2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burcucum burada sağlık ocağında saatli olmuyor zaten kimseler de olmuyor o yüzden melis ne zaman uyanırsa o zaman olacak, cadı ancak 12 de uyanır :))) öğleden sonra götürücem

oo bizim fitil maceramız çok canım, her aşıdan sonra ve ateşte ben fitil verdim 2 dk.ya aynen cırt :)) calpol 2 kere verdim şimdiye kadar ikisinde de kustu ilaç düşmanı.... bir tek o iğren ç tadı olan demir damlasına itiraz etmiyor ilginç bu çocuk :))

ama dediğin gibi gelir gelmez hemen bir fitil vereyim çıkartırsa calpol veririm. dr.umuz çok ateş olursa 4 saatte bir 3/4 fitil verilebilir dedi bize. ha bir de kulaktanölçerlerde 38e kadar normal sayılıyormuş, ne kadar doğru bilemiyorum. alından ölçer için 36,5-37 normal zaten.

demirin başka dişi çıktı mı? çok tatlıydı fotoda :)

oto koltuğuna sığmıyoruz biz boyumuz 70 cm, kilo da 9a yaklaştı yakında değiştireceğiz de kararsız kaldık 9-18 kg olanlardan uygun fiyatlı birşey mi alsak yoksa güvenlik çok önemli 1 kere paraya kıysak mı acaba.
9-18 kg uygun fiyatlı (e-bebeği baz almayın foto için burdan ekliyorum)
Kraft Omega Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Chicco Proxima Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
güvenlği daha yüksek olanlardan 9-18 kg maxi cosi
Maxi-Cosi Priori XP Oto Koltuğu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
ve
9-36kg (12 yaşa kadar) recaro
Recaro Young Sport 9 Ay / 12 Yaş Kesintisiz Kullanım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

recaronun yapısı 12yaşa kadar olduğu için diğerlerinden farklı ama şimdi rahatça kullanılabilir mi acaba, bunu avantajı bir kere alıp 12 yıl kullanabilmek :S

kıs prop yahu bu kuzunun hiç gülen resmi yok mu? hep böyle ağır abi mi takılıyor.
Demir paşanın oyuncakları hakkında bilgi versene kuzum. neleri seviyor, dikkatini çekiyor? nelerden memnun kaldınız? tecrübesi olanlar paylaşsın.
karar verme aşamasındayım. bu hafta sonu oyuncak alıyorum nasipse.

selam kasim analari nasilsiniz?
slm hazal ben cadının uyanmasını bekliyorum sen nasılsın?

melodi oyuncaklar sayfasına eklediklerimden başka dün eğitici köpek aldık
Fisher Price Türkçe Konuşan Eğitici Puppy - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
resmen delirdi çok sevdi ama onu dışında hiç bir fonksiyonu olmayan kaplumbağsını yanından ayırmıyor
Playgro Pond Peluş Oyuncak Kaplumbağa - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

burcu görmemiş ben cevap vereyim =))
burcunun sitesi bu

Oyuncak mı? Bir dünya para… | burcuname

bahar hiç dişi çıkmamış, ertesi gun bi baktık yara iyileşio, hemen doktora gıttık, tırnagıyla parcalamış meğersem :S

oto koltugu konusunda aynı durumdayız ve maxi cosi almak zorundayız, isofix yuzundenn, of cok pahalı onlar da :S

melodi, var tabi, dur gulen bı tane de eklıyım, oyuncakla ılgılı yazı yazmıştım gecen:
Oyuncak mı? Bir dünya para… | burcuname

lindencim çok güzel kaplumbağa da çok uygunmuş. pki bu köpek müzikli kirlenince nasıl temizleniyor. aklımda var bu oyuncak.

ay yavrum yaa heryerlerini parçalar oldular erken çıkmaması da güzel birşey asıl dişler daha sağlam olurmuş...
gerçi yetmiyo benim de yüzüm ve ellerim tırnak izi hep :S

slm anneler.. nasılsınız... bız kızımla gezmelerdeyız.. guneşi görduk mu atıyoruz kendımızı dişarı.. kızım gezmeye o kadar çok alıştık ki, akşama kadar çıkmazsak ıhh ıhh dıye tepınıyor kucagımda.. kapıyı görunce gulmeye başlıyor.. bazen bınanın merdıvenlerini inip çıkıyoruz sakınleşiyor...

blog okudum sankı Fisher Price gizlı gizlı tanıtımını yapmişşin. bence çok gereklı dıye bahsettıgın oyuncaklar sadece para tuzagı oldugunu düşünüyorum... ve asıl uzmanlar çocuklara alınan oyuncakların çogunun zararlı oldugu söyluyorlar.. daha dogal bır şekılde oyuncak oynamaları daha mantıklı bence.. oyun halısı harıç digerleri bana çok mantıksız geldi..

canım herkesin görüşü farklı tabi ama bu konuda ben öyle düşünmüyorum tamam bazı oyuncakları sırf özendiğimiz için de alıyoruz ama bence çocuğa zararlı demek biraz zalimce. yani evde tabakn çanakla oynamasını bekleyemeyiz tabiki oyuncaklarıyla oynayacak. piyasada güveni,lir oyuncak markaları da belli fisher price, playskool, playgro,tiny love...

fisher price dan komısyon alıyorum bahsetmemiş miydim? bır tek uzman gosterebılır mısın bana oyuncak cocuk ıcın zararlı desin? zararlı kelımesı hıc uygun kacmamıs bu noktada. oyuncak cocugun beyın gelişimi için çok önemli birşeydir ve oyuncagın ılla marka olması gerekmez elbette. tencere tava da aynı işlevi gorebılır pek çok noktada. ama hazır güzelim oyuncaklar varken, neden tencere tava vereyim çocuğa oynasın diye, öyle değil mi? bu markaların hepsi dünya çapında kendini kanıtlamış ve pedagoglar tarafından cocuk doktorları tarafından desteklenen markalar. hem üretim yaptıkları malzemenın kalıtesi ve sağlıklı olmasıyla, hem de çocukta gereken gelişimi desteklemesiyle. fisher price olmasın da, playskool olsun; bana farkmaz. yiğidi öldür, hakkını yeme...

sanırım Fisher Price burcunun sponsoru bize çaktırmıyo
zuhahahaahaha

zeka geliştirici, ufuk açıcı oyuncakları oynması taraftarıyım.. bır çok oyuncak hazır herşeyi tamam.. çocugun keşfedebilecegi bir şey kalmıyor... şu an hazır ötesi hazır tum oyuncaklar..

bakıcıdan memnun kalmanıza sevindim...çocuk evde olacak hiç değilse.....

yiğitin koluda öyle hala geçmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…