selam millet
çok moralim bozuk kocam akşam ne dese beğenirsiniz bu ev tımarhane gibi burda yaşanır mı? artık eve gelmek bile istemiyorum (çocuk çok ağlıyor ya) hiç bişey diyemedim ceren kucağımdaydı yanında sesimi yükseltmek gerilmek istemiyorum iyi gelme o zaman dedim adam bana aldatma sinyallerini vermiş dimi yakında nur topu gibi iki tane boynuzumda olur ohhh tam olurum o zaman
sonrada söylediğinden utandı heralde çocuğumu kucağından indirmiyor yanında uzanıyor falan bende aldım yanından rahatsız eder seni dedim çok sinirlendim ama hiç kavga edesim yok kavga etmeye halimde yok zaten belki yarın cereni birkaç saat anne bırakır bütün sinirimi bir anda çıkarırım güzelce bir kavga ederim artık kavgada randevuyla
açlıktan geberse kaşık almıyor bu kızın birşeyide kolay olsun ya dayanamadım bağırdım gerizekalıyım işte anlıyor sanki şimdide kendimi berbat hissediyorum huysuz iştahsız öfffff öffffff
kızlar ne listesi bu bea benide ekleyin 23 kasım 17.55 kızımın adı ebrar benim adım perihan bu arada bende hala kızımla aynı yatata yatıyom ilk 4 ay gaz sancısındn uyku düzensizlğndn gece kaçta uyuduğu belli olmuyodu sabah 4 lerde 5lerde uyuyoduu öyle kalıyoduk yatakta uyuynca uyanmasn diye ellemiyodu hala bgn olmş benmle yatıyo gece çok uyanıyo uyanr uyanmaz memeyi ağzına veriyommm uyusun diyee ama herkes aynı şeyi sölüyoo yanına alışmsın yatmaz yatağında diyo ayy ayyyy bende alıştımmmm kızımsız uyuyamıyom canım yaaa
cnm oluyor oyle gunler altan al vakklı kadın olmak anne olmak en zoruselam millet
çok moralim bozuk kocam akşam ne dese beğenirsiniz bu ev tımarhane gibi burda yaşanır mı? artık eve gelmek bile istemiyorum (çocuk çok ağlıyor ya) hiç bişey diyemedim ceren kucağımdaydı yanında sesimi yükseltmek gerilmek istemiyorum iyi gelme o zaman dedim adam bana aldatma sinyallerini vermiş dimi yakında nur topu gibi iki tane boynuzumda olur ohhh tam olurum o zaman
sonrada söylediğinden utandı heralde çocuğumu kucağından indirmiyor yanında uzanıyor falan bende aldım yanından rahatsız eder seni dedim çok sinirlendim ama hiç kavga edesim yok kavga etmeye halimde yok zaten belki yarın cereni birkaç saat anne bırakır bütün sinirimi bir anda çıkarırım güzelce bir kavga ederim artık kavgada randevuyla
canım evet dediklerin çok mantıklı siz nerede yaptırdınız alerji testini ve nasıl yaptırdınız kanmı alıyorlar doktor bana niye 1 yaşından önce yapılmıyo dediki anlamadım
etiketinde 5 aylık diyor annesi 6. ayını doldurmadı ki. benim oğlumla 6 gün araları var. seninki 5 aylık benimkide. yarı yaşımızı doldurmadık daha!
selam millet
sagol teyzesi sizlerde resim koyunda bizde görelim yakisiklilari dimi ama:87:zeyn maşallah canım zeytin gözlüye:))
bizimkine de behlül diyorlar. ben de huyu benzemesin diyorum:)))))
bende cok alistim ogluma ondan ayri yatamam gibi geliyor:26:kızlar ne listesi bu bea benide ekleyin 23 kasım 17.55 kızımın adı ebrar benim adım perihan bu arada bende hala kızımla aynı yatata yatıyom ilk 4 ay gaz sancısındn uyku düzensizlğndn gece kaçta uyuduğu belli olmuyodu sabah 4 lerde 5lerde uyuyoduu öyle kalıyoduk yatakta uyuynca uyanmasn diye ellemiyodu hala bgn olmş benmle yatıyo gece çok uyanıyo uyanr uyanmaz memeyi ağzına veriyommm uyusun diyee ama herkes aynı şeyi sölüyoo yanına alışmsın yatmaz yatağında diyo ayy ayyyy bende alıştımmmm kızımsız uyuyamıyom canım yaaa
canım maşaallah Allah bağışlasın kısa kol giymeyedemi başladınız biz hala battaniyeden bile çıkamadık
Sena nın bugün kontrolü vardıı kızım7 kg 700 gr olmuş 66 cm de boyu doktorumuz maşallahı var dedi çok sevindimm sağlığıda yerinde ya çok şükür Allaha ..artık sebze çorbası ,tarhana çorbası pirinç çorbası ,şehriye çorbası ,bisküvi,pekmez ,peynir,ekmekiçi,ve armut suyu yiyebilirmişizz ... ve ben tabi hemen doktordan gelir gelmez tarhana çorbası yaptımm maşalah kızım yedi hemde çok sevdii ..multitabs bittikten sonra zaten az kaldı değişik bi vitamin yazdı şimdi ismini yazamıcam yanımda değil ,,ferro sanol 8 damla oldu ..kızım çok terliyor dedim yani kafası sanki çok saç varmış gibi normal dedi tombul insanlar terler dedi. elleri hep ağzında dedim ,herşeyi ağzıyla tanıyor dedi .başkada birşey sormadım zatenn ..sonrada benim yengeme gittik bi saat oldu geleli senuş uyudu şimdi yatırıcam artık bende yatayımm hepinize iyi gecelerrr
kızımla benim fotomu koymak istiyorum hatta bi tane denedim ama nereye nasıl koyucam bulamadımm bide albümümde varmı yokmu bakarmısnız biriniz becerebildim mi diyee ?
selam millet
sonra sakinliyor birazönce de kriz tuttu idrarını yaptı ve uyudu.beni can sıkıntısın uyku tutmadı napcam bilmem pazartesi cerraha kültür sonucunu alıp göstercem o da heralde sünnet için gün vericek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?