bahar aşı kaçta? bizim 11.30 da oldu, eve geldik 3/4 fitil verdim, sonra akşam 8'de bir tane daha 3/4 verdim. ertesi gün ılık duş aldırdım öğlene doğru, akşam yatarken de bir çay kaşığı calol verdim. ateş zaten hiç olmadı, ama agrı kesıcı verdıgım ıcı ndzenlı canı da yanmadı huysuzluk da yapmadı, bak tavsıye ederım. kolay atlatı işallah
slm hazal ben cadının uyanmasını bekliyorum sen nasılsın?selam kasim analari nasilsiniz?
kıs prop yahu bu kuzunun hiç gülen resmi yok mu? hep böyle ağır abi mi takılıyor.
Demir paşanın oyuncakları hakkında bilgi versene kuzum. neleri seviyor, dikkatini çekiyor? nelerden memnun kaldınız? tecrübesi olanlar paylaşsın.
karar verme aşamasındayım. bu hafta sonu oyuncak alıyorum nasipse.
kıs prop yahu bu kuzunun hiç gülen resmi yok mu? hep böyle ağır abi mi takılıyor.
Demir paşanın oyuncakları hakkında bilgi versene kuzum. neleri seviyor, dikkatini çekiyor? nelerden memnun kaldınız? tecrübesi olanlar paylaşsın.
karar verme aşamasındayım. bu hafta sonu oyuncak alıyorum nasipse.
slm hazal ben cadının uyanmasını bekliyorum sen nasılsın?
QUOTE]
iyiyim bende ogluma mama verdim. kucagimda oturuyor..
bahar hiç dişi çıkmamış, ertesi gun bi baktık yara iyileşio, hemen doktora gıttık, tırnagıyla parcalamış meğersem :S
oto koltugu konusunda aynı durumdayız ve maxi cosi almak zorundayız, isofix yuzundenn, of cok pahalı onlar da :S
melodi, var tabi, dur gulen bı tane de eklıyım, oyuncakla ılgılı yazı yazmıştım gecen:
Oyuncak mı? Bir dünya para… | burcuname
lindencim çok güzel kaplumbağa da çok uygunmuş. pki bu köpek müzikli kirlenince nasıl temizleniyor. aklımda var bu oyuncak.
bahar hiç dişi çıkmamış, ertesi gun bi baktık yara iyileşio, hemen doktora gıttık, tırnagıyla parcalamış meğersem :S
oto koltugu konusunda aynı durumdayız ve maxi cosi almak zorundayız, isofix yuzundenn, of cok pahalı onlar da :S
melodi, var tabi, dur gulen bı tane de eklıyım, oyuncakla ılgılı yazı yazmıştım gecen:
Oyuncak mı? Bir dünya para | burcuname
slm anneler.. nasılsınız... bız kızımla gezmelerdeyız.. guneşi görduk mu atıyoruz kendımızı dişarı.. kızım gezmeye o kadar çok alıştık ki, akşama kadar çıkmazsak ıhh ıhh dıye tepınıyor kucagımda.. kapıyı görunce gulmeye başlıyor.. bazen bınanın merdıvenlerini inip çıkıyoruz sakınleşiyor...
blog okudum sankı Fisher Price gizlı gizlı tanıtımını yapmişşin. bence çok gereklı dıye bahsettıgın oyuncaklar sadece para tuzagı oldugunu düşünüyorum... ve asıl uzmanlar çocuklara alınan oyuncakların çogunun zararlı oldugu söyluyorlar.. daha dogal bır şekılde oyuncak oynamaları daha mantıklı bence.. oyun halısı harıç digerleri bana çok mantıksız geldi..
slm anneler.. nasılsınız... bız kızımla gezmelerdeyız.. guneşi görduk mu atıyoruz kendımızı dişarı.. kızım gezmeye o kadar çok alıştık ki, akşama kadar çıkmazsak ıhh ıhh dıye tepınıyor kucagımda.. kapıyı görunce gulmeye başlıyor.. bazen bınanın merdıvenlerini inip çıkıyoruz sakınleşiyor...
blog okudum sankı Fisher Price gizlı gizlı tanıtımını yapmişşin. bence çok gereklı dıye bahsettıgın oyuncaklar sadece para tuzagı oldugunu düşünüyorum... ve asıl uzmanlar çocuklara alınan oyuncakların çogunun zararlı oldugu söyluyorlar.. daha dogal bır şekılde oyuncak oynamaları daha mantıklı bence.. oyun halısı harıç digerleri bana çok mantıksız geldi..
canım herkesin görüşü farklı tabi ama bu konuda ben öyle düşünmüyorum tamam bazı oyuncakları sırf özendiğimiz için de alıyoruz ama bence çocuğa zararlı demek biraz zalimce. yani evde tabakn çanakla oynamasını bekleyemeyiz tabiki oyuncaklarıyla oynayacak. piyasada güveni,lir oyuncak markaları da belli fisher price, playskool, playgro,tiny love...
sanırım Fisher Price burcunun sponsoru bize çaktırmıyo
zuhahahaahaha
birden önce yatmıyor mu?
annesi 9 da çocukların yatmış olması lazım. tam bir miskinmiş. bide öğlene kadar uyuyor zilloş.bizimde aşımız haziran ayında şükür yaşına kadar rahat edicez. bizde ateş yapmadı hiç. mızmızlıkta yapmadı.
bakıcımız çok iyi kadın maşşallah.kendi torunu gibi seviyormuş.annemlede anlaşmışlar. inşallah hep böyle gider.
bu verem aşısı oldular ya benim oğlumun kolunda kabuk hala duruyor geçmedi bir türlü. her banyoda düşüyor hiç ellemiyorum. hatta aşının bulunduğu yere köpük sürmüyorum. ne zaman geçecek acaba?birde banyo filemizin rengi kötü oldu. acaba domestosa yatırıp iyice durulasam bişey olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?