2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım benımkındede olmustu gogsune bal surduk cok ıyı geldı bı dene ıstersen ne zararı olabılırkı yınede sen bılırsın cok gecmıs olsun..

kızlar bu arada bızım beslenme lıstemızde soyle oldu:yazıyımda bı yorum yapın

sabah: anne sutu
ara:125ml meyve puresı
öğle:125ml sebze puresı
ara:anne sutu yada aptamılle yapılmıs yogurt
aksam:anne sutu ıle yapılan kasık maması
gece :anne sutu
gece uyanırsa yıne anne sutu nasıl sızce eklemek ıstedıgınız seyler varsa soyleyın

ben mama nutrilonu kullaniyorum ek gidalarada basladik. kizim 5 aylik ben corba ve pureler yapiyorum. kasik mamalarida veriyorum bu aralar dislerimizde cikmaya basladi belkide ondandir gunde 300 cc mama tuketiyoruz.
cnm nutrilion mamayı nerden alıosun ya ben hiç bulamadımm

nerden sipariş veriyorsun o yağı...adı ne...valla meraklandım şimdi...süte geçermi acep..benimde felaket dökülüyor saçım.....

öyle iyi anlıyorum ki seni ama bebeğini korkutma arkanı dönüp homurdan yada başka bir odaya git bağırabildiğin kadar bağır (ben öyle yapıyorum ) hasta olmanı niye sıkıntı yaptın başlarda çok düzensiz oluyor

dünde erkenden kalktım kızım uyurken saçlarıma maşa yaptım hafifte makyaj :94::94:bi güzel giyindim sonr kızımın uyanması bekledimm uyandıktan sonra anneme gittik hemen orda yemek hazırladık yani ben pek yardım edemedim ama yinede etmeye çalıştımm . sonra eşim geldi güzelyalıya gitmek zorundaydık kızımızıda aldık ve gittik anneme bırakcaktım senayı ama başkasında durmuyor cimcime beni istiyor Allahtan ki gezerken pek sesi çıkmıyor hemen gitceğimiz yere vardık ben kaşlarıma kalıcı makyaj yaptırmıştım onların kontrolü vardı ben koltuğa oturdum tabi eşim söyleniyor bu arada adamlar girermi hiç diye :82:halbuki girer lazer yaptıranlar varmış diyorum ama anlamıyor iyiki kimsecikler yoktu o saatte neyse senaya o bakıcak tabii kız tam üztünden tekrar geçmeye başladı benimki başşladı ağlamaya :)))Allahım hemen aldım sedye gibi bi koltuğun üstünde yapıyor makyajı benim ayağımda sena DD görseniz halime gülerdinizz .güzellik uğruna hem acı çektim hem kızımla başettim yanii.. ama değdii çok güzel kaşlarım var artık iyiki yaptırmışım

bugünde ağdaya gidicem inş. kızım uyansın ben bişeyler atıştırayımm hemen çıkayım hava güzele benziyor tabi aşağıda hava durumu var :)) kocamm oluyor kendileri senaya göre havanın durumunu söylüyor o söyler güzelse çıkarız artıkk ...

kızımın tahlilleri temiz çıktı çok şükür sadece huysuzluğundan yapıyormuş :)

ayyy çok sevindimmm yaaa inşallah huysuzluğuda geçecek az kaldıı annesiii :))sende sürekli kızım çok huysuz falan deme olurmuu ona akıllı uslu bir kız olduğunu söyle sende huysuzluğu çıkar at kafandan bak görceksin herşey daha güzel olucakk

bende ek gıdaya geçtimm sütüm çok yeterli değill bizim doktorumuz yumurta hariç bütün sıvı bebeğin yiyebileceği şeylerden yedirebilirsindedi siz ne yerseniz bebeğede yedirin dedi yayla çorbası bunun gibi çorbalar için gerçektende ona yaptığım şeyleri fazla sevmiyo biz ne yersek o da onu yiyio
bende genelde şöyle oluyo

sabah:anne sütü
araekmezli yoğurt yada meyve püresi
öğle:ilk önce anne sütü doymadığı yerde çorba
ara:anne sütü
akşamüre yada çorba
ara:anne sütü
yatmadan önce yoğurt pekmezli ve anne sütü en sonda rezene çayı verip yatırıyorumm tabiki gün içerisinde kan ilacımız ve d vitaminimizi unutmuyorumm .senin menüye benziyoo bi farklılık yok fazla bu arada anne sütüyle yapılmış kaşık mamması nasıl oluyo?

bu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosu sizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?

bence güzel bir liste olmuş. kaşık mamasınında anne sütüyle yapılması iyi. bu şekilde kiloda alır, güzel de beslenir.

çok şükürr canım çok sevindim. bebişinle konuş akıllı uslu kızım de hep. bir süre sonra düzelecek merak etme.

maşallah sana valla. saçına maşa, makyaj filan... benim eşim kuaför gel saçlarımın halini gör, rezil bir durumda. terzi kendi söküğünü dikemiyor işte. bakımlı günlerimi özledim.

şimdi ek gıdada verdiğin için güzel takviye olur.

bu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosu sizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?

24 kasım 8500 gram
ama benimki mamayla besleniyor, bu kadar kilo alması normal. bana göre değerlendirme sakın.
ek gıdalara geçtiniz mi? pişirilen kaşık mamaları kilosunu toparlar! sağlıklı olsunda kilo alır mutlaka.

kızlar doktordan geldik 3 çeşit ilaç verdi tabi içinde antibiyotikte var biraz daha geç kalsak ciğerlerine inebilirmiş Allah korusun alerjiden şüphelendi ailede varmı dedi babasında alerjik astım bronşit var malesef 1 yaşından önce test yapılmıyormuş ben kendim dikkat etmeliymişim yumurte ayran süt içmemeliymişim bebeğede yoğurt yumurta vermicekmişim sigaralı ortamda bulunmayacakmışız eşime evde sigara içtirmiyorum ama camda banyoda içiyo laf dinletemiyorum 2 tanecik sigaradan ne olur diyo ama sabah kalktığımızda yatak odası leş gibi sigara kokuyo bebeğinde beşiği bizim odada demekki üstünden siniyo doktor eşime dediki kendi hastalığında bırakmamışsın bari bebeğindekinde bari bırak dedi ama nerde bu arada geçmiş olsun dileyenlere teşekkürler

geçmiş olsun halenur umarım aerjik değildir....eşinde dikkat etsin canım...içmese.nolur sanki...

çok sevindim ....bencede artık olumsuz birşey söyleme çocuğun üstüne...pozitif düşün.....

e biraz huysuzluğuda olsun yani...kız çocuğu o...huysuzluk yapar naz yapar...kocası düşünsün...he he

geçmiş olsun halenur umarım aerjik değildir....eşinde dikkat etsin canım...içmese.nolur sanki...

inşaallah değildir canım ama öyle gibi duruyo çünkü devamlı biyerinde alerji çıkıyo gözü için gittik alerji dedi yüzü kızarıyodu gittik alerji dedi şimdide öksürük offfffffffffff mevlam kötüsünden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…