2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bu erkeklerle geçinmek çok zor hiç ağızlarından çıkanı kulakları duymuyo bazen çok kırıcı olabiliyolar akşama kadar sanki çocuğu o bakıyor akşam bi kaç saat sabredemiyorlar benimkine sorsanda evde ne iş yapıyorumki

açlıktan geberse kaşık almıyor bu kızın birşeyide kolay olsun ya dayanamadım bağırdım gerizekalıyım işte anlıyor sanki şimdide kendimi berbat hissediyorum huysuz iştahsız öfffff öffffff

açlıktan geberse kaşık almıyor bu kızın birşeyide kolay olsun ya dayanamadım bağırdım gerizekalıyım işte anlıyor sanki şimdide kendimi berbat hissediyorum huysuz iştahsız öfffff öffffff

sabırlı ol cnm cok zor ama bagırmaktan anlamıyorlarkı

ah perıhannn yanmıssın en zor alıstırdım yatagına
ana doktor ne dedı bılıyormusun
cocuk kendıne guvenı suan alıyor sen kendıne bagımlı mı yoksa ozguven olan bırını mı yetıstırmek ıstıyorsun dedı o gee ayırdım
hıc vakıt gecırme bence

cnm oluyor oyle gunler altan al vakklı kadın olmak anne olmak en zoru

canım evet dediklerin çok mantıklı siz nerede yaptırdınız alerji testini ve nasıl yaptırdınız kanmı alıyorlar doktor bana niye 1 yaşından önce yapılmıyo dediki anlamadım

bzde birsürü alerji testi yaptırdık...doktor şunun için 1 yaşından önce yapılmaz demiştir..1 yaşından önce yapılan testler güvenilir sonuç vermiyor...mesela bizde süt yumurta alerji seviyesi düşük yok gibi..ama bu olmadığı anlamına gelmez...çünkü total alerji testimizin değeri yüksek..ve bu besinleri yiyince kakasında kan gördük...yani diyeceğim test güvenilir değil...ama sonuç pozitif çıkarsa semanın gibi ozman alaerji var demek...aay anlatabildimmi karışık biraz...

bence sen emziriyorsan yediklerini kontorl et..bir süre yeme sonra ye değişiklik olacakmı ona bak..tümden kesme...semanın dediği gibi çok çeşitli alerjier var hangisine olduğunu nereden bileceksin...

biz bugun gezdikde gezdik..

1 pazar ve 3 park yaptık..:) oğlum kaydıraktan kaydı...tabi babası tutarak..:) jimnastik aletleine bindi... şimdiden fit olsun kızlara lunaparkatada öyle şaşkın şaşkın baktı..:)

etiketinde 5 aylık diyor annesi 6. ayını doldurmadı ki. benim oğlumla 6 gün araları var. seninki 5 aylık benimkide. yarı yaşımızı doldurmadık daha!

:)ilahi benn :)ama ben sadece 6.ayımıza adım attık demek istedim herhaldee :))

aayyy kızma ama kocan çok bilmişş bütün gün o baksın bakalımm evin işine çocuğuna birde Ceren durmuyor yanii bunu bilmiyormu ? daha yeni yeni alışıcaz artıkk bak ben yavaş yavaş alıştım sayılır he tam olarak değil tabii ama kendimi salmıyorum artık ilk önce kızım uyusun kendime bakıyorum sonra hemencik evimin temizliğine temizlikte öyle çok değil yani yapabildiğim kadar süpürüyorum sena uyanıyor sonra toz alıyorum yavaş yavaş seninde düzene gircekk ayy aklıma benim kocamın bana söyledikleri geldide ondan sinirlendimmm kusura bakmaaa .. benimkide kendini çok saldın ne bu halin giyinmesini bile bilmiyosunn artık falan demişki yeni doğumdan sonraa kriz geçircektimm nerdeyse sanki kıyafetlerim oluyo Allah Allah hamile kıyafetlerimi giymiştim hepp neyse lçok uzattımm ..boşver sen canını sıkma sakin oll hiç gerek yok sinirlerini germe zatenn bebeğin durmuyo diye yeterince gerilmişsindir sakin oll canım.

zeyn maşallah canım zeytin gözlüye:))

bizimkine de behlül diyorlar. ben de huyu benzemesin diyorum:)))))
sagol teyzesi sizlerde resim koyunda bizde görelim yakisiklilari dimi ama:87:
bende cok alistim ogluma ondan ayri yatamam gibi geliyor:26:
canım maşaallah Allah bağışlasın kısa kol giymeyedemi başladınız biz hala battaniyeden bile çıkamadık

canim evin icinde öyle disari cikinca hala ceket giydiriyorum ama icerler sicak

Sena nın bugün kontrolü vardıı kızım 7 kg 700 gr olmuş 66 cm de boyu doktorumuz maşallahı var dedi çok sevindimm sağlığıda yerinde ya çok şükür Allaha ..artık sebze çorbası ,tarhana çorbası pirinç çorbası ,şehriye çorbası ,bisküvi,pekmez ,peynir,ekmekiçi,ve armut suyu yiyebilirmişizz ... ve ben tabi hemen doktordan gelir gelmez tarhana çorbası yaptımm maşalah kızım yedi hemde çok sevdii ..multitabs bittikten sonra zaten az kaldı değişik bi vitamin yazdı şimdi ismini yazamıcam yanımda değil ,,ferro sanol 8 damla oldu ..kızım çok terliyor dedim yani kafası sanki çok saç varmış gibi normal dedi tombul insanlar terler dedi. elleri hep ağzında dedim ,herşeyi ağzıyla tanıyor dedi .başkada birşey sormadım zatenn ..sonrada benim yengeme gittik bi saat oldu geleli senuş uyudu şimdi yatırıcam artık bende yatayımm hepinize iyi gecelerrr

kızımla benim fotomu koymak istiyorum hatta bi tane denedim ama nereye nasıl koyucam bulamadımm bide albümümde varmı yokmu bakarmısnız biriniz becerebildim mi diyee ?

canim masallah kizina boyuda kilosuda cok iyiymis
resmi kopyaladiktan sonra burdaki cevapla bölümüne yapistiricaksin okadar

dişmi çıkartıyo acaba anlamadım çocuk uykuya dalamadı dün bütün gece uyumadı konuşmaya çalışıyo benimki uf yarından sonra kayınvalidemde geliyo yandım valla

oğlumun idrar yolu enfeksiyonu hala devam ediyor.24 saatte 1 bezi dolduramıyor.aa ara iyice çıldırarak ağlıyor öyle zannediyoerum ki o arada idrarını yapmaya çalışıyor

sonra sakinliyor birazönce de kriz tuttu idrarını yaptı ve uyudu.beni can sıkıntısın uyku tutmadı napcam bilmem pazartesi cerraha kültür sonucunu alıp göstercem o da heralde sünnet için gün vericek

hepimizin başında var bitane sabah 11 de kalkmış beyefendi kahvaltı soruyo gebermişim uykusuzluktan parçalıycam haberi yok daha sonra akşam 6 da yattım biliyomusun 5 saat uyudum kızımla o şimdi uyuyo ben ayakta gene.
pusetinde uyuya kaldı öylece yatağına yatırmaya korkuyorum uyanır diye.

olabilir bizimki de aynı kendini sıkıp saldırıyor birden özelden jel almıştım kızımda onu sürüyorum azcık rahatlıyo bütün gün ayaklarımda kucağımda lavaboya bile gidemiyorum allah razı olsun eşim çok bakıyo ama o da sıkılıyo şikayet edince eşim sınıf öğretmeni ben 35 kişiyle ilgileniyorum hiç sana yansıtıyor muyum diyor napayım anlatınca bile azcık sakinliym
bi de kız var o da erkek gibi koltuk tepelerinde allah yardımcımız ola ne diyi 4 ay geçsın gaz problemi bitsin dedik yok anam yok 5 ay 1 hafta oldu başka şey çıkıyo o zaman da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…