selam millet
çok moralim bozuk kocam akşam ne dese beğenirsiniz bu ev tımarhane gibi burda yaşanır mı? artık eve gelmek bile istemiyorum (çocuk çok ağlıyor ya) hiç bişey diyemedim ceren kucağımdaydı yanında sesimi yükseltmek gerilmek istemiyorum iyi gelme o zaman dedim adam bana aldatma sinyallerini vermiş dimi yakında nur topu gibi iki tane boynuzumda olur ohhh tam olurum o zaman
sonrada söylediğinden utandı heralde çocuğumu kucağından indirmiyor yanında uzanıyor falan bende aldım yanından rahatsız eder seni dedim çok sinirlendim ama hiç kavga edesim yok kavga etmeye halimde yok zaten belki yarın cereni birkaç saat anne bırakır bütün sinirimi bir anda çıkarırım güzelce bir kavga ederim artık kavgada randevuyla
aynı bunların topu böyle sen sinirlenip içine atma vur yüzüne seni üzmesine izin verme insan çok yıpranıyoo....
çok zormuş annelik yedi yemedi doydu doymadı daraldım yaaa.............inş bişey çıkmaz cnm tekrardan......
selam millet
çok moralim bozuk kocam akşam ne dese beğenirsiniz bu ev tımarhane gibi burda yaşanır mı? artık eve gelmek bile istemiyorum (çocuk çok ağlıyor ya) hiç bişey diyemedim ceren kucağımdaydı yanında sesimi yükseltmek gerilmek istemiyorum iyi gelme o zaman dedim adam bana aldatma sinyallerini vermiş dimi yakında nur topu gibi iki tane boynuzumda olur ohhh tam olurum o zaman
sonrada söylediğinden utandı heralde çocuğumu kucağından indirmiyor yanında uzanıyor falan bende aldım yanından rahatsız eder seni dedim çok sinirlendim ama hiç kavga edesim yok kavga etmeye halimde yok zaten belki yarın cereni birkaç saat anne bırakır bütün sinirimi bir anda çıkarırım güzelce bir kavga ederim artık kavgada randevuyla
bozma moralini bu adamlar bebek yapalım deyince oyuncak bebek mi sandılar evet canları sıkılıyor hayatları değişti bizler onlarla değil bebelerle ilgileniyoruz tabi bu durum da onları sıkıyor onlarda akşama kadar çalışıyorum karım benle hiç ilgilenmiyor diyordur hep çocuk hep çocuk diyordur muhtemelen yani ben öyle tahmin ediyorum ama bugünlerde geçecek 1 yaşından sonra rahatlarız ne kaldı şurda 6 ay su gibi geçer daha dün hamileydik sinirlerimize hakim olmak lasım boşver sende deseydin hee tımarhane benimde kaçasım var gel birlikte kaçalım bebek kalsın yalnız başına deseydin şok olurdu
bu arada kızım ve ek gıda sorunumuz devam ediyor dün patates pirinç ve havuçtan oluşan o meşhur çorbayı yaptım tadına ben baktım hiç güzel değildi tuzsuz ve çok az yağlı ee tabi kızım yemedi 1 iki kaşık verdim zorladım bu sefer öğüre öğüre kustu sanırım bir daha yapmıycam o çorbayı akşam kızrmızı mercimek çorbası yapmıştım kendimize ondan yedi severek yemesede kusmadı en azından tabi onun ki tuzsuzdu yoğurt elma püresi armut püresi onları yediriyorum şimdilik alışma aşamasında henüz pekmez almadım alınca yoğurduna katıcam 1 çay kaşığı ve 6. aydan sonra drlar ceviz yedirmeyi tavsiye ediyormuş sanırım beyin gelişimi için sabahları ezip kahvaltısına koyuluyormuş bende vericem
ayrıca tuzsuz peynirmi alıyosunuz yoksa tuzlu peyniri sudamı bekletiyosunuz tuzu gitsin diye bilemedim ben şimdi ayy çoookk telaşlı oluyor bu ek gıda ayrıca kuçu kuçu geliyo yok uçtu yok kaçtı ne maymunluklar yapıyorum yesin diye emmesi daha rahattı ya valla ne yapcaz bilmem hala emiyor bu arada
benden haberler de var adet oldum 1 mayıs itibariyle hade hayırlısı baya yoğun geliyor bakalım kaç gün sürecek 15 aydır adet görmüyordum özlediğim söylenemez ama hiç olmazsa sıkıntım gider böle işte şu an kızım uyanık yürütecinde oyalanıyor ama herşeye ağlamaya başladı bugünlerde karnı tok altı temiz yinede ağlıyor yani mızmız neden acaba yaabebek büyütmek zormuş gerçekten allah hepimize kolaylık versin diyorum ve sabır diliyorum
amma yazdım he
amiinn canımmm Allah hiçbirimizin huzurunu bozmasınnn .. ikinci resim açılıyodu ama tekrar dene istersen asıl koymak istediğim foto oydu zatenn :)maşşalah aah huzurunuzu bozmasın...
