2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben temizlige basladim :)
camlari sildim, dolabimin altini ustiunu sildim imranla yavas ilerliyor ama bitecek insallah

zeynep takma kafana ya önemli olan sağlıklı olması..üstelik kilo için geniş bir bant aralığı var....önemli olan onun altında olmması...ki seninkinin maşallahı var....tü tü tü...

ya temizlikmi...biri beni silkelesin allah aşkına...bende temizlik yapmak istiyorum....ama olmuyor...

heh iste ben de yapmam lazim dedim dedim anca bu gun basladim :) ne olduysa birden bire kalktim camlara giristim.
camalari en son dogumdan once silmistim ev aldi basini gitti..

çok geçmiş olsun canım benim kızda 7 8 aylıktı çayı döktü saniyede ama baya kötü oldu bende ondan daha kötü acilde kızımı pansuman ederlerken bayılacaktım nerdeyse yeri göğü inletti
bu arada sizler çocukların yaptıklarından bahsedince kendi bebeğimi küçük görüyrm.b
bizimki olduğu yerde duruyo valla ben ne yapıcam evdeki cadının yüzünden yere koyamıyorum fazla ondan mı bilmem ağır abi bizimki 24 kasım da doğdu
ne yapmam lazım şimdide sünnet çıktı

canım kızlar yazmış. kayısıyı haşlayıp suyunu içir ya da zeytinyağı ver. pamuğu fitil gibi sar z.yağına batır poposuna koy 10 dk. beklet 2 kerede benimki mutlaka yapıyor.

anneler gününde ne hediye isterdiniz?

kıyafet,ayakkabı,çanta istiyorum. rüyamda görür müyüm acaba? yoksa kocem süpriz yapar mı?
kızlar bu ilk anneler günümüz koceler bişey almazsa yandı. 47:

kadın kafayı sıyırmış galiba. ya insan düşmanının çocuğuna vermez. aklından şüphe ediyorum. çocuk yutamamış,kusmuş o hala yutamadın,üstümü batırdın diyor. ben ortalığı yıkıp derhal orayı terk ederdim. içim acıdı resmen yaaaaa!

canım benimkide 24 kasımlı. ve hala dönmüyor. üstünü değiştiriken ben yan çeviriyorum. eskiden bacağını diğer bacağının üstüne getirip öne uzatırken kolunuda aynı şekilde yapıp dönmeye çalışırdı. şimdi vazgeçti. ancak koltuğa yüzüstü koyunca yüzer gibi çabalanıyor. geç mi kaldılar acaba?

bir kaşık zeytinyağı ver olacaklara inanamazsın...

zeytinyağını çorbasına koyuyorum birde ayrı mı vereyim???gerçi çok seviyor ya zeytinyağını bizimkisi versem ne kadar içer bilmem:)

bugün 3. günümüz inşallah bişeyler olurbişeyler var yapmış ama onu saymam lazım mı bilmiyorum minik minik bu ne ya dedim

aslinda kafaya takmiyorumda burda herkesin bebegi 9kiloya yaklasinca acaba bir problemmi var diye düsündüm bende

cnm aynı dert bende de var 2 aydır toplasan anca 700 gr aldı:26:7.500gr şu anda hemen ek gıdaya başladık bakalım nolcak halimiz:26::26::26:boyumuzda 66 cm de kalmış:18::18::18::18:

zeytinyağını bir deneyim olmadı kayısı o da olmazsa pamuk tıkama yaparım

melodi biraz zaman ver istersen...oğluşum birden dönmeye başladı kendi kendine bırakmak lazım biraz debelensin koy yere kucağına alma çok sık ben öyle yapıyorum kendi kendine öğrendi

Günaydın arkadaşlar. Bebeklerinizi sürekli kucakta tutmayın derim. Yere büyük bir çarşaf serip üzerine bırakın. Mümkünse çarşaf karışık renkli olsun. O renkleri inceleyip tırmalıyorlar. Biraz kendi kendilerine oynasınlar. Bu şekilde kasları gelişiyor.Ben öyle yapıyorum.Sıkılmaya başladığını belli ettiğinde kucağıma almadan oyalıyorum. tamamen sıkılınca alıyorum. Hem o oyalanıyor, hem ben işlerimi yapıyorum amaaaa sakın yanlız bırakmayın. Dün kapı çaldı, gidip,açıp,komşuyu içeri davet etme süresinde yani 30 sn gibi bir zamanda çarşafı kafasına dolamış, çırpınıyor. Komşu öyle görünce benden önce bebeği açmak için öyle bir hamle yaptı ki sormayın.
Bu çarşaf meselesine yavaş yavaş alıştırdım. 2 ay öncesine kadar oğlumu uyutmak için kucağıma alıp, koridorda gezinip, şarkı söyleyerek uyutuyordum. Uyanık olduğunda da sürekli kucaktaydı ve oturduğum zaman hemen hissedip, ağlıyordu. Ama bebişim teslim oldu.:92: Ben kazandım.

