ben de kabızlıktan çekenlerdenim, emziriyorum ve günde 80 cc milupanın kaşık mamasından veriyorum daha doğrusu ben 150 cc yapıyorum ama kızım ancak o kadar yiyiyor. dün 3 tane kayısıyı ezip yedirdim ve hergün düzenli olarak zeytinyağı veriyorum ama hala düzenli yapamıyor. fitil kullanmak istemiyorum, doktora kalsa 6 güne kadar normalmiş, vallahi ne yapacağımı şaşırdım. poposuna zeytinyağı koymayı ben de deneyeyim bari.
benimki şimdiye kadar bir iki kere yüzüstü döndü. yüzüstü yatırıp her gün emekleme çalışması yaptırıyorum ama bir süre sonra sıkılıp ağlıyor.
bebelac ın gece maması var onu dene ama devam sütü olan değil
tahıllı gece maması pişirmeden sıcak suyla muhallebi yapıyosun yada daha sıvı kıvamda biberonla veriyosun
bizde 1-2 saat bile olsa işe yaradı daha fazla tok tutuyo
tavsiye ederim
bebelac ın gece maması var onu dene ama devam sütü olan değil
tahıllı gece maması pişirmeden sıcak suyla muhallebi yapıyosun yada daha sıvı kıvamda biberonla veriyosun
bizde 1-2 saat bile olsa işe yaradı daha fazla tok tutuyo
tavsiye ederim
melodi canım kuru kayısıyı haşlıyoruz değil mi, ben taze kayısı yedirdim de evde sadece taze kayısı var, çıkınca kuru kayısı da alayım.
teşekkürler melodi.
benim kızım mama yerken başlarda ağzını açıyor ama biraz geçince ağzını sımsıkı yumuyor neyse türlü şaklabanlıklar, şarkılar, oyuncaklarla oyun yapmalar vs. sonra biraz daha yiyor ama sonrasında mızıklayıp hemen ağlamaya başlıyor. kötü yemek yeme alışkanlıkları edinmesin ve yemek yeme olyını sıkıcı bir hale dönüştürmeyeyim diye çok sıkboğaz etmek istemiyorum ama böyle önemli bir konuyu da onun takdirine bırakamam. babası da kızımı rahat bırak, ağlıyor işte yemek istemiyor diyor, kendimi kötü hissediyorum, sizin bebekleriniz sorun çıkartmadan yiyiyor mu, neler yapıyorsunuz?
melodi canım kuru kayısıyı haşlıyoruz değil mi, ben taze kayısı yedirdim de evde sadece taze kayısı var, çıkınca kuru kayısı da alayım.
bebelac kabız yaptı bizde:26::26::26:bide biberonu hayatta almıyo ağzına
kaşıkla ver ben öyle yediriyorum...
ne haber annişler....
taze kayısıyı nerde buldun kıssss kayısı diyarında yaşıyoruz daha kayısılarımız çağla:)
bende iyi haber yok doktordan geldik şimdi kontrolden öksürüğü hırıltısı geçmedi 1 haftadır antibiyotik kullanmama rağmen hiç düzelmemiş dedi iğne verdi yavruma ne oldu böyle ya nasıl geçiricem bu çocuğun hırıltısını 6 aydır sokağa çıkmadık çocuk üşütmesin diye 2 kere görümceme gittim çocuğu hasta ettim evleri buz gibiydi şimdi nasıl kızıyorum kendime otursaydım mis gibi evimde gelen hastalık geri gitmiyo
çok geçmiş olsun canım,işallah düzelir en kısa zamanda.bende iyi haber yok doktordan geldik şimdi kontrolden öksürüğü hırıltısı geçmedi 1 haftadır antibiyotik kullanmama rağmen hiç düzelmemiş dedi iğne verdi yavruma ne oldu böyle ya nasıl geçiricem bu çocuğun hırıltısını 6 aydır sokağa çıkmadık çocuk üşütmesin diye 2 kere görümceme gittim çocuğu hasta ettim evleri buz gibiydi şimdi nasıl kızıyorum kendime otursaydım mis gibi evimde gelen hastalık geri gitmiyo
canım eşim manavdan almış, zaten sizin oradakiler gibi güzel değil, tatlı değil yani : )
çok geçmiş olsun hale(
çok geçmiş olsun canım,işallah düzelir en kısa zamanda.
oo şimdi hormonludur.kurusunu bulabiliyorsan hoşaf(komposto)yap ver.keşke gönderme imkanım olsada gönderebilsem herkese:97:
annişler slm diş çıkaran bebeklerimiz varmı 6 aylık olıpta aşı olanlar varmı nasıllardı aşıdan sonra zor oldumu bu arada akşama yemek ne yaptınızhala yemek yapmadım kızım bgn hç uyumadu bi 10 dk uyuttum oda zorla ağlaya ağlaya dayanamadım kızdım allahım dudakları büzdü nsl ağlıyo içini çeke çeke ay ben bi üzüldüm kızmayıda biliyolar artıkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?