yok canım unutmamış. eve dahi gelmemiş. şimdi başka birilerine bakıyorum.
hay allahım annen sonra gitse olmaz mı? seni çok iyi anlıyorum. eşinin bakma şansı yok mu?
1 gün olmasa bile birkaç saat baksın. sende çık dolaş hava al.
sağol canım ama carrefour şehrin öbür ucunda. expresi de uzak.
bana hiç yaramıyor bu market.
hay allahım ya niye gelşmemişki madem gelmiycek nie haber vermiyo hiç anlamıyorum böyle insanları ben.
Benim kardeşimin düğünü var canım annemin evindeki eşyaları köydeki eve götürmesi gerekiyoki burya kardeşimin yeni eşyaları gel,icek yani gitmek zorunda bi bakıma düğüne çok az kaldı çünkü. Eşiminde bakma şansı yok ne yazıkki sen şanslısın o kunuda hem bizim kız durmaz çok mızmız çünkü hayatta uyutamaz eşim hemde onun işi dışarda hep. Ne yapıcağımı şaşırdım valla delirmek üzereyim
sanki çok ağır şartlar sundum. hem kendi istiyor, sonrada utanmadan telefonunu kapatıyor. şu dakikadan sonra bedavadan bakıcam dese yok.
hay allah seninde işin zor be canım. ya babaanesine bırakacaksın, işten erken çıkacaksın biraz yada izin isteyeceksin başka çare yok. komşu filan olsa kv. de başında durur. biz çalışan annelerin işi ne zor offffff!
canım kasım bebekleri geliyor topiğinde daha güncel liste var sanırım çünkü beklenen doğum tarihi pek çok kimsede tutmadı ya.. 29 kasım beklerken 4ünde geldi benimkivarmı guncellemek ısteyen
valla kızlar benim kocam mı garip sizinki mi bilemiyorum. benim kocem bana bebek konusunda hep yardımcı oldu. ben sustuuramadığımda aldı, uyumadığında uyuttu. bazen pazar günleri ben uyuyayım diye oğlumu alıp salona gidiyor. mamasını yedirir, hiç sızlandığını duymadım. sadece bazen gece uykusu kaçınca biraz sert konuşuyordu. bende eşime kızdım ve onu hiç uyandırmadan kendim ilgilendim çocuğumla. sizin koceler niye 1 saat ilgilenmiyor? sevmeye gelince sev ağlayınca annesine ver. niye kadınların yükünü paylaşmazlar. ben olsam sevmek istediklerinde vermem bile.
benimki galiba türünün son örneklerinden.
melodi okudumda sendeki de ne şansızlıkmış yaa
hep ters gidiyor birşeyler
sormuşsun yaa ben kreş derim en azından daha güvenilir
aymes sende inş. güzel bir çıkar yol bulursun çok zor bir durum
valla kızlar benim kocam mı garip sizinki mi bilemiyorum. benim kocem bana bebek konusunda hep yardımcı oldu. ben sustuuramadığımda aldı, uyumadığında uyuttu. bazen pazar günleri ben uyuyayım diye oğlumu alıp salona gidiyor. mamasını yedirir, hiç sızlandığını duymadım. sadece bazen gece uykusu kaçınca biraz sert konuşuyordu. bende eşime kızdım ve onu hiç uyandırmadan kendim ilgilendim çocuğumla. sizin koceler niye 1 saat ilgilenmiyor? sevmeye gelince sev ağlayınca annesine ver. niye kadınların yükünü paylaşmazlar. ben olsam sevmek istediklerinde vermem bile.
benimki galiba türünün son örneklerinden.
günaydın kızlar!
yine topiğimize nazar değmiş.
maşşalah diyelim boncuklarımızı takalım nazarlar gitsin.
bu hafta resmen dizi gibi geçiyor.
bugün bakıcı gelecekti ya arıyorum telefonu kapalı.
bakayım dedim gitmiş mi? evimde de telefon yok. cep var diye bağlatmadık.
annem cep kullanamıyor. gerildim resmen.
inşallah arkadaşım içim okadar burukki anlatamam canım kızım benim onun böyle harap olacağı hiç aklıma gelmezdi
eğlendin dimi çok komik:)allahıma şükürler olsun kendimi seviyorum:)
bende seni cok seviyorummmen büyük asooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?