kizlar aranizda deri hali kullanan var mi?
ben kullanmak istiyodum ama kedi var deri koltuklarımın birazını halletti halıyı mahveder
kullanan kişilere sorduğumda silkeleyemediklerini yada yıkattıramadıklarından bahsetmişlerdi çoğu memnun değildi bende çok istiyorum çünkü ama dediğim gibi kediden alamıyorum
sakinliğin ve sabrının önünde saygıyla eğiliyorum arkadaşım
merhaba anneler
bugun 6.ay kontrolumuz vardı.7240 gr 66 cm olmus yavrucum
cok sukur hersey yolunda artık ek gıdalara gonul rahatlıgı ıle baslayabılırım(tabı pzts tasındıktan sonra)
asılarını yaptılar 3 kalca 1 agızdan, bırda kan sayımı yaptılar cok fenaydı
saglık ocagından aradılar cıkınca kızımı molfıx reklamlarında oynatmak ıstedıler, tasınacagımız ıcın kabul edemedım
ıste durum bu yarın tasınıyoruz sanırım bır muddet aranızda olamayacagım
bende iyi haber yok doktordan geldik şimdi kontrolden öksürüğü hırıltısı geçmedi 1 haftadır antibiyotik kullanmama rağmen hiç düzelmemiş dedi iğne verdi yavruma ne oldu böyle ya nasıl geçiricem bu çocuğun hırıltısını 6 aydır sokağa çıkmadık çocuk üşütmesin diye 2 kere görümceme gittim çocuğu hasta ettim evleri buz gibiydi şimdi nasıl kızıyorum kendime otursaydım mis gibi evimde gelen hastalık geri gitmiyo
selam hanimlar
hayirli cumalar
biz bugün doktora gittik oglum 6900gr boyu 69cm kafasi 41cm olmus sünnet isimiz ertelendi cünkü rotanin bugün ücüncü dozu yapildi sünnet narkozla olacagi icin ameliyattan iki hafta önce asi olmamasi lazimmis kismetse 30mayista olucak sünnetimiz birde oglum bugün delirdi aglamaktan yüzü gözü sisti neyi var bilmiyorum galiba disleri gelicek cocuk aglayincada insanin eli ayagina karisiyor daha yeni aksam yemegi yemeye calisiyorum
deri halı ne beee. zaten inanılmaz sinirliyim üstüme gelmeyin, yok deri halı fln !
deri halı ne beee. zaten inanılmaz sinirliyim üstüme gelmeyin, yok deri halı fln !
ley ley sakine niye gittin............
aramızda öğretmen olanlar vardı galiba şu manyak matematik sorularına kafayı taktım hani şu torbadan top çekme,merdine 5 ileri 3 geri gidersen ne kadar ilerlersin,falan filan ne bunlar yaaaa
kafayı sırıcam şimdi...
hatta sıyırdım..şimdi oğlumda kalkar
bu saatte kalkarsa ne zaman yatar bende çok tırsıyorum :18::18::18:
yikanmaz tamam da niye silkelenmiyor :26:
kızma prop kızma :) bak bunu gül diye yazıyorum buraya
MEMLEKETİM İNSANINDAN İNCİLER...
Kızlar memleketteydim ya bakın size bol bol inci getirdim..
*Aaaa bunun saçı yok.Erkek gibi...(evet bütün bebekler rapunzel doğuyo benimki kısa saçlı ne kadar ilginç demi??? bizim bebeklerin saçlarını umay çalmış:)
*Tosun bu tosun aynı babası oğlan olacaamışta kıza dönmüş yavrııımmm (kaynanatör)
*Ay bembeyaz maşallah aynı babası gibi benim torunlarımda hep beyaz oluyor...(evet ya çok ilginç halbuki annesi zenci hayret yani bu çocuk nasıl beyaz olmuş)hee bu arad eşim buğday tenli ben süt beyaz ama tabi yrumu yapan kaynantör yaa kargaya yavrusu ne geliyodu?
*Sen bunu gürültüye alıştırmamışsın herşeye uyanıyo (merak ediyorum gürültüde uyuyabilen kaç insan var??? ve ben bebeğimi niye gürültüye alıştırayım psikopatmıyım ayrıca sanki evde kumalar ve ben aşiret halinde yaşıyoruz eşim işte benim ilk bebeğim başka çocuk yok ne kadar gürültü yaratabilirim evde acaba)
*Aaaa o uyurken sende uyumalısın yoksa dinlenemezsin.(bakınız buda ayrı bişi yukarıdaki gürültü meselesiyle nasıl ters dimi hee bebek uyurken bende uyucam aynı zamandada gürültü yapcam öyle anne dediğin uyurken bile gürültü yapabilmeli)
*Aç bu aç ondan ağlıyo (ya demi zavallı aç ya bi acılı adana söyleyinde yesin zira az önce tıka basa emdiğinden sütüm kalmadı)
*Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo ???(ay eskilerden bu sözü duymak ayrı bituhafıma gitti yani yaşlıların ağlar tabi bebek öyle ağlar zırlar öyle büyür demelerini beklerken bizimkiler bi tuhaf ağlayan bi bebek inanılmaz...)
*Sütaşım beniiimmm(Sütümü sağarak verdiğimi gören kardeşim)
dikiş yerlerinden sökülüyomuş
24 kasım bilal yaş 24 yarın itibari ile 25Ve 2 çocuk
ley ley sakine niye gittin............
aramızda öğretmen olanlar vardı galiba şu manyak matematik sorularına kafayı taktım hani şu torbadan top çekme,merdine 5 ileri 3 geri gidersen ne kadar ilerlersin,falan filan ne bunlar yaaaa
kafayı sırıcam şimdi...
hatta sıyırdım..şimdi oğlumda kalkar
24 KASIM BİLAL YAŞ 24 YARIN İTİBARİ İLE 25VE 2 ÇOCUK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?