24 KASIM BİLAL YAŞ 24 YARIN İTİBARİ İLE 25VE 2 ÇOCUK
bende iyi haber yok doktordan geldik şimdi kontrolden öksürüğü hırıltısı geçmedi 1 haftadır antibiyotik kullanmama rağmen hiç düzelmemiş dedi iğne verdi yavruma ne oldu böyle ya nasıl geçiricem bu çocuğun hırıltısını 6 aydır sokağa çıkmadık çocuk üşütmesin diye 2 kere görümceme gittim çocuğu hasta ettim evleri buz gibiydi şimdi nasıl kızıyorum kendime otursaydım mis gibi evimde gelen hastalık geri gitmiyo
ben kusur kalmayacağım :) yalnız bir sorunum var nasıl yapıldığını bilmiyorumsen yaptıktan sonra nasıl olduğunu yazarsın benim gözüm 6 ay kınasında aslında ama onu egeliler trakyalılar yapıyormuş onların adetleriymiş öyle diyorlar ne olur ki adetlerini çalsam
kızma prop kızma :) bak bunu gül diye yazıyorum buraya
MEMLEKETİM İNSANINDAN İNCİLER...
Kızlar memleketteydim ya bakın size bol bol inci getirdim..
*Aaaa bunun saçı yok.Erkek gibi...(evet bütün bebekler rapunzel doğuyo benimki kısa saçlı ne kadar ilginç demi??? bizim bebeklerin saçlarını umay çalmış:)
*Tosun bu tosun aynı babası oğlan olacaamışta kıza dönmüş yavrııımmm (kaynanatör)
*Ay bembeyaz maşallah aynı babası gibi benim torunlarımda hep beyaz oluyor...(evet ya çok ilginç halbuki annesi zenci hayret yani bu çocuk nasıl beyaz olmuş)hee bu arad eşim buğday tenli ben süt beyaz ama tabi yrumu yapan kaynantör yaa kargaya yavrusu ne geliyodu?
*Sen bunu gürültüye alıştırmamışsın herşeye uyanıyo (merak ediyorum gürültüde uyuyabilen kaç insan var??? ve ben bebeğimi niye gürültüye alıştırayım psikopatmıyım ayrıca sanki evde kumalar ve ben aşiret halinde yaşıyoruz eşim işte benim ilk bebeğim başka çocuk yok ne kadar gürültü yaratabilirim evde acaba)
*Aaaa o uyurken sende uyumalısın yoksa dinlenemezsin.(bakınız buda ayrı bişi yukarıdaki gürültü meselesiyle nasıl ters dimi hee bebek uyurken bende uyucam aynı zamandada gürültü yapcam öyle anne dediğin uyurken bile gürültü yapabilmeli)
*Aç bu aç ondan ağlıyo (ya demi zavallı aç ya bi acılı adana söyleyinde yesin zira az önce tıka basa emdiğinden sütüm kalmadı)
*Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo ???(ay eskilerden bu sözü duymak ayrı bituhafıma gitti yani yaşlıların ağlar tabi bebek öyle ağlar zırlar öyle büyür demelerini beklerken bizimkiler bi tuhaf ağlayan bi bebek inanılmaz...)
*Sütaşım beniiimmm(Sütümü sağarak verdiğimi gören kardeşim)
24 KASIM BİLAL YAŞ 24 YARIN İTİBARİ İLE 25VE 2 ÇOCUK
kızma prop kızma :) bak bunu gül diye yazıyorum buraya
MEMLEKETİM İNSANINDAN İNCİLER...
Kızlar memleketteydim ya bakın size bol bol inci getirdim..
*Aaaa bunun saçı yok.Erkek gibi...(evet bütün bebekler rapunzel doğuyo benimki kısa saçlı ne kadar ilginç demi??? bizim bebeklerin saçlarını umay çalmış:)
*Tosun bu tosun aynı babası oğlan olacaamışta kıza dönmüş yavrııımmm (kaynanatör)
*Ay bembeyaz maşallah aynı babası gibi benim torunlarımda hep beyaz oluyor...(evet ya çok ilginç halbuki annesi zenci hayret yani bu çocuk nasıl beyaz olmuş)hee bu arad eşim buğday tenli ben süt beyaz ama tabi yrumu yapan kaynantör yaa kargaya yavrusu ne geliyodu?
