merhaba kasım anneleri ve güzel kuzucuklar........:)
biz de dün6 aylık olduk.aşılarımız olduk tüm gün 1.5 saat uyudu gecede ağrıdan sanırım sürekli ağlayarak mızmızlandı. aşı bizde ateş yaptı en zor aşımız bu oldu büyüdüğü için tepkisi çok ağlamaklı bir aşı geçirdik.
benim oğlumda tek başına oynuyamıyor , hep yanında olmamı ayakta tutmamı veya oturuyorsa da elini dizime koymayı istiyor....uzun bir süre kendime zaman ayıramayacağım sanırım .dişlerimizgayet net ve güçlü bir şekilde ısırıyor maşallahı var.
bizden bu kadar herkese kocaman öpücük bizden.
merhaba kasım anneleri ve güzel kuzucuklar........:)
biz de dün6 aylık olduk.aşılarımız olduk tüm gün 1.5 saat uyudu gecede ağrıdan sanırım sürekli ağlayarak mızmızlandı. aşı bizde ateş yaptı en zor aşımız bu oldu büyüdüğü için tepkisi çok ağlamaklı bir aşı geçirdik.
benim oğlumda tek başına oynuyamıyor , hep yanında olmamı ayakta tutmamı veya oturuyorsa da elini dizime koymayı istiyor....uzun bir süre kendime zaman ayıramayacağım sanırım .dişlerimizgayet net ve güçlü bir şekilde ısırıyor maşallahı var.
bizden bu kadar herkese kocaman öpücük bizden.
Teşekkür ederim.bizde de var egzama. kremle iyi oluyor. kremi bırakınca tekrarlıyor malesef. biz de mustela şampuan, banyo sabunu vr nemlendirici kullanıyoruz. inşallah iyileşirler.
Teşekkür ederim.gecmis olsun canim
Teşekkür ederim.sizede geçmiş olsun...off off...neyse üzülmeyeyim...allah dermansız dert vermesin...
İnfox üzülmeyin. Geçen ay benim oğlum da sadece 230 gram almıştı. Sağlık ocağındaki ebe göğüs ve kol ölçüsünü almıştı ve hiç gelişmemiş dedi. İstersen ek gıdaya başla dedi. Ben de hemen kendi çocuk dr. götürdüm. Dr. ek gıdaya gerek yok kilosu zaten normal dedi. Yani dönem dönem az kilo alabiliyorlar üzülme. Yeterki sağlıklı olsunlar.bu ay bizmkide 200 gr aldı...artık sütün kalitesi azalıyor heralde..ne boyu uzadı ne kilo aldı..aç değil ama kakası bile azaldı..ek gıdaya başlıcam ben artık...
bizim aşımıza daha 1 ay kadar var. sizin bebişler aşıları erken mi oldular. yoksa ekim doğumlumu. anlayamadım özür.
bizim aşımıza daha 1 ay kadar var. sizin bebişler aşıları erken mi oldular. yoksa ekim doğumlumu. anlayamadım özür.
Arkadaşlar az önce dr den geldik. Oğlumun yüzündeki kızarıklıklar atopik egzemaymış. Çok üzüldüm.Dr Krem ve damla verdi balık, çikolata,fındık fıstık yeme. yünlü giysiler giydirme dedi. Ben de şampuanını değiştirdim. Sanki banyodan sonra daha çok kızarıyor gibiydi. Mustela şampuan aldım. Bakalım ne olacak.
kızlar rota aşımızın 2.sini cuma günü yaptırdık. benim bildiğim 2 doz yapılıyor. bir arkadaşım 3 doz yaptırdığını söyledi. sizin kaç doz olacak?
su çiçeği aşısıda 1 yaşında ücretli yapılıyormuş.
bugün güzel ama hafif bir rüzgar var yine İzmirimde az önce kızımla babasının dükkanına gittk hemen alt katımda dükkan dışarda güneşte bi beş dakika kadar durduk çok hoşuna gitti kızımınn zaten ona ver yalnız gezsinn anası gibi gezmeyi çok seviyorr :))))birde ii olduğu iiçin bu gün bende çok iyi hissediyorumm .
biliyormusunuz artık kızım çığlık atmayı öğrendii :))))ben çığlık atıyorumm hemen oda atıyor hemde gülücükler içindee :))Allah ım iyiki onu bana vermişş çok güzel bir duygu ALlah olmayanlara ve bakma gücü olanlara nasip etsinnn böyle güzel bir lutfüü.. Allah onları korusunn hep i olsunlar hep gülsünler inşallahh..
sende mi izmirdesin? 3 kişi olduk ne güzel! bizde yazın bir buluşma ayarlayalım tanışalım kaynaşalım.
benim oğluşumda babasıyla hergün güneşleniyormuş :)
bende hep diyorum iyiki seni doğurdum ne harika bir duygu. :)
kızlar rota aşımızın 2.sini cuma günü yaptırdık. benim bildiğim 2 doz yapılıyor. bir arkadaşım 3 doz yaptırdığını söyledi. sizin kaç doz olacak?
su çiçeği aşısıda 1 yaşında ücretli yapılıyormuş.
canım ben nerdeyse 1 aydır kızımıda alıp çıkıyorum haftada en az 3 gün yakın mesafe uzak mesafe farketmiyor alışmalı bebeklerde dışarıya yoksa zor olur benim kızımın dışarda hiç sesi çıkmıyor bakınıyor bende rahat rahat geziyorum ha evden çıkarkende muhakkak makyajımı yapmadan çıkmıyorum önce benim morelim düzgün olsunki bebeğim mutlu olsun bana göre öyle sizce?MELODİ seninde performansın iyimiş dün...tebrikler..:)
bizim evde çok kötü üstelik ben evdeyimde..kimseyi kabul edecek gibi değilim..saç baş desen aynalara küstüm...
amaaaaaaaaaa
bugun oğlumla yalnız olarak uzak bir yere gezmeye gidebildik..daha önceleride gittimde ev gezmeleriydi..taksiye bin evin önünde in öyeydi...
bu sefer ikeaya gittik...bebek arabası çantası düşündüğüm kadar zor olmadı...önce arabayı indirdim apartman kapısına...sonra taksiyi çağırıp biz indik...ikeada taksici arabayı açmama yardımcı oldu...sorun olmadı...ama çok yoruldum tabi...yinede arkadaşımla buluşmak için değerdi...onunda 9 aylık oğlu var..iki çocuklu anne olarak gezdik bugun...oğluma mam sandayesi için destek minderi ve ymuşak top aldım...kasada ödeme yaparken topu einden aldığım için ağladı oğlum...benim hoşuma gitti bu durum...ama şimdilik..:) ileride şımarık tavırlarına tavrım sert olucak...:) olucak mı acaba yapabilrmiyim...?
ben de hiç olmadım ama belim hep ağrıyor olucakmışım gibi olsada rahatlasak 14 aydır adet görmüyorum hamilelik ve doğumdan sonraki süre olarak ama yeter gelsin artıkbu saate koca bir paket cikolatayi bitirdimhalende canim istiyor bana noluyor aaba adetmi olucam daha hic olmadimda:18:
canım bizimkindede kuru öksürük olmuştu dr öksürük şurubu verme öksürüğü baskılamasın demişti calpol ver 1 çay kaşığı sabah akşam eğer geçmezse ve burun akıntısı başlarsa huysuzlanırsa ilaç veririz demiştiarkadaşlar benim kızdada başladı öksürük çok seyrek ve burnu tıkalı ama nburnu akmıyo kuru dr. götürmeden önce size bi danışıyım dedim balgam yok sadece kuru kuru öksürüyo dışarıda çıkarmıyorum ki uff
canım ben nerdeyse 1 aydır kızımıda alıp çıkıyorum haftada en az 3 gün yakın mesafe uzak mesafe farketmiyor alışmalı bebeklerde dışarıya yoksa zor olur benim kızımın dışarda hiç sesi çıkmıyor bakınıyor bende rahat rahat geziyorum ha evden çıkarkende muhakkak makyajımı yapmadan çıkmıyorum önce benim morelim düzgün olsunki bebeğim mutlu olsun bana göre öyle sizce?
ben de hiç olmadım ama belim hep ağrıyor olucakmışım gibi olsada rahatlasak 14 aydır adet görmüyorum hamilelik ve doğumdan sonraki süre olarak ama yeter gelsin artık
canım bizimkindede kuru öksürük olmuştu dr öksürük şurubu verme öksürüğü baskılamasın demişti calpol ver 1 çay kaşığı sabah akşam eğer geçmezse ve burun akıntısı başlarsa huysuzlanırsa ilaç veririz demişti
biz şimdi kızımla markete gidicez biraz hava alalım daha erken giderdik ama kızım uyudu şimdi uyandı hem hava alalım hemde ben biraz stres atayım para harcayım bari bütün kış para harcamadım battı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?