sizinkisi 8 miş biz 9 kilodan fazlayızdır bize zayıflamış diyor.günlük görüyor her gün kızım zayıflamış diyor.kızıma iyi bak diyor,zaten iki sözü 6 aydır bitmedi sende sütmü var,melisa zayıflamış.artık duymaktan bıktım:96:bafocuuum benide eklermisin
atusaprenses
bebişim: Almira
doğum tarihi: 23 kasım 2010
vücut ölçülerim 90 60 90 boy 1.75 yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
yabangülüm allahaşkına söyle kaynananla benim yılanı değiş tokuş etmek istemezmiydin. cevap vermeden önce iyiiiice düşün
şaka maka benim kayınvalidelerde bizde 8 kiloluk çocuğuma diyoki ay çok zayıflamış ay dik oturmuyo(dengesiz oturamaz zaten) gıcık oluyorum gıcıkdün yemek yapıyorum gitti uyuyan çocuğu uyandırdı kuzum ağladı nasıl. sonrada bakmadı ayıcık nolcak üstüne saat 9 da yattı 9da kalktı 12 saat uyudu kahvaltısını hazırlattı eşim beni uyandırıp kahvaltıyı hazırladım demezmi ben tahlil yaptırıcam yemiycem diye öküz gördün hazırlarken desene kızım böyle böyle git sen yat valla gıcık billa gıcık:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlar benım bu cücükle basım dertte sımdıde ne versem tukuruyo hemde puskurte puskurte her yer mama oldu ben buna nasıl kılo aldırcam.sonuc, heralde ben ortadan ıkıye ayrılcam.kımın yazdıgını unuttum ama bebegı zayıf dıye sıkayetcı oluyodu 7.500 yazmıstı..canım ben napıyım 6.700 su an.yınede cokj sukur Allah a saglığı yerınde ya..
sağlıklı olsunda boşver kiloyu canım benim yer bırak ya aman daha bizim pis dünyamıza alışamadı tertemiz yavrularımız hem kilosuda normal ve yemin ederim tombişler bana kızar ama inan daha sağlıklı mesela ben hayatımda ilk defa 58 kilo oldum ve 30 yaşındayım kendimi bildim bileli hastalanmadım hiç boşver sağlığı yerinde ya beni hep bi hastalıktan dolayı zayıf olduğumu zannederlerdi halbuki onlarınki yağ benimki kas sıkma canını
benim oğlum olabilir 2 aydır kilo alımı çok düştü 1 aydırda aynı boyda o sebeble dedirginim benn...............
ay bende kendimi bildim bileli 43 geçmezdi lilom şimdi 54 oldum çok zorlanıyorum haretlerim yavaşladı hantal bişey oldum
yok canım görümcelerim kızdı boğulacak diye çok korktuk dediler.ne varda boğulacak çok çok kusar diyor,bide meelisa miden temizlendi diyip gülüyor
43 müüüçok zayıfmışsın sende,54 iyi öyle kal.bende 55 kiloyum şimdi:2:zayıflamak istemiyorum daha basen filan kalmıyor çirkin oluyor pant.yakışmıyor:84:
kızıma sebze corbası yaptım kızlar sımdı yedırmeye gıtcem dua edın ne olur yer ınsallah......
kızlar çok felaket uykusuzum benim oğlan iyice azıttı gecede 50 kere kalkılırmı göğsümde uyuyo yatırıyorum 15 dakika sonra cırlayarak uyanıyo aç desen aç değil ağrısı olsa devamlı ağlar şu anda felaket vaziyetteyim 10 gündür uykusuzum neden böyle yapıyor bilmiyorum önceden gece 3 kere felan uyanır emer uyurdu sizinkiler nasıl
yok canım görümcelerim kızdı boğulacak diye çok korktuk dediler.ne varda boğulacak çok çok kusar diyor,bide meelisa miden temizlendi diyip gülüyor
kizlar merhaba nasilsiniz? dun gece oglum cildirdi resmen yaa aksam 9 da yatirdim. bende fatmagulu izloyordum esimle. 12 de kalkti 3 e kadar yatmadi.ilk defa bole yapti iki saatte bir uyanmaya alismistim. simdide bu cikti insaallah bugun ayni sey olmaz..
bugun hidirelles arkadaslarla disarda piknik yapcaz top filan oynicaz.
sizler napcaksiniz bugun?
sizinkisi 8 miş biz 9 kilodan fazlayızdır bize zayıflamış diyor.günlük görüyor her gün kızım zayıflamış diyor.kızıma iyi bak diyor,zaten iki sözü 6 aydır bitmedi sende sütmü var,melisa zayıflamış.artık duymaktan bıktım:96:
kızlar çok felaket uykusuzum benim oğlan iyice azıttı gecede 50 kere kalkılırmı göğsümde uyuyo yatırıyorum 15 dakika sonra cırlayarak uyanıyo aç desen aç değil ağrısı olsa devamlı ağlar şu anda felaket vaziyetteyim 10 gündür uykusuzum neden böyle yapıyor bilmiyorum önceden gece 3 kere felan uyanır emer uyurdu sizinkiler nasıl
kızıma sebze corbası yaptım kızlar sımdı yedırmeye gıtcem dua edın ne olur yer ınsallah......
naner sen emziriyor musun? kaşık mamasını gece uyumadan önce mi veriyorsun. dr. bana verme henüz dedi ama benimki 1 kere kalkardı şimdi 2 defa uyanıyor. bu sefer 150 cc vericem uyumadan gece kalkıncada 150 cc veririm. bakalım gene kalkarsa bende kaşık maması veririm.
canım kızlar yazmış. kayısıyı haşlayıp suyunu içir ya da zeytinyağı ver. pamuğu fitil gibi sar z.yağına batır poposuna koy 10 dk. beklet 2 kerede benimki mutlaka yapıyor.
kıyafet,ayakkabı,çanta istiyorum. rüyamda görür müyüm acaba? yoksa kocem süpriz yapar mı?
kızlar bu ilk anneler günümüz koceler bişey almazsa yandı.47:
kadın kafayı sıyırmış galiba. ya insan düşmanının çocuğuna vermez. aklından şüphe ediyorum. çocuk yutamamış,kusmuş o hala yutamadın,üstümü batırdın diyor. ben ortalığı yıkıp derhal orayı terk ederdim. içim acıdı resmen yaaaaa!
canım benimkide dönmüyo daha allahın izniyle illaki döncekler böyle kalcak halleri yok geçen gün kaynanama gittik dönmüyo diye çocuğuma tembel dedi çocuğumu bi otarafa bi bu tarafa hızlı hızlı bi çeviriyo pis halısının üstünde tembel diyerek cinlerim tepeme geldi ama bişey diyemedim ama içimden gırtlağını sıkmak geldi ço kinliyim bu kadına ya atusaprenses senin yılanla bende değişirim ama sen bu canavarlarla ne yaparsın onu bilemem cuma cuma insanı günahada sokuyorlar
ben sadece emziriyodum devam sütü içmiyordu bir haftya ne oldu bilmiyorum gece 12 sabah 8 arası 4 defadan fazla kalktı böyle bir durum olursa doktorum haber ver demişti...doktorum gece maması kaşıkla olanında ver dedi..artık her akşam yapıyorum...gene de kalkıyoo çok hareketliler anacım yetmez tabiiiii
muhallebiye başlasak doyarlar bak
evet tabiki dönecekler her bebiş bir değil ki. benimkide hareketli ama dönmüyor.
tembel mi? halının üzerinde mi çevirdi?ya güzelim neden müdahale etmiyorsun. nasıl sustun. ayyy sinir oluyorum böyle insanlara.
canım veriyorum ama yemiyo normalde 150 gramdan yapmam lazım ama ben 75 gramdan yaptım onuda yemediama benim boyum çok kısa 1.53 üm 43 normaldi:)tospalak bişey oldum şimdi
hadi bakalım cnm inş yar...ben yediremedim midesini bulandırıyoo..zorla birkaç kaşık verdim.içine ne koydun cnm ?ben patetes havuç kabak dometes kereviz koydum 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ama yemiyooo
cnm istersen bi doktorunla konuş doktor bana 4 aydan sonra sütün koruyucu özelliği olduğunu söylemişti tok tutması için ek bişeyler dene istersen ben öyle yaptım kaşık maması verdim o zaman daha az uyanıyoo benimde hiç olmamıştı hiç gece kalkmazdım..artık acıkıyolar...
ben pişirilen lezzetlerden aldım pirinçli olan. pazar günleri vereyim diyorum. kaşık mamasıda alayım o zaman. yandık valla.
evet tabiki dönecekler her bebiş bir değil ki. benimkide hareketli ama dönmüyor.
tembel mi? halının üzerinde mi çevirdi?ya güzelim neden müdahale etmiyorsun. nasıl sustun. ayyy sinir oluyorum böyle insanlara.
naner sen emziriyor musun? kaşık mamasını gece uyumadan önce mi veriyorsun. dr. bana verme henüz dedi ama benimki 1 kere kalkardı şimdi 2 defa uyanıyor. bu sefer 150 cc vericem uyumadan gece kalkıncada 150 cc veririm. bakalım gene kalkarsa bende kaşık maması veririm.
canım veriyorum ama yemiyo normalde 150 gramdan yapmam lazım ama ben 75 gramdan yaptım onuda yemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?