*Sen bunu gürültüye alıştırmamışsın herşeye uyanıyo (merak ediyorum gürültüde uyuyabilen kaç insan var??? ve ben bebeğimi niye gürültüye alıştırayım psikopatmıyım ayrıca sanki evde kumalar ve ben aşiret halinde yaşıyoruz eşim işte benim ilk bebeğim başka çocuk yok ne kadar gürültü yaratabilirim evde acaba)
*Aaaa o uyurken sende uyumalısın yoksa dinlenemezsin.(bakınız buda ayrı bişi yukarıdaki gürültü meselesiyle nasıl ters dimi hee bebek uyurken bende uyucam aynı zamandada gürültü yapcam öyle anne dediğin uyurken bile gürültü yapabilmeli)
*Aç bu aç ondan ağlıyo (ya demi zavallı aç ya bi acılı adana söyleyinde yesin zira az önce tıka basa emdiğinden sütüm kalmadı)
*Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo ???(ay eskilerden bu sözü duymak ayrı bituhafıma gitti yani yaşlıların ağlar tabi bebek öyle ağlar zırlar öyle büyür demelerini beklerken bizimkiler bi tuhaf ağlayan bi bebek inanılmaz...)
*Sütaşım beniiimmm(Sütümü sağarak verdiğimi gören kardeşim)
Arkadaşlar ek gıda yedirirken yatırarak mı yoksa ana kucağında mı yediriyorsunuz?
ben ek kıdayı kucağımda yediriyorum. yatarak vermek çok sakıncalı.
kıslar dün oyuncakçıya gittim. almayı düşündüğüm oyuncaklara bakmak için. eğitici köpek çok küçükmüş. ben internetten daha büyük olduğunu sanmıştım. :26:
neyse toplamda 150-200 tl civarında oyuncak alacaktım bugün. 5 taksitle. arkadaşım kredi kartını verecekti. neyse kartı sadece 2 ye bölüyorlarmış. çok saçma taksit yapsınlar diye kart mı çıkartayım. aynen söyledim. taksiti banka o kadar veriyormuş. oradan almaktan vazgeçtim. burda japon pazarı diye bir dükkan var. orada fısher prıce play skool oyuncakları da var. fiyatlar aynı daha çok taksit yapıyorlar yarın oradan bakıcam.
selam kızlar ne var ne yok herkesler iyidir inşallah benim kız yine idrar yolu enfeksiyonu oldu da giremedim onla ugraşmaktan topige baya da yazmışsınız bu hafta maşallah:)
Bence çok oyuncak alma. Bir tanesiyle oynasın. Büyüdükçe amcası,dayısı, halası vs. almazlar mı. Sen de o parayla başka bişey alırsın olmaz mı. Hem biraz daha büyüyünce kendi oyuncaklarını kendileri seçiyorlar.Oyuncakçı dükkanını görünce yolunu değiştireceksin.
mama sandalyesinde canım en uygunu o eğer varsa mama sandalyesinde yedir yatırarak yemek tehlikeyliymişArkadaşlar ek gıda yedirirken yatırarak mı yoksa ana kucağında mı yediriyorsunuz?
aman ne iyilik yapıyorsun sende ayyy senin o kaynanan bende olacak ne stres atarım varya benim bir arkadaş vardı aynı böyle sürekli kaynanası laf sokar sorun çıkarırdı bir akşam oturmaya geldiklerinde başlamış yine arkadaşım kalkmış ayağa çantasını montunu atmış üstüne kolundan tutup hadi canım defol gidiyorsun evimden demiş tabi herkes şok kocası ne yapıyorsun sen derken onuda tutmuş atmış dışarı hadi sanada güle güle:)) hepsi yola geldi şimdi bunu nasıl yaptım bilmiyorum karakterim değildir aslında ama iyiki yaptım diyor sende çok sabretme insanın patladığı nokta kötü oluyor her seferinde göster tepkinigörümcem ameliyat oldu,sabah dedim gidip ky evini temizleyeyim.halıları sildim,banyoyu yıkadım,lavoboyu sildim. viledada su vardı dedim balkonu yıkayayım viledanın kulpunu tuttum yerinden çıktı bir kova su yere:96:.mutfak antre her yer su oldu.antredeki halı ıslandı hava bozuk dedik balkona koyalım kurusun ky bize gülerler bu havada dedi.çok sinirlendi bişey olmaz dedi ama,eşim geldi anne bişeymi oldu diye sordu o bile anladı.sonra eşime söyledi,eşimde baktım ağzın eğilmişti dedi ky.eşime kaynananın ağzı eğilsin dedi.annemin ne suçu var onu anlamadım oğluna deseydi senin ağzın eğilsiniyilik yap denize at demişler yoruldum o kadar.
ahh canım ya geçmiş olsunselam kızlar ne var ne yok herkesler iyidir inşallah benim kız yine idrar yolu enfeksiyonu oldu da giremedim onla ugraşmaktan topige baya da yazmışsınız bu hafta maşallