2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben yürütece bindiriorum ilk arabamı kullandırıyorum
yürüteçteyken ilk arabama gitmek istiyor
ilk arabamdaylen yürütece öyle oyalanıyoruz
eğitic köpek bende alacam
oğlumun seveceğini düşünyorum
sevmezse ben oynarım dermişim

sagol tatlim insallah hayirlisiyla atlatiriz
arda ugra kiz sen gelince buralar senleniyor

hadi hayırlı olsaun zeyn pipi gidyor yani

prop bloğundaki oyuncaklara baktım. yürüme arkadaşım salyangoz ve ilk arabamı internette göremedim. fiyatlarını yazar mısın?

salyangozdan alacaktım ben hatta araştırma sonucu tek bir yerde buldum ama ataberk korktu ondan
baktım ağlıyor almadım onun yerine dişlik aldım kaşısın damakalrını diye

hehe biz 11 tlye aldık :)
---------------
ay yazmazsam çatlarım, plastikler niye petrolden üretiliyormuş hey allahım çeşit çeşit plastik var bir dünya hammadde ve üretim şekli var. şimdi burada polimer dersi vermiyeyim de yani her plastik atık malzemeden üretilemez yani kimyasal olarak bu mümkün değil

not: infox, 2.kısım sana değil canım ortaya tabiki :) yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:

hangisi 11 tlye aldın

alana kadar hiç ucuzunu görmedik 69 liraya alıp oturdum ya şimdi sürekli ucuzu çıkar ( nerden aldın 11 liraya yada şaka yaptım de

hehe kızlar nerdeeeee o kadar indirim...

bu arada aşımızı olduk, fitil verdim kucağımda uyuyor minnoş :)

inşallah ateşi çıkmaz 24 saatte olmazsa olmaz zaten.
biz atlattık darısı aşı olacakların başına...
ben kaçtım

hadi geçmiş olsun sizede..

kızlar moralim çok bozuk. ya hiçbir işim düzgün gitmeyecek mi benim?
tam birşeye seviniyorum hep yarım kalıyor. kendi şansızlığım çocuğumuda etkiliyor.
bakıcı işi hüsran oldu? kadının evinde sorun çıkmış, dün akşam arayacakmış bakıcımız, bugün gelmiş. ben aradım nasılsınız diye, söyledi. üzüldüm alıştık size dedim. ama sorun oluyorsa zorlayamayız dedim. yarın yine işe gidip gelecek babasıyla. offffffffffffffffff allahım neydi günahım!
tam ek gıdaya başladık evde rahat olucak diye sevinirken şu olana bak.

Son düzenleme:

hadi yaa bende evde büyüyor diye sevinmiştim senin için
bebek için zor olacak işyerinde inş. kısa zamanda birini bulursun

sorma barayscım çocuk manyak oldu resmen. benimle 4 ay evde kaldı. sonra babannesi geldi 3 hafta baktılar, gittiler. sonra 3 hafta dükkana gitti. 4 gündür evindeydi. şimdi tekrar işe gidecek mecburen.
başka çaremiz yook.
işte çalışan annelerin problemi!

Son düzenleme:

off canım çok üzüldüm ya hergün okuyorum sizi inan çok sevinmiştim bebişinin evde büyümesine inş..en kısa zamanda bakıcı bulursunuz
melodi propun ilk arabam değil chicco qatro cnmm

çok üzüldüm işin çok zor canım yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum seninki plansız gebelik miydi? hem çalışman gerekiyor hem çocuğuna bakmaya insan yok hamilelik öncesi nasıl olacağını düşünüyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…