ne yağı kullanıyosun acababenim saçlarımda acayip dökülüyo napıcam bilmiyorum her yer saç ve ben hergün süpürge aman allah sağlık sıhhat versinde saçımda dökülsün kızımda uyumasın tekki yanımda olsun prensesim
kızlar benim kızımın uykusu iyice döndü gündüz uyuyo gece uyumuyo yıkıyorum yağlıyorum yok oturuyoruz sabaha kadar ağlama huysuzluk yok bağırıyo gülüyo yeni uyandı
geçici bir durummerak etmee :)) Sena da aynısını yapmıştıı geceleir uyumuyordu hatta çok korktum hemen gündüzleri uykusunu açacak şeyler yap mesela birilerinin yanına götür oyalansın gerçe ben zar zor oyalıyordum çünkü uykusu gelince huysuzlanıyordu ama dediğim gibi yaptım yada uykusu çok geldiğinde elinden gelen herşeyi yap dışarı çıkar gezdir tur attır falan anca öyle düzeldi benimki zaten sadece 3 gün falan sürmüştü.
bu arada muhteşem yüzyılı seyrediyorum eşim çok yorulmuş gitti yattı sena ayağımda oda uyumak üzere yani saat 6 dan beri oyalıyorum anneme falan gittikk akşam üstü yağmurlardan sonra hava güzelleşmişti ii geldi teminde iyice yordum o nu jimnastik falan yaptımsaçlarımada yağ sürdümm ((((çok memnun kaldığım internetten siparişi vermiştim bu ikinci kutum saçlarda dökülmeyi falan önlüyo birde saçlara hem bakım yapıyo hemde acayip uzatıyo bilginiz olsun ))))) daha yıkanıcamm çokta zor geliyo umarım uyanmazz benim meleğimm...
nasıl baskı canım merak ettim nerden verdinn netten mi
oğluma özel baskı tshirt siparişi verdim..umarım çabuk gelir...
bu gün bir şok daha yaşadım ceren emziği bıraktı iki gündür zor alıyordu bu gün hiç almadı bıraktırmak zor oluyor falan deniyordu keşke 1 yaşından sonra bıraktırmak için uğraşsaydımda şimdi bırakmasaydı daha çok zorlanıyorum sakinleştirmek bazen imkansız oluyor zaten emmiyor mamasını hazırlayana kadar yıkıyor ortalığı bu kız o kadar inat ki 3 veya 4 saatte bir acıkıyor ağlamasın diye ben saati gelince hazırlayıp veriyorum biberonu almıyor 5_10 dakika sonra basıyor yaygarayı koşa koşa biberonu getiriyorum alıyor birde gülüyor resmen meydan okuyor bana :) 5 dakikada o kadar acıkırmı insan
kızlar az önce annem aradı bi yakın arkadaşları vardı oğlu 3 gündür kayıpmış 3gün önce kız arkadaşıyla buluşmaya gitmiş çorluya o gün bugündür haber yok çok üzüldüm. annesi babası cepten arıyolarmış cebi kız açıyomuş bana tel kartını verdi eve dönerken kendime alırım dedi demiş bence o kızda bişey var telefonun varsa kartın niye yok ben olsam sülalesini taşırım karakola evlat ya allahım kayıp çok zor
aymes benim bebeğim de sürekli üstünü açıyor hatta açtmak için okadar uğraşıyor ki kendi kendini uyandırıyor. ben yatırmadan önce hırkasını veya yeleğini çıkarıyorum sonra yorganı başının yarısına kadar çekip yorganı başının olduğu yerden havaya kaldırıyorum ve yorganı ileri doğru uzatarak örtüyorum , üstünde ağırlık yokmuş gibi oluyor. bir de yastığı üstünü örttükten sonra yorganının üstüne koyuyorum, yan yatırıp sırtını destekliyorum, açamıyor ve rahat ediyor. uyanınca hemen yeleğini giydiriyorum böylece üşümemiş oluyor.
ben de başının terlemesini önleyemedim, vücudu terlemiyor ama başı terliyor. pamuk, yün ve sünger yastık denedim, başının altına yumuşak bahtaniyesini iki kat yapıp koydum ama nafile.
ne ol ur deseydin :) benim kızımda çok terliyor üzerinide çok açıyor ben uyku tulumu giydiriyorum yatarken evin ısısınıda biraz düşürüyorum bu şekilde eskisi kadar terlemiyor
bebişin kaç aylık canım?gunaydin guzel anneler ben kizimla istahsizlik sorunu yasiyorum kizim gunde kac cc mama yemeli acaba? istahsiz bir cocuk zor ........
AMİİİİNNNN canımmm onları bizzzdenn hiç kimse ayırmasınn hep yanımızda olsunn Allahh sağlık sıhhat versinn yarabbimm ... çok üzüldümm inşallah bulunur sağsalimm Allah ailesine sabır versinn ..
yok canımm ben nette gezerken görmüştüm pek güvenememiştim ama sipariş vermiştim sonrda çok memnun kalmıştım hamile kalınca bıraktım çünkü hamilelikte pek ihtiyacım yoktu saçlarım vitaminle gayet iyiydi dökülmüyodu zaten saç bakım yağımda bitmişti daha yeni geçen gün tekrardan sipraiş verdim saçlarım felaket dökülüyo neden durduysam bu güne kadar anlamadım zatenn neyse uzattım h.c. saç bakım komplexi bugün elime ulaştı hemen yağladım ayrıca bu sefer saç kreminide aldım acayip memnun kalıyorsun bi kere kullandıktan sonra bile farkedersin zatenn saçlarda dökülme azalıyo saçlar mükemmel parlak ve bakımlı oluyo çok kolay şekle giriuo birde acayip uzuyor ben çok memnunumm anlıyacağın şimdi benim kız uyudu ben onu yatırayım yıkanıcam yarın nasipse görüşürüz iyi geceler..
kızlar az önce annem aradı bi yakın arkadaşları vardı oğlu 3 gündür kayıpmış 3gün önce kız arkadaşıyla buluşmaya gitmiş çorluya o gün bugündür haber yok çok üzüldüm. annesi babası cepten arıyolarmış cebi kız açıyomuş bana tel kartını verdi eve dönerken kendime alırım dedi demiş bence o kızda bişey var telefonun varsa kartın niye yok ben olsam sülalesini taşırım karakola evlat ya allahım kayıp çok zor
selam milletnasılsınız bakalım??
ben bitmişim ya bu oğlan yedi bitirdi beni((çok huysuz
öğle yemeğimi şimdi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?