2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynı bunların topu böyle sen sinirlenip içine atma vur yüzüne seni üzmesine izin verme insan çok yıpranıyoo....

aynı bunların topu böyle sen sinirlenip içine atma vur yüzüne seni üzmesine izin verme insan çok yıpranıyoo....

ben oturup tartışmayı hiç bilmem beceremem direk kavga ederim azcık sesim yükselse çocuk başlıyor ağlamaya onu korkutuncada kahrımdan ölüyorum bunuda attım içime bakalım daha neleri atacağım zaten özellikle çocuk uyanıkken söylüyor yoksa o iyi bilir benim neler yapacağımı ben konuşmaya zahmet etmem direk kafasına birşey yer artık allah ne verdiyse

çok zormuş annelik yedi yemedi doydu doymadı daraldım yaaa.............inş bişey çıkmaz cnm tekrardan......

aç olsa yer merak etme ben bir rahatsızlığımı var diye taktım kafama kan tahlilide temiz çıksın zorlamıcam ne zaman isterse o zaman yesin rahatsız mı acaba sorusu kurcalıyor kafamı çok kilolu olacağını sanmıyorum ceren genetik olduğuna inanıyorum ben eşimde zayıf benimde hamilelik dışında tartıda gördüğüm en yüksek kilo 48 oda çok nadir sende hasta olmadığından emin olduktan sonra rahat bırak öbür türlü iyice yemekten soğar diyer de korkuyorum birde burun tıkanıklığı yaparmış iştahsızlık akşam serum fizyolojik sıktım bakıcam işe yarıyor mu

bozma moralini bu adamlar bebek yapalım deyince oyuncak bebek mi sandılar evet canları sıkılıyor hayatları değişti bizler onlarla değil bebelerle ilgileniyoruz tabi bu durum da onları sıkıyor onlarda akşama kadar çalışıyorum karım benle hiç ilgilenmiyor diyordur hep çocuk hep çocuk diyordur muhtemelen yani ben öyle tahmin ediyorum ama bugünlerde geçecek 1 yaşından sonra rahatlarız ne kaldı şurda 6 ay su gibi geçer daha dün hamileydik sinirlerimize hakim olmak lasım boşver sende deseydin hee tımarhane benimde kaçasım var gel birlikte kaçalım bebek kalsın yalnız başına deseydin şok olurdu

bu arada kızım ve ek gıda sorunumuz devam ediyor dün patates pirinç ve havuçtan oluşan o meşhur çorbayı yaptım tadına ben baktım hiç güzel değildi tuzsuz ve çok az yağlı ee tabi kızım yemedi 1 iki kaşık verdim zorladım bu sefer öğüre öğüre kustu sanırım bir daha yapmıycam o çorbayı akşam kızrmızı mercimek çorbası yapmıştım kendimize ondan yedi severek yemesede kusmadı en azından tabi onun ki tuzsuzdu yoğurt elma püresi armut püresi onları yediriyorum şimdilik alışma aşamasında henüz pekmez almadım alınca yoğurduna katıcam 1 çay kaşığı ve 6. aydan sonra drlar ceviz yedirmeyi tavsiye ediyormuş sanırım beyin gelişimi için sabahları ezip kahvaltısına koyuluyormuş bende vericem
ayrıca tuzsuz peynirmi alıyosunuz yoksa tuzlu peyniri sudamı bekletiyosunuz tuzu gitsin diye bilemedim ben şimdi ayy çoookk telaşlı oluyor bu ek gıda ayrıca kuçu kuçu geliyo yok uçtu yok kaçtı ne maymunluklar yapıyorum yesin diye emmesi daha rahattı ya valla ne yapcaz bilmem hala emiyor bu arada
benden haberler de var adet oldum 1 mayıs itibariyle hade hayırlısı baya yoğun geliyor bakalım kaç gün sürecek 15 aydır adet görmüyordum özlediğim söylenemez ama hiç olmazsa sıkıntım gider böle işte şu an kızım uyanık yürütecinde oyalanıyor ama herşeye ağlamaya başladı bugünlerde karnı tok altı temiz yinede ağlıyor yani mızmız neden acaba yaabebek büyütmek zormuş gerçekten allah hepimize kolaylık versin diyorum ve sabır diliyorum

amma yazdım he

o çorbayı cerende içmedi o akşam kuru fasulye yapmıştım kaşığıma saldırdı 2 kaşık verdim devamını bekledi vermedim tabi saiça tuz ama umutlandım demekki yasaklar kalkınca sevecek yemekleri püre vermedim kaç gündür istemiyor ziyan ettiğimle kalıyorum pirinç unu yapıyorum içinede mama karıştırıyorum birde aptamilin sütlü pirinçli maması onları sevdi sevdiklerini veriyorum bir gün alışır diğerlerine heralde

maşşalah aah huzurunuzu bozmasın...

ikinci resimi açamadım ama..
amiinn canımmm Allah hiçbirimizin huzurunu bozmasınnn .. ikinci resim açılıyodu ama tekrar dene istersen asıl koymak istediğim foto oydu zatenn :)

valla sende biblo gibisin maşallah size

:))çok teşekkür ederimm sağol..

evett benim kızımında öyle başlamıştıı ( inş. geçer hemen önlemini al canım devamı gelmesinn ..

