kızlar doktordan geldik 3 çeşit ilaç verdi tabi içinde antibiyotikte var biraz daha geç kalsak ciğerlerine inebilirmiş Allah korusun alerjiden şüphelendi ailede varmı dedi babasında alerjik astım bronşit var malesef 1 yaşından önce test yapılmıyormuş ben kendim dikkat etmeliymişim yumurte ayran süt içmemeliymişim bebeğede yoğurt yumurta vermicekmişim sigaralı ortamda bulunmayacakmışız eşime evde sigara içtirmiyorum ama camda banyoda içiyo laf dinletemiyorum 2 tanecik sigaradan ne olur diyo ama sabah kalktığımızda yatak odası leş gibi sigara kokuyo bebeğinde beşiği bizim odada demekki üstünden siniyo doktor eşime dediki kendi hastalığında bırakmamışsın bari bebeğindekinde bari bırak dedi ama nerde bu arada geçmiş olsun dileyenlere teşekkürler
kızlarr bugün çok gerginimmm çok canım sıkılıyoo hala hastalanmadım onun sıkıntısı varrr önüme gelene patlıyorummmm az önceee durup dururken kızımada bağırdımmm yavrum korktuuu sonra çok üzüldümmmm kızımın ne günahı var diyeeee çok kötüyümmm bunaldım artıkk herşey üstüme üstüme geliyo sankiii
çok sevindim ....bencede artık olumsuz birşey söyleme çocuğun üstüne...pozitif düşün.....
e biraz huysuzluğuda olsun yani...kız çocuğu o...huysuzluk yapar naz yapar...kocası düşünsün...he he
kendisine bir çorba hazırlatmadı ya sürekli üstümde olursa sürekli ağlarsa nasıl beslicem ben bu çocuğu artık mama tek başına yetmiyor işte kilo alımı azaldı ama yok bir çorbayı 2 saatte yaptım onda vitaminmi kalır ne yapcaz bu ek gıda işini bilmiyorum
kızlar dün oğlumu kucağıma aldım, eşimin dükkanının önünde hava alıyorduk. dükkanın üstündeki apartmandan bir bayan var. onunda 9 aylık oğlu var. oğlumu sevdi. kolunu elini filan öptü. sonra geldi şap diye yanağını öptü. acayip sinir oldum.hemen içeri girip oğlumun yüzünü ıslak mendiliyle sildim. o anda şaşkınlıktan bişey diyemedim ve kendime çok kızdım. sonra içerde kucağımda oturuyordu. orda çalışan kız geldi yanağını sıktı. dokunma çocuğumun yüzne dedim ve eline vurdum. sana inat sıkıcam diyor. bana inat yapsan nolur ki dedim. ayyyyyy deli olucam ya yapmayın dedikçe yapıyorlar. :84: çok fena kırıcam birini.
neyse4 bu arada güzel bir haber vereyim oğluma bakıcı bulduk. pazartesi geliyor çok şükür. oğlum evinde rahat edecek ve kimsede mıncıklamayacak.
ne münasebetsiz insanlar var ya gerizekalılar hiç başıma gelmedi umarımda gelmez zaten özünde kötü bir insanımdır o an neler yaparım tahmin bile edemiyorum bakıcı işine çok sevindim canım yazık çocuğa inşallah rahat eder artık seninde kafan rahat olur ne kadara buldun bakıcıyı
kızlar çocuğuyla aynı yatakta yatan varmı ben kızımla birlikte yatıyorum odası var ama sürekli kalktığı için gündüz uyuduğunda yatırıyodum az önce arkadaşım geldi aferin sana dedi benim oğlum bensiz yatmıyo artık sende yandın dedi çok korktum oğlu 6 yaşında ve birlikte uyuyolar
siz napıyosunuz uyku durumunu yardım edin
selam kızlar napıyosunuz bakimmmm
kızlar çocuğuyla aynı yatakta yatan varmı ben kızımla birlikte yatıyorum odası var ama sürekli kalktığı için gündüz uyuduğunda yatırıyodum az önce arkadaşım geldi aferin sana dedi benim oğlum bensiz yatmıyo artık sende yandın dedi çok korktum oğlu 6 yaşında ve birlikte uyuyolar
bizde beraber yatıyoruz malesef.. gece yatağına koyurtyorum unaıyo hemen...
hemde bana acayip düşkün e tabi çocuk tüm gün sadece beni görüyor...bu konu benimde canımı sıkıyor çokk
selam kızlar napıyosunuz bakimmmm
bizde beraber yatıyoruz malesef.. gece yatağına koyurtyorum unaıyo hemen...
hemde bana acayip düşkün e tabi çocuk tüm gün sadece beni görüyor...bu konu benimde canımı sıkıyor çokk
kızlar dün oğlumu kucağıma aldım, eşimin dükkanının önünde hava alıyorduk. dükkanın üstündeki apartmandan bir bayan var. onunda 9 aylık oğlu var. oğlumu sevdi. kolunu elini filan öptü. sonra geldi şap diye yanağını öptü. acayip sinir oldum.hemen içeri girip oğlumun yüzünü ıslak mendiliyle sildim. o anda şaşkınlıktan bişey diyemedim ve kendime çok kızdım. sonra içerde kucağımda oturuyordu. orda çalışan kız geldi yanağını sıktı. dokunma çocuğumun yüzne dedim ve eline vurdum. sana inat sıkıcam diyor. bana inat yapsan nolur ki dedim. ayyyyyy deli olucam ya yapmayın dedikçe yapıyorlar. :84: çok fena kırıcam birini.
neyse4 bu arada güzel bir haber vereyim oğluma bakıcı bulduk. pazartesi geliyor çok şükür. oğlum evinde rahat edecek ve kimsede mıncıklamayacak.
bu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosusizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?
kızlar doktordan geldik 3 çeşit ilaç verdi tabi içinde antibiyotikte var biraz daha geç kalsak ciğerlerine inebilirmiş Allah korusun alerjiden şüphelendi ailede varmı dedi babasında alerjik astım bronşit var malesef 1 yaşından önce test yapılmıyormuş ben kendim dikkat etmeliymişim yumurte ayran süt içmemeliymişim bebeğede yoğurt yumurta vermicekmişim sigaralı ortamda bulunmayacakmışız eşime evde sigara içtirmiyorum ama camda banyoda içiyo laf dinletemiyorum 2 tanecik sigaradan ne olur diyo ama sabah kalktığımızda yatak odası leş gibi sigara kokuyo bebeğinde beşiği bizim odada demekki üstünden siniyo doktor eşime dediki kendi hastalığında bırakmamışsın bari bebeğindekinde bari bırak dedi ama nerde bu arada geçmiş olsun dileyenlere teşekkürler
allah iyiliğini versin emi? bence unutturmaya bak. benimkide evdeyken bütün gün benimleydi. hep gözü bendeydi.. çalışmaya başlayınca daha rahat oldu. eskiden nereye gitsem bana bakardı.
bağlanmaları güzel ama aşırısı iyi değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?