bende açamadım kaç kerede denedim
6. ayımıza girdikkk
tatlım 5. ayı dolmamış mıydı?
yanii??? :)) anlamadım demek istediğini ama 5.ayımız tam bugün dolduu kızım doğalı hatta 2 buçuk saat bile geçtii ynai 6. ayımıza girdik girmedikmi:))):44:
sagol teyzesi aman huyu benzemesin sende resmini koysana tatlim merak ettim kücük behlülüAllah hepimizin yavrularını korusun. Çok tatlı maşallah. Sanırım benim oğlum sarışın olacak. Eee hamileyken aşk-ı memnudaki behlül'ü çok izlemiştim. Huyu benzemesin de.
ZEYN maşallah oğluşuna yerim ben onu
Allah hepimizin yavrularını korusun. Çok tatlı maşallah. Sanırım benim oğlum sarışın olacak. Eee hamileyken aşk-ı memnudaki behlül'ü çok izlemiştim. Huyu benzemesin de.
selam millet
çok moralim bozuk kocam akşam ne dese beğenirsiniz bu ev tımarhane gibi burda yaşanır mı? artık eve gelmek bile istemiyorum (çocuk çok ağlıyor ya) hiç bişey diyemedim ceren kucağımdaydı yanında sesimi yükseltmek gerilmek istemiyorum iyi gelme o zaman dedim adam bana aldatma sinyallerini vermiş dimi yakında nur topu gibi iki tane boynuzumda olur ohhh tam olurum o zaman
sonrada söylediğinden utandı heralde çocuğumu kucağından indirmiyor yanında uzanıyor falan bende aldım yanından rahatsız eder seni dedim çok sinirlendim ama hiç kavga edesim yok kavga etmeye halimde yok zaten belki yarın cereni birkaç saat anne bırakır bütün sinirimi bir anda çıkarırım güzelce bir kavga ederim artık kavgada randevuyla
selam millet
çok moralim bozuk kocam akşam ne dese beğenirsiniz bu ev tımarhane gibi burda yaşanır mı? artık eve gelmek bile istemiyorum (çocuk çok ağlıyor ya) hiç bişey diyemedim ceren kucağımdaydı yanında sesimi yükseltmek gerilmek istemiyorum iyi gelme o zaman dedim adam bana aldatma sinyallerini vermiş dimi yakında nur topu gibi iki tane boynuzumda olur ohhh tam olurum o zaman
sonrada söylediğinden utandı heralde çocuğumu kucağından indirmiyor yanında uzanıyor falan bende aldım yanından rahatsız eder seni dedim çok sinirlendim ama hiç kavga edesim yok kavga etmeye halimde yok zaten belki yarın cereni birkaç saat anne bırakır bütün sinirimi bir anda çıkarırım güzelce bir kavga ederim artık kavgada randevuyla
kızlar doktordan geldik 3 çeşit ilaç verdi tabi içinde antibiyotikte var biraz daha geç kalsak ciğerlerine inebilirmiş Allah korusun alerjiden şüphelendi ailede varmı dedi babasında alerjik astım bronşit var malesef 1 yaşından önce test yapılmıyormuş ben kendim dikkat etmeliymişim yumurte ayran süt içmemeliymişim bebeğede yoğurt yumurta vermicekmişim sigaralı ortamda bulunmayacakmışız eşime evde sigara içtirmiyorum ama camda banyoda içiyo laf dinletemiyorum 2 tanecik sigaradan ne olur diyo ama sabah kalktığımızda yatak odası leş gibi sigara kokuyo bebeğinde beşiği bizim odada demekki üstünden siniyo doktor eşime dediki kendi hastalığında bırakmamışsın bari bebeğindekinde bari bırak dedi ama nerde bu arada geçmiş olsun dileyenlere teşekkürler
simdi oldu sanirsam
canım benimkide ya balkonda yada banyoda içiyo ama üzerinden siniyo beşikte bizim odada olduğu için sabah kalktığımda sanki odada sigara içilmiş gibi oluyobizimki 12kasim 6800gr
canim cok gecmis olsun yavruna esinde balkonda icsin benimkide balkonda iciyor yazik yavrucuga
canim cok güzelmis güle güle giysin pasamiz
canim gözün aydin cok sevindim bakici bulmana seninde kafan rahat olur artik öpüyorum oglunu
bende oglumla yatiyorum besiginde uyumuyor ilerde alisir insallah
canim cok gecmis olsun yazik demire kiyamam ben ona
hayirli olsun canim yeni ayiniz
canım öncelikle çok geçmiş olsun 1 yaşından önce yapılıyor alerji testi biz yaptırdık sadece yumurtaya alerjisi çıktı kızımın erken önlemimizi alıcamız içinde 1 yaşından önce yumurtayı yiyebilecek duru yani neye alerjisi olduğunu bilmeden süt yumurta kesilmezki yazık boşuna yoğurtun yumurtanın vitamininden eksik etme bebeğini tamam yumurta içeren fazla besin yok ama süt içeren okadar çok besin varki neye alerjisi olduğunu bilmeden neye dikkat ediceksinki bir dünya alerji var süt yumurta gluten soya laktoz vs vs... bence bi alerji uzmanıyla görüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?