayan çocuk bu kadar ağlamaz...başka doktora götürsen...

nasıl oldu şimdi zeynep...valla birgün bizde öyle olduk..şaşırdım ne yapacağımı..öyle ağlıyorki fitili bile verememiştim...akşamına öksürük ve hapşuruk başladı zaten...umarım seninki iyidir...

sizede geçmiş olsun...off off...neyse üzülmeyeyim...allah dermansız dert vermesin...

bu ay bizmkide 200 gr aldı...artık sütün kalitesi azalıyor heralde..ne boyu uzadı ne kilo aldı..aç değil ama kakası bile azaldı..ek gıdaya başlıcam ben artık...

canim hic sorma bugünde ayniydi ilac felan vermedim bu sefer kucagimizdan indirdikmi kiyameti kopardi artik baktim olmuycak disari cikardim orda sustu uyudu daha biraz önce uyudu pipisi hala kizarik acaba pipisinden dolayimi bilmiyorum cok fazla ilacta vermek istemiyorum insallah sünnetten sonra düzelir
bu ay bizmkide 200 gr aldı...artık sütün kalitesi azalıyor heralde..ne boyu uzadı ne kilo aldı..aç değil ama kakası bile azaldı..ek gıdaya başlıcam ben artık...
ben ogluma yaklasik bir aydir ek gidalari veriyorum kendi sütümüde veriyorum yemesi iyi ama cok az kilo aliyor ama boyu uzun simdi 69cm 5mayista kontrolümüz var ozaman sorucam rabbim bütün bebeklere saglik sihhat versin

MELODİ seninde performansın iyimiş dün...tebrikler..:)

bizim evde çok kötü üstelik ben evdeyimde..kimseyi kabul edecek gibi değilim..saç baş desen aynalara küstüm...

amaaaaaaaaaa

bugun oğlumla yalnız olarak uzak bir yere gezmeye gidebildik..daha önceleride gittimde ev gezmeleriydi..taksiye bin evin önünde in öyeydi...

bu sefer ikeaya gittik...bebek arabası çantası düşündüğüm kadar zor olmadı...önce arabayı indirdim apartman kapısına...sonra taksiyi çağırıp biz indik...ikeada taksici arabayı açmama yardımcı oldu...sorun olmadı...ama çok yoruldum tabi...yinede arkadaşımla buluşmak için değerdi...onunda 9 aylık oğlu var..iki çocuklu anne olarak gezdik bugun...oğluma mam sandayesi için destek minderi ve ymuşak top aldım...kasada ödeme yaparken topu einden aldığım için ağladı oğlum...benim hoşuma gitti bu durum...ama şimdilik..:) ileride şımarık tavırlarına tavrım sert olucak...:) olucak mı acaba yapabilrmiyim...?

bu saate koca bir paket cikolatayi bitirdim halende canim istiyorbana noluyor aaba adetmi olucamdaha hic olmadimda:18:

arkadaşlar benim kızdada başladı öksürük çok seyrek ve burnu tıkalı ama nburnu akmıyo kuru dr. götürmeden önce size bi danışıyım dedim balgam yok sadece kuru kuru öksürüyo dışarıda çıkarmıyorum ki uff

benimkide öyle başladı 3 gün bekledim geçmey,nce doktoraa götürdüm..şurup verdi burnunu açık tut bol bol emzir demişti...sen yinede bir götür istersen ilerlemsin...ben ciğerlerine iner diye korktuğum için götürmüştüm...

günaydın güzel topik
güzel annler ve tatlı yaramaz bebişleri nasılsınız bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…