sıkıcı bir gü, hava sıkıcı, akşam sülüman olsaydı keşkeee
bizde diş yok hala...ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi...aşımızda olduk...ateşimi zçıkmıştı ogece..huysuzluğumuz hala devam ediyor..
akşam yemeğim etli türlü...okadar...pehhh :)
sAHİ diş buğdayı yapıcak varmı aranızda nasıl birşey o....kusur kalmayalım biz ondan...
bizde diş yok hala...ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi...aşımızda olduk...ateşimi zçıkmıştı ogece..huysuzluğumuz hala devam ediyor..
akşam yemeğim etli türlü...okadar...pehhh :)
sAHİ diş buğdayı yapıcak varmı aranızda nasıl birşey o....kusur kalmayalım biz ondan...
iyi akşamlar kızlar çok sinirliyim.akşam kayn.gittik,neyse eşim apt.kapısının önünde bahçe var orada kayısı ağacı var bi kaç tane koparıp getirmiş.daha yeşil yani çağla diyoruz,kaynanam melisanın ağzınada sür dedi.ağzına değdirdim sonra yedim 2 taneydi zaten,ky sende anca yemeyi biliyorsun çocuğa vermedin dedi.eşimde cebinden bi tane daha çıkardı ky bana ver dedi koparıp melisanın ağzına verdikküçücük çocuk yutabilirmi boğazında kaldı boğuluyordu.sonra midesinde ne varsa kustu kayn.üstü filan battı.bide ne var yutamadın diyor melisaya üstümü yeni değiştim batırdın diyor.nohut kadar parça vermiş ağzına ne üst kaldı ne baş çocuğun.çok korktum allah korusun ya boğulsaydı
selam hanimlar
hayirli cumalar
biz bugün doktora gittik oglum 6900gr boyu 69cm kafasi 41cm olmus sünnet isimiz ertelendi cünkü rotanin bugün ücüncü dozu yapildi sünnet narkozla olacagi icin ameliyattan iki hafta önce asi olmamasi lazimmis kismetse 30mayista olucak sünnetimiz birde oglum bugün delirdi aglamaktan yüzü gözü sisti neyi var bilmiyorum galiba disleri gelicek cocuk aglayincada insanin eli ayagina karisiyor daha yeni aksam yemegi yemeye calisiyorum
selam hanimlar
hayirli cumalar
biz bugün doktora gittik oglum 6900gr boyu 69cm kafasi 41cm olmus sünnet isimiz ertelendi cünkü rotanin bugün ücüncü dozu yapildi sünnet narkozla olacagi icin ameliyattan iki hafta önce asi olmamasi lazimmis kismetse 30mayista olucak sünnetimiz birde oglum bugün delirdi aglamaktan yüzü gözü sisti neyi var bilmiyorum galiba disleri gelicek cocuk aglayincada insanin eli ayagina karisiyor daha yeni aksam yemegi yemeye calisiyorum
canim sabahtan beri huysuz kucagimizdan indirdikmi kiyamet kopuyor indallah gecicidir yoksa yandikaşıdan olabilrmi zeynep..bizimkide ilk dozda öyle yapmıştı....
sünnet ertelenmiş ama umarım acısı olmaz o zamana kadar..
ve tabii maşallah yakışıklıya.....
masallah zeynep ömer uzun boylu bir delikanli olucak yakinda. yakinda derken sünnetini kastediyorum. yaza evlendirirsiniz artik
canim sabahtan beri huysuz kucagimizdan indirdikmi kiyamet kopuyor indallah gecicidir yoksa yandik
insallah dedigin gibi sünnetimiz acisiz olur
dügünümüze bekleriz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?