ikinci resimi açamadım ama..
valla sende biblo gibisin maşallah size
kızlar kızımda azıcık hırıltı var yani arada bir hırlıyo her zaman değil
mesela bir kere hırlıyo sonra yarım saat yok sonra iki kere hırlıyo sonra gene kesiliyo uyurken hiç hırlama yok
ben anlamadım öksürme ve hırıltı sizde bu şekildemi başlamıştı
amiinn canımmm Allah hiçbirimizin huzurunu bozmasınnn .. ikinci resim açılıyodu ama tekrar dene istersen asıl koymak istediğim foto oydu zatenn :)
:))çok teşekkür ederimm sağol..
evett benim kızımında öyle başlamıştıı( inş. geçer hemen önlemini al canım devamı gelmesinn ..
cnm nutrilion mamayı nerden alıosun ya ben hiç bulamadımm
canım çorbayı yememiş zaten zorlamaman gerekiyor. yemeyi redediyorsa bir kaç gün sonra tekrar dene. peyniri tuzsuz lor alabilirisin.bu arada kızım ve ek gıda sorunumuz devam ediyor dün patates pirinç ve havuçtan oluşan o meşhur çorbayı yaptım tadına ben baktım hiç güzel değildi tuzsuz ve çok az yağlı ee tabi kızım yemedi 1 iki kaşık verdim zorladım bu sefer öğüre öğüre kustu sanırım bir daha yapmıycam o çorbayı akşam kızrmızı mercimek çorbası yapmıştım kendimize ondan yedi severek yemesede kusmadı en azından tabi onun ki tuzsuzdu yoğurt elma püresi armut püresi onları yediriyorum şimdilik alışma aşamasında henüz pekmez almadım alınca yoğurduna katıcam 1 çay kaşığı ve 6. aydan sonra drlar ceviz yedirmeyi tavsiye ediyormuş sanırım beyin gelişimi için sabahları ezip kahvaltısına koyuluyormuş bende vericem
ayrıca tuzsuz peynirmi alıyosunuz yoksa tuzlu peyniri sudamı bekletiyosunuz tuzu gitsin diye bilemedim ben şimdi ayy çoookk telaşlı oluyor bu ek gıda ayrıca kuçu kuçu geliyo yok uçtu yok kaçtı ne maymunluklar yapıyorum yesin diye emmesi daha rahattı ya valla ne yapcaz bilmem hala emiyor bu arada
benden haberler de var adet oldum 1 mayıs itibariyle hade hayırlısı baya yoğun geliyor bakalım kaç gün sürecek 15 aydır adet görmüyordum özlediğim söylenemez ama hiç olmazsa sıkıntım gider böle işte şu an kızım uyanık yürütecinde oyalanıyor ama herşeye ağlamaya başladı bugünlerde karnı tok altı temiz yinede ağlıyor yani mızmız neden acaba yaabebek büyütmek zormuş gerçekten allah hepimize kolaylık versin diyorum ve sabır diliyorum
amma yazdım he
günaydın anneler,
uzun zaman oldu nete giremedim nasılsınız bebişler nasıl?:)hasta olanlara geçmiş olsun biz iyileştik çok şükür ama gene hasta olcakmışım gibiyiminş olmam:)
bebişim bir aydır sadece 300 gr almış napcap bilmiyorum emiyo sadece viraz elma suyu ve yoğurt yediriyorum onuda pek yemiyooo..bu hafta nolduysa emmiyoda napcam kızlar bilemiyorum.devam sütü içmiyo hepsini denedim daha önce bir hero baby biraz yemişti gene onu alcam vermeye çalışıcam offfffffffff.pzt doktor kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek bakalım .....sütüm de azaldı çok emmiyoo da kızlar sizde de böyle mi?
