2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşir.bu dr.larda bir alem oluyor.

canım muhallebi dediğin pirinç unumu doktor bna pirinç unu verme dedi muhallebi derken nişasta felanmı kastediyorsun

QUOTE=halenur10;18914292]canım muhallebi dediğin pirinç unumu doktor bna pirinç unu verme dedi muhallebi derken nişasta felanmı kastediyorsun[/QUOTE]

yok pirinçunu değil. bebelacta ilan var. kaşık mamalarında pirinçli muhallebi ondan bahsettim.

selam arkadaşlar bişey sormak istiyorum benim kızım çok aşırı terliyo her sabah kalktığında baştan aşağı su gibi oluyo buda çabuk hastalanmasına neden oluyo öksürükten bi türlü kurtulamıyoruz tam iyileşti derken tekrar hastalanıyo ben çok terleyip bütün gece üstünü açıyo buna bağlıyorum aranızda bizim gibi olan varmı bunu önlemek için ne yapmalıyım doktora sordum bişey söylemedi yapıcak bişey yok diyo ama böyle sürekli hasta oluyo kuzum bişey olmalı diye düşünüyorum

Gece üstünü açmaması için uyku tulumu giydirsen veya çıtçıtlı battaniyen varsa onu kullan, üzerini açamasın.

Gece üstünü açmaması için uyku tulumu giydirsen veya çıtçıtlı battaniyen varsa onu kullan, üzerini açamasın.

doktora sordum uyku tulumu alıyım çok açıyo kendini diye zaten terliyo uyku tulumu içinde ne olur o kız biliyomusun sen kesinlikle onaylamıyorum dedi evin ısısı zaten hep aynıdır açsın boşver diyo ama açıncada teri üzerinde soğuyo diyorum yapıcak bişey yok diyo nasıl iş bu anlamadım ben battaniyemde var ama kalın biraz ben çok ince battaniyeyle örtüyorum sırf terlemesin diye ama oda fayda etmiyo yinede terliyo

çok geçmiş olsun mesafe..umarım çabucak atlatır kuzucuk..

benim oğlumda terliyo...hele şurup içtiğinde daha çok terliyordu....ben yatmadan önce sırtına mendil koyuyorum...gece kalktığında çekiyorum hemen mendili...bazende uyurken yine mendil koyuyorum...bizimkinin kafasıda çok terliyor....hani öyle çok bir saçıda yok ama yinede terliyor...

canım bebeğin odasının ısısı kaç derece? ben oğluma torba şeklinde uyku tulumu giydiriyorum üzerine birde ince battaniye örtüyorum. çünkü benimkinin kolları çıtçıtlı ben rahat hareket etsin diye çıkarttım. kolları üşümesin diye örtüyorum. hiç terletmiyor. pijamasını ince uzun kollu giydirip tulum giydirisen belki terlemez. sırtına tülbentte koyabilirsin ınfox un dediği gibi. bence dene. birde oda sıcaklığı 20-21 derece iyi. ben artık geceleri saoba yakmıyorum. oda 20 derece oluyor. eğer oda soğuksa biz yatana kadar açıyorum sobayı oda ılınıyor.

aymes benim kızımda normalde çok terleyen bir bebek ama ben yattığı odanın ısısını en fazla 20 en az 18 derecede tutuyorum üstünü açmaması için yorganı yatağın kenarlarına sıkıştıryorum ve gece emzirmeye kalktığımda kontrol edip mutlaka mendil koyuyorum terleyip de öyle üstünde kuruması çok kötü hemen hasta olma sebebi.

canım geçmiş olsun benim kızımda kuru ökrüğü vardı doktorumu zhemen balgam söktürüc verdi ne alaka derken ertesi gün gerçektende balgam oluştu ve verdim şurubu beş gün oldu dün sonuncu günüydü ve tabiki ZEYTİNYAĞI verdim onu kesinlikle atlamadım zeytinyağı gerçekten çok ii geliyor hırıltı falan hemen kesiyo öksürük azalıyo gec erahat uyuyor bence sende vermelisin .ve zeytinyağı ile göğüslerinin üstlerini ovala sırtını falan ayak altlarına falan sür günde iki kere sabah ve gece birer çay kaşığı yavaş yavaş ver zararı yok yararını görürsün..

