2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

allah rahmet eylesin annene canım.. kv takma.. dinlememe.. sana ihtiyacın olan bır bebegın var.. sana bır şey olsa allah korusun bebegıne kımse sen gıbı bakamaz... enerjını boşa harcama.. al kızını gez, dolaş.. şu en guzel gunlerini kaçırma derim.. bızımkılerde bır şey yapmadılar.. hıç umursamadım, üzülmedim bile.. ben en iyisi aldım, onlarınkıne şükur ihtiyacım olmadı, olmazda inşallh..

canım, allah yardımcın olsun..inşallah iyi bır bakıcı bulursunuz..

buyume atagı ayda iki, üç kez bızdede oluyor.. ne uyuyor, ne duruyor, mız mız aglama modunda oluyor.. eşin yardımcı oluyor mu? yanlızmısın

sinir insanlar.. nerden bılıyorlar senın kısır oldugunu, ya ogulları kısır olsaydı.. o zamanda ne yaparardı acaba.. bızım halkımız zaten asla erkegi kusurlu görmez

ya kizlar siz nerden fotograf yukluyorsunuz? benim kullanigim site hata veriyor.
benim bocegimin fotosunu yukleyecektim

ben direk bilgisayardan dosya yükle dedim öyle yaptım....geri birkere yükledimde usta değilim yani..

nasılsın iyimisin bu arada pek gelmiyorsun artık...

ben direk bilgisayardan dosya yükle dedim öyle yaptım....geri birkere yükledimde usta değilim yani..

nasılsın iyimisin bu arada pek gelmiyorsun artık...

iyiyim cok sukur. pek girmiyorum haklisin..
senden ne haber?
dosya yukle nerde

ay ben bu laptopu kaldırıp atıcam bir ara i harfi basmıyordu şimdi ç harfi basmıyor...

zaten telefonuda bozdum..geen yıl doğum günü hediyemdi...birkaç kere düşürdüm dokunmatik ekran kaydı basamıyorum..

foto makinasınıda yiğitle birlikte kırmıştık...resim ekicek doğru dürüst bişeyim kalmadı...

tam bir teknoloji düşmanıyım beeeennnn

kızlar bakıcıdan haber geldi, olumlu yarın başlıyor. umarım iyi olur.
sadece perşembe günleri saat 14,30 ve 16,30 arası 2 saat oğlumu getirebilir miyim dedi. oğlu o gün spora gidiyormuş. 2 saat kalacak uslu bir çocuk evde yalnız bırakamıyorum dedi. bende tamam ama eğer hasta filan olursa okuldan geldiğinde sende eve gidersin dedim. hastalık bulaşmasın diye. annemde evde olacağı için ne yapıyor rapor gelir. benim için dua edin sorun çıkmasın artık!

iyidir aso senden naber!
ayakbastı olarak bebişin fotosunu istiyorum.

melodi, bakıcı işinin çözülmesine çok sevindim sen daha fazla strese girmeden hallolmuş çok şükür. yazdığına göre de ağırbaşlı bir kadınmış maşallah diyip dilimi ısırayım da

dün aşıdan sonra fitil verdim gece yatmadan da calpol, çıkmadı ateşimiz atlattık artık :)

melodi umarım bu sefer sorunsuz olur.
annen de ilgilenir daha güzel olur

:))) face varsa ordan bak buraya bebiş fotosu mu koyucam şimdi

ekle tatlım ama en çirkin fotosunu

aso face yasak bizde. ekle be tatlım kasım fıstıklarının fotolarına.
naz yapma kıssss!

ya kızlar moralım cok bozuk.çokmu takıntılıyım acaba anlamadım.yemek konusunu asamıyorum ne zaman ne vercem sasırdım.ıcım sıkılıyo patlamak uzereyım.zaten emmıyo sagarak verıyorum.sımdıde bıberonu ıtmeye basladı.meyve sebze falan verıyorum eee buseferde anne sutu cok az almıs oluyo kafayı yıycem gercekten ne yapcagımnı sasırdım dr.a anlatıyorum bı sabah,bı aksam anne sutu alıyo sadece dıyorum ee yogurt ve muhallebıde yıyo ama dıyo.bıde yanı o ne yapsın benımkı yemedıkten sonra..muhallebı ıcınde anne sutuyle yapılanı vercektım ne guzel hanımefendı begenmedı yemıyo hep tukuruyo..annemlere soyluyorum cocuk tok demekkı dıyolar offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ya herkes cok rahat yada ben sorunluyum

canım üzme kendini ek gıda sabır işi.
muhallebiyi mamaların pişirilen lezzetler var ondan vermeyi dene.
bibronu ittiriyor demişsin. ittirince biraz sonra almıyormu. benimki ağzından çıkarıp bakıyor eliyle çekiyor sonra tekrar alıyor.
bence üzme kendini. bırak ne kadar istiyorsa o kadar yesin.
sana kahvaltı tarifi yazdım ek gıdalara.

canım sıkıldı ya...oğlumun kaksında azıcık kan vardı....offffffff

muz yapmış olabilirmi akşam kabak havuç çorbası imişti ama onu 1 haftadır iiyor...

bende yediklerimi düşünüyorum....off offf....

tatlım niye canını sıkıyorsun ki kilo alması normalse takılma o kadar. yemiyorsa da zorla burnu tıkayıp verecek halin yok dimi acıkınca yiyecek mecbur

havuçtur o. normal yani. kan değildir :)

alla allah ek gıdalarda böyle kan oluyor mu kakada. muz yapmaz diye düşünüyorum. geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…