2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar merhaba nasilsiniz? dun gece oglum cildirdi resmen yaa aksam 9 da yatirdim. bende fatmagulu izloyordum esimle. 12 de kalkti 3 e kadar yatmadi. ilk defa bole yapti iki saatte bir uyanmaya alismistim. simdide bu cikti insaallah bugun ayni sey olmaz..
bugun hidirelles arkadaslarla disarda piknik yapcaz top filan oynicaz.

sizler napcaksiniz bugun?

sizinkisi 8 miş biz 9 kilodan fazlayızdır bize zayıflamış diyor.günlük görüyor her gün kızım zayıflamış diyor.kızıma iyi bak diyor,zaten iki sözü 6 aydır bitmedi sende sütmü var,melisa zayıflamış.artık duymaktan bıktım:96:

benim oğlum olabilir 2 aydır kilo alımı çok düştü 1 aydırda aynı boyda o sebeble dedirginim benn...............

ay bende kendimi bildim bileli 43 geçmezdi lilom şimdi 54 oldum çok zorlanıyorum haretlerim yavaşladı hantal bişey oldum

43 müüü çok zayıfmışsın sende,54 iyi öyle kal.bende 55 kiloyum şimdi:2:zayıflamak istemiyorum daha basen filan kalmıyor çirkin oluyor pant.yakışmıyor:84:

yok canım görümcelerim kızdı boğulacak diye çok korktuk dediler.ne varda boğulacak çok çok kusar diyor,bide meelisa miden temizlendi diyip gülüyor

ıyyyyyyyyyyy cıldırcam mıdenmı temızlendı dıyo...Allah yardımcın olsun sınır krızı gecırebılır ınsan o an heralde ayy valla ben cıldırdım burda..

kızıma sebze corbası yaptım kızlar sımdı yedırmeye gıtcem dua edın ne olur yer ınsallah......

kızlar çok felaket uykusuzum benim oğlan iyice azıttı gecede 50 kere kalkılırmı göğsümde uyuyo yatırıyorum 15 dakika sonra cırlayarak uyanıyo aç desen aç değil ağrısı olsa devamlı ağlar şu anda felaket vaziyetteyim 10 gündür uykusuzum neden böyle yapıyor bilmiyorum önceden gece 3 kere felan uyanır emer uyurdu sizinkiler nasıl

43 müüü çok zayıfmışsın sende,54 iyi öyle kal.bende 55 kiloyum şimdi:2:zayıflamak istemiyorum daha basen filan kalmıyor çirkin oluyor pant.yakışmıyor:84:

ama benim boyum çok kısa 1.53 üm 43 normaldi:)tospalak bişey oldum şimdi

kızıma sebze corbası yaptım kızlar sımdı yedırmeye gıtcem dua edın ne olur yer ınsallah......

hadi bakalım cnm inş yar...ben yediremedim midesini bulandırıyoo..zorla birkaç kaşık verdim.içine ne koydun cnm ?ben patetes havuç kabak dometes kereviz koydum 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ama yemiyooo

cnm istersen bi doktorunla konuş doktor bana 4 aydan sonra sütün koruyucu özelliği olduğunu söylemişti tok tutması için ek bişeyler dene istersen ben öyle yaptım kaşık maması verdim o zaman daha az uyanıyoo benimde hiç olmamıştı hiç gece kalkmazdım..artık acıkıyolar...

yok canım görümcelerim kızdı boğulacak diye çok korktuk dediler.ne varda boğulacak çok çok kusar diyor,bide meelisa miden temizlendi diyip gülüyor

sen bana gönder kv. ben bir temiz döveyim. hem stres atmış olurum. allah korusun yarabbim. adamın biri muz yerken parçası boğazına gitmiş ve boğulmuş.
o çocuk kayısıyı sertken yese nolur yemese nolur. yalat yeter.

bende çalışıcam,çalışacam,çalışacam...
yıllardır unuttum hıdırellezi filan...

zayıf mıymış? ben senin kv. fena taktım. haberin olsun. sinirden deli olcam.
kıs yolla ben bir yolayım epey stres yaptım. rahatlarım.

benimkide daha çok acıkıyor. önceden 1 kere kalkardı şimfdi 2 kere kalkıyor. üstelik ilk kalktığında 1500 cc mama yiyor 3 saat sonra tekrar uyanıyor. mama artık doyurmuyor sanırım. haftasonu çorba ve muhallebi vericem bakalım.

kızlar şükür zeytinyağından sonra oğluşum kakasını yaptı........

naner sen emziriyor musun? kaşık mamasını gece uyumadan önce mi veriyorsun. dr. bana verme henüz dedi ama benimki 1 kere kalkardı şimdi 2 defa uyanıyor. bu sefer 150 cc vericem uyumadan gece kalkıncada 150 cc veririm. bakalım gene kalkarsa bende kaşık maması veririm.

hadi bakalım cnm inş yar...ben yediremedim midesini bulandırıyoo..zorla birkaç kaşık verdim.içine ne koydun cnm ?ben patetes havuç kabak dometes kereviz koydum 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ama yemiyooo

bide 1 tatlı kaşığı irmik bir tatlı kaşığı pirinç........

ben sadece emziriyodum devam sütü içmiyordu bir haftya ne oldu bilmiyorum gece 12 sabah 8 arası 4 defadan fazla kalktı böyle bir durum olursa doktorum haber ver demişti...doktorum gece maması kaşıkla olanında ver dedi..artık her akşam yapıyorum...gene de kalkıyoo çok hareketliler anacım yetmez tabiiiii
muhallebiye başlasak doyarlar bak

ben pişirilen lezzetlerden aldım pirinçli olan. pazar günleri vereyim diyorum. kaşık mamasıda alayım o zaman. yandık valla.

canım veriyorum ama yemiyo normalde 150 gramdan yapmam lazım ama ben 75 gramdan yaptım onuda yemedi

aslında susmazdım ama eşimde yanımdaydı o olmasaydı bi güzel benzetirdim

ben de kabızlıktan çekenlerdenim, emziriyorum ve günde 80 cc milupanın kaşık mamasından veriyorum daha doğrusu ben 150 cc yapıyorum ama kızım ancak o kadar yiyiyor. dün 3 tane kayısıyı ezip yedirdim ve hergün düzenli olarak zeytinyağı veriyorum ama hala düzenli yapamıyor. fitil kullanmak istemiyorum, doktora kalsa 6 güne kadar normalmiş, vallahi ne yapacağımı şaşırdım. poposuna zeytinyağı koymayı ben de deneyeyim bari.

benimki şimdiye kadar bir iki kere yüzüstü döndü. yüzüstü yatırıp her gün emekleme çalışması yaptırıyorum ama bir süre sonra sıkılıp ağlıyor.

bebelac ın gece maması var onu dene ama devam sütü olan değil
tahıllı gece maması pişirmeden sıcak suyla muhallebi yapıyosun yada daha sıvı kıvamda biberonla veriyosun
bizde 1-2 saat bile olsa işe yaradı daha fazla tok tutuyo
tavsiye ederim

canım veriyorum ama yemiyo normalde 150 gramdan yapmam lazım ama ben 75 gramdan yaptım onuda yemedi

tadını beğenmemiştir cnm...öyle hemen pes egtmek yokbaşka markaları dene bak bizimkisi heronunkini yiyo sadece..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…