2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah diyelim cnm ne güzel...

varmı guncellemek ısteyen[/QUOTE

bafo saol cnm yaşımı belirtmemişim 26 yaşım teşekkürler:)

kızlar oğlum 2 gündür kaka yapamıyor:18::18::18:ek gıdaya başladık böyle oldu:18::18::18:sizde de böyle oldu mu?kaç gün daha kakasını yapmazsa doktora götüreyim?anne sütü alıyordu sadece ve günde 5-6 kez kaka yapardıçok yapması bir dert yapmaması bir dert....
dün biraz bi keçi kakası gibi yaptı ıkınıp ıkınıp duruyo

ay nıye doktora goturuosun ver kayısıyı mıçsın

iyi akşamlar kızlar çok sinirliyim.akşam kayn.gittik,neyse eşim apt.kapısının önünde bahçe var orada kayısı ağacı var bi kaç tane koparıp getirmiş.daha yeşil yani çağla diyoruz,kaynanam melisanın ağzınada sür dedi.ağzına değdirdim sonra yedim 2 taneydi zaten,ky sende anca yemeyi biliyorsun çocuğa vermedin dedi.eşimde cebinden bi tane daha çıkardı ky bana ver dedi koparıp melisanın ağzına verdikküçücük çocuk yutabilirmi boğazında kaldı boğuluyordu.sonra midesinde ne varsa kustu kayn.üstü filan battı.bide ne var yutamadın diyor melisaya üstümü yeni değiştim batırdın diyor.nohut kadar parça vermiş ağzına ne üst kaldı ne baş çocuğun.çok korktum allah korusun ya boğulsaydı

senin kayınvaliden rahatsız mı yaa? töbe yarabbi. 6 aylık bebek onu nasıl yesin ayrıca niye yesin. çatlak karı....

:) gulesim geldi.. benim bi umudum yok canim, dogumda ve dogum gunumde bile hediye almadi kocamcim benim. :85:

sen hayal et canım. ben geçen yıl beklemiştim hamileyken ama bişey gelmedi. bu yıl almazsa çok fena olur.

ayy yabangulum pes yani. hatta çüss senin kaynanana

he burcu anca hayal ederim ben :84:

sorunlu kişilik diye böylelerine deniliyor.yuhhhhhh ve çüşşşşşşşş yani.kusura bakmayın ama demesem catlardım

Bafocum

Kızım Ela 25 kasım doğumlu, o zamanlar 29 yaşındaydım..... ah ah artık yaş oldu 30. Aldı başını gidiyor.
Aynı kilolar gibi...:2:
Kızlar siz bu hamilelik kilolarını nasıl verdiniz?
Ben hamileliğimde sadece 8 kilo almıştım (üstelik 41. hafta doğum yaptım), sonrasında hemen hamilelik öncesi kiloma ulaştım ama bugüne kadar yine 6 kilo aldım. Göbek 3 metre önde gidiyor zaten.
Sezaryen de göbek zor gidermiş ama, bu kadar mı zor?
Gerçi boğazımı da tutamıyorum...... hani emzirmek kilo verdirirdi???

bafocum liste biraz karisik gibi daha düzenli bir liste olsa daha iyi olmazmi göze hitap eden:26:
benim bilgilerde 12kasim dogum oglumun adi ömer faruk yasim simdi 34 oldu

yapamadım şekerim ya

yabangulum yuha dıyorum senınkılere allah esırgemıs resmen

kör cahil seninkide görmüyomu anası ne verdiğini niye karışmıyo ayıp yaaa.........yavrum benim Allah korumuş onu...

ay nıye doktora goturuosun ver kayısıyı mıçsın

cnm verim bi deneyeyim içime dert oldu saol propcum:)

aynen ve kızgınım...

ben sabahten beri kızgının isyanlardayım yola devam istikrar sürsün

gitmiyoo kalıyo o kilolar benim öyle duruyoo daha fazla kilo aldım...biri söyledi bana bilmem ne kadar doğru emziriyorsan kilolar 1 sene sonra gidermiş miş miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…