afiyet olsun kuzuya!
dönence için geç mi kaldık acaba? babaannesi alacaktı ama oyuncaklar pahalı diye para vermek istemiyor galiba. ben alıcam oyuncak. babaanesine de mama sandalyesi aldırırız.
aşılar pokkk, kevgir oldu yavrum kevgirrrr
geçmiş olsun canım. bizimki ayın 18inde( :18:
kızlarr bgn ne oldu biliyomusunz 5 ay uğraşıp tutturamadığm emziği kızım elnde oynarken arkamı dndümki ağzında cokur cokur emiyooo okdr uğraştm tuttmadı sıpamm şimdide ben çok vermiyo bazen oyalansın diye eline veriyom iştee artık alışmasın bu saatten sonraaaa
kızlarr bgn ne oldu biliyomusunz 5 ay uğraşıp tutturamadığm emziği kızım elnde oynarken arkamı dndümki ağzında cokur cokur emiyooo okdr uğraştm tuttmadı sıpamm şimdide ben çok vermiyo bazen oyalansın diye eline veriyom iştee artık alışmasın bu saatten sonraaaa
kızımın tahlilleri temiz çıktı çok şükür sadece huysuzluğundan yapıyormuş :)
maşallah sana valla. saçına maşa, makyaj filan... benim eşim kuaför gel saçlarımın halini gör, rezil bir durumda. terzi kendi söküğünü dikemiyor işte. bakımlı günlerimi özledim.
:)) canım sende yaparsın merak etme valla ilk başlarda ben kendimi çok bırakmıştım sonra birgün eşim bana hiç kendine bakmıyorsun biraz toparlan saldın iyice kendini demişti ve birşeyler daha çok üzülmüştümm ve hemen tekrardan eski günlerime döndümm valla mesela bugünn sırf süpürdümm senuşum uyurken saçlarımı düzleştirdimm çok seviyorum sürekli yaparım zatenn sende yaparsınn merak etme)
kızlar doktordan geldik 3 çeşit ilaç verdi tabi içinde antibiyotikte var biraz daha geç kalsak ciğerlerine inebilirmiş Allah korusun alerjiden şüphelendi ailede varmı dedi babasında alerjik astım bronşit var malesef 1 yaşından önce test yapılmıyormuş ben kendim dikkat etmeliymişim yumurte ayran süt içmemeliymişim bebeğede yoğurt yumurta vermicekmişim sigaralı ortamda bulunmayacakmışız eşime evde sigara içtirmiyorum ama camda banyoda içiyo laf dinletemiyorum 2 tanecik sigaradan ne olur diyo ama sabah kalktığımızda yatak odası leş gibi sigara kokuyo bebeğinde beşiği bizim odada demekki üstünden siniyo doktor eşime dediki kendi hastalığında bırakmamışsın bari bebeğindekinde bari bırak dedi ama nerde bu arada geçmiş olsun dileyenlere teşekkürler
geçmiş olsunn canımmm eşin biraz dikkatli olsa nekadar iyi olurr( ben bile çok üzüldümm Allahtan benimki içmiyor birde aynı odada olması çok kötüü bari başka yerde içse ..neysee umarımm alerji falan değğildir..
kızlar dün oğlumu kucağıma aldım, eşimin dükkanının önünde hava alıyorduk. dükkanın üstündeki apartmandan bir bayan var. onunda 9 aylık oğlu var. oğlumu sevdi. kolunu elini filan öptü. sonra geldi şap diye yanağını öptü. acayip sinir oldum.hemen içeri girip oğlumun yüzünü ıslak mendiliyle sildim. o anda şaşkınlıktan bişey diyemedim ve kendime çok kızdım. sonra içerde kucağımda oturuyordu. orda çalışan kız geldi yanağını sıktı. dokunma çocuğumun yüzne dedim ve eline vurdum. sana inat sıkıcam diyor. bana inat yapsan nolur ki dedim. ayyyyyy deli olucam ya yapmayın dedikçe yapıyorlar. :84: çok fena kırıcam birini.
neyse4 bu arada güzel bir haber vereyim oğluma bakıcı bulduk. pazartesi geliyor çok şükür. oğlum evinde rahat edecek ve kimsede mıncıklamayacak.
ayy al bendende o kadar daha çok küüçükler yaa nasıl kıyıyolar anlamıyorumm deli oluyorumm bende ....bakıcı bulmana çok sevindimmm en azından bebişinn rahat edicek yaa inşallah o bakıcıyı sever benimki bu aralar çok fazla insan seçiyorr da ..
kızlar çocuğuyla aynı yatakta yatan varmı ben kızımla birlikte yatıyorum odası var ama sürekli kalktığı için gündüz uyuduğunda yatırıyodum az önce arkadaşım geldi aferin sana dedi benim oğlum bensiz yatmıyo artık sende yandın dedi çok korktum oğlu 6 yaşında ve birlikte uyuyolar
siz napıyosunuz uyku durumunu yardım edin
ayy sakın alıştırmaaa benim ablamda alıştırdı şu anda 2 yaşına gircek temmuz da hala beraber yatıryolar ben öyle yapmadımm y.odasında oyun parkı var hemencik yanımızda ama yinede yerinde yatıyor yazında nasipse yani havalar düzelsin odasına alıştırmak istiyorumm umarımm sende biran önce vazgeçersin bu durumdan yanii daha küçükken ayır yoksa hiç ayıramazsınn..
bu arada yarın kızımı doktoruna götürücemm nasipse kontrolumuz var hemde rota aşısını olucakk bakalımm doktorumuz neler vericekk yemesi için???hepinize ii geceler
bizimki 12kasim 6800grbu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosusizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?
canim cok gecmis olsun yavruna esinde balkonda icsin benimkide balkonda iciyor yazik yavrucugakızlar doktordan geldik 3 çeşit ilaç verdi tabi içinde antibiyotikte var biraz daha geç kalsak ciğerlerine inebilirmiş Allah korusun alerjiden şüphelendi ailede varmı dedi babasında alerjik astım bronşit var malesef 1 yaşından önce test yapılmıyormuş ben kendim dikkat etmeliymişim yumurte ayran süt içmemeliymişim bebeğede yoğurt yumurta vermicekmişim sigaralı ortamda bulunmayacakmışız eşime evde sigara içtirmiyorum ama camda banyoda içiyo laf dinletemiyorum 2 tanecik sigaradan ne olur diyo ama sabah kalktığımızda yatak odası leş gibi sigara kokuyo bebeğinde beşiği bizim odada demekki üstünden siniyo doktor eşime dediki kendi hastalığında bırakmamışsın bari bebeğindekinde bari bırak dedi ama nerde bu arada geçmiş olsun dileyenlere teşekkürler
canim cok güzelmis güle güle giysin pasamiz
canim gözün aydin cok sevindim bakici bulmana seninde kafan rahat olur artik öpüyorum oglunukızlar dün oğlumu kucağıma aldım, eşimin dükkanının önünde hava alıyorduk. dükkanın üstündeki apartmandan bir bayan var. onunda 9 aylık oğlu var. oğlumu sevdi. kolunu elini filan öptü. sonra geldi şap diye yanağını öptü. acayip sinir oldum.hemen içeri girip oğlumun yüzünü ıslak mendiliyle sildim. o anda şaşkınlıktan bişey diyemedim ve kendime çok kızdım. sonra içerde kucağımda oturuyordu. orda çalışan kız geldi yanağını sıktı. dokunma çocuğumun yüzne dedim ve eline vurdum. sana inat sıkıcam diyor. bana inat yapsan nolur ki dedim. ayyyyyy deli olucam ya yapmayın dedikçe yapıyorlar. :84: çok fena kırıcam birini.
neyse4 bu arada güzel bir haber vereyim oğluma bakıcı bulduk. pazartesi geliyor çok şükür. oğlum evinde rahat edecek ve kimsede mıncıklamayacak.
bende oglumla yatiyorum besiginde uyumuyor ilerde alisir insallahkızlar çocuğuyla aynı yatakta yatan varmı ben kızımla birlikte yatıyorum odası var ama sürekli kalktığı için gündüz uyuduğunda yatırıyodum az önce arkadaşım geldi aferin sana dedi benim oğlum bensiz yatmıyo artık sende yandın dedi çok korktum oğlu 6 yaşında ve birlikte uyuyolar
siz napıyosunuz uyku durumunu yardım edin
canim cok gecmis olsun yazik demire kiyamam ben onaaşılar pokkk, kevgir oldu yavrum kevgirrrr
6. ayımıza girdikkk
açamadım ben zeynep
zeynep ben bunun çenesinden akan balları yerim şapkasıyla birlikte..gözlere bak ya...maşallah 41 kere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?