2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne haber topik...

yabangülü senin kyv afedersin ama kaç yaşında fonksiyonları tam çalışmıyor galiba...

ay bide sen anca yemeyi biliyorsun ne demek..tövbe tövbe...

benimde 4 kilo kaldı doğum öncesine....ama nasıl vericem bilemiyorum...

bir kaşık zeytinyağı ver olacaklara inanamazsın...

dün ne kadar hareketliydi burası, bugün çok sıkıcı hahahaah :)
aranma kiz yine
bizde ilk basaladigimizda üc gün sonra yapmisti emerken benimkide günde bes alti kez yapardi simdi anca birkere doktorluk birsey degil normal yani

anam bunlar numunelik müzeye koymak lazim tövbe tövbe cocugu bogacak sucunu kabul etcegine birde cocuga kiziyor

gece kuşu zeynepte burdaymış....:) nasılsın....

bizim sıpa daha yeni uyudu ya....erken uyutmaya nasıl alıştırıcam ben bu çocuğu...işe başlayınca okulda zombi gibi dolaşırım artık... :18:

bizim sıpa daha yeni uyudu ya....erken uyutmaya nasıl alıştırıcam ben bu çocuğu...işe başlayınca okulda zombi gibi dolaşırım artık... :18:

zeynep erken kacmis :)
aynen imran da salincaginda sallaniyo simdi. allah bilir ne zaman uyur

burdayim ya anca vakit buluyorum iki cocuk olunca haliyle benim oglumda gec yatiyor aman hic zorlamiyorum su saatte yiyecek su saatte uyuycak üstüne düstükce cilki cikiyor kendimi kasmiyorum nasilolsa onlarin dedigi oluyor
zeynep erken kacmis :)
aynen imran da salincaginda sallaniyo simdi. allah bilir ne zaman uyur

yooooooooo kacmadim burdayim

baktim kimse yok oyun oynuyordum asil siz nerdesiniz msnyede gelmediniz:86:

dün biz kübrayla saat 2.30a kadar msndeydik ben 3te yattim 5.30da sabah namazina kalktim 7.20dede kizim icin kalktim bugün sersem gibiydim gözlerim bütün gün kipkirmiziydi

yarin doktor kontrolümüz var boyuna kilosuna bakilacak birde rotanin son dozu yapilacak

sizi gidiler sizi....:)

benimde başım ağrıyor ama uykum yok...yat uyu işte dimi...kaşınıyorum işte..:)

hadi bakalım zeynep yarın güzel haberlerle gel....

sizi gidiler sizi....:)

benimde başım ağrıyor ama uykum yok...yat uyu işte dimi...kaşınıyorum işte..:)

hadi bakalım zeynep yarın güzel haberlerle gel....

aynen iste is yok güc yok cocuklar yatmis git yat demi ama nerde uyuyamiyorum birde bu saatte cay demledim cay iciyorum
insallah canim ama kilomuz az ya onu sorucam nediycek acaba

aynen iste is yok güc yok cocuklar yatmis git yat demi ama nerde uyuyamiyorum birde bu saatte cay demledim cay iciyorum
insallah canim ama kilomuz az ya onu sorucam nediycek acaba

bence sen abartiyosun kilosunu. her cocuk tombul olmuyor.. normal olmadigini gostermez ama :)
bence normal takma kafana birak formunu korusun omer bey

bence sen abartiyosun kilosunu. her cocuk tombul olmuyor.. normal olmadigini gostermez ama :)
bence normal takma kafana birak formunu korusun omer bey

aslinda kafaya takmiyorumda burda herkesin bebegi 9kiloya yaklasinca acaba bir problemmi var diye düsündüm bende

ben temizlige basladim :)
camlari sildim, dolabimin altini ustiunu sildim imranla yavas ilerliyor ama bitecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…