oğlumun idrar yolu enfeksiyonu hala devam ediyor.24 saatte 1 bezi dolduramıyor.aa ara iyice çıldırarak ağlıyor öyle zannediyoerum ki o arada idrarını yapmaya çalışıyor
olabilir bizimki de aynı kendini sıkıp saldırıyor birden özelden jel almıştım kızımda onu sürüyorum azcık rahatlıyo bütün gün ayaklarımda kucağımda lavaboya bile gidemiyorum allah razı olsun eşim çok bakıyo ama o da sıkılıyo şikayet edince eşim sınıf öğretmeni ben 35 kişiyle ilgileniyorum hiç sana yansıtıyor muyum diyor napayım anlatınca bile azcık sakinliym
bi de kız var o da erkek gibi koltuk tepelerinde allah yardımcımız ola ne diyi 4 ay geçsın gaz problemi bitsin dedik yok anam yok 5 ay 1 hafta oldu başka şey çıkıyo o zaman da
kızlar ne listesi bu bea benide ekleyin 23 kasım 17.55 kızımın adı ebrar benim adım perihan bu arada bende hala kızımla aynı yatata yatıyom ilk 4 ay gaz sancısındn uyku düzensizlğndn gece kaçta uyuduğu belli olmuyodu sabah 4 lerde 5lerde uyuyoduu öyle kalıyoduk yatakta uyuynca uyanmasn diye ellemiyodu hala bgn olmş benmle yatıyo gece çok uyanıyo uyanr uyanmaz memeyi ağzına veriyommm uyusun diyee ama herkes aynı şeyi sölüyoo yanına alışmsın yatmaz yatağında diyo ayy ayyyy bende alıştımmmm kızımsız uyuyamıyom canım yaaa
kızlar ben de etiket yapmak istiyorum. nasıl yapılıyor?
ben kizima gece mama vermiyorum saat 12:00 de veriyorum sabah 6:00 yine veriyorum. kizimin uykusu duzenli gece hic kalkmiyor bu aralar dis yuzunden bir az rahatsiz geceleriherkese günaydın. iyi, güzel ve bol güneşli bir hafta diliyorum.
fıstıklara da neşeli bir hafta geçirmelrini diliyorum.
mayıs geldi hala güneşi gördüğümüz yok. sıkıldım artık bu havalardan. alerjimde azdı hapşurup duruyorum. makyaj yapıyorum. kalemi gözaltına sürünce kızarıyor gözüm. ilkbaharı sevmiyorum. :84:
dün oğluşuma elma püresi verdim. çeyrek elmanın hepsini verdim. biraz yedi biraz çıkardı. sevdi gibi. ama gece 4 saate bir mamaya kalktı ve uyuduğunda mızıldanıp durdu. sürekli kalkıp emziğini verdim ve pışpışladım.
ek gıda huysuzluğu başladı sanırım.
bu sabahta bakıcımız gelmiş. sabah 6,20 de kalktı saat 9,30 oluyor hala uyumamış. bakalım bugünü nasıl geçecek.
herkese günaydın. iyi, güzel ve bol güneşli bir hafta diliyorum.
fıstıklara da neşeli bir hafta geçirmelrini diliyorum.
mayıs geldi hala güneşi gördüğümüz yok. sıkıldım artık bu havalardan. alerjimde azdı hapşurup duruyorum. makyaj yapıyorum. kalemi gözaltına sürünce kızarıyor gözüm. ilkbaharı sevmiyorum. :84:
dün oğluşuma elma püresi verdim. çeyrek elmanın hepsini verdim. biraz yedi biraz çıkardı. sevdi gibi. ama gece 4 saate bir mamaya kalktı ve uyuduğunda mızıldanıp durdu. sürekli kalkıp emziğini verdim ve pışpışladım.
ek gıda huysuzluğu başladı sanırım.
bu sabahta bakıcımız gelmiş. sabah 6,20 de kalktı saat 9,30 oluyor hala uyumamış. bakalım bugünü nasıl geçecek.
afiyet olsun fıstığa benimkide alışşsın biraz bende tattırıcam.sanada gunaydin canim. ben kizimi anneme birakiyorum annem kizima tum yemekleri tattirdi bu aralar dis yuzunden bayagi huzursuz kizim ishal sorunumuzda var geceleride huysuz napicami sasirdim.
ben kizima gece mama vermiyorum saat 12:00 de veriyorum sabah 6:00 yine veriyorum. kizimin uykusu duzenli gece hic kalkmiyor bu aralar dis yuzunden bir az rahatsiz geceleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?