Yazacak çok şey var ama bu laptop q klavye olduğu için çok yavaş yazıyorum. Bir de yanlış yazıp bir ileri iki geri silip duruyorum. F klavye olsaydı sizlere anılarımı, tecrübelerimi yazardım bol bol derrrmişimmm, sizler de Allahtan Q klavye deerrmişşşsiniz.

Mesela 3,5 aylık hamileyken kapkaççının çantamı almaya çalıştığını (ama alamadığını), ertesi gün düşüp ayağımı kırdığımı ama ayağımın ağrısını hissetmeyip Şener ŞEN'in filmindeki gibi acil servise gidene kadar gözlerimin görmediğini (tansiyonum düşmüş) acilin önünde bayıldığımı yazabilirdim.

melodi biraz zaman ver istersen...oğluşum birden dönmeye başladı kendi kendine bırakmak lazım biraz debelensin koy yere kucağına alma çok sık ben öyle yapıyorum kendi kendine öğrendi

canım ben ilgilensem çoktan dönerdi ama bir evde bir dükkanda çocuk şaşırdı.
yinede maşşallah gayet iyi. kucağımda fazla tutmuyorum zaten. şimdilik koltuğa koyuyorum. salonum taş benim. halı olsada hasta olur diye korkuyorum. hafta sonu odasında koyarım orası tahta. birde yarın yürüme arkadaşı alıcam. prop dönmeyi filan öğrendi demişti.

canım bende kucakta tutma taraftarı değilim. ama annem de nedense ne anakucağında ne koltukta durmuyormuş. illa al beni gezdir. almazsa ağlıyormuş.
dün ben gittim azcık sevdim sonra koltuğa yatırdım. sıkılınca yüzüstü çevirdim yüzer gibi debelendi durdu.

kızlar benım bu cücükle basım dertte sımdıde ne versem tukuruyo hemde puskurte puskurte her yer mama oldu ben buna nasıl kılo aldırcam.sonuc, heralde ben ortadan ıkıye ayrılcam.kımın yazdıgını unuttum ama bebegı zayıf dıye sıkayetcı oluyodu 7.500 yazmıstı..canım ben napıyım 6.700 su an.yınede cokj sukur Allah a saglığı yerınde ya..

bafocuuum benide eklermisin

atusaprenses
bebişim: Almira
doğum tarihi: 23 kasım 2010

vücut ölçülerim 90 60 90 boy 1.75 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

yabangülüm allahaşkına söyle kaynananla benim yılanı değiş tokuş etmek istemezmiydin. cevap vermeden önce iyiiiice düşün

şaka maka benim kayınvalidelerde bizde 8 kiloluk çocuğuma diyoki ay çok zayıflamış ay dik oturmuyo(dengesiz oturamaz zaten) gıcık oluyorum gıcık dün yemek yapıyorum gitti uyuyan çocuğu uyandırdı kuzum ağladı nasıl. sonrada bakmadı ayıcık nolcak üstüne saat 9 da yattı 9da kalktı 12 saat uyudu kahvaltısını hazırlattı eşim beni uyandırıp kahvaltıyı hazırladım demezmi ben tahlil yaptırıcam yemiycem diye öküz gördün hazırlarken desene kızım böyle böyle git sen yat valla gıcık billa gıcık:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

sağlıklı olsunda boşver kiloyu canım benim yer bırak ya aman daha bizim pis dünyamıza alışamadı tertemiz yavrularımız hem kilosuda normal ve yemin ederim tombişler bana kızar ama inan daha sağlıklı mesela ben hayatımda ilk defa 58 kilo oldum ve 30 yaşındayım kendimi bildim bileli hastalanmadım hiç boşver sağlığı yerinde ya beni hep bi hastalıktan dolayı zayıf olduğumu zannederlerdi halbuki onlarınki yağ benimki kas sıkma canını

yok canım görümcelerim kızdı boğulacak diye çok korktuk dediler.ne varda boğulacak çok çok kusar diyor,bide meelisa miden temizlendi diyip gülüyor

vallaha değişirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…