yok ne alaka, estağfurullah :)
alkol gibidirden kasının ne olduğunu merak ettim o zaman. içinde alkol yok evet, sen alkol gibidir derken ne demeye çalışmıştın. ben anlayamadım tam olaraksanırım çocukluğumda oynadığım ses çıkara oyuncaklar yüzünden böyle oldu hep :S
türk tüketicisi bu içecekle geçtiğimiz yıl efes pilsen tarafından tanıştırılmıştır.. içinde alkol %5 oranına yakın vardır.. buda üretıcıye göre alkol olmuyor.. ancak %5 olması bile alkol oldugu gerçegını değiştirmiyor.. çunku içindeki tadı vermeleri için koymaları gerekıyor.. bu turkıye ye yenı geldi sayılır.. bız yurt dişinda bu ürünleri benzer sebeplerden dolayı içmeyı tercıh etmıyorduk.. yurt dişinda oldugumuz süre içinde dogal olarak herşey ayrıntılı incelıyorduk... ve bıze göre süphelı oldugu için tercıh etmedık.. bende bunu forumda açıklma yapmadan belırttım.. ama kımın içip içmedıgı benı hiç ilgilendırmz...
her konu olduğu gibi bu konuda tartışmaya açık bir konudur
ama bende bi yaz yazmış olsaydım övebileceğim oyuncaklar burcununun yani proptan farklı olmazdı diye düşünüyorum.
tiny love oyun halısı, fisher price masal kitabımız, playskool okuma kitabı, fisher prce mama sandalyesi ve oyuncağı, playskool ilk arabam , kuklalarımız markasını hatırlamıyorum. bunları över anlatırdım ki kasım bebelerinin oyuncakları ile igili bi topikte yazmıştım.
burası paylaşım sitesi herkes istediğini paylaşabilir.
reklam yapıyorsun demek çok yanlış bir yorumdu maalesef
barays ilk arabamdan memnunmusun..kullanmaya başladımı...bize yürüteç gelmişti hediye olarak ama ona bindirmek istemiyorum..ilkarabam tarzı bişey alsammı diyorum...
bıcırık kukllaardan bizde çok memnunuz...
burcunun blogda bahsettiği aktivite masası yok bizde ama bundan 6 yıl öncesinden kalma birtane aktivite masamız var henüz kurmadık ..nasıl bişey bende bilmiyıorum..umarım güzeldir..
eşim az önce eğitici köpekten almış hemde 34 milyona....yarı fiyatına..çok sevindim....akşam getirsin yiğitin ne yaptığını yazarım...
kiz prop gelmessin gelmessin bi geldinmide ortaligi yikarsin
napiyon deli kari demir nasiloglum iki hafta sonra sünnet oluyor siz ne alemdesiniz
canım nerden almış eşin?
bende almaya karar verdim ama 63 tl internetteki fiyatı.
napım zeyn yuvarlanıp gdioz işte. bir deliydik iki deli olduk :))
sünnet hayırlı olsu, bizde bi icrat yok, düğün yapcakmışız, peeehhh
infox cum emin önündeki mağazanın adını verebilrisen sevinirim. eşimin kardeşi istanbul da. alıp gönderebilir. netten alışverişe güvenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?