2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Günaydın Burcu. Nasılsın görüşemioruz hiç?

burcucum iyiyim saol. sen nasılsın? demir bey nasıl? görüşemedik evet. işe başladım. msn çok zamanımı alıyor diye girmiyorum. bir iki kere girdim kimseler yoktu. buda bişeyler yazıp çıkabiliyorum. uygar da ek gıdaya geçti. mamasıydı kakasıydı uğraşıyoruz işte:) öptüm canım. arada yaz buraya da. biz burlardayız. bu arda 6 aylık olmuşsunuz maşallah size.

Son düzenleme:

tesekku ederız, gelıorum arada da tanıdık cok az adam kalmış okuyup cıkıyorum :) demır de gayet ıyı ellerınden öper sen nasılsın ne var ne çok

iyilik işte kızla uğraşmaya devam yaz gelsede kendimizi sokaklara atsak diye bakıyoruz işte ne olsun

işe başladığın için mutsuz değilsindir umarım. ben de sanırım çalışmak istiyorum artık, 7X24 çocuk bakmak benı tuketıyo. emınım calısan anne olmak da cok zordur ama boylesı de zor :S ıkı ucu poklu degnek yanı...

selam hanimlar anca vakit buldum üc gündür temizlikle ugrasiyorum zar zor bitirdim yarinda misafirlerim var misafir agirlamayali cok uzun zaman oldu insallah oglumda huysuzluk yapmazda güzel birgün geciririz canim ne yapmak istiyor biliyormusunuz

:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hayır canım aksine çok memnunum. bütün kış balkona bile çıkamamak beni baya yıpratmıştı. özlemişim çalışmayı. daha çok yoruluyorum o ayrı tabii. ama çok yoğun değil derslerim. emzirdiğim için anlayışlı davrandılar. aralarda gelip emzirip tekrar gidiyorum. rahat yani. zaten yoğun olsa başlamazdım. o kadar uzun süre bırakamam sıpamı. öyle işte..

günaydııııııın annişleeeeeerrr..... nasılsınız...

biz buugn kontrole gidiyoruz....gelişmeler azzzz sonra.....

günaydın kızlar nasılsınız? bu aralar fırsat bulamıyorum sizlerle konuşmaya hasta olan herkese çok geçmiş olsun. 6 aylık olan bebişlere maşallah.birde CINCIK kızının beslenme listesiyle ilgili birşeyler sormuşsun canım uzman tv den acıp izleye bilirsin eger anne sütün iyiyse bence 2 ögünden çok daha fazla olmalı sitede de öyle diyor 8.aya kadar %70 anne sütü (varsa eger) %30 ek besin diyor.sende bir gün sebze püresi yogurt ver geri kalanı anne sütü olsun bir gün meyve püresi muhallebi ver ben daha başlamadım ama ama anne sütüne ağırlık vermek istiyorum sonuçta digerleri adı üstünde ek gıda daha az olmalı

ben mama nutrilonu kullaniyorum ek gidalarada basladik. kizim 5 aylik ben corba ve pureler yapiyorum. kasik mamalarida veriyorum bu aralar dislerimizde cikmaya basladi belkide ondandir gunde 300 cc mama tuketiyoruz.

biz doktordan geldik...400 gr almış ve 1cm uamış kuzucum..ama artık takmıyorum bu değerlere....gelişimi iyi ya önemli olan o...

ek gıda konusunda bize liste falan vermedi..7. ayda başlıcakmışız....şimdi hergün az bişey verip kaksına bakıcaz alerji yapan besinleri tespit edicez..ona göre liste olucak...ben defter tutucam ne verdim oğlumda ne değişiklik oldu diye yazıcam...

yoğurt yemiştim kan görmedik ama kaksı sümüksüydü dedim ozman yemicekmişim...daha sonra yine denizcez...

demir damlasında paraben varmış vermesem olurmu dedim...ne ver dedi ne verme diyebildi...7 ayda kan testi ile bakıcaz demir eksikliği varsa mecbur vericez...bu arada ben çok et yiyeceğim....zaten yumurta yiyemedğim için et yiyordum ..

sünneti de ne kadar erken yaparsanız okadar iyi dedi..hareketlenince daha zor olur dedi...

işte böyle..bayağı soru sordum doktora uzun kaldık çok..sıkılıd sanırım benden..

geçmiş olsun canım. inşallah alerjisi olmazda gıdalarını yer yavrum.
demek minik paşada erkek olacak!

kızlarr bugün çok gerginimmm çok canım sıkılıyoo hala hastalanmadım onun sıkıntısı varrr önüme gelene patlıyorummmm az önceee durup dururken kızımada bağırdımmm yavrum korktuuu sonra çok üzüldümmmm kızımın ne günahı var diyeeee çok kötüyümmm bunaldım artıkk herşey üstüme üstüme geliyo sankiii

ebrarcım dur bi sakin ol. seni anlıyorum tek başımıza çocuk büyütüyoruz. bu hiç kolay değil.
eğer imkanın varsa bebişini annene yada birine bırakma şansın varsa yarım saat dışarı çık biraz dolaş ve hava al bu sana çok iyi gelir. bende evdeyken çok bunalıyordum ve haftada 1 gün akşam oğlum uyuyunca anneme bırakıp dışarı çıkıyordum. bebişinde demiştir anneme noluyor diye. bak bizde burdayız. benim evde nette yoktu düşün halimi?

melodi ben bır seferde 120 yda 150cc verıyorum anne sutu tabı.sagdıgım ıcın bılıyorum.oda ek gıdalara basladıktan sonra gunde en fazla 500cc anne sutu almıs oluyo.ek gıdaya baslamadan oncede en fazla tas catlasa 700cc alıyodu

selam kızlar canım çok sıkkın oğluşumun öksürüğü hırıltısı hala geçmedi bir haftadır peditus ve sekrol kullanıyorum öksürüğü çok yok ama hırılrısı çok canımı sıkıyor zeytinyağı felanda verdim ama hiç fayda etmedi bugün başka bi doktora götürücem heralde antibiyotik verir antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama mecbur kullancaz galiba doktora gidelim bakalım gelince yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…