biz 4 tane aşı olduk bugun...
selam anneler
az önce dr.dan geldik kaç gündür karın ağrısı çekiyordu. ishal gibiydi de. bağırsakları çok hareketliymiş zaten hep gurul guruldu. sanırım yoğurt yaptı. sütaş babymix prebiyotikmiş yazaten sevmemişti. ek gıda hiç düzenli vermedim şimdiye kadar sadece tatmış oldu çorma meyve püresi falan. dr da şimdilik birşey verme bekle dedi. tombul kelebeğim 8900 g ve 70 cm olmuş... bir de ek gıda mama olursa bilmem artık. yarın da aşılarımız var, 6 ay bitiyor... ne çabuk geçti...
aşşı yaptıranlar (5li karma+zatürre+hepatit) bir de ağızdan OPA (ç.felci) yapıldı mı sağlık ocağında?
selam kizlar bizdede daha dis cikicak gibi bir belirti yok zaten üc gündür kabiz keci kakasi gibi kaka yapiyor yavrum:18:
cok gecmis olsun kiyamam ben ona nasil dayandi insallah atesi cikmazbiz 4 tane aşı olduk bugun...
masallah canim kizina yarinda allah kolaylik versin insallah kolayca atlatirsinizselam anneler
az önce dr.dan geldik kaç gündür karın ağrısı çekiyordu. ishal gibiydi de. bağırsakları çok hareketliymiş zaten hep gurul guruldu. sanırım yoğurt yaptı. sütaş babymix prebiyotikmiş yazaten sevmemişti. ek gıda hiç düzenli vermedim şimdiye kadar sadece tatmış oldu çorma meyve püresi falan. dr da şimdilik birşey verme bekle dedi. tombul kelebeğim 8900 g ve 70 cm olmuş... bir de ek gıda mama olursa bilmem artık. yarın da aşılarımız var, 6 ay bitiyor... ne çabuk geçti...
aşşı yaptıranlar (5li karma+zatürre+hepatit) bir de ağızdan OPA (ç.felci) yapıldı mı sağlık ocağında?
iyi akşamlar anneler:)
bebişleri kocaman öpüyorum:)bizde doktora gittik bugün kontrol vardı..Kuzeyim 300 gr almış sadece boyu uzamamış offffffffffff:18::18:çok üzüldüm...
doktor geçen ay meyve ve yoğurda başlatmıştı bynlara devam ve öğle çorbası verdi 2 hafta sonrada kahvaltıya başlıycaz...inş toparlanır yavrum benim...
artık sütün doyuruculuğundan ziyade koruyuculuğu önemliymiş bundan sonra...
hadi bakalım bizde başladık bugün patetes havuç ve bir kabakla başladık çorbaya yedi biraz
selam anneler
selam kızlar
Bebişlerinizin diş çıkardığını nasıl anlıyorsunuz ve neler yapıosunuz
cok gecmis olsun kiyamam ben ona nasil dayandi insallah atesi cikmaz
masallah canim kizina yarinda allah kolaylik versin insallah kolayca atlatirsiniz
canim benim oglumda ayni merak etme fazla kilo almiyor sagliklari yerinde olsunda napalim artik
geçmiş olsun canım inş ateşi çıkmaz bizimde pazartesi günü yandık valla
bu arada pazar günü kızıma kırmızı mercimek çorbası vermiştim kakasında kırmızı hani domates kabuğu rengi gibi küçük top top şeyler vardı elma püresi ve yoğurtta yediriyorum hergün acaba kanmı dedim bezin temiz yerinde ezdim ama anlayamadım ınfoxcum senin bebeğinde olmuştu ya kan kakasında nasıl dı yani uzun ip gibi bariz kanmı yoksa minik tortu gibi mi acaba alerjımı yaptı dedim dr aradım oda herşeyi kes 3 gün sonra elma püresi ver kakaya bak ine o şeylerden varmı sonra 3 gün yoğurt ver dene dedi inş alerjık bir durumu olmaz
iyi akşamlar anneler:)
bebişleri kocaman öpüyorum:)bizde doktora gittik bugün kontrol vardı..Kuzeyim 300 gr almış sadece boyu uzamamış offffffffffff:18::18:çok üzüldüm...
doktor geçen ay meyve ve yoğurda başlatmıştı bynlara devam ve öğle çorbası verdi 2 hafta sonrada kahvaltıya başlıycaz...inş toparlanır yavrum benim...
artık sütün doyuruculuğundan ziyade koruyuculuğu önemliymiş bundan sonra...
hadi bakalım bizde başladık bugün patetes havuç ve bir kabakla başladık çorbaya yedi biraz
selam anneler
günaydın annişler ve fıstıklar!
umarım hepiniz iyisinizdir.
prop tanışmış olduk fena mı?
günaydın linden iyiyiz şükür. uykusuzum biraz. oğluşum 5,30 da kalktı bugün.
aşı için geçmiş olsun şimdiden. sağlıkları için mecbur yaptırıyoruz. inşallah çok ağlamaz.
birden önce yatmıyor mu?
annesi 9 da çocukların yatmış olması lazım. tam bir miskinmiş. bide öğlene kadar uyuyor zilloş.bizimde aşımız haziran ayında şükür yaşına kadar rahat edicez. bizde ateş yapmadı hiç. mızmızlıkta yapmadı.
bakıcımız çok iyi kadın maşşallah.kendi torunu gibi seviyormuş.annemlede anlaşmışlar. inşallah hep böyle gider.
bu verem aşısı oldular ya benim oğlumun kolunda kabuk hala duruyor geçmedi bir türlü. her banyoda düşüyor hiç ellemiyorum. hatta aşının bulunduğu yere köpük sürmüyorum. ne zaman geçecek acaba?birde banyo filemizin rengi kötü oldu. acaba domestosa yatırıp iyice durulasam bişey olur mu?
günaydıııııınnnnn :)
anneler ve bebişleri nasıl bugün?
bizim aşı günümüz, delik deşik edecekler yine(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?