Günaydın Burcu. Nasılsın görüşemioruz hiç?
bebişin kaç aylık canım?
5 aylık bebekler 1000 cc mama yemesi lazım ama tabi bu yaklaşık bir akam. mama kutusunun üzerinde yazıyor ama illa bu kadar yiyecek diye bişey yok. benimki bazen bu rakamı geçiyor bazen 700-800 cc yiyor. yani kendi dengeliyor.
mama ne kullanıyorsun? belki yediği mamayı sevmemiştir.
1000cc mi maşallah melodi ben bu rakamı rüyamda bile göremem aylık kilo alımı nasıl 1 kilodan fazla alıyordur herhalde
prop naber yarı yaşınız kutlu olsun hiç gelmiyorsun burlara özletme kendini demir nasıl ?
Günaydın Burcu. Nasılsın görüşemioruz hiç?
bebişin kaç aylık canım?
5 aylık bebekler 1000 cc mama yemesi lazım ama tabi bu yaklaşık bir akam. mama kutusunun üzerinde yazıyor ama illa bu kadar yiyecek diye bişey yok. benimki bazen bu rakamı geçiyor bazen 700-800 cc yiyor. yani kendi dengeliyor.
1000cc mi maşallah melodi ben bu rakamı rüyamda bile göremem aylık kilo alımı nasıl 1 kilodan fazla alıyordur herhalde
ben rüyayıda bosverdım hayalını bıle kuramıyorum
tesekku ederız, gelıorum arada da tanıdık cok az adam kalmış okuyup cıkıyorum :) demır de gayet ıyı ellerınden öpersen nasılsın ne var ne çok
burcucum iyiyim saol. sen nasılsın? demir bey nasıl? görüşemedik evet. işe başladım. msn çok zamanımı alıyor diye girmiyorum. bir iki kere girdim kimseler yoktu. buda bişeyler yazıp çıkabiliyorum. uygar da ek gıdaya geçti. mamasıydı kakasıydı uğraşıyoruz işte:) öptüm canım. arada yaz buraya da. biz burlardayız. bu arda 6 aylık olmuşsunuz maşallah size.
işe başladığın için mutsuz değilsindir umarım. ben de sanırım çalışmak istiyorum artık, 7X24 çocuk bakmak benı tuketıyo. emınım calısan anne olmak da cok zordur ama boylesı de zor :S ıkı ucu poklu degnek yanı...
bebişin kaç aylık canım?
bebişin kaç aylık canım?
yok canım 1 kilodan fazla almıyor. 800 gram filan alıyor. dediğim gibi hergün 1000 cc tüketmiyor.
ben rüyayıda bosverdım hayalını bıle kuramıyorum
bir seferde kaç cc veriyorsun yani bebişin ne kadar yiyor?
hayır canım aksine çok memnunum. bütün kış balkona bile çıkamamak beni baya yıpratmıştı. özlemişim çalışmayı. daha çok yoruluyorum o ayrı tabii. ama çok yoğun değil derslerim. emzirdiğim için anlayışlı davrandılar. aralarda gelip emzirip tekrar gidiyorum. rahat yani. zaten yoğun olsa başlamazdım. o kadar uzun süre bırakamam sıpamı. öyle işte..
ne kadar şaslısın ben sabah 8 de bırakıyorum. akşam 6,30 da görebiliyorum ve çok özlüyorum.
günaydın kızlar nasılsınız? bu aralar fırsat bulamıyorum sizlerle konuşmaya hasta olan herkese çok geçmiş olsun. 6 aylık olan bebişlere maşallah.birde CINCIK kızının beslenme listesiyle ilgili birşeyler sormuşsun canım uzman tv den acıp izleye bilirsin eger anne sütün iyiyse bence 2 ögünden çok daha fazla olmalı sitede de öyle diyor 8.aya kadar %70 anne sütü (varsa eger) %30 ek besin diyor.sende bir gün sebze püresi yogurt ver geri kalanı anne sütü olsun bir gün meyve püresi muhallebi ver ben daha başlamadım ama ama anne sütüne ağırlık vermek istiyorum sonuçta digerleri adı üstünde ek gıda daha az olmalı
anne sütü daha çok gerekli, ama ek gıdalarada alışması lazım. dediğin gibi 2 öğün iyi dönüşümlü olarak ek gıdaları alabilir.
ben mama nutrilonu kullaniyorum ek gidalarada basladik. kizim 5 aylik ben corba ve pureler yapiyorum. kasik mamalarida veriyorum bu aralar dislerimizde cikmaya basladi belkide ondandir gunde 300 cc mama tuketiyoruz.
bunu doktor mu önerdi. 300 cc çok az. 500-600 cc almalı. 6. aydan sonra devam sütüne başlanıyor. inşallah dişi çıkınca iştahı artar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?