2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar aranizda deri hali kullanan var mi?

ben kullanmak istiyodum ama kedi var deri koltuklarımın birazını halletti halıyı mahveder

kullanan kişilere sorduğumda silkeleyemediklerini yada yıkattıramadıklarından bahsetmişlerdi çoğu memnun değildi bende çok istiyorum çünkü ama dediğim gibi kediden alamıyorum

yikanmaz tamam da niye silkelenmiyor :26:

maşallah diyelim bebişine cnm..hadi kolay gelsin sana zor taşınmak ben hamileyken taşınmıştık çok zorlanmıştım Allah yardımcın olsun

geçmiş olsun cnm...

uzun boylu yakışıklıya da kocaman bir maşallah.rota aşısı yapar mı böyle bilmem bizde olmadı...

deri halı ne beee. zaten inanılmaz sinirliyim üstüme gelmeyin, yok deri halı fln !

prop kim sinirlendirmiş seni bakalım...:81::81:

ley ley sakine niye gittin............
aramızda öğretmen olanlar vardı galiba şu manyak matematik sorularına kafayı taktım hani şu torbadan top çekme,merdine 5 ileri 3 geri gidersen ne kadar ilerlersin,falan filan ne bunlar yaaaa
kafayı sırıcam şimdi...
hatta sıyırdım..şimdi oğlumda kalkar

bu saatte kalkarsa ne zaman yatar bende çok tırsıyorum :18::18::18:

demin oglumu birara yere koyduydum baktimki emekliyor cok olmasada gitti yani önce yan yan arka arka gidiyordu simdide önüne dogru gitti bugün acilisi yapti geriside gelir insallah

deri halı ne beee. zaten inanılmaz sinirliyim üstüme gelmeyin, yok deri halı fln !

kızma prop kızma :) bak bunu gül diye yazıyorum buraya
MEMLEKETİM İNSANINDAN İNCİLER...
Kızlar memleketteydim ya bakın size bol bol inci getirdim..

*Aaaa bunun saçı yok.Erkek gibi...(evet bütün bebekler rapunzel doğuyo benimki kısa saçlı ne kadar ilginç demi??? bizim bebeklerin saçlarını umay çalmış:)
*Tosun bu tosun aynı babası oğlan olacaamışta kıza dönmüş yavrııımmm (kaynanatör)
*Ay bembeyaz maşallah aynı babası gibi benim torunlarımda hep beyaz oluyor...(evet ya çok ilginç halbuki annesi zenci hayret yani bu çocuk nasıl beyaz olmuş)hee bu arad eşim buğday tenli ben süt beyaz ama tabi yrumu yapan kaynantör yaa kargaya yavrusu ne geliyodu?
*Sen bunu gürültüye alıştırmamışsın herşeye uyanıyo (merak ediyorum gürültüde uyuyabilen kaç insan var??? ve ben bebeğimi niye gürültüye alıştırayım psikopatmıyım ayrıca sanki evde kumalar ve ben aşiret halinde yaşıyoruz eşim işte benim ilk bebeğim başka çocuk yok ne kadar gürültü yaratabilirim evde acaba)
*Aaaa o uyurken sende uyumalısın yoksa dinlenemezsin.(bakınız buda ayrı bişi yukarıdaki gürültü meselesiyle nasıl ters dimi hee bebek uyurken bende uyucam aynı zamandada gürültü yapcam öyle anne dediğin uyurken bile gürültü yapabilmeli)
*Aç bu aç ondan ağlıyo (ya demi zavallı aç ya bi acılı adana söyleyinde yesin zira az önce tıka basa emdiğinden sütüm kalmadı)
*Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo ???(ay eskilerden bu sözü duymak ayrı bituhafıma gitti yani yaşlıların ağlar tabi bebek öyle ağlar zırlar öyle büyür demelerini beklerken bizimkiler bi tuhaf ağlayan bi bebek inanılmaz...)
*Sütaşım beniiimmm(Sütümü sağarak verdiğimi gören kardeşim)

Son düzenleme:

ya süper ya sütaşım hele harika bayıldım

çok ama çok teşekkürler canım aynı duaları paylaşıyorum evlatlarımızla sevdiklerimizle hayırlı bir ömür versin cümlemize

sor bana canım sorularını:))))) benim uzmanlık alanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…