2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
afiyet olsun kuzuya!
dönence için geç mi kaldık acaba? babaannesi alacaktı ama oyuncaklar pahalı diye para vermek istemiyor galiba. ben alıcam oyuncak. babaanesine de mama sandalyesi aldırırız.

dönencede oyun halısıda çok geç bence...bizmkisi bunlarla epey oyalandı..ama artık ilgilenmiyor...zaten oyun halsını iki kere üstüne devridi kaldırdım ben..:)

kızlarr bgn ne oldu biliyomusunz 5 ay uğraşıp tutturamadığm emziği kızım elnde oynarken arkamı dndümki ağzında cokur cokur emiyooo okdr uğraştm tuttmadı sıpamm şimdide ben çok vermiyo bazen oyalansın diye eline veriyom iştee artık alışmasın bu saatten sonraaaa

evet bencede birde bırsktırması var

bu çocuklar bir alem benimkide 3 gün önce kendi kendine bıraktı almıyor oyalam için iyidi aslında ben bırakmasına üzüldüm

birdee beni ve kızımı da listeye eklermisinizz bafocumm

30 Kasım 2010 saat 11:00 salı günü kızımın adı :Sena
benim adım:Sinem başka bişey lazım değil herhalde

bu arada kızlar benim kızım 17 kasım doğumlu ve yeni 7 kilo olduu sınırdaymış kilosu sizinkilerin doğum tarihleri ve kiloları nasıl acaba öğrenebilirmiyimm?
bizimki 12kasim 6800gr
canim cok gecmis olsun yavruna esinde balkonda icsin benimkide balkonda iciyor yazik yavrucuga
canim cok güzelmis güle güle giysin pasamiz
canim gözün aydin cok sevindim bakici bulmana seninde kafan rahat olur artik öpüyorum oglunu
bende oglumla yatiyorum besiginde uyumuyor ilerde alisir insallah
aşılar pokkk, kevgir oldu yavrum kevgirrrr
canim cok gecmis olsun yazik demire kiyamam ben ona
6. ayımıza girdikkk

hayirli olsun canim yeni ayiniz

Bebeğiniz 27. haftasında...
Nasıl büyüyor ?
Bu yaştaki bebekler, küçük ya da büyük olsun, doldurulmuş / peluş hayvanlara yakın olmaya eğilim gösterirler. Bunlardan bir tanesi bebeğinizin en favori güven nesnesi de olabilir. Eğer böyle ise, o oyuncağın üzeri bebeğinizin ağzının suyu ile yakında dolacak ve size gittiğiniz her yerde eşlik etmeye başlayacaktır, bilesiniz. Bunun için endişe etmenize gerek yok: Bu ve bunun gibi ‘geçiş nesneleri’, bebeğinizde yeni yeni belirmeye başlayan ‘bağımsızlık’ duygusunun ve küçüğünüzün sizi kendinden ayırması, ya da kendi başına olabilme veya kalabilme duygusuna, emin ve yavaş bir işaret olarak alınmalıdır. Bu gibi oyuncakları alırken, iyi dikilmiş, yumuşak olanlarını tercih edin. Toplar, genişleyen silindirler, kapaklı oyuncaklar ve iri bebekler için de bu yola uyun. Bebeğinizin böyle bir oyun nesnesinin olup olmadığını anlamanızın en kolay yolu, aday oyuncaklardan bir veya ikisini ondan uzaklaştırmaya çalışmanız olabilir. Eğer ondan oyuncağını alırsanız, sizi ne kadar şiddetli bir sesle protesto ettiğini de görebilirsiniz.

zeynep ben bunun çenesinden akan balları yerim şapkasıyla birlikte..gözlere bak ya...maşallah 41 kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…