- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
barays ilk arabamdan memnunmusun..kullanmaya başladımı...bize yürüteç gelmişti hediye olarak ama ona bindirmek istemiyorum..ilkarabam tarzı bişey alsammı diyorum...
bıcırık kukllaardan bizde çok memnunuz...
burcunun blogda bahsettiği aktivite masası yok bizde ama bundan 6 yıl öncesinden kalma birtane aktivite masamız var henüz kurmadık ..nasıl bişey bende bilmiyıorum..umarım güzeldir..
eşim az önce eğitici köpekten almış hemde 34 milyona....yarı fiyatına..çok sevindim....akşam getirsin yiğitin ne yaptığını yazarım...
sagol tatlim insallah hayirlisiyla atlatiriz
arda ugra kiz sen gelince buralar senleniyor
prop bloğundaki oyuncaklara baktım. yürüme arkadaşım salyangoz ve ilk arabamı internette göremedim. fiyatlarını yazar mısın?
barays ilk arabamdan memnunmusun..kullanmaya başladımı...bize yürüteç gelmişti hediye olarak ama ona bindirmek istemiyorum..ilkarabam tarzı bişey alsammı diyorum...
bıcırık kukllaardan bizde çok memnunuz...
burcunun blogda bahsettiği aktivite masası yok bizde ama bundan 6 yıl öncesinden kalma birtane aktivite masamız var henüz kurmadık ..nasıl bişey bende bilmiyıorum..umarım güzeldir..
eşim az önce eğitici köpekten almış hemde 34 milyona....yarı fiyatına..çok sevindim....akşam getirsin yiğitin ne yaptığını yazarım...
hehe biz 11 tlye aldık :)
---------------
ay yazmazsam çatlarım, plastikler niye petrolden üretiliyormuş hey allahım çeşit çeşit plastik var bir dünya hammadde ve üretim şekli var. şimdi burada polimer dersi vermiyeyim de yani her plastik atık malzemeden üretilemez yani kimyasal olarak bu mümkün değil
not: infox, 2.kısım sana değil canım ortaya tabiki :) yanlış anlaşılmasın
hehe biz 11 tlye aldık :)
---------------
ay yazmazsam çatlarım, plastikler niye petrolden üretiliyormuş hey allahım çeşit çeşit plastik var bir dünya hammadde ve üretim şekli var. şimdi burada polimer dersi vermiyeyim de yani her plastik atık malzemeden üretilemez yani kimyasal olarak bu mümkün değil
not: infox, 2.kısım sana değil canım ortaya tabiki :) yanlış anlaşılmasın
hangisi 11 tlye aldın
alana kadar hiç ucuzunu görmedik 69 liraya alıp oturdum ya şimdi sürekli ucuzu çıkar( nerden aldın 11 liraya yada şaka yaptım de
eğitici köpek :)
yok canım ya 11e olsa 10 tane al hediye götür :)) hediye çeki vardı 11e geldi bize...
ben yürütece bindiriorum ilk arabamı kullandırıyorum
yürüteçteyken ilk arabama gitmek istiyor
ilk arabamdaylen yürütece öyle oyalanıyoruz
eğitic köpek bende alacam
oğlumun seveceğini düşünyorum
sevmezse ben oynarım dermişim
hadi hayırlı olsaun zeyn pipi gidyor yani
salyangozdan alacaktım ben hatta araştırma sonucu tek bir yerde buldum ama ataberk korktu ondan
baktım ağlıyor almadım onun yerine dişlik aldım kaşısın damakalrını diye[/QUOTE
ilk arabamlara baktım ben 9 ay ve üzeri yazıyordu kullanıyor diyorsun 9 aylık olunca alırım diyordum geç kalmış mı olurum ki
salyangozdan alacaktım ben hatta araştırma sonucu tek bir yerde buldum ama ataberk korktu ondan
ilk arabamlara baktım ben 9 ay ve üzeri yazıyordu kullanıyor diyorsun 9 aylık olunca alırım diyordum geç kalmış mı olurum ki
onu için ayakta duruyor olması gerekmezmi nesibe...benimki daha tam durmuyor...o yüzden sordum bende bayarsa...9 ayı bilmemde ayakta durabilir olması lazım yani mantık olarak :)
hehe kızlar nerdeeeee o kadar indirim...
bu arada aşımızı olduk, fitil verdim kucağımda uyuyor minnoş :)
inşallah ateşi çıkmaz 24 saatte olmazsa olmaz zaten.
biz atlattık darısı aşı olacakların başına...
ben kaçtım
onu için ayakta duruyor olması gerekmezmi nesibe...benimki daha tam durmuyor...o yüzden sordum bende bayarsa...9 ayı bilmemde ayakta durabilir olması lazım yani mantık olarak :)
benimkide yıkılıyor hemen
benimm oğlum sağlam basıyor elinden tuttuğumda yürüyor
ilk arabamı dik poziyonu ayarlayınca
arabanın arkasından yürüyor
bazende uyanıklık yapıp tekerlerinin olduğu yerde düz kısım var ona basıyor
kızlar moralim çok bozuk. ya hiçbir işim düzgün gitmeyecek mi benim?
tam birşeye seviniyorum hep yarım kalıyor. kendi şansızlığım çocuğumuda etkiliyor.
bakıcı işi hüsran oldu? evde sorun çıkmış, dün akşam arayacakmış bakıcımız, bugün gelmiş. ben aradım nasılsınız diye söyledi. üzüldüm alıştık size dedim. ama sorun oluyorsa zorlayamayız dedi. yarın yine işe gidip gelecek babasıyla. offffffffffffffffff allahım neydi günahım!
tam ek gıdaya başladık evde rahat olucak diye sevinirken şu olana bak.
benimm oğlum sağlam basıyor elinden tuttuğumda yürüyor
ilk arabamı dik poziyonu ayarlayınca
arabanın arkasından yürüyor
bazende uyanıklık yapıp tekerlerinin olduğu yerde düz kısım var ona basıyor
maşallah
tam birşeye seviniyorum hep yarım kalıyor. kendi şansızlığım çocuğumuda etkiliyor.
bakıcı işi hüsran oldu? kadının evinde sorun çıkmış, dün akşam arayacakmış bakıcımız, bugün gelmiş. ben aradım nasılsınız diye, söyledi. üzüldüm alıştık size dedim. ama sorun oluyorsa zorlayamayız dedim. yarın yine işe gidip gelecek babasıyla. offffffffffffffffff allahım neydi günahım!
bakıcı işi hüsran oldu? kadının evinde sorun çıkmış, dün akşam arayacakmış bakıcımız, bugün gelmiş. ben aradım nasılsınız diye, söyledi. üzüldüm alıştık size dedim. ama sorun oluyorsa zorlayamayız dedim. yarın yine işe gidip gelecek babasıyla. offffffffffffffffff allahım neydi günahım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?