2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla kızlar benim kocam mı garip sizinki mi bilemiyorum. benim kocem bana bebek konusunda hep yardımcı oldu. ben sustuuramadığımda aldı, uyumadığında uyuttu. bazen pazar günleri ben uyuyayım diye oğlumu alıp salona gidiyor. mamasını yedirir, hiç sızlandığını duymadım. sadece bazen gece uykusu kaçınca biraz sert konuşuyordu. bende eşime kızdım ve onu hiç uyandırmadan kendim ilgilendim çocuğumla. sizin koceler niye 1 saat ilgilenmiyor? sevmeye gelince sev ağlayınca annesine ver. niye kadınların yükünü paylaşmazlar. ben olsam sevmek istediklerinde vermem bile.
benimki galiba türünün son örneklerinden.

hay allahım ya niye gelşmemişki madem gelmiycek nie haber vermiyo hiç anlamıyorum böyle insanları ben.
Benim kardeşimin düğünü var canım annemin evindeki eşyaları köydeki eve götürmesi gerekiyoki burya kardeşimin yeni eşyaları gel,icek yani gitmek zorunda bi bakıma düğüne çok az kaldı çünkü. Eşiminde bakma şansı yok ne yazıkki sen şanslısın o kunuda hem bizim kız durmaz çok mızmız çünkü hayatta uyutamaz eşim hemde onun işi dışarda hep. Ne yapıcağımı şaşırdım valla delirmek üzereyim

sanki çok ağır şartlar sundum. hem kendi istiyor, sonrada utanmadan telefonunu kapatıyor. şu dakikadan sonra bedavadan bakıcam dese yok.
hay allah seninde işin zor be canım. ya babaanesine bırakacaksın, işten erken çıkacaksın biraz yada izin isteyeceksin başka çare yok. komşu filan olsa kv. de başında durur. biz çalışan annelerin işi ne zor offffff!

melodi okudumda sendeki de ne şansızlıkmış yaa
hep ters gidiyor birşeyler
sormuşsun yaa ben kreş derim en azından daha güvenilir

aymes sende inş. güzel bir çıkar yol bulursun çok zor bir durum

terbiyesize bak böyle insanları anlamak zor gerçekten çalışan annelerin işi çok zor hep ortada kalıyoruz gönlümüz onun yanında ama hep yanında olamıyoruz işte en iyi şekilde yetişsinler istiyoruz bunun için uğraşıyoruz ama hep bi sorun çıkıyo. Komşumda yokki bakabilecek birinin ufak çocuğu var biride hamile, diğeri benimkine yetişem olmaz dedi biride hiç tecrübem yokki nasıl bakıyım dedi onlarıda denedim olmadı işte

varmı guncellemek ısteyen
canım kasım bebekleri geliyor topiğinde daha güncel liste var sanırım çünkü beklenen doğum tarihi pek çok kimsede tutmadı ya.. 29 kasım beklerken 4ünde geldi benimki

melodicim maşallah diyelim benimki de aynı senin yazdığın gibi. çok şanslıyız gerçekten. dediğin gibi bir tek uykusuzken biraz gönülsüz yapıyor o da çok normal zaten. hiç değişmesinler inşallah

melodi okudumda sendeki de ne şansızlıkmış yaa
hep ters gidiyor birşeyler
sormuşsun yaa ben kreş derim en azından daha güvenilir

aymes sende inş. güzel bir çıkar yol bulursun çok zor bir durum

inşallah arkadaşım içim okadar burukki anlatamam canım kızım benim onun böyle harap olacağı hiç aklıma gelmezdi

Aman maşallah eşine benimkide bakar ilgilenir mızmızlanmaz hiç ama benim kız çok huysuz ne yaparsa yapsın hep ağlıyo oda susturamayınca üzülüyo yoksa mamsını falan verir uyurken sen çık biraz hava al der bana mesela ağlamazsa çok aramaz gel diye ama durmazsa artık dönsen durmuyo der

melodi sana kaç gündür yazıcam yazamadım bakıcı bulmana çok sevinmiştim ama kısmet olsun üzülme illaki bir yolunu bulursu şu anda çok sıkıntı çekiyosun ama bunlar ilerde sana çok güzel bir anı olacak kreşemi versem bakıcımı tutsam demişsin bana sorarsan eğer annende başında duracak ise ev ortamı daha iyi ayrıca uzmanlar 2 yaşından önce kreşi önermiyolar Allah yardımcın olsun

şu yasalar değişse de 12 ay ücretli izin olsa yani biraz kessinler maaştan yada doğum aylığı diye birşey olsa 12 ay boyunca sonrasında yine 3-4 yaşına kadar isteyen ücretsiz iznini alsa...
ne zor çalışırken çocuk yapmak. hele gene özel sektör, direkt çıkarıyor işten ne kadar haksızlık...
inşallah herkes istediği gibi düzene oturtur en kısa< zamanda...

bafocum liste biraz karisik gibi daha düzenli bir liste olsa daha iyi olmazmi göze hitap eden:26:
benim bilgilerde 12kasim dogum oglumun adi ömer faruk yasim simdi 34 oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…