önlemini al derken zeytnyağımı uygulıyım dr amı götürüyim eşim bişey olmaz diyo kafayı yiycem bu adamın bişey olmazlarından

canım çorbayı yememiş zaten zorlamaman gerekiyor. yemeyi redediyorsa bir kaç gün sonra tekrar dene. peyniri tuzsuz lor alabilirisin.

geçmiş olsun canım. neden yemiyor insan anlayamıyor. bir sıkıntısı var ama. acaba yine büyüme atağı mı yaşıyorlar?

oğlumun idrar yolu enfeksiyonu hala devam ediyor.24 saatte 1 bezi dolduramıyor.aa ara iyice çıldırarak ağlıyor öyle zannediyoerum ki o arada idrarını yapmaya çalışıyor

geçmiş olsun canım.

senin işin daha zor. allah kolaylık versin.

yandın canım sen. bence hemen ayırmalısın. evet yanında yatırmak çok güzel ama zararı yavruna olacak.
kızlar ben de etiket yapmak istiyorum. nasıl yapılıyor?

bebeğinin doğum tarihini adını ve yazmak istediğin cümleyi yaz. sana yapıp özelden yollayayım.

herkese günaydın. iyi, güzel ve bol güneşli bir hafta diliyorum.
fıstıklara da neşeli bir hafta geçirmelrini diliyorum.
mayıs geldi hala güneşi gördüğümüz yok. sıkıldım artık bu havalardan. alerjimde azdı hapşurup duruyorum. makyaj yapıyorum. kalemi gözaltına sürünce kızarıyor gözüm. ilkbaharı sevmiyorum. :84:
dün oğluşuma elma püresi verdim. çeyrek elmanın hepsini verdim. biraz yedi biraz çıkardı. sevdi gibi. ama gece 4 saate bir mamaya kalktı ve uyuduğunda mızıldanıp durdu. sürekli kalkıp emziğini verdim ve pışpışladım.
ek gıda huysuzluğu başladı sanırım.
bu sabahta bakıcımız gelmiş. sabah 6,20 de kalktı saat 9,30 oluyor hala uyumamış. bakalım bugünü nasıl geçecek.

ben kizima gece mama vermiyorum saat 12:00 de veriyorum sabah 6:00 yine veriyorum. kizimin uykusu duzenli gece hic kalkmiyor bu aralar dis yuzunden bir az rahatsiz geceleri

sanada gunaydin canim. ben kizimi anneme birakiyorum annem kizima tum yemekleri tattirdi bu aralar dis yuzunden bayagi huzursuz kizim ishal sorunumuzda var geceleride huysuz napicami sasirdim.

sanada gunaydin canim. ben kizimi anneme birakiyorum annem kizima tum yemekleri tattirdi bu aralar dis yuzunden bayagi huzursuz kizim ishal sorunumuzda var geceleride huysuz napicami sasirdim.
afiyet olsun fıstığa benimkide alışşsın biraz bende tattırıcam.
benimde korkulu rüyam diş çıkarması.

ben kizima gece mama vermiyorum saat 12:00 de veriyorum sabah 6:00 yine veriyorum. kizimin uykusu duzenli gece hic kalkmiyor bu aralar dis yuzunden bir az rahatsiz geceleri

gece mama yemeden mümkünü yok uyumaz. yiyip yatınca 1 kere kalkıyordu dün şaşırdı. var bir sıkıntısıda bilemedim.

cumartesi işten çıkıp eve geldiğimde oğluşum yeni uyanmıştı. neyse aldım özlem giderdik filan 1,5 saat sonra uyuma sinyali verdi. saat 7 uyuması için erken diye uyutmayıp oyaladım. 8 e doğru gözlerini ovuşturmaya başlayınca mamasını hazırlayıp odasına gittik. hem uyut beni diyor mama veriyorum yemiyor. neyse aldım cep telefonumun zillerini açtım. (acaip işe yarıyor) sakinleşti. gidip tekrar mama hazırladım onuda yemeyecekti, telefonum çalmaya devam ederken yedi. sonra uyuyalım dedim yok hem istiyor hem kendini kanırıyor. dedim bugün hava almadı arabasıyla kapı önüne indireyim orda uyusun dedim. sardım battaniyesine koydum arabasına, asansörle indim aşağıya. kapı öünde bahçede beton bir alan var orada arabayla dödüm durdum. bir taraftanda insanlar deli mi bu diyecek. ama başka yere götüremem sokak dik yokuşta. neyse 1-2 mızıldandı uyudu kaldı. sonra yukarı çıkardım. yatağına yatırdığımda saat 9 du.
ya bu çocuklar herşeye çabuk alışıyor. babasıyla hergün güneşleniyordu. 1 gün evde kalınca sıkıldı yavrum.

selam kizlar bizdede daha dis cikicak gibi bir belirti yok zaten üc gündür kabiz keci kakasi gibi kaka yapiyor yavrum:18:

selam anneler
az önce dr.dan geldik kaç gündür karın ağrısı çekiyordu. ishal gibiydi de. bağırsakları çok hareketliymiş zaten hep gurul guruldu. sanırım yoğurt yaptı. sütaş babymix prebiyotikmiş ya zaten sevmemişti. ek gıda hiç düzenli vermedim şimdiye kadar sadece tatmış oldu çorma meyve püresi falan. dr da şimdilik birşey verme bekle dedi. tombul kelebeğim 8900 g ve 70 cm olmuş... bir de ek gıda mama olursa bilmem artık. yarın da aşılarımız var, 6 ay bitiyor... ne çabuk geçti...
aşşı yaptıranlar (5li karma+zatürre+hepatit) bir de ağızdan OPA (ç.felci) yapıldı mı sağlık ocağında?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…