selam kızlar canım çok sıkkın oğluşumun öksürüğü hırıltısı hala geçmedi bir haftadır peditus ve sekrol kullanıyorum öksürüğü çok yok ama hırılrısı çok canımı sıkıyor zeytinyağı felanda verdim ama hiç fayda etmedi bugün başka bi doktora götürücem heralde antibiyotik verir antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama mecbur kullancaz galiba doktora gidelim bakalım gelince yazarım
cnm nutrilion mamayı nerden alıosun ya ben hiç bulamadımmben mama nutrilonu kullaniyorum ek gidalarada basladik. kizim 5 aylik ben corba ve pureler yapiyorum. kasik mamalarida veriyorum bu aralar dislerimizde cikmaya basladi belkide ondandir gunde 300 cc mama tuketiyoruz.
nerden sipariş veriyorsun o yağı...adı ne...valla meraklandım şimdi...süte geçermi acep..benimde felaket dökülüyor saçım.....
canım bu kullandığın yağ ve kremin markasını ve fiyatını yazar mısın? piyasada bulunuyor mu benimde saçlarım feci dökülüyor. evin her yerinde benim saçlarım var. oğlumun poposunda bile çıkıyor bazen.
canlarımm hemen yazıyorum SAÇBAKIM.COM dan sipariş verdim HERBAL HAIR CARE COMPLEX fiyatıda
45 tl ben birde 15 tl ye saç kremi aldım ikisinden %10 indirim kazandım ve sadece 49 tl ye geldi.süte falan geçmiyor zaten bitkisel bir ürün ben ikinci kutumu kullanıyorum ((saç kremide harika kokuyor ve süper çıktı bu arada))ve dediğim gibi ilk kullanımdan itibaren farkı görürsünüz ama benim ablamda ilk kullanım değilde ikinci sürüşünde falan memnun kaldı sizdede öyle olabilir.acayip döklülme vardı ama ikinci kullanımda falan hiç kalmıcak bundan eminim.
selam kızlar canım çok sıkkın oğluşumun öksürüğü hırıltısı hala geçmedi bir haftadır peditus ve sekrol kullanıyorum öksürüğü çok yok ama hırılrısı çok canımı sıkıyor zeytinyağı felanda verdim ama hiç fayda etmedi bugün başka bi doktora götürücem heralde antibiyotik verir antibiyotik hiç kullanmak istemiyorum ama mecbur kullancaz galiba doktora gidelim bakalım gelince yazarım
canım hırıltı için sabah akşam göğüslerine sırtına birde ayaklarının altlarına sür zeytinyağını ovala hafiften geçer birde devam et zeytinyağını vermeye ihmal etme antibiyotik vermektense bunuda derim benim kzıımı nda hırıltısı böyle geçti inşallah senin bebişininde geçer .. geçmiş olsunn
kızlarr bugün çok gerginimmm çok canım sıkılıyoo hala hastalanmadım onun sıkıntısı varrr önüme gelene patlıyorummmm az önceee durup dururken kızımada bağırdımmm yavrum korktuuu sonra çok üzüldümmmm kızımın ne günahı var diyeeee çok kötüyümmm bunaldım artıkk herşey üstüme üstüme geliyo sankiii
kızımın tahlilleri temiz çıktı çok şükür sadece huysuzluğundan yapıyormuş :)
kızlar bu arada bızım beslenme lıstemızde soyle oldu:yazıyımda bı yorum yapın
sabah: anne sutu
ara:125ml meyve puresı
öğle:125ml sebze puresı
ara:anne sutu yada aptamılle yapılmıs yogurt
aksam:anne sutu ıle yapılan kasık maması
gece :anne sutu
gece uyanırsa yıne anne sutu nasıl sızce eklemek ıstedıgınız seyler varsa soyleyın
kızlar bu arada bızım beslenme lıstemızde soyle oldu:yazıyımda bı yorum yapın
sabah: anne sutu
ara:125ml meyve puresı
öğle:125ml sebze puresı
ara:anne sutu yada aptamılle yapılmıs yogurt
aksam:anne sutu ıle yapılan kasık maması
gece :anne sutu
gece uyanırsa yıne anne sutu nasıl sızce eklemek ıstedıgınız seyler varsa soyleyın
çok şükürr canım çok sevindim. bebişinle konuş akıllı uslu kızım de hep. bir süre sonra düzelecek merak etme.kızımın tahlilleri temiz çıktı çok şükür sadece huysuzluğundan yapıyormuş :)
dünde erkenden kalktım kızım uyurken saçlarıma maşa yaptım hafifte makyaj :94::94:bi güzel giyindim sonr kızımın uyanması bekledimm uyandıktan sonra anneme gittik hemen orda yemek hazırladık yani ben pek yardım edemedim ama yinede etmeye çalıştımm . sonra eşim geldi güzelyalıya gitmek zorundaydık kızımızıda aldık ve gittik anneme bırakcaktım senayı ama başkasında durmuyor cimcime beni istiyor Allahtan ki gezerken pek sesi çıkmıyor hemen gitceğimiz yere vardık ben kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırmıştım onların kontrolü vardı ben koltuğa oturdum tabi eşim söyleniyor bu arada adamlar girermi hiç diye :82:halbuki girer lazer yaptıranlar varmış diyorum ama anlamıyor iyiki kimsecikler yoktu o saatte neyse senaya o bakıcak tabii kız tam üztünden tekrar geçmeye başladı benimki başşladı ağlamaya:)))Allahım hemen aldım sedye gibi bi koltuğun üstünde yapıyor makyajı benim ayağımda sena DD görseniz halime gülerdinizz .güzellik uğruna hem acı çektim hem kızımla başettim yanii.. ama değdii çok güzel kaşlarım var artık iyiki yaptırmışım
bugünde ağdaya gidicem inş. kızım uyansın ben bişeyler atıştırayımm hemen çıkayım hava güzele benziyor tabi aşağıda hava durumu var :)) kocamm oluyor kendileri senaya göre havanın durumunu söylüyor o söyler güzelse çıkarız artıkk ...
melodi ben bır seferde 120 yda 150cc verıyorum anne sutu tabı.sagdıgım ıcın bılıyorum.oda ek gıdalara basladıktan sonra gunde en fazla 500cc anne sutu almıs oluyo.ek gıdaya baslamadan oncede en fazla tas catlasa 700cc alıyodu
bu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosusizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?
bu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosusizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?
kızlar doktordan geldik 3 çeşit ilaç verdi tabi içinde antibiyotikte var biraz daha geç kalsak ciğerlerine inebilirmiş Allah korusun alerjiden şüphelendi ailede varmı dedi babasında alerjik astım bronşit var malesef 1 yaşından önce test yapılmıyormuş ben kendim dikkat etmeliymişim yumurte ayran süt içmemeliymişim bebeğede yoğurt yumurta vermicekmişim sigaralı ortamda bulunmayacakmışız eşime evde sigara içtirmiyorum ama camda banyoda içiyo laf dinletemiyorum 2 tanecik sigaradan ne olur diyo ama sabah kalktığımızda yatak odası leş gibi sigara kokuyo bebeğinde beşiği bizim odada demekki üstünden siniyo doktor eşime dediki kendi hastalığında bırakmamışsın bari bebeğindekinde bari bırak dedi ama nerde bu arada geçmiş olsun dileyenlere teşekkürler
kızımın tahlilleri temiz çıktı çok şükür sadece huysuzluğundan yapıyormuş :)
geçmiş olsun canım. inşallah alerjisi olmazda gıdalarını yer yavrum.
demek minik paşada erkek olacak!
geçmiş olsun halenur umarım aerjik değildir....eşinde dikkat etsin canım...içmese.nolur sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?