2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yarım lt suda 6 tane kayısı haşla ve suyunu içir. içebildiği kadar içsin. hatta haşlanmış kayısı ve suyunu karıştırıp daha kıvamlı verebilirsin.
prop yazmıştı bu tarifi. yapmaması mümkün değil.
poposuna zeytinyağlı pamuğuda koy. mutlaka işe yarar. haber ver.

tamam canım. kitapçığı var bende gördüm. bakalım deneye deneye bulucaz.
dr. kilosu iyi verme dedi ama bu sefer daha fazla mama yiyor.

bebelac kabız yaptı bizde:26::26::26:bide biberonu hayatta almıyo ağzına

melodi canım kuru kayısıyı haşlıyoruz değil mi, ben taze kayısı yedirdim de evde sadece taze kayısı var, çıkınca kuru kayısı da alayım.

selamun aleykum :))
nöruyonuz kizlarr
ben temizlik yapiyorum evim misssssssss gibi koktu valla. perdeleri ve koltuk minder kiliflarini da yikadim. sadece mutfak ve banyo kaldi. mutfak temizligi zaten evdeki ennn zor iss
oturup bi soluklanayim dedim.
gelismelerden sizi haberdar ederim simdi siz merak edersiniz, kübra acaba nereleri temizledi ne kadar isi kaldi deyu :)
hazal gece saat 3e kadar uyaniktin da niye zeyneple geleneksel gece muhabbetimize katilmadin? hee!
hayde ben kactim isim gucum var yahu :80:
ya bu arada bu gun hidrellez sanirsam babamin dogum gunu oglum da salincakta isyanlarda yavrum annesinin melegi
hadi ben kactim, kedinize iyi bakin gezin dolasin eglenin ohh.. melodiyle ben calisalim

melodi canım kuru kayısıyı haşlıyoruz değil mi, ben taze kayısı yedirdim de evde sadece taze kayısı var, çıkınca kuru kayısı da alayım.

evet canım kuru kayısıyı haşla ve suyunu içir. hatta 2 tane kayısıyı suyla ez öyle yedir.

teşekkürler melodi.

benim kızım mama yerken başlarda ağzını açıyor ama biraz geçince ağzını sımsıkı yumuyor neyse türlü şaklabanlıklar, şarkılar, oyuncaklarla oyun yapmalar vs. sonra biraz daha yiyor ama sonrasında mızıklayıp hemen ağlamaya başlıyor. kötü yemek yeme alışkanlıkları edinmesin ve yemek yeme olyını sıkıcı bir hale dönüştürmeyeyim diye çok sıkboğaz etmek istemiyorum ama böyle önemli bir konuyu da onun takdirine bırakamam. babası da kızımı rahat bırak, ağlıyor işte yemek istemiyor diyor, kendimi kötü hissediyorum, sizin bebekleriniz sorun çıkartmadan yiyiyor mu, neler yapıyorsunuz?

bigünü bir gününe tutmuyorki napalım bilmemgeçen hafta yoğurt yemezdi bu hafta deli oluyor yoğurdaçorba içmiyoo miğdesini bulandırıyoo

naner benimki de biraz yedikten sonra kusacakmış gibi yapıyor. ben de korkumdan daha fazla veremiyorum, daha çok yesin derken yediğini de çıkaracak. benim kızım meyveleri çok seviyor, yenidünya yedirdim çok sevdi. ona bir de içine meyve konulan fileli diş kaşıyıcısından almıştım, kabuğunu soyup içine koydum benim yardımımla tutarak yedi.

bir de sevi bebenin naylon önlüklerinden aldım, omzunu falan kapatıyor, leke yapan meyvelerden yedirirken çok pratik oldu, öteki önlüklerden elma lekesini çıkaramamıştım.

eşime ecz.diş kaşıyıcısı al dedim.gitmiş ecz.kaç aylık demiş eşim 5,5 aylık demiş.ecz.daha erken şimdi damaklarını bozar dişleri eğri çıkar demiş,eşimde almamış:44:

kaşıkla ver ben öyle yediriyorum...

ne haber annişler....

bende iyi haber yok doktordan geldik şimdi kontrolden öksürüğü hırıltısı geçmedi 1 haftadır antibiyotik kullanmama rağmen hiç düzelmemiş dedi iğne verdi yavruma ne oldu böyle ya nasıl geçiricem bu çocuğun hırıltısını 6 aydır sokağa çıkmadık çocuk üşütmesin diye 2 kere görümceme gittim çocuğu hasta ettim evleri buz gibiydi şimdi nasıl kızıyorum kendime otursaydım mis gibi evimde gelen hastalık geri gitmiyo

çok geçmiş olsun hale (

annişler slm diş çıkaran bebeklerimiz varmı 6 aylık olıpta aşı olanlar varmı nasıllardı aşıdan sonra zor oldumu bu arada akşama yemek ne yaptınızhala yemek yapmadım kızım bgn hç uyumadu bi 10 dk uyuttum oda zorla ağlaya ağlaya dayanamadım kızdım allahım dudakları büzdü nsl ağlıyo içini çeke çeke ay ben bi üzüldüm kızmayıda biliyolar artıkkk

çok geçmiş olsun canım,işallah düzelir en kısa zamanda.
canım eşim manavdan almış, zaten sizin oradakiler gibi güzel değil, tatlı değil yani : )

oo şimdi hormonludur.kurusunu bulabiliyorsan hoşaf(komposto)yap ver.keşke gönderme imkanım olsada gönderebilsem herkese:97:

bizde diş yok hala...ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi...aşımızda olduk...ateşimi zçıkmıştı ogece..huysuzluğumuz hala devam ediyor..

akşam yemeğim etli türlü...okadar...pehhh :)

sAHİ diş buğdayı yapıcak varmı aranızda nasıl birşey o....kusur kalmayalım biz ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…