olabilir bizimki de aynı kendini sıkıp saldırıyor birden özelden jel almıştım kızımda onu sürüyorum azcık rahatlıyo bütün gün ayaklarımda kucağımda lavaboya bile gidemiyorum allah razı olsun eşim çok bakıyo ama o da sıkılıyo şikayet edince eşim sınıf öğretmeni ben 35 kişiyle ilgileniyorum hiç sana yansıtıyor muyum diyor napayım anlatınca bile azcık sakinliym
bi de kız var o da erkek gibi koltuk tepelerinde allah yardımcımız ola ne diyi 4 ay geçsın gaz problemi bitsin dedik yok anam yok 5 ay 1 hafta oldu başka şey çıkıyo o zaman da
evet aynı koyu kokulu ve az canları acıdığı için yapmıyorlar galiba anlamadım ek gıdaya başladım ma 3 4 kaşık günde su içiyo o da zorla ağlıyo kasılıyo sanki gazı var gibi ayaklarını kuş gibi sallıyor karnına doğru çekiyo
ben göremedim koyamamışsın heralde bende koymak istiyorum ama hiç anlamıyorum böyle şeylerdenSena nın bugün kontrolü vardıı kızım7 kg 700 gr olmuş 66 cm de boyu doktorumuz maşallahı var dedi çok sevindimm sağlığıda yerinde ya çok şükür Allaha ..artık sebze çorbası ,tarhana çorbası pirinç çorbası ,şehriye çorbası ,bisküvi,pekmez ,peynir,ekmekiçi,ve armut suyu yiyebilirmişizz ... ve ben tabi hemen doktordan gelir gelmez tarhana çorbası yaptımm maşalah kızım yedi hemde çok sevdii ..multitabs bittikten sonra zaten az kaldı değişik bi vitamin yazdı şimdi ismini yazamıcam yanımda değil ,,ferro sanol 8 damla oldu ..kızım çok terliyor dedim yani kafası sanki çok saç varmış gibi normal dedi tombul insanlar terler dedi. elleri hep ağzında dedim ,herşeyi ağzıyla tanıyor dedi .başkada birşey sormadım zatenn ..sonrada benim yengeme gittik bi saat oldu geleli senuş uyudu şimdi yatırıcam artık bende yatayımm hepinize iyi gecelerrr
kızımla benim fotomu koymak istiyorum hatta bi tane denedim ama nereye nasıl koyucam bulamadımm bide albümümde varmı yokmu bakarmısnız biriniz becerebildim mi diyee ?
günaydın anneler,
uzun zaman oldu nete giremedim nasılsınız bebişler nasıl?:)hasta olanlara geçmiş olsun biz iyileştik çok şükür ama gene hasta olcakmışım gibiyiminş olmam:)
bebişim bir aydır sadece 300 gr almış napcap bilmiyorum emiyo sadece viraz elma suyu ve yoğurt yediriyorum onuda pek yemiyooo..bu hafta nolduysa emmiyoda napcam kızlar bilemiyorum.devam sütü içmiyo hepsini denedim daha önce bir hero baby biraz yemişti gene onu alcam vermeye çalışıcam offfffffffff.pzt doktor kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek bakalım .....sütüm de azaldı çok emmiyoo da kızlar sizde de böyle mi?[/QUcnm benim sütümde az olduğu için ek gıdaya başladımm hazır ürünler yedirme bence kendin meyve püresi yap blendırdan geçir yoğurt yedir yemiyosa biraz bekmez kat yoğurda tatlandırır birazda sulandır o şekilde muhakkak yer bence ve çorba yedir bizim doktorumuz yumurta haricinde sıvı olna herşeyden yedirebilirsiniz dedi bizimkide az almış kiloyu valla yedirin kızlar mıymıntı yetiştirmeyin çocuklarınızı:)
teşekkür ederim :)bijoux bebeğin çok tatlı maaşallah
evinde çok hoş dekorasyona bayılırım
canım evet dediklerin çok mantıklı siz nerede yaptırdınız alerji testini ve nasıl yaptırdınız kanmı alıyorlar doktor bana niye 1 yaşından önce yapılmıyo dediki anlamadım
teşekkür ederim :)
maşallah zeyn kocaman olmuş oğlun ya. vay be doğuma gidiyoduk sıra sıra o günler geldi aklıma. büyüdüler şimdi ne çabuk di mi :)
uykusuzluk çekenlerin allah yardımcısı olsun, ben biraz şanslı anneyim galiba..
işte benim evimin biblosuu:))
Eki Görüntüle 187778
işte benim evimin biblosuu:))
Eki Görüntüle 187778
günaydın anneler,
uzun zaman oldu nete giremedim nasılsınız bebişler nasıl?:)hasta olanlara geçmiş olsun biz iyileştik çok şükür ama gene hasta olcakmışım gibiyiminş olmam:)
bebişim bir aydır sadece 300 gr almış napcap bilmiyorum emiyo sadece viraz elma suyu ve yoğurt yediriyorum onuda pek yemiyooo..bu hafta nolduysa emmiyoda napcam kızlar bilemiyorum.devam sütü içmiyo hepsini denedim daha önce bir hero baby biraz yemişti gene onu alcam vermeye çalışıcam offfffffffff.pzt doktor kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek bakalım .....sütüm de azaldı çok emmiyoo da kızlar sizde de böyle mi?
iştah sorunu var bir kaç gündür mamasınıda ek gıdalarıda reddeyor yeni idrar tahlili yaptırdım çıkmadı birşey diş öncesi olurmuş ama bilmiyorum ki şaşırdım kaldım 1_2 gün daha bekleyip devam ederse götürcem tekrar birde kanına baksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?