kızlar oğlum 2 gündür kaka yapamıyor:18::18::18:ek gıdaya başladık böyle oldu:18::18::18:sizde de böyle oldu mu?kaç gün daha kakasını yapmazsa doktora götüreyim?anne sütü alıyordu sadece ve günde 5-6 kez kaka yapardıçok yapması bir dert yapmaması bir dert....
dün biraz bi keçi kakası gibi yaptı ıkınıp ıkınıp duruyo
aranma kiz yinedün ne kadar hareketliydi burası, bugün çok sıkıcı hahahaah :)
bizde ilk basaladigimizda üc gün sonra yapmisti emerken benimkide günde bes alti kez yapardi simdi anca birkere doktorluk birsey degil normal yanikızlar oğlum 2 gündür kaka yapamıyor:18::18::18:ek gıdaya başladık böyle oldu:18::18::18:sizde de böyle oldu mu?kaç gün daha kakasını yapmazsa doktora götüreyim?anne sütü alıyordu sadece ve günde 5-6 kez kaka yapardıçok yapması bir dert yapmaması bir dert....
dün biraz bi keçi kakası gibi yaptı ıkınıp ıkınıp duruyo
iyi akşamlar kızlar çok sinirliyim.akşam kayn.gittik,neyse eşim apt.kapısının önünde bahçe var orada kayısı ağacı var bi kaç tane koparıp getirmiş.daha yeşil yani çağla diyoruz,kaynanam melisanın ağzınada sür dedi.ağzına değdirdim sonra yedim 2 taneydi zaten,ky sende anca yemeyi biliyorsun çocuğa vermedin dedi.eşimde cebinden bi tane daha çıkardı ky bana ver dedi koparıp melisanın ağzına verdikküçücük çocuk yutabilirmi boğazında kaldı boğuluyordu.sonra midesinde ne varsa kustu kayn.üstü filan battı.bide ne var yutamadın diyor melisaya üstümü yeni değiştim batırdın diyor.nohut kadar parça vermiş ağzına ne üst kaldı ne baş çocuğun.çok korktum allah korusun ya boğulsaydı
gece kuşu zeynepte burdaymış....:) nasılsın....
bizim sıpa daha yeni uyudu ya....erken uyutmaya nasıl alıştırıcam ben bu çocuğu...işe başlayınca okulda zombi gibi dolaşırım artık... :18:
zeynep erken kacmis :)
aynen imran da salincaginda sallaniyo simdi. allah bilir ne zaman uyur
burdayim ya anca vakit buluyorum iki cocuk olunca haliyle benim oglumda gec yatiyor aman hic zorlamiyorum su saatte yiyecek su saatte uyuycak üstüne düstükce cilki cikiyor kendimi kasmiyorum nasilolsa onlarin dedigi oluyorgece kuşu zeynepte burdaymış....:) nasılsın....
bizim sıpa daha yeni uyudu ya....erken uyutmaya nasıl alıştırıcam ben bu çocuğu...işe başlayınca okulda zombi gibi dolaşırım artık... :18:
zeynep erken kacmis :)
aynen imran da salincaginda sallaniyo simdi. allah bilir ne zaman uyur
dün biz kübrayla saat 2.30a kadar msndeydik ben 3te yattim 5.30da sabah namazina kalktim 7.20dede kizim icin kalktim bugün sersem gibiydim gözlerim bütün gün kipkirmiziydi
ben namazi 11 de falan kildim. kalkamadik.
bu gece erken kacarsin o zaman :d
gece olunca hep diyorum bugün erkenden yaticam cocuklar esim uyuyor yapacak birseyde olmuyor yatayim diyorum pcnin basina gecince uyku muyku kalmiyor gene cok ayikim
sizi gidiler sizi....:)
benimde başım ağrıyor ama uykum yok...yat uyu işte dimi...kaşınıyorum işte..:)
hadi bakalım zeynep yarın güzel haberlerle gel....
aynen iste is yok güc yok cocuklar yatmis git yat demi ama nerde uyuyamiyorum birde bu saatte cay demledim cay iciyorum
insallah canim ama kilomuz az ya onu sorucam nediycek acaba
bence sen abartiyosun kilosunu. her cocuk tombul olmuyor.. normal olmadigini gostermez ama :)
bence normal takma kafana birak formunu korusun omer bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?