2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam annişler ve güzel bebişleri hastalara geçmiş olsun diliyorumm ..kaç gündür giriyorum ama bi türlü yazamıyordum en sonunda vakit bulabildim. senuşumla ben çok iyiyiz dün büütn gün gezdik ama sıkı sıkı sardım bebişimi akşamüstü soğuk çıktı çünkü . bugün yine tam tersine hep evdeydik havalar hala düzelemedii düzelse eve girmicez nerdeyse :)) kızımda bende çok seviyoruz gezmeyii ..siizler nasılsınızz ??

bu arada diş buğdayı yapıcak olanlardan birisi benim Allah nasip ederse . eltim 6 ay kınası yapmıştı bende değişikilik olsun taklit ediyo demesin diye diş buğdayı düşünüyorum kızımın dişi çıksın nasip olursa hemne yapıcam .şimdili k kaçıyorum yemek yapmaya sonra görşürüz...

merhaba anneler

bugun 6.ay kontrolumuz vardı.7240 gr 66 cm olmus yavrucum
cok sukur hersey yolunda artık ek gıdalara gonul rahatlıgı ıle baslayabılırım(tabı pzts tasındıktan sonra)

asılarını yaptılar 3 kalca 1 agızdan, bırda kan sayımı yaptılar cok fenaydı

saglık ocagından aradılar cıkınca kızımı molfıx reklamlarında oynatmak ıstedıler, tasınacagımız ıcın kabul edemedım

ıste durum bu yarın tasınıyoruz sanırım bır muddet aranızda olamayacagım

slm annişler bişi sorcam m sorum erkek analarına oğluma alışveriş yapmam lazım doğru düzgün bişeyı kalmadı olan. ama su ankı havalara göre giydirebılecegım bişeyler bulamıyorum bana yardımcı olun lutfen hep yazlık ciciler var , e malum havalarında ısınacagı yok, e giydirecek dışarlık bişilerde yok.. siz ne yapıyorsunuz

diş buğdayı ne ilk defa duyuyorum

ben kusur kalmayacağım :) yalnız bir sorunum var nasıl yapıldığını bilmiyorum sen yaptıktan sonra nasıl olduğunu yazarsın benim gözüm 6 ay kınasında aslında ama onu egeliler trakyalılar yapıyormuş onların adetleriymiş öyle diyorlar ne olur ki adetlerini çalsam

ben bittim is bitmedi ya
karinim ac, yorgunum. evde son rütuslarin yapilmasi lazim temizlik bitti ama darma daginik her yer :84:
belim agardi. ayhh aksam ne yicez biz :97:
oglusuma da demin yeni dunya puresi yaptim cok sevdi ya az geldi bi de daha olsaydi yicekti

sakinliğin ve sabrının önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım

selam hanimlar

hayirli cumalar

biz bugün doktora gittik oglum 6900gr boyu 69cm kafasi 41cm olmus sünnet isimiz ertelendi cünkü rotanin bugün ücüncü dozu yapildi sünnet narkozla olacagi icin ameliyattan iki hafta önce asi olmamasi lazimmis kismetse 30mayista olucak sünnetimiz birde oglum bugün delirdi aglamaktan yüzü gözü sisti neyi var bilmiyorum galiba disleri gelicek cocuk aglayincada insanin eli ayagina karisiyor daha yeni aksam yemegi yemeye calisiyorum

aşıdan olabilrmi zeynep..bizimkide ilk dozda öyle yapmıştı....

sünnet ertelenmiş ama umarım acısı olmaz o zamana kadar..

ve tabii maşallah yakışıklıya.....

masallah zeynep ömer uzun boylu bir delikanli olucak yakinda. yakinda derken sünnetini kastediyorum. yaza evlendirirsiniz artik

ya ulkeden ulkeye ne kadar farkediyor. imranin birkac ay asisi yokmus, siz asi yaptriyorsunuz :26:

aşıdan olabilrmi zeynep..bizimkide ilk dozda öyle yapmıştı....

sünnet ertelenmiş ama umarım acısı olmaz o zamana kadar..

ve tabii maşallah yakışıklıya.....
canim sabahtan beri huysuz kucagimizdan indirdikmi kiyamet kopuyor indallah gecicidir yoksa yandik
insallah dedigin gibi sünnetimiz acisiz olur
masallah zeynep ömer uzun boylu bir delikanli olucak yakinda. yakinda derken sünnetini kastediyorum. yaza evlendirirsiniz artik

dügünümüze bekleriz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…