2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar anneler:)

bebişleri kocaman öpüyorum:)bizde doktora gittik bugün kontrol vardı..Kuzeyim 300 gr almış sadece boyu uzamamış offffffffffff:18::18:çok üzüldüm...

doktor geçen ay meyve ve yoğurda başlatmıştı bynlara devam ve öğle çorbası verdi 2 hafta sonrada kahvaltıya başlıycaz...inş toparlanır yavrum benim...
artık sütün doyuruculuğundan ziyade koruyuculuğu önemliymiş bundan sonra...
hadi bakalım bizde başladık bugün patetes havuç ve bir kabakla başladık çorbaya yedi biraz

biz 4 tane aşı olduk bugun...

geçmiş olsun :))

maşallah diyelim tombişe:)

selam kizlar bizdede daha dis cikicak gibi bir belirti yok zaten üc gündür kabiz keci kakasi gibi kaka yapiyor yavrum:18:

kabızlık çok zor Allah yardımcın olsun...bizde gün 5-6 kez kaka yapıyoruz yenidoğan gibi:))

cok gecmis olsun kiyamam ben ona nasil dayandi insallah atesi cikmaz
masallah canim kizina yarinda allah kolaylik versin insallah kolayca atlatirsiniz

canim benim oglumda ayni merak etme fazla kilo almiyor sagliklari yerinde olsunda napalim artik

geçmiş olsun canım inş ateşi çıkmaz bizimde pazartesi günü yandık valla

bu arada pazar günü kızıma kırmızı mercimek çorbası vermiştim kakasında kırmızı hani domates kabuğu rengi gibi küçük top top şeyler vardı elma püresi ve yoğurtta yediriyorum hergün acaba kanmı dedim bezin temiz yerinde ezdim ama anlayamadım ınfoxcum senin bebeğinde olmuştu ya kan kakasında nasıl dı yani uzun ip gibi bariz kanmı yoksa minik tortu gibi mi acaba alerjımı yaptı dedim dr aradım oda herşeyi kes 3 gün sonra elma püresi ver kakaya bak ine o şeylerden varmı sonra 3 gün yoğurt ver dene dedi inş alerjık bir durumu olmaz

doğum tarihi ne bebeğinin
ben de dün doktora gittim enfeksiyon sünnet edilecek kadar çok değilmiş ve ağlama krizlerinin nedeni gazmış ve ben o kadar zeytinyağıyla karnını ovuyorum spor yaptırıyorm inanamıyorum bende bu aralar özelden randevu almayı planlıyorum yani sünnet ettircem küçük erkekimi
MELODİ bakıcı bulmuşsun senin adına çok sevindim
hasta bebişlere çok geçmiş olsun

cnm insan üzülüyooo ne güzel gidiyodu iyiydi 2 aydır böyle....başladık artık ek gıdalara hızlı bir şekilde düzelirler inşallah...

inşallah alerji değildir canım. geçmiş olsun. bebekler sayesinde kaka uzmanı olucaz.

üzülme annesi bu ay uzar inşallah. ek gıdalarla toparlanır kuzucuk.

geçmiş olsun inşallah ateş yapmamaştır.

maşallah bebişine

günaydın annişler ve fıstıklar!
umarım hepiniz iyisinizdir.
prop tanışmış olduk fena mı?

demir bebek napıyor kocaman olmuştur. resim eklesene kıs merak ediyorum.
hala keltoş mu?

günaydıııııınnnnn :)
anneler ve bebişleri nasıl bugün?
bizim aşı günümüz, delik deşik edecekler yine (

günaydın linden iyiyiz şükür. uykusuzum biraz. oğluşum 5,30 da kalktı bugün.
aşı için geçmiş olsun şimdiden. sağlıkları için mecbur yaptırıyoruz. inşallah çok ağlamaz.

günaydın linden iyiyiz şükür. uykusuzum biraz. oğluşum 5,30 da kalktı bugün.
aşı için geçmiş olsun şimdiden. sağlıkları için mecbur yaptırıyoruz. inşallah çok ağlamaz.

erkenciymiş paşa :) melis gece 1den önce yatmıyor ama öğlene kadar da uyanmıyor arada emip uyuyor yine miskin :)
aşılarda ağlaması max 5 sn ama sonrasında mıymıy oluyor tabi doğal olarak. b u da bitince birdaha 1 yaşında aşı, rahatız o zamana kadar.
bu arada hayırlı olsun bakıcı bulmuşsun, darısı başıma....

birden önce yatmıyor mu?
annesi 9 da çocukların yatmış olması lazım. tam bir miskinmiş. bide öğlene kadar uyuyor zilloş. bizimde aşımız haziran ayında şükür yaşına kadar rahat edicez. bizde ateş yapmadı hiç. mızmızlıkta yapmadı.
bakıcımız çok iyi kadın maşşallah. kendi torunu gibi seviyormuş.annemlede anlaşmışlar. inşallah hep böyle gider.

bu verem aşısı oldular ya benim oğlumun kolunda kabuk hala duruyor geçmedi bir türlü. her banyoda düşüyor hiç
ellemiyorum. hatta aşının bulunduğu yere köpük sürmüyorum. ne zaman geçecek acaba?birde banyo filemizin rengi kötü oldu. acaba domestosa yatırıp iyice durulasam bişey olur mu?

Son düzenleme:

biliyorum canım uyuması lazım erkenden da gece 9-10 gibi bir uyku çekiyor sonra cin gibi uyutabilene aşkolsun, bir daha işte gece 1-1,30-2 civarı uyutabiliyoruz malesef

verem aşısı bizde hiç kabuk olmadı sadece izi var ama hemşire yara olursa ellemeyin kendi kendine geçsin demişti. banyo filesi bizimki de eski beyazlığında değil ama ben hacı şakirle yıkıyorum hep. ben normalde de pek çamaşır suyu kullanmadığım için bilemicem canım...

günaydıııııınnnnn :)
anneler ve bebişleri nasıl bugün?
bizim aşı günümüz, delik deşik edecekler yine (

bahar aşı kaçta? bizim 11.30 da oldu, eve geldik 3/4 fitil verdim, sonra akşam 8'de bir tane daha 3/4 verdim. ertesi gün ılık duş aldırdım öğlene doğru, akşam yatarken de bir çay kaşığı calol verdim. ateş zaten hiç olmadı, ama agrı kesıcı verdıgım ıcı ndzenlı canı da yanmadı huysuzluk da yapmadı, bak tavsıye ederım. kolay atlatı işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…