offffffffff offffffffffffffffffffffffffff
kızlar ben çok bunaldım artık bıktım resmen canımdan bezdim ya( çocuğumla güzel vakit geçirmek dışarda gerilmeden dolaşmak alışveriş merkezlerinde sakin sakin gezmek birşeyler yemek içmek istiyorum olmuyor 5.5 ay oldu ben dağınık ev dağınık sürekli cereni sakinleştirmeye çalışıyorum o hep ağlıyor ben hep koşturuyorum evde dışarda alışveriş merkezinde annemlerde hep aynı yüzümde hep aynı ifade bir bezmişlik bir bitkinlik neden olmuyor nerde yanlış yapıyorum ceren neden sürekli mutsuz anlamıyorum bütün imkanlarımı zorlayıp oyun halısına kadar aldım ama olmuyor artık tükendim bana bir akıl verin ben ne yapıcam inanırmısınız daha birlikte çekilmiş doğru dürüst bir fotoğrafımız anne bebek çocuk geçirdiğimiz koşturmasız eğlenceli bir tek anımız yok hep böyle ağlayacak mı
artık eşimede yaklaşamıyorum 1 ay oldu olmuyor sanırım psikolojim bozuldu( yine doktora götürcem bu huysuzluğun bir sonu olmalı hayatımız alt üst oldu
Kızımın öksürüğü hafif de ola gündüz devam ediyor.. Zeytinyağını tam olarak nasıl uyguladınız anlatabilir misin ? Annemler de dedi tek başına cesaret edemedim..Annenin yanında olması çok iyi..Benim annem binlerce km uzakta..
bizimkide hafif hafif oksuruyor. bende merak ediyorum zeytinyagi nasil uygulanir? benim kizimda 25 kasim dogumlu seninkide galiba.
Arkadaşlar az önce dr den geldik. Oğlumun yüzündeki kızarıklıklar atopik egzemaymış. Çok üzüldüm.Dr Krem ve damla verdi balık, çikolata,fındık fıstık yeme. yünlü giysiler giydirme dedi. Ben de şampuanını değiştirdim. Sanki banyodan sonra daha çok kızarıyor gibiydi. Mustela şampuan aldım. Bakalım ne olacak.
bugün güzel ama hafif bir rüzgar var yine İzmirimde az önce kızımla babasının dükkanına gittk hemen alt katımda dükkan dışarda güneşte bi beş dakika kadar durduk çok hoşuna gitti kızımınn zaten ona ver yalnız gezsinn anası gibi gezmeyi çok seviyorr :))))birde ii olduğu iiçin bu gün bende çok iyi hissediyorumm .
biliyormusunuz artık kızım çığlık atmayı öğrendii :))))ben çığlık atıyorumm hemen oda atıyor hemde gülücükler içindee :))Allah ım iyiki onu bana vermişş çok güzel bir duygu ALlah olmayanlara ve bakma gücü olanlara nasip etsinnn böyle güzel bir lutfüü.. Allah onları korusunn hep i olsunlar hep gülsünler inşallahh..
Arkadaşlar az önce dr den geldik. Oğlumun yüzündeki kızarıklıklar atopik egzemaymış. Çok üzüldüm.Dr Krem ve damla verdi balık, çikolata,fındık fıstık yeme. yünlü giysiler giydirme dedi. Ben de şampuanını değiştirdim. Sanki banyodan sonra daha çok kızarıyor gibiydi. Mustela şampuan aldım. Bakalım ne olacak.
bebeğinin kilosu az değil canım bizde 10 gün önce gittiğimizde 7 500 gramdı bana kilosu gayet iyi dedi doktor
oğlumun devamlı bir hırıltısı var burnu tıkalı bazen bu hırıltıyı bronşi zannedip korkuyorum keten tohumu versem acaba faydasını görürmüyüm
benimde kaderim bu galiba 2 yaşındaki kızım da aynıydı ve hala burnu tıkanır sık sık fikri oln var mı
ek gıdalara başladım ama bir problem var bazen çok güzel emerken bazende inat ediyor aç olsa bile emziremiyorum korkuyorum emmeyi bırakacak diye sadece sü vereyim diyorum kesinlikle doymuyo
zaten sabah akşam mama veiyorum
sizler ne durumdasınız
yabangülü elişlerini gördüm çok güzeldi eline sağlık model de aldım
bende kıza bere örüyorum az olsada bilmek işe yarıyo akrabalara örüyrm
hediye olark iyi oluyor
kızlar ben çok bunaldım artık bıktım resmen canımdan bezdim ya( çocuğumla güzel vakit geçirmek dışarda gerilmeden dolaşmak alışveriş merkezlerinde sakin sakin gezmek birşeyler yemek içmek istiyorum olmuyor 5.5 ay oldu ben dağınık ev dağınık sürekli cereni sakinleştirmeye çalışıyorum o hep ağlıyor ben hep koşturuyorum evde dışarda alışveriş merkezinde annemlerde hep aynı yüzümde hep aynı ifade bir bezmişlik bir bitkinlik neden olmuyor nerde yanlış yapıyorum ceren neden sürekli mutsuz anlamıyorum bütün imkanlarımı zorlayıp oyun halısına kadar aldım ama olmuyor artık tükendim bana bir akıl verin ben ne yapıcam inanırmısınız daha birlikte çekilmiş doğru dürüst bir fotoğrafımız anne bebek çocuk geçirdiğimiz koşturmasız eğlenceli bir tek anımız yok hep böyle ağlayacak mı
artık eşimede yaklaşamıyorum 1 ay oldu olmuyor sanırım psikolojim bozuldu( yine doktora götürcem bu huysuzluğun bir sonu olmalı hayatımız alt üst oldu
selam kizlar
oglum iki gündür cok huzursuz dün üc saate yakin hic susmadan agladi ne yapacagimi sasirdim evdede tektim sonra esim geldi o biraz oyaladi fitil verdim gaz ilaci verdim pipisinde iltihap var onun icin krem sürdüm yok cocuk cildirdi en iyisi disari cikartayim dedim 45dakika durduk onbes dakika uyudu eve geldik gene basladi yattiginda gece 12.30du bugün gene öyle daha biraz önce uyudu dis cikaricak heralde ondan böyle huysuzkeske hep gülseler hic aci cekmeseler
benim oglumda cok az kilo aliyor demin tarttim hala 6800gr yemesi güzel ama niye böyle bilmiyorum gerci sagligi yerinde olsunda napalim artik birde iki gündür uykusunda dönüyor karin üstü uyuyor ceviriyorum tekrar dönüyor kafasinin üstüne yatiyor nefessiz kalinca bagiriyor hergün yeni bir oyun cikariyorlar
canim hic sorma bugünde ayniydi ilac felan vermedim bu sefer kucagimizdan indirdikmi kiyameti kopardi artik baktim olmuycak disari cikardim orda sustu uyudu daha biraz önce uyudu pipisi hala kizarik acaba pipisinden dolayimi bilmiyorum cok fazla ilacta vermek istemiyorum insallah sünnetten sonra düzelirnasıl oldu şimdi zeynep...valla birgün bizde öyle olduk..şaşırdım ne yapacağımı..öyle ağlıyorki fitili bile verememiştim...akşamına öksürük ve hapşuruk başladı zaten...umarım seninki iyidir...
ben ogluma yaklasik bir aydir ek gidalari veriyorum kendi sütümüde veriyorum yemesi iyi ama cok az kilo aliyor ama boyu uzun simdi 69cm 5mayista kontrolümüz var ozaman sorucam rabbim bütün bebeklere saglik sihhat versinbu ay bizmkide 200 gr aldı...artık sütün kalitesi azalıyor heralde..ne boyu uzadı ne kilo aldı..aç değil ama kakası bile azaldı..ek gıdaya başlıcam ben artık...
arkadaşlar benim kızdada başladı öksürük çok seyrek ve burnu tıkalı ama nburnu akmıyo kuru dr. götürmeden önce size bi danışıyım dedim balgam yok sadece kuru kuru öksürüyo dışarıda çıkarmıyorum ki uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?