2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin canım. ben elma suyu ile başladım. yani süzgüden geçiriyordum. 1 hafta falan öyle verdim. sonra elma püresine geçtim.

işin uzmanıyım diyosun yani:))

geçmiş olsun canım aşı olmuş melis hanım..

Aşı olan bebişlere geçmiş olsun..Biz büyüme atakları geçiriyoruz..Gündüz 3 defa en fazla 45 'er dk.uyuyoruz.. Gece de yat kalk yapıyoruz sürekli... Hastalığı geçti çok şükür şimdi de farklı huyları ortaya çıktı..Ayağımda sallayarak uyutamıyorum..Çok yorulunca kucağımda sızıyor..Bazen emerken bazen de yatağında sallayarak..Bense hep bittim...Ruh gibi dolaşıyorum..Allah sabır versin.Kızım da bende zayıfladık..Hastalık ikimiide yorgun düşürdü...Hasta olmasınlar da gerçi buna da şükür...

Geçen ay milupa ilk kaşığım seti gelmişti devam sütü, pirinç maması ve kaşık ..Tarifler v.s......
Bu ay da Ülker hero baby göndermiş..Bakalım heroda ne var.. :)

selam kızlar nasılsınız bende peluş oyuncaklardan sıkıldım bi masal kitabımız var o kadar eğitici köpeğin markası ne nerden aldınız bende alayım bari
kızımı şimdi banyo ettircem yeni uyandı görüşürüz

fısher price markası mothercare den aldım ben ama her yerde var umarım bu mesajımdan sonra fısher price ve mothercare bana komisyon verir

soru: 6. AYDA hangi aşılar vuruluyor?ateş huzursuzluk yapıyomu???
bu arada vurulan bebişlerime de çok geçmiş olsunkuzucuklarımı deldiler gene

hepatit b - karma- zatüre-ocuk felci yapılıyor....ocuk felci ağızdan diğerleri bacaktan...

bizimkinde ateş yaptı fitil verdik...bugunde mızmızdı hep..yarın geçer umarım...

kulaktan 38 di bizim..

gerçi fitili verdik 5 dk sonra zortladı..etkisi oldumu bilmem..biraz mendil falan koydum ıslak..sonra düşütü...

kulaktan 38 e kadar normal canım ama tabi sınıra dayanınca endişeleniyor insan bende koltukaltından 37 olunca endişeleniyorum huysuzluğuda geçer inş bizimde az kaldı

hay ağzını öpiyim aynen yok sen kısırsın yok bilmem ne çocuk çocuk diye başımın etini yediler hamile kalınca hiç biri yarım metre yanıma yaklaşmadılar bunları diyenler tabiki eşimin ailesi üstüne bide ne yuvamda huzur bıraktılar ne bişey allahtan dilerim belalarını kendileri bulsunlar o günler aklıma geldikçe elim ayağım birbirine karışıyor üstüne bide ilk çocuk bizim diil dediler annen alıcak ne alıcaksa dediler sanki onlardan bişey istedimde ailem zaten elinden geleni yapıyolar kocamın evinde bana bakıyolar çocuğumamı bakamıycaklar zaten çocuğumun bütün kıyafetlerini annecim aldı
bir tek her zaman desteğim annem babam kız kardeşim var onlar olmasa yanmıştım ben

canım ya üzüldüm ama bu büyüklerin çocuk yapın baskısı çok sinir bir durum sanki onlar bakacaklar ki kimse bakmıyor umrunda bile değil bu çocuklar bizim biz bakmak zorundayız zaten kimseye güvenipte doğurmadık ama biraz yardım etseler ölürler mi sanki ama olsun bu günlerde geçecek bu bebelerde böyle kalacak değiller ya büyüyecekler
ben birileri istiyor diye yapmadım bu çocuğu kendim istedim bir bebeğim olsun dedim ayrıca bırak dışardan biri baksın benim eşim bile doğru dürüst bakmıyor kurulu saat gibi herif 12 de yatmak zorundaymış biraz bak çocuğa deyincede bi afra bi tafra hepsini yazıyorum karakaplıya gün gelecek dökeceğim herşeyi bir bir şu an sabrediyorum bebeğim için bana yapılanlar kimsenin yanına kalmayacak bu gayet net illaki bi şekilde alırım hıncımı ben

canım benim yok ben gıcıklığına 4 yıl çocuk yapmadım onlar hemen istediler okulum bitmeden istemem dedim iyiki okulu bitirmişim yoksa bu kafayla nasıl okurdumkayınvalidemi arkadaşlarının 5tane torunu varmışta senin kaç demişler utanmış 4 demiş ARADAKİ FARKA BAK

ben kendim istedim ama korunduğum için gene hemen olmaz diyodum anam ilk ay hamile kaldım çünkü eşimde bende pek çocuk istemiyoduk kedimizde var mis gibi geçiniyo DUK ama iyiki doğurmuşum bal bu bal kızımı çok seviyorum allah onları bizden bizi onlardan ayırmasın rabbim

melodi uzulme canim ilk bastan boyle olmasi ii oldu cocuk alisirsa daha zor olurdu bence birdahaki bakicin insalla kalici olur bebegimi rezil ettim diye dusunme etrafimda ne cok kisi var bebegini bakiciya birakan bende hemen ise basladim ilk baslarda zordu ama bebegim icin calistigimi dusununce rahatliyorum

Son düzenleme:
günaydın canım. siz de mi erkencisiniz. biz hergün 6.00 6.30 gibi kalkıyoruz. biz anladığın taraftayız dimi....

hahaha günaydın. sen tanıdığım taraftasın şekerim. demir hep erken uyanıyo, bıkac gundur sabah 4-6 arası uyanık klamayı tercih ediodu geç kalkıoduk sonra da ama bugün şükür 6da uyandı, uykumu alabildim ben de

melodi kötü olmuş bakıcının gitmesi ama üzülme inşallah tez zamanda daha iyisini bulursun bende çalışıyorum ve annem bakıyo kızımı ama bizdede sorun çok şimdi memlekete gitmem lazım deyip duruyo daha 1 ay oldu işe başlayalı pat diye izinde alamam ne yapıcağımı şaşırdım bende çok zor bakanın olmayınca seni çok iyi anlıyorum

afedersin ama çüşş diyorum kayınvalidene olaya bak ya onun 5 tane torunu varmış 4 derken utanmış yok böyle bişey hiç olmayanlar var onlar ne yapsın bu insanları anlamak çok zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…