hemde hiç iyi değil...ben bağımlı çocuk olmasın dedikçe o içime giriyor...ya bizimki bir sürü doktora gitti yok kalp ekosu yok rektoskopi derken hastanelerde çok canı yandı ağladı falan...bende kendini güvende hisstesin diye eve geldiğimde memede uyumasına izin verimiştim...veriş o veriş işte...
melodi bakıcı bulmuşsun hayırlı olsun bebişin bundan sonra daha rahat eder inşallah
bu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosusizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?
hanımlar çocuklara ne oyuncak kullanıyorsunu artık oyun halısından ana kucağından sıkılıyor mama sandalyesinede yemek saatleri dışında koymak istemiyorum onda sadece yemek yendiğini bilsin istiyorum ilk arabam veya aktivite merkezi için erken mi acaba ? yada emekleme arkadaşımı bir şekilde oyalamam lazım bu kızı eşim hoppala için tehlikeli diyor kafam karıştı :S
canım bu konuyla ilgili bir topiğimiz var oraya bakabilirsin. kasım bebeklerinin oyuncakları.
büyük masal kitabı alabilirsin.
emekleme arkadaşı lazım olacak.
bende oyuncak araştırması içindeyim. tam karar veremedim. dönence için geç mi oldu acaba. babaannesi alacaktı almadı.
uyku arkadaşı pohh var fısher prıce da burda indirime girmiş.
müzikli masal kitabı var. özgülece almıştı yanılmıyorsam.
bugün bimde şirin piyanist var ben ondan alıcam, birde lego nasıl olsa oynayacak.
oyun halısından vazgeçtim sanırım. çok pahalı ve hemen sıkılıyorlar.
dönence artık dikkatini çekmiyor melodi boşuna alma zaten kalkmaya başlayıncada asılır çeker 1 aya kadar bende kaldırırım yatağından oda boşa aldıklarımın listesinde oyun halısıda öyle çok gerekli değil sadece poşet gibi ses çıkaran kısmı ilgisini çekti oyuncakları bir iki ısırdı bıraktı
senin paşa napıyor büyümüştürr..hoşgeldin naber toprak paşa nasıl?
resmini eklesene fıstığın merak ediyorum.
iyiyiz canım siz nasılsınız :)iiyiz siz nasılsınız asıl...
evet olduk 4 gün geçtik bile :)BİJOnun da oldu sanırım!
hanımlar çocuklara ne oyuncak kullanıyorsunu artık oyun halısından ana kucağından sıkılıyor mama sandalyesinede yemek saatleri dışında koymak istemiyorum onda sadece yemek yendiğini bilsin istiyorum ilk arabam veya aktivite merkezi için erken mi acaba ? yada emekleme arkadaşımı bir şekilde oyalamam lazım bu kızı eşim hoppala için tehlikeli diyor kafam karıştı :S
yoğurt yiyordukkk :)bijo öyle aşağıda durma gel şekerim!
senin paşa napıyor büyümüştürr..
iyi nasıl olsun teyzesi toprak bütün gün konuşuyor :)
bu da fotosu :)
iyiyiz canım siz nasılsınız :)
evet olduk 4 gün geçtik bile :)
yere battaniye atıyorum oyuncaklarını da yanına veriyorum. dönüyor duruyor oynuyor..[/COLOR][/B]
aa bakiyim ben de merak ediyorum..ay yerim ben onu maşallah yerim ben onu.
büyüdü teyzesi. foto topiğimizde var fotosu.
o sandalye mama sandalyesi mi çok hoşmuş.
yoğurt yiyordukkk :)
ben dönenceyi çok kullandım çoook işime yaradı.. çıngıraklarıyla, eğitici köpeğiyle ve diş kaşıyıcısıyla oynuyor. bi de kanatları oynayan kelebeğiyle. aslında eline ne versen oynar bebek. bir ara plastik limon sıkacağına sarmıştı :))
afiyet olsun kuzuya!
dönence için geç mi kaldık acaba? babaannesi alacaktı ama oyuncaklar pahalı diye para vermek istemiyor galiba. ben alıcam oyuncak. babaanesine de mama sandalyesi aldırırız.
senin paşa napıyor büyümüştürr..
iyi nasıl olsun teyzesi toprak bütün gün konuşuyor :)
bu da fotosu :)
iyiyiz canım siz nasılsınız :)
evet olduk 4 gün geçtik bile :)
yere battaniye atıyorum oyuncaklarını da yanına veriyorum. dönüyor duruyor oynuyor..[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?