2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İNFOX, BARAYS, PROP, BİJOUX bebeklerinizin yarı yaşı kutlu olsun!

sağlıkla nice yaşlarını görelim inşallah hep birlikte. unuttuğum varsa kusura bakmasın. etiketlerden gördüklerim bunlar!

Son düzenleme:

canı yandığında kucağına almakla iyi etmişsin. memede uyuynca hemen yatağına yatırsaydın. yavaş yavaş alıştırmaya bak. benimkide hep mama yerken kucağımda uyuyor ama ben hemen yatağına koyuyorum.
melodi bakıcı bulmuşsun hayırlı olsun bebişin bundan sonra daha rahat eder inşallah

sağol canım inşallah rahat edecek. ve ek gıdalara evinde başlayacak.

hanımlar çocuklara ne oyuncak kullanıyorsunu artık oyun halısından ana kucağından sıkılıyor mama sandalyesinede yemek saatleri dışında koymak istemiyorum onda sadece yemek yendiğini bilsin istiyorum ilk arabam veya aktivite merkezi için erken mi acaba ? yada emekleme arkadaşımı bir şekilde oyalamam lazım bu kızı eşim hoppala için tehlikeli diyor kafam karıştı :S

bu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosu sizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?

11 kasım doğumlu 7 kilo 62 cm doktoru bu ay az almış ama ortalamanın içinde dedi bazı doktorlar çok patavatsız oluyor en iyisi pozitif bir doktor bulmak ben 4 tane doktor değiştirdim ama çok şükür buldum sonunda insanı germiyor bu ay az almış derken bile dikkatliydi artık hareket ediyor andandır öbür ay çok alır dengeler falan dedi her konuda böyle sıkma canını her bebek kilolu olmak zorunda değil ek gıdayla toparlarsın

canım bu konuyla ilgili bir topiğimiz var oraya bakabilirsin. kasım bebeklerinin oyuncakları.
büyük masal kitabı alabilirsin.
emekleme arkadaşı lazım olacak.
bende oyuncak araştırması içindeyim. tam karar veremedim. dönence için geç mi oldu acaba. babaannesi alacaktı almadı.
uyku arkadaşı pohh var fısher prıce da burda indirime girmiş.
müzikli masal kitabı var. özgülece almıştı yanılmıyorsam.
bugün bimde şirin piyanist var ben ondan alıcam, birde lego nasıl olsa oynayacak.
oyun halısından vazgeçtim sanırım. çok pahalı ve hemen sıkılıyorlar.

dönence artık dikkatini çekmiyor melodi boşuna alma zaten kalkmaya başlayıncada asılır çeker 1 aya kadar bende kaldırırım yatağından oda boşa aldıklarımın listesinde oyun halısıda öyle çok gerekli değil sadece poşet gibi ses çıkaran kısmı ilgisini çekti oyuncakları bir iki ısırdı bıraktı

benimkine de ilk heves bir sürü çıngırak aldım. şimdi yüzüne bakmıyor. bende bir süre vermeyeceğim.
cep telefonumun zil seslerini dinliyor. müzikli birşeyler hoşuna gider.
fısher prıce da eğitici köpek var. ama pahalı biraz. müzikli masal kitabı alacağım kesin ama diğerlerine karar veremedim. bime bak istersen dediğim oyuncağa.

bende bu oyuncak konusunda çok muzdaribim dönence ben daha 3 aylıkken almıştım ama hiç ilgisini çekmedi bi sürü oyuncaklar kitaplar aldım yok hiç ilgilenmiyo benim kız inşallah hep böyle gitmez yürüteç almak istedim dr izin vermedi hoppalayı bende düşünüyodum ama sağlıklı değil diyolar ne yapıcaz bilmiyom

hoşgeldin naber toprak paşa nasıl?
resmini eklesene fıstığın merak ediyorum.
senin paşa napıyor büyümüştürr..
iyi nasıl olsun teyzesi toprak bütün gün konuşuyor :)
bu da fotosu :)

iiyiz siz nasılsınız asıl...
iyiyiz canım siz nasılsınız :)

BİJOnun da oldu sanırım!
evet olduk 4 gün geçtik bile :)

yere battaniye atıyorum oyuncaklarını da yanına veriyorum. dönüyor duruyor oynuyor..

bijo öyle aşağıda durma gel şekerim!
yoğurt yiyordukkk :)

ben dönenceyi çok kullandım çoook işime yaradı.. çıngıraklarıyla, eğitici köpeğiyle ve diş kaşıyıcısıyla oynuyor. bi de kanatları oynayan kelebeğiyle. aslında eline ne versen oynar bebek. bir ara plastik limon sıkacağına sarmıştı :))

Son düzenleme:

ay yerim ben onu maşallah yerim ben onu.
büyüdü teyzesi. foto topiğimizde var fotosu.
o sandalye mama sandalyesi mi çok hoşmuş.

ay yerim ben onu maşallah yerim ben onu.
büyüdü teyzesi. foto topiğimizde var fotosu.
o sandalye mama sandalyesi mi çok hoşmuş.
aa bakiyim ben de merak ediyorum..

teşekkür ederiz.. evet mama sandalyesi, chicco polly - safari modeli
şimdilik tepsisiz kullanıyorum çok iyi oldu camdan bakıyor oyalanıyor biraz :)

afiyet olsun kuzuya!
dönence için geç mi kaldık acaba? babaannesi alacaktı ama oyuncaklar pahalı diye para vermek istemiyor galiba. ben alıcam oyuncak. babaanesine de mama sandalyesi aldırırız.

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar!
bebişleri mis gibi kokluyorum.

afiyet olsun kuzuya!
dönence için geç mi kaldık acaba? babaannesi alacaktı ama oyuncaklar pahalı diye para vermek istemiyor galiba. ben alıcam oyuncak. babaanesine de mama sandalyesi aldırırız.

dönence için çok geç boşu boşuna aldırma. eğitici oyuncak alırsın yerine..
hadi iyi akşamlar ben de oğluma bakiyim :)

o yer battani,yesi benimde kurtarıcım :) dün bir an gözümü ayırdım döne döne bütün engelleri aşmış az daha kafasını parkeye vuruyordu ki yakaladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…