evet bornova sayılır bencede tanışalım çok ii olur :))

bu arada oğlum 4 gündür bir kere oda azıcık kaka yapmıştı...annemi dinleidm zeytinyağı verdim bir kaşık....oy oy oy....o ne bezdi öyle....aman yarabbim.... [/QUOTE]

evet canım zeytinyağı her derde deva bende veriyorum hasta olsun olmasın hergün bir çay kaşığı veriyorum çok ii geliyor...

canım benimkindede şu anda öyle balgam var yani kakasında ama ben şurup vermiştim balgam söktürücü o ii geldi sanırım birde zeytinyağıı iyileşti çok şükür öksğrük varsa bence ilerlemeden hemen doktoruna sorsunn önlemini alsın.

aynen benim kızımda tam iki satte bir emiyor kesinlikle saati ayarlanmış gibi bence bu olay çok güzel en azından dışarı çıktığında biliyorsunn ki daha karnı tok acıkma saati belli tabi bazı günler şaşırıyor :)) seni anlıyorumm bence sen anne sütüne ağırlık ver canım bana sorarsan hem saha çok erken maşallah sizin doktor ne kadar çok şey önermişş ama anne sütü daha ii bana sorarsan mesela bzim doktorumuz sadece yoğurt elma ve havuç suyu verebilriisn demişti ve ben sadece onları verdim tabi yoğurt yemedi .. sadece emziriyorumm. ama şuda var bu cumartesi doktora gidicez bakalım neler vericek ama ilk önce anne sütü diyor doktorumuz sende şöyle yap mesela zorlama zaten hepsini yiyemez yemediği zaman anne sütü verirsinn ..

kızım şu anda uyandı ve kolumu çekiştiriyoooo hadi ben kızımla ilgilenmeliyimm öptümm sizi :))

bizimde aynısı birde kafamız çok terliyor
yastığını sürekli ters düz yapıyorum kafası ıslak kalmasın kafasını siliyorum terini alıyorum
vüücudu çok terlemiyor terlerse mendil koyuyorum sırtına
üstünü açmaması için ince yorgan kullanıyorum park yatağın kenalarına sokuyorum
kolları dışarıda kalacak şekilde

evet canım zeytinyağı her derde deva bende veriyorum hasta olsun olmasın hergün bir çay kaşığı veriyorum çok ii geliyor...

canım benimkindede şu anda öyle balgam var yani kakasında ama ben şurup vermiştim balgam söktürücü o ii geldi sanırım birde zeytinyağıı iyileşti çok şükür öksğrük varsa bence ilerlemeden hemen doktoruna sorsunn önlemini alsın.

aynen benim kızımda tam iki satte bir emiyor kesinlikle saati ayarlanmış gibi bence bu olay çok güzel en azından dışarı çıktığında biliyorsunn ki daha karnı tok acıkma saati belli tabi bazı günler şaşırıyor :)) seni anlıyorumm bence sen anne sütüne ağırlık ver canım bana sorarsan hem saha çok erken maşallah sizin doktor ne kadar çok şey önermişş ama anne sütü daha ii bana sorarsan mesela bzim doktorumuz sadece yoğurt elma ve havuç suyu verebilriisn demişti ve ben sadece onları verdim tabi yoğurt yemedi .. sadece emziriyorumm. ama şuda var bu cumartesi doktora gidicez bakalım neler vericek ama ilk önce anne sütü diyor doktorumuz sende şöyle yap mesela zorlama zaten hepsini yiyemez yemediği zaman anne sütü verirsinn ..

kızım şu anda uyandı ve kolumu çekiştiriyoooo hadi ben kızımla ilgilenmeliyimm öptümm sizi :))[/QUOTE]

saf zeytinyağı dimi sıvıyağ falan değil (cahilliğime ver yada uykusuzluğuma) evde sıvı yağ var da o olurmu

FINFIK naber uzun süredim göremiyorum seni. bebişin nasıl?
sağlığı sıhhati iyidir inşallah!

bebeği öksürenler veriyor barayscım. iyi geliyormuş. birde kabız bebişlere veriliyor kakasını rahat yapıyor. katkısız zeytinyağı içiriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…