2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AMİİİİNNNN canımmm onları bizzzdenn hiç kimse ayırmasınn hep yanımızda olsunn Allahh sağlık sıhhat versinn yarabbimm ... çok üzüldümm inşallah bulunur sağsalimm Allah ailesine sabır versinn ..
yok canımm ben nette gezerken görmüştüm pek güvenememiştim ama sipariş vermiştim sonrda çok memnun kalmıştım hamile kalınca bıraktım çünkü hamilelikte pek ihtiyacım yoktu saçlarım vitaminle gayet iyiydi dökülmüyodu zaten saç bakım yağımda bitmişti daha yeni geçen gün tekrardan sipraiş verdim saçlarım felaket dökülüyo neden durduysam bu güne kadar anlamadım zatenn neyse uzattım h.c. saç bakım komplexi bugün elime ulaştı hemen yağladım ayrıca bu sefer saç kreminide aldım acayip memnun kalıyorsun bi kere kullandıktan sonra bile farkedersin zatenn saçlarda dökülme azalıyo saçlar mükemmel parlak ve bakımlı oluyo çok kolay şekle giriuo birde acayip uzuyor ben çok memnunumm anlıyacağın şimdi benim kız uyudu ben onu yatırayım yıkanıcam yarın nasipse görüşürüz iyi geceler..

kızlar benim kızımın uykusu iyice döndü gündüz uyuyo gece uyumuyo yıkıyorum yağlıyorum yok oturuyoruz sabaha kadar ağlama huysuzluk yok bağırıyo gülüyo yeni uyandı

uyku düzensizliği çok zor insanın hayatı karmakarışık oluyor ne yaparsak yapalım kendileri istemediği sürece olmuyor inşallah bir an önce düzelir

bende uğraşıyorum oynuyorum yorulsun diye ben yoruluyorum o hala enerji dolu durup durup etrafıma bakıyorum bu saatten sonra uyusa ne olur ki ütü mü yapım mutfağı mı toparlım evimi süpürim :S

bu gün bir şok daha yaşadım ceren emziği bıraktı iki gündür zor alıyordu bu gün hiç almadı bıraktırmak zor oluyor falan deniyordu keşke 1 yaşından sonra bıraktırmak için uğraşsaydımda şimdi bırakmasaydı daha çok zorlanıyorum sakinleştirmek bazen imkansız oluyor zaten emmiyor mamasını hazırlayana kadar yıkıyor ortalığı bu kız o kadar inat ki 3 veya 4 saatte bir acıkıyor ağlamasın diye ben saati gelince hazırlayıp veriyorum biberonu almıyor 5_10 dakika sonra basıyor yaygarayı koşa koşa biberonu getiriyorum alıyor birde gülüyor resmen meydan okuyor bana :) 5 dakikada o kadar acıkırmı insan

oglumun iki haftaya yakindir burnu tikanik iki gecedirde horlamaya basladi nolucak bu yavrular:85::85::85: allah yardimcimiz olsun

nerden sipariş veriyorsun o yağı...adı ne...valla meraklandım şimdi...süte geçermi acep..benimde felaket dökülüyor saçım.....

bu saat oldu oturmaktayım ya kızı uyuttum benim uykum yok ayy valla bi çocuk doğurduk ne hale geldik millet nasıl 3 5 taneye bakıyo bilmem nese sadede geleyim kızım akşam kakasını yaptı şükür ama katıydı sanırım ek gıdadan dolayı katılaştı ek gıda dediğimde elma veya armut püresi ve yoğurt onlarda çok çok yemiyo zaten ayy bu ek gıdalara tamemen geçince ya kabız yaparsa diye korktum şimdi ahh ahh analık bu olsa gerek herşeyden kork ayhh nese ben kaçar ....uyuyum bari sabah kızla talim yapmaya devam allah sağlık versinde uğraşalım napalım büyüyünce arkadaş olcaklar diye kendimi avutuyorum sadece yoksa nasıl geçer bu zman (öyle bir geçer zaman ki)
ayy bu saatte saçmalıyorum galiba iyi uykular millet rüyanızda kocalarınızı görün hihihi bebişlerden kocalara fırsat mı kalıyo dediğinizi duyar gibiyim he he he

saat 1 de yattık 4 te kalktık emzirdim su gibi terlemişti üzerinide değiştirdim yatağına yatırdım bakalıım hayırlısı sessiz sessiz yatıyo kuzum ama ben cin gibi oldum

Son düzenleme:
gunaydin guzel anneler ben kizimla istahsizlik sorunu yasiyorum kizim gunde kac cc mama yemeli acaba? istahsiz bir cocuk zor ........

aynen benim kızı anlatmışsın sanki canım benimkide mamanın hazırlanmasını hiç beklemiyo kıyamet kopuyo resmen bende senin gibi önceden hazırlayıp veriyorum istemiyo birden acıkıncada nasıl bu kadar çok acıkıyo onuda anlamıyorum kıyamet kopuyo sabredemiyo hiç

allah yardımcısı olsun inşallah tez zamanda bulunur rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasın. Bencede kızı araştırmaları lazım bi terslik var gibi

aynen canım açamdığı zaman uyanıyo illa beni aç diye akşam kollarını dışarda bırakarak yatağın altına doğru sardım battaniyesini iyice çok açamamış ama yine su içindeydi ben çalıştığım için anneme bırakıyorum gündüz sabah kalkar kalkmaz değiştir dedim bakalım inşallah üşümez bu gece kafasıda çok terlemiş nasıl terliyo bu bebişler bu kadar ya

ne ol ur deseydin :) benim kızımda çok terliyor üzerinide çok açıyor ben uyku tulumu giydiriyorum yatarken evin ısısınıda biraz düşürüyorum bu şekilde eskisi kadar terlemiyor

aman ne bileyim canım ya her dr ayrı şey söylüyo hangisini dinliyceğimizi şaşırdık kafamıza göre takılıcaz artık bak kemsişsin terlemeyi ne güzel

dün doktordaydım yeniden kültür istedi on göre sünnet edecek
turgut beye götürdüm sağol manikk
oğluşum burnu tıkalı ve hırıltı yapıyo napıcağımı anlamadım

gunaydin guzel anneler ben kizimla istahsizlik sorunu yasiyorum kizim gunde kac cc mama yemeli acaba? istahsiz bir cocuk zor ........
bebişin kaç aylık canım?
5 aylık bebekler 1000 cc mama yemesi lazım ama tabi bu yaklaşık bir akam. mama kutusunun üzerinde yazıyor ama illa bu kadar yiyecek diye bişey yok. benimki bazen bu rakamı geçiyor bazen 700-800 cc yiyor. yani kendi dengeliyor.
mama ne kullanıyorsun? belki yediği mamayı sevmemiştir.

canım bu kullandığın yağ ve kremin markasını ve fiyatını yazar mısın? piyasada bulunuyor mu benimde saçlarım feci dökülüyor. evin her yerinde benim saçlarım var. oğlumun poposunda bile çıkıyor bazen.

inşallah sağ salim bulunur yavrum!

selam milletnasılsınız bakalım??
ben bitmişim ya bu oğlan yedi bitirdi beni((çok huysuz
öğle yemeğimi şimdi yiyorum

selam milletnasılsınız bakalım??
ben bitmişim ya bu oğlan yedi bitirdi beni((çok huysuz
öğle yemeğimi şimdi yiyorum

sen bu saatte öğle yemeği yiyorsan dua et ben kahvaltı yapıyorum ancak bu saatte kendime bişi hazırlamama izin vermiyo kucakta olcak bakıncak ama o kucağımdayken bende tek elle hazırlayamıyorum bende mi sorun var acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…