kızlarrrr günaydınnn nasılsınz bebişler nasılll...bende aynen yaşadıklarımı tek tek yazıyom kenaraa benim kayın valdem beni 3 günlük lohusayken bıraktı gittii annem ben nişanlıyken vefat ettiii kmse yoktu yanımda bakacak ilk 3.5ay zaten gazlı sancılı geçti gece gündz uyumazdııı kızım 5.5 aylık olduu kaaynanam beni daha bikere aramadı şimdi yaz geldiii okullar kapanınca eşim gidelim diyip duruyo aslında hç gitmek istemiyorum kayınvaldemi annem yerine koymuştum ama değmezmş zerre kıymeti yok artık gözümde oğlunu arıyo konuşuyo bi slm bile söle demiyooo ben suçlu oldum şimdiii bi aklım da git boşver kızınla gez dolaş diyoo ama o karıyı görmekkk sinirlerimi ayağa kaldırıyooo kayınpederim arardı benii şimdi onuda nasıl doldurdysa oda aramıyooo ve benim kızıma ilk torunları olduğu halde bşy yapmadılar taktıkları bi altın ben onlşarın hiçbşynde değilm zatennn zaten en başından beri beni çekemiyodu kıskançlık diz boyuuu resmen yarışıyo benmleee uyuz kadınnnn
allah rahmet eylesin annene canım.. kv takma.. dinlememe.. sana ihtiyacın olan bır bebegın var.. sana bır şey olsa allah korusun bebegıne kımse sen gıbı bakamaz... enerjını boşa harcama.. al kızını gez, dolaş.. şu en guzel gunlerini kaçırma derim.. bızımkılerde bır şey yapmadılar.. hıç umursamadım, üzülmedim bile.. ben en iyisi aldım, onlarınkıne şükur ihtiyacım olmadı, olmazda inşallh..
öncelikle herkese günaydın!
hepinizi tek tek teşekkür ediyorum. yazdıklarınız moral verdi.
dün akşam eve gittim, eşimde izin alıp eve gelmiş. bakıcı teyzemiz beni beklemiş. sizinle ilgili bir sorunum yok ne para konusunda ne sizinle ilgili rahat olun, sadece oğlu çalışmasını istemiyormuş. nedenine gelince kadının kızı ev almış anneside onlara para veriyormuş. bu nedenle maddi olarak biraz rahatlamak için çalışmak istemiş. oğluda kız kardeşine yardım ediyor annesi diye kıyameti kopartmış. halbuki zamanında kadın bu oğlunada yardım etmiş. kendiside çok üzüldü bizden ayrıldığına. kadına para verdik kabul etmiyor. ısrar ettik öylelikle aldı.
kadına sadece bebek bakımı demiştim. 2 gün kadın bütün ütülerimi yapıp çamaşırlarımı katlamış. dedim niye yaptınız ben sadece bebekle ilgilenin demiştim diye. boş oturunca canım sıkılır, yapıverdim dedi. allah razı olsun böyle kadın zor bulunur. bu sabahta kuzucum babası ve ben erken çıktık.
dün akşamda komşulardan biri bakıcı göndermiş. kadın 31 yaşında 2 çocuğu var. çocuklarına babaannesi bakacakmış. dün konuştuk bakalım bugün haber verecek. benim için olumlu eşimle konuşayım dedi.
artık kafama takmak istemiyorum. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah!
canım, allah yardımcın olsun..inşallah iyi bır bakıcı bulursunuz..
Aşı olan bebişlere geçmiş olsun..Biz büyüme atakları geçiriyoruz..Gündüz 3 defa en fazla 45 'er dk.uyuyoruz.. Gece de yat kalk yapıyoruz sürekli... Hastalığı geçti çok şükür şimdi de farklı huyları ortaya çıktı..Ayağımda sallayarak uyutamıyorum..Çok yorulunca kucağımda sızıyor..Bazen emerken bazen de yatağında sallayarak..Bense hep bittim...Ruh gibi dolaşıyorum..Allah sabır versin.Kızım da bende zayıfladık..Hastalık ikimiide yorgun düşürdü...Hasta olmasınlar da gerçi buna da şükür...
Geçen ay milupa ilk kaşığım seti gelmişti devam sütü, pirinç maması ve kaşık ..Tarifler v.s......
Bu ay da Ülker hero baby göndermiş..Bakalım heroda ne var.. :)
buyume atagı ayda iki, üç kez bızdede oluyor.. ne uyuyor, ne duruyor, mız mız aglama modunda oluyor.. eşin yardımcı oluyor mu? yanlızmısın
hay ağzını öpiyim aynen yok sen kısırsın yok bilmem ne çocuk çocuk diye başımın etini yediler hamile kalınca hiç biri yarım metre yanıma yaklaşmadılar bunları diyenler tabiki eşimin ailesi üstüne bide ne yuvamda huzur bıraktılar ne bişey allahtan dilerim belalarını kendileri bulsunlar o günler aklıma geldikçe elim ayağım birbirine karışıyor üstüne bide ilk çocuk bizim diil dediler annen alıcak ne alıcaksa dediler sanki onlardan bişey istedimde ailem zaten elinden geleni yapıyolar kocamın evinde bana bakıyolar çocuğumamı bakamıycaklar zaten çocuğumun bütün kıyafetlerini annecim aldı
bir tek her zaman desteğim annem babam kız kardeşim var onlar olmasa yanmıştım ben
sinir insanlar.. nerden bılıyorlar senın kısır oldugunu, ya ogulları kısır olsaydı.. o zamanda ne yaparardı acaba.. bızım halkımız zaten asla erkegi kusurlu görmez