2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kasım anneleri ve güzel kuzucuklar........:)
biz de dün6 aylık olduk.aşılarımız olduk tüm gün 1.5 saat uyudu gecede ağrıdan sanırım sürekli ağlayarak mızmızlandı. aşı bizde ateş yaptı en zor aşımız bu oldu büyüdüğü için tepkisi çok ağlamaklı bir aşı geçirdik.
benim oğlumda tek başına oynuyamıyor , hep yanında olmamı ayakta tutmamı veya oturuyorsa da elini dizime koymayı istiyor....uzun bir süre kendime zaman ayıramayacağım sanırım .dişlerimiz gayet net ve güçlü bir şekilde ısırıyor maşallahı var.
bizden bu kadar herkese kocaman öpücük bizden.

Son düzenleme:
günaydın kızlar ve mis kokulu bebişler! nasılsınız?
dün akşam eve gidince oturmadan direk mutfağa girip bulaşıkları yıkadım.
sonra biraz ütü yaptım. duşumu aldım. saat 11,30 oldu bile. bu kadar iş yeter dimi?
bugünde eşimin yanına gidince oğlumu alıp eve götürücem. kangurusunu yanımıza aldık. otobüse binicem daha rahat giderim. ilk kez oğlumu yalnız olarak eve götürücem umarım sorun çıkmaz. inşalah artık iş çıkışı birlikte eve giderizde biraz rahat eder yavrum.

hayırlı olsun yarı yaşınız
aşı içinde geçmiş olsun bizimde 18 mayısta az kaldı

bizde dün aşımızı olduk gece hiç uyumadı kuzucum
4 aşı yaptılar yuh dedim ya resmen işgence bebeklere neyse 1 yaşına kadar rahatız bunada şükür

bizim aşımıza daha 1 ay kadar var. sizin bebişler aşıları erken mi oldular. yoksa ekim doğumlumu. anlayamadım özür.

bizde de var egzama. kremle iyi oluyor. kremi bırakınca tekrarlıyor malesef. biz de mustela şampuan, banyo sabunu vr nemlendirici kullanıyoruz. inşallah iyileşirler.
Teşekkür ederim.
gecmis olsun canim
Teşekkür ederim.
sizede geçmiş olsun...off off...neyse üzülmeyeyim...allah dermansız dert vermesin...
Teşekkür ederim.
bu ay bizmkide 200 gr aldı...artık sütün kalitesi azalıyor heralde..ne boyu uzadı ne kilo aldı..aç değil ama kakası bile azaldı..ek gıdaya başlıcam ben artık...
İnfox üzülmeyin. Geçen ay benim oğlum da sadece 230 gram almıştı. Sağlık ocağındaki ebe göğüs ve kol ölçüsünü almıştı ve hiç gelişmemiş dedi. İstersen ek gıdaya başla dedi. Ben de hemen kendi çocuk dr. götürdüm. Dr. ek gıdaya gerek yok kilosu zaten normal dedi. Yani dönem dönem az kilo alabiliyorlar üzülme. Yeterki sağlıklı olsunlar.

kızlar rota aşımızın 2.sini cuma günü yaptırdık. benim bildiğim 2 doz yapılıyor. bir arkadaşım 3 doz yaptırdığını söyledi. sizin kaç doz olacak?
su çiçeği aşısıda 1 yaşında ücretli yapılıyormuş.

bizimkide oyle 2 aydır ben zaten hep mustela sampuan kullandım ama cıldı cok alerjık yunu hıc gıydırmıyorum nerdeyse ama dr bana yıyecekle ılgılı bısey dememıstı ıyı kı yazmıssın
ben krem olarak bıoderma atopik bebekler için losyn suruyorum hıc ılac surnedım ama ıy gelıyo 1 tup bıttı nerdeyse
ecz.de satılıyo yaklask 50 tl
ıstersen bır dr a sor

bize rota yapmadı dr

sende mi izmirdesin? 3 kişi olduk ne güzel! bizde yazın bir buluşma ayarlayalım tanışalım kaynaşalım.
benim oğluşumda babasıyla hergün güneşleniyormuş :)
bende hep diyorum iyiki seni doğurdum ne harika bir duygu. :)

allah butun yavruları analarına bagıslasın bende hep baktıkca sukredıyorum ınanamyorum ben mı dogurdum dıye

meleodi rota aşısnı iki marka var..roterix 2 doz yapılıyor...diğeri 3 doz...biz roterix yaptırmıştık..2 doz du bizimde...

canım ben nerdeyse 1 aydır kızımıda alıp çıkıyorum haftada en az 3 gün yakın mesafe uzak mesafe farketmiyor alışmalı bebeklerde dışarıya yoksa zor olur benim kızımın dışarda hiç sesi çıkmıyor bakınıyor bende rahat rahat geziyorum ha evden çıkarkende muhakkak makyajımı yapmadan çıkmıyorum önce benim morelim düzgün olsunki bebeğim mutlu olsun bana göre öyle sizce?
bu saate koca bir paket cikolatayi bitirdim halende canim istiyorbana noluyor aaba adetmi olucamdaha hic olmadimda:18:
ben de hiç olmadım ama belim hep ağrıyor olucakmışım gibi olsada rahatlasak 14 aydır adet görmüyorum hamilelik ve doğumdan sonraki süre olarak ama yeter gelsin artık
canım bizimkindede kuru öksürük olmuştu dr öksürük şurubu verme öksürüğü baskılamasın demişti calpol ver 1 çay kaşığı sabah akşam eğer geçmezse ve burun akıntısı başlarsa huysuzlanırsa ilaç veririz demişti

biz şimdi kızımla markete gidicez biraz hava alalım daha erken giderdik ama kızım uyudu şimdi uyandı hem hava alalım hemde ben biraz stres atayım para harcayım bari bütün kış para harcamadım battı bana

bravo iyi ediyorsunuz valla...ben uzağa cessaret edememiştim...taksi in bin nasıl yaparım diye..ama oldumu oluyor..artık çıkarım bende..bugun hava güzel ama 5 gündür dışarılardayız ve ben çok yoruldum dinleneyim dedim..makyaj konusuna gelince valla oğlumun mevlütünden beri ilk defa dün yaptım makyaj..saçımıda boyatmam lazım aslında..bir aylıkken boyatmıştım..şimdi yine boyatayıımmı korkuyorum...para harcamyı bizde seviyoruz..:) mutlaka bişey alıyorum çıkınca..çıkmasak karda olacaz aslında...kasada cırt cırt kartımı geçirmeyi bile özlemişim tüm kış ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…