2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet aynı koyu kokulu ve az canları acıdığı için yapmıyorlar galiba anlamadım ek gıdaya başladım ma 3 4 kaşık günde su içiyo o da zorla ağlıyo kasılıyo sanki gazı var gibi ayaklarını kuş gibi sallıyor karnına doğru çekiyo

aynen ya sürekli bişeyler çıkıyo tam alıştım diyorum hop yeni bişey çok sıkıldım

ah yavrum benim bir dile gelseler ne iyi olucak bende tahlil yaptırıyım bari

günaydın anneler,
uzun zaman oldu nete giremedim nasılsınız bebişler nasıl?:)hasta olanlara geçmiş olsun biz iyileştik çok şükür ama gene hasta olcakmışım gibiyiminş olmam:)
bebişim bir aydır sadece 300 gr almış napcap bilmiyorum emiyo sadece viraz elma suyu ve yoğurt yediriyorum onuda pek yemiyooo..bu hafta nolduysa emmiyoda napcam kızlar bilemiyorum.devam sütü içmiyo hepsini denedim daha önce bir hero baby biraz yemişti gene onu alcam vermeye çalışıcam offfffffffff.pzt doktor kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek bakalım .....sütüm de azaldı çok emmiyoo da kızlar sizde de böyle mi?

ben göremedim koyamamışsın heralde bende koymak istiyorum ama hiç anlamıyorum böyle şeylerden

kızlar ben daha kızıma puset ve mama sandalyesi almadım alanlarınız varmı önereceğinz marka model bilgilerinizi paylaşırsanz sevirimmm puseti bston puset düşünüyom 4. katta oturuyom asansörde yok koca arabayı indir çıkar bide kucakta kızz zor olur diyom ama siz nedersnz bide ben öle apartman girişlerinde bırakamam arabamı bırakanlar varya içime snmez evt paylaşımlarınızı bekliyorum bu konuda bide bebek ekmeği kullanan varmı

canım evet dediklerin çok mantıklı siz nerede yaptırdınız alerji testini ve nasıl yaptırdınız kanmı alıyorlar doktor bana niye 1 yaşından önce yapılmıyo dediki anlamadım

biz akdeniz üniv tıp fakültesinde yaptırdık banada7 aydan önce yaptırmasak iyi olur demişti ama sonra 5 aylıkken yaptırmaya karar verdi ve yumurta alerjisi çıktı bunun dışında bütün gıdaları verebilirsin dedi sonra tekrar telefon etti ve çocuk alerji doktoruyla birlikte bizi deri testine gönderdi ordada yumurta alerjisi tam olarak kesinleşti iyikide okadar beklemedik ve yaptırdık şimdi sadece 9 aylık olana kadar yumurta sarısı yemiycek bide bebe bisk. ve bebe ekmeği okdar 9 aylık olunca bi deneme yapıcaz tepki vermezse başlıycaz

evet canım kanla yaptırdık ilk sonra deri yapıldı ama senin doktorunun dediğini başkalarındanda duydum ama bizimki yaptı işte yapmasada 7 aydan sonra yapıcaktı ama yinede alerji testleri %100 sonuç vermezmiş deneye yanıla öğrenicekmişiz
yani benim tuhafıma gidende sadece şüphe üzerine sütü yumurtayı kesmesi ya yoksa alerjisi yada başka bişeyeyse boşu boşuna 1 yaşına kadar mahrum kalıcak bilemiyorum canım en iyisi senin vericeğin karar

öyle valla hamilelik ayri güzeldi simdi bebeklerimizi seviyoruz allahim hepsine saglik sihhat versin

kızlar kızımda azıcık hırıltı var yani arada bir hırlıyo her zaman değil
mesela bir kere hırlıyo sonra yarım saat yok sonra iki kere hırlıyo sonra gene kesiliyo uyurken hiç hırlama yok

ben anlamadım öksürme ve hırıltı sizde bu şekildemi başlamıştı

iştah sorunu var bir kaç gündür mamasınıda ek gıdalarıda reddeyor yeni idrar tahlili yaptırdım çıkmadı birşey diş öncesi olurmuş ama bilmiyorum ki şaşırdım kaldım 1_2 gün daha bekleyip devam ederse götürcem tekrar birde kanına baksın

çok zormuş annelik yedi yemedi doydu doymadı daraldım yaaa.............inş bişey çıkmaz cnm tekrardan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…