2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar! ve mis kokulu fıstıklar!
bugün oğluşum anneannesi ile evde. bakalım annemi üzecek mi?
yarın misafir geliyor pazar pazar. yaz iznimi bekleseler olmazdı. şurda 1 pazarım var onuda neye yeteyim bilmiyorum. misafiri severim ama böyle tek günüm tatil olunca misafir ile oturmak boşa geçen zaman bana göre. bir sürü ütüm var. offffffffffffffffffff! :84:

yanii??? :)) anlamadım demek istediğini ama 5.ayımız tam bugün dolduu kızım doğalı hatta 2 buçuk saat bile geçtii ynai 6. ayımıza girdik girmedikmi:))):44:

etiketinde 5 aylık diyor annesi 6. ayını doldurmadı ki. benim oğlumla 6 gün araları var. seninki 5 aylık benimkide. yarı yaşımızı doldurmadık daha!

Allah hepimizin yavrularını korusun. Çok tatlı maşallah. Sanırım benim oğlum sarışın olacak. Eee hamileyken aşk-ı memnudaki behlül'ü çok izlemiştim. Huyu benzemesin de.
sagol teyzesi aman huyu benzemesin sende resmini koysana tatlim merak ettim kücük behlülü
ZEYN maşallah oğluşuna yerim ben onu

sagol teyzesi allah yavrularimizi esirgesin uzun saglikli ömürler versin

selam millet
çok moralim bozuk kocam akşam ne dese beğenirsiniz bu ev tımarhane gibi burda yaşanır mı? artık eve gelmek bile istemiyorum (çocuk çok ağlıyor ya) hiç bişey diyemedim ceren kucağımdaydı yanında sesimi yükseltmek gerilmek istemiyorum iyi gelme o zaman dedim adam bana aldatma sinyallerini vermiş dimi yakında nur topu gibi iki tane boynuzumda olur ohhh tam olurum o zaman
sonrada söylediğinden utandı heralde çocuğumu kucağından indirmiyor yanında uzanıyor falan bende aldım yanından rahatsız eder seni dedim çok sinirlendim ama hiç kavga edesim yok kavga etmeye halimde yok zaten belki yarın cereni birkaç saat anne bırakır bütün sinirimi bir anda çıkarırım güzelce bir kavga ederim artık kavgada randevuyla

zeyn maşallah canım zeytin gözlüye:))

Allah hepimizin yavrularını korusun. Çok tatlı maşallah. Sanırım benim oğlum sarışın olacak. Eee hamileyken aşk-ı memnudaki behlül'ü çok izlemiştim. Huyu benzemesin de.

bizimkine de behlül diyorlar. ben de huyu benzemesin diyorum:)))))

canım allah sana kolaylık versin. kızım huysuz diyorsun tek başına üstesinden gelmek çok zor. düşünmeden konuşmuş eşin. o akşamdan akşama geliyor. sen bütün gün o ortamdasın. erkekler kadınların yaşamını tozpembe görüyorlar. sakin olmaya çalış ne diyim.

eşine kızdım valla darılma ama. bebeği olunca kurmalı oyuncak gibi mama yiyip susacağını mı sandı ki? bebek bu ağlar napsın derdi var söyleyemiyor. bu şekilde konuşacağına alıp biraz ilgilensin sakinleştirsin sende rahatla. ben evdeyken pazar günleri eşime verirdim hem özlüyor görsün diye hemde ben biraz dinleneyim diye. hiç şikayet etmedi ama bir keç defa gece uykusu kaçıp bizi oturtmuştu. o zaman kızdı oğluma bende ertesi güne bastım fırçayı. bana işe başla seni görürüm demişti. şimdi çalışıyorum uykusu kaçtığında bir kere bile bişey demedim ve bunu da başına kaktım.
annelik çok farklı canım erkekler bunu anlamıyor. ama belki canı sıkkındı, üstüne geldi istemeden söyledi.

canım öncelikle çok geçmiş olsun 1 yaşından önce yapılıyor alerji testi biz yaptırdık sadece yumurtaya alerjisi çıktı kızımın erken önlemimizi alıcamız içinde 1 yaşından önce yumurtayı yiyebilecek duru yani neye alerjisi olduğunu bilmeden süt yumurta kesilmezki yazık boşuna yoğurtun yumurtanın vitamininden eksik etme bebeğini tamam yumurta içeren fazla besin yok ama süt içeren okadar çok besin varki neye alerjisi olduğunu bilmeden neye dikkat ediceksinki bir dünya alerji var süt yumurta gluten soya laktoz vs vs... bence bi alerji uzmanıyla görüş

kızlar ne listesi bu bea benide ekleyin 23 kasım 17.55 kızımın adı ebrar benim adım perihan bu arada bende hala kızımla aynı yatata yatıyom ilk 4 ay gaz sancısındn uyku düzensizlğndn gece kaçta uyuduğu belli olmuyodu sabah 4 lerde 5lerde uyuyoduu öyle kalıyoduk yatakta uyuynca uyanmasn diye ellemiyodu hala bgn olmş benmle yatıyo gece çok uyanıyo uyanr uyanmaz memeyi ağzına veriyommm uyusun diyee ama herkes aynı şeyi sölüyoo yanına alışmsın yatmaz yatağında diyo ayy ayyyy bende alıştımmmm kızımsız uyuyamıyom canım yaaa

canım benimkide ya balkonda yada banyoda içiyo ama üzerinden siniyo beşikte bizim odada olduğu için sabah kalktığımda sanki odada sigara içilmiş gibi oluyo

canım evet dediklerin çok mantıklı siz nerede yaptırdınız alerji testini ve nasıl yaptırdınız kanmı alıyorlar doktor bana niye 1 yaşından önce yapılmıyo dediki anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…