sagol tatlim insallah hayirlisiyla atlatiriz
arda ugra kiz sen gelince buralar senleniyor
zeynepcim inş. sünneti ağrısız sızısız atlatırsınız cnmm darısı başımıza:18:
çok üzüldüm işin çok zorcanım yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum seninki plansız gebelik miydi? hem çalışman gerekiyor hem çocuğuna bakmaya insan yok hamilelik öncesi nasıl olacağını düşünüyordun
hayır plansız değildi canım. annem ben bakarım dedi. kalp pili olduğu için çocuk ağırlaşınca zor olmaya başladı. sonra eşimin annesi bakmayı kabul etti. rahatladık. tam ohhh derken onun hastalığı bilmem nesi çıktı aniden döndüler. kaldık ortada. bana kalsa ben çocuk yapmazdım. sırf bu sorunların olacağını biliyordum. ama annem 6 sene başımın etini yedi. demediğini bırakmadı. ne eşimin kısırlığı kaldı ne başka şey. çocuk bereketiyle gelir dedi. anne maddi gücümüz yok dedim. ben yardım ederim dedi. bakıcı dedim ben varım dedi. o zaman çocuğumuz olsun dedim. ama böyle olacağını bilseydim düşünmezdim. çocuğumu rezil etmezdim.
hayır plansız değildi canım. annem ben bakarım dedi. kalp pili olduğu için çocuk ağırlaşınca zor olmaya başladı. sonra eşimin annesi bakmayı kabul etti. rahatladık. tam ohhh derken onun hastalığı bilmem nesi çıktı aniden döndüler. kaldık ortada. bana kalsa ben çocuk yapmazdım. sırf bu sorunların olacağını biliyordum. ama annem 6 sene başımın etini yedi. demediğini bırakmadı. ne eşimin kısırlığı kaldı ne başka şey. çocuk bereketiyle gelir dedi. anne maddi gücümüz yok dedim. ben yardım ederim dedi. bakıcı dedim ben varım dedi. o zaman çocuğumuz olsun dedim. ama böyle olacağını bilseydim düşünmezdim. çocuğumu rezil etmezdim.
kızlar ya cerenin kilosu ve iştahsızlığı beni acayip gerdi moralim çok bozuk doktoruyla konuştum her iki idar tahlilide normal kilosu ortalamanın içinde zaman zaman iştahsızlık olur geçecek diyor ama ne bilim o mu çok pozitif ben mi çok negatifim çok üzülüyorumbir yanım sağlıklı olsunda kilo önemli değil diyor bir taraftan içim içimi yiyor insanların kendi çocuklarının aldığı kilolarla kıyaslaması benimki bu kadar almış seninki ne kadar almıştı demesi sinirimi bozuyor
kızlar ya cerenin kilosu ve iştahsızlığı beni acayip gerdi moralim çok bozuk doktoruyla konuştum her iki idar tahlilide normal kilosu ortalamanın içinde zaman zaman iştahsızlık olur geçecek diyor ama ne bilim o mu çok pozitif ben mi çok negatifim çok üzülüyorumbir yanım sağlıklı olsunda kilo önemli değil diyor bir taraftan içim içimi yiyor insanların kendi çocuklarının aldığı kilolarla kıyaslaması benimki bu kadar almış seninki ne kadar almıştı demesi sinirimi bozuyor
kac kilo ceren? cok mu az kilosu
imran da bazen cok istahsiz oluyor sonra normale donuyor. cereninki de bi donemdir sadece. duzelir..
geçen hafta 7 kiloydu fazla aldığı sanmıyorumn psikolojikmidir nedir çocuk sürekli zayıflıyor gibi geliyor bana iyice kafayı yeidm boyu zatyen kısa ondan bir beklentim yok ana baba durumumuz belli ama bari kilosu olsun:S
o zaman bizde birbirmizi kıyaslayalım nesibe...doğumdan sonra sen şukadar kilo verdin sen veremedin diye..:)
hepimiz farklıyız dimi..çocuklarımızda farklı...hatta kardeşlr bile farklı...takma kafana...
üstelikte resimde gayet iyi gözüküyordu...önemli olan kilosu değil gelişimi...kaldıki doktorda ortalama iinde diyor...
yok ya kilosu normalmis yeme kafayi her bebek farkli hepsi sisko olcak diye bisey yok onemli olan sagligi
ah canim cok üzüldüm rabbim büyük bir kapi kapanir biri acilir insallah sizin icinde en hayirli olan kapi acilsin bebecikte rahata kavussun belki daha iyisi gelecek umarimda öyle olurkızlar moralim çok bozuk. ya hiçbir işim düzgün gitmeyecek mi benim?
tam birşeye seviniyorum hep yarım kalıyor. kendi şansızlığım çocuğumuda etkiliyor.
bakıcı işi hüsran oldu? kadının evinde sorun çıkmış, dün akşam arayacakmış bakıcımız, bugün gelmiş. ben aradım nasılsınız diye, söyledi. üzüldüm alıştık size dedim. ama sorun oluyorsa zorlayamayız dedim. yarın yine işe gidip gelecek babasıyla. offffffffffffffffff allahım neydi günahım!
tam ek gıdaya başladık evde rahat olucak diye sevinirken şu olana bak.
zeynepcim inş. sünneti ağrısız sızısız atlatırsınız cnmm darısı başımıza:18:
Bu ara, gerçekten işe yaradığı için deli gibi Humana Still Tee içiyordum. Kutusu 20 TLye.
Ama bi öğrendim ki Almanyada bunun kutusu 2,50 EUR, yani 5 TL
Sab simplex de 7 EUR.
Aptamiller de yarı fiyat.
günaydın yarısını bile tanımadığım kasım anneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?