bafocum liste biraz karisik gibi daha düzenli bir liste olsa daha iyi olmazmi göze hitap eden:26:
benim bilgilerde 12kasim dogum oglumun adi ömer faruk yasim simdi 34 oldu
valla kızlar benim kocam mı garip sizinki mi bilemiyorum. benim kocem bana bebek konusunda hep yardımcı oldu. ben sustuuramadığımda aldı, uyumadığında uyuttu. bazen pazar günleri ben uyuyayım diye oğlumu alıp salona gidiyor. mamasını yedirir, hiç sızlandığını duymadım. sadece bazen gece uykusu kaçınca biraz sert konuşuyordu. bende eşime kızdım ve onu hiç uyandırmadan kendim ilgilendim çocuğumla. sizin koceler niye 1 saat ilgilenmiyor? sevmeye gelince sev ağlayınca annesine ver. niye kadınların yükünü paylaşmazlar. ben olsam sevmek istediklerinde vermem bile.
benimki galiba türünün son örneklerinden.
varmı guncellemek ısteyen[/QUOTE
bafo saol cnm yaşımı belirtmemişim 26 yaşım teşekkürler:)
dün ne kadar hareketliydi burası, bugün çok sıkıcı hahahaah :)
kızlar oğlum 2 gündür kaka yapamıyor:18::18::18:ek gıdaya başladık böyle oldu:18::18::18:sizde de böyle oldu mu?kaç gün daha kakasını yapmazsa doktora götüreyim?anne sütü alıyordu sadece ve günde 5-6 kez kaka yapardıçok yapması bir dert yapmaması bir dert....
dün biraz bi keçi kakası gibi yaptı ıkınıp ıkınıp duruyo
anneler gününde ne hediye isterdiniz?
iyi akşamlar kızlar çok sinirliyim.akşam kayn.gittik,neyse eşim apt.kapısının önünde bahçe var orada kayısı ağacı var bi kaç tane koparıp getirmiş.daha yeşil yani çağla diyoruz,kaynanam melisanın ağzınada sür dedi.ağzına değdirdim sonra yedim 2 taneydi zaten,ky sende anca yemeyi biliyorsun çocuğa vermedin dedi.eşimde cebinden bi tane daha çıkardı ky bana ver dedi koparıp melisanın ağzına verdikküçücük çocuk yutabilirmi boğazında kaldı boğuluyordu.sonra midesinde ne varsa kustu kayn.üstü filan battı.bide ne var yutamadın diyor melisaya üstümü yeni değiştim batırdın diyor.nohut kadar parça vermiş ağzına ne üst kaldı ne baş çocuğun.çok korktum allah korusun ya boğulsaydı
:) gulesim geldi.. benim bi umudum yok canim, dogumda ve dogum gunumde bile hediye almadi kocamcim benim. :85:
yav hayvanlara nasıl bakıyorsunuz ben fırsat bulup bir tane balığa bakamadım garibim öldü gitti
Ben hayvana bakmayı bırak, evde çiçekleri sulamayı unutup kuruttuğumdan evde yeşillik namına sadece 1 kaktüsüm var.
:26:
iyi akşamlar kızlar çok sinirliyim.akşam kayn.gittik,neyse eşim apt.kapısının önünde bahçe var orada kayısı ağacı var bi kaç tane koparıp getirmiş.daha yeşil yani çağla diyoruz,kaynanam melisanın ağzınada sür dedi.ağzına değdirdim sonra yedim 2 taneydi zaten,ky sende anca yemeyi biliyorsun çocuğa vermedin dedi.eşimde cebinden bi tane daha çıkardı ky bana ver dedi koparıp melisanın ağzına verdikküçücük çocuk yutabilirmi boğazında kaldı boğuluyordu.sonra midesinde ne varsa kustu kayn.üstü filan battı.bide ne var yutamadın diyor melisaya üstümü yeni değiştim batırdın diyor.nohut kadar parça vermiş ağzına ne üst kaldı ne baş çocuğun.çok korktum allah korusun ya boğulsaydı
bafocum liste biraz karisik gibi daha düzenli bir liste olsa daha iyi olmazmi göze hitap eden:26:
benim bilgilerde 12kasim dogum oglumun adi ömer faruk yasim simdi 34 oldu
:) gulesim geldi.. benim bi umudum yok canim, dogumda ve dogum gunumde bile hediye almadi kocamcim benim. :85:
ay nıye doktora goturuosun ver kayısıyı mıçsın
aynen ve kızgınım...
Bafocum
Kızım Ela 25 kasım doğumlu, o zamanlar 29 yaşındaydım..... ah ah artık yaş oldu 30. Aldı başını gidiyor.
Aynı kilolar gibi...:2:
Kızlar siz bu hamilelik kilolarını nasıl verdiniz?
Ben hamileliğimde sadece 8 kilo almıştım (üstelik 41. hafta doğum yaptım), sonrasında hemen hamilelik öncesi kiloma ulaştım ama bugüne kadar yine 6 kilo aldım. Göbek 3 metre önde gidiyor zaten.
Sezaryen de göbek zor gidermiş ama, bu kadar mı zor?
Gerçi boğazımı da tutamıyorum...... hani emzirmek kilo verdirirdi???
Ben hayvana bakmayı bırak, evde çiçekleri sulamayı unutup kuruttuğumdan evde yeşillik namına sadece 1 kaktüsüm var.
:26:
benim evimde hiç çiçek yok bak senin kaktüsün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?