oğlum bugun elma püresi yedi..direk püre verdim..pütürlü alışsın diye...sevdi gibi geldi..ama çok yemedi...
birde biliyorsunuz bizim özel mamamız var neocate diye...ona bebelac çavdarlı mısırlı katıyorum 2 gündür..ama mamanın tadı kötü olduğu için buda kötü oluyor ve yemiyor...dün bir çay kaşığı pekmez kattım olmadı...ne önerirsizni bana ne vereyim...süt alerjisini unutmayın ama...
benim oğlumda terliyo...hele şurup içtiğinde daha çok terliyordu....ben yatmadan önce sırtına mendil koyuyorum...gece kalktığında çekiyorum hemen mendili...bazende uyurken yine mendil koyuyorum...bizimkinin kafasıda çok terliyor....hani öyle çok bir saçıda yok ama yinede terliyor...
canım bebeğin odasının ısısı kaç derece? ben oğluma torba şeklinde uyku tulumu giydiriyorum üzerine birde ince battaniye örtüyorum. çünkü benimkinin kolları çıtçıtlı ben rahat hareket etsin diye çıkarttım. kolları üşümesin diye örtüyorum. hiç terletmiyor. pijamasını ince uzun kollu giydirip tulum giydirisen belki terlemez. sırtına tülbentte koyabilirsin ınfox un dediği gibi. bence dene. birde oda sıcaklığı 20-21 derece iyi. ben artık geceleri saoba yakmıyorum. oda 20 derece oluyor. eğer oda soğuksa biz yatana kadar açıyorum sobayı oda ılınıyor.
aymes benim kızımda normalde çok terleyen bir bebek ama ben yattığı odanın ısısını en fazla 20 en az 18 derecede tutuyorum üstünü açmaması için yorganı yatağın kenarlarına sıkıştıryorum ve gece emzirmeye kalktığımda kontrol edip mutlaka mendil koyuyorum terleyip de öyle üstünde kuruması çok kötü hemen hasta olma sebebi.
bizimde aynısı birde kafamız çok terliyor
yastığını sürekli ters düz yapıyorum kafası ıslak kalmasın kafasını siliyorum terini alıyorum
vüücudu çok terlemiyor terlerse mendil koyuyorum sırtına
üstünü açmaması için ince yorgan kullanıyorum park yatağın kenalarına sokuyorum
kolları dışarıda kalacak şekilde
kızlar çok moralim bozuk çok kötüyümmmmmm kilolar aldı başını gidiyooo ben doğumdan sonra 89lara düşmüştüm ne olduda böyle 10 kilo birden aldım anlamadım ahh bu misafirlerr pasta börekleri yaptım onlardn çok ben yedimmm abur cuburda cabasııııı bu sabah bi tartıldım 99 olmuşum kan beynime sıçradı baş ağrısından duramıyom şuan çok kötüyümmm işin kötü yanıdaaa hala hastalanmadım ben yaaa 5 gn geçti hala adet olmDIM ACABA ONUN ŞİŞLİĞİDE VARMIDIR dn test yaptım negatif çıktı bide kan veriyim diyom ayy çıldırmak elde değil ayaklarım iltihaplı romatizma benim ilaç kullanıyommm acaba onlarmı geciktirdi ben hç gecikmezdm erken olurdm ge olmazdımmmm bide ilaçlardnmı kilo LDIM ACABA KORTİZONMU VAR NEE HERHANGİ Bİ ECZANEYİ ARASAM BİLİRMİ KORTİZON OLUP OLMADIĞINI AYYYYYY DİYETE BAŞLIYORUM BU SABAH İTİBARİYLE GERÇİ ÇK GZL KAHVALTI YAPTIM AMA NAPIYIM KAHVALTILARIMI SIKI TUTUP ÖĞLEN VE AKŞAMI GEÇİŞTİRECEM Y DELLENECEM YAAAAA YAZINDA BİSÜRÜ DÜĞÜN VARR BİDE TATİL SICAK BU YAZ HAMİLE KIYAFETİ GYMK İSTEMİYOM
saf zeytinyağı dimi sıvıyağ falan değil (cahilliğime ver yada uykusuzluğuma) evde sıvı yağ var da o olurmu
zeytinyağı konusunu anlamadım kızlar?
ne için nasıl veriliyor?
canım benimm telaş yapmana gerek yok ..şimdi ek gıdalara geçiş dönemindeyiz normal kakasında değişiklik olması sen zeytinyağını ver vazgeçme dün vermişsin bugünde bi kaşık ver birde Melodinin dediği gibide yaparsan çok ii gelir...kızlar kzıım dün kakasını yapmadı gece yatırmadan evvel bi çay kaşığı zeytinyağı içirdim bugün bekliyorum hala bu saat oldu daha kaka yapmadı ya kabızmı oldu bu çocuk ayy çıldırıcam ya yapsada kurtulsam kakasını bekliyorum dört gözle ama gaz çıkışı var zırt pırt kaka yok çıp açıp bakıyorum yoookk bugünde yapmazsa yarın fitil mi versem bilmiyorum ya napsam ben off offf
doktora sordum uyku tulumu alıyım çok açıyo kendini diye zaten terliyo uyku tulumu içinde ne olur o kız biliyomusun sen kesinlikle onaylamıyorum dedi evin ısısı zaten hep aynıdır açsın boşver diyo ama açıncada teri üzerinde soğuyo diyorum yapıcak bişey yok diyo nasıl iş bu anlamadım ben battaniyemde var ama kalın biraz ben çok ince battaniyeyle örtüyorum sırf terlemesin diye ama oda fayda etmiyo yinede terliyo
canım ya kortizonlu ilaç kullanıyorsan o kilo yapar ama sende biraz dikkat etsen verebilirsin ben doğuma giderken 98 kiloydum şimdi 80 kiloyum çoğu gitti ama bu günlerde boğazım kudurdu hp bişiler yapıp yemek istiyorum adetmi olacağım acaba bilemiyorum ama 70 leri görmek istiyorum bakıyorum bakıyorum hep 80 takıldım kaldım bi türlü inmiyorum aşağıya şöyle bi 70 olsam daha ne isterim insan ister istemez canı sıkılıyo hadi kışın evdeydik bide bebeler küçüktü şimdi büyüdüler artık gezme zamanı ama bu kilolarla nasıl olcak ne giyip çıkcaz dışarı hiiiççç bilmiyorum bende çaresizim bu konuda anlıycan kelin ilacı olsa başına sürermiş ama biraz dikkat etsek veririz gibime geliyor
kızlar kzıım dün kakasını yapmadı gece yatırmadan evvel bi çay kaşığı zeytinyağı içirdim bugün bekliyorum hala bu saat oldu daha kaka yapmadı ya kabızmı oldu bu çocuk ayy çıldırıcam ya yapsada kurtulsam kakasını bekliyorum dört gözle ama gaz çıkışı var zırt pırt kaka yok çıp açıp bakıyorum yoookk bugünde yapmazsa yarın fitil mi versem bilmiyorum ya napsam ben off offf
kızlar az önce annem aradı bi yakın arkadaşları vardı oğlu 3 gündür kayıpmış 3gün önce kız arkadaşıyla buluşmaya gitmiş çorluya o gün bugündür haber yok çok üzüldüm. Annesi babası cepten arıyolarmış cebi kız açıyomuş bana tel kartını verdi eve dönerken kendime alırım dedi demiş bence o kızda bişey var telefonun varsa kartın niye yok ben olsam sülalesini taşırım karakola evlat ya allahım kayıp çok zor
kızlar az önce annem aradı bi yakın arkadaşları vardı oğlu 3 gündür kayıpmış 3gün önce kız arkadaşıyla buluşmaya gitmiş çorluya o gün bugündür haber yok çok üzüldüm. annesi babası cepten arıyolarmış cebi kız açıyomuş bana tel kartını verdi eve dönerken kendime alırım dedi demiş bence o kızda bişey var telefonun varsa kartın niye yok ben olsam sülalesini taşırım karakola evlat ya allahım kayıp çok zor
kızlar benim kızımın uykusu iyice döndü gündüz uyuyo gece uyumuyo yıkıyorum yağlıyorum yok oturuyoruz sabaha kadar ağlama huysuzluk yok bağırıyo gülüyo yeni uyandı
oğluma özel baskı tshirt siparişi verdim..umarım çabuk gelir...
geçici bir durummerak etmee :)) Sena da aynısını yapmıştıı geceleir uyumuyordu hatta çok korktum hemen gündüzleri uykusunu açacak şeyler yap mesela birilerinin yanına götür oyalansın gerçe ben zar zor oyalıyordum çünkü uykusu gelince huysuzlanıyordu ama dediğim gibi yaptım yada uykusu çok geldiğinde elinden gelen herşeyi yap dışarı çıkar gezdir tur attır falan anca öyle düzeldi benimki zaten sadece 3 gün falan sürmüştü.
bu arada muhteşem yüzyılı seyrediyorum eşim çok yorulmuş gitti yattı sena ayağımda oda uyumak üzere yani saat 6 dan beri oyalıyorum anneme falan gittikk akşam üstü yağmurlardan sonra hava güzelleşmişti ii geldi teminde iyice yordum o nu jimnastik falan yaptımsaçlarımada yağ sürdümm ((((çok memnun kaldığım internetten siparişi vermiştim bu ikinci kutum saçlarda dökülmeyi falan önlüyo birde saçlara hem bakım yapıyo hemde acayip uzatıyo bilginiz olsun ))))) daha yıkanıcamm çokta zor geliyo umarım uyanmazz benim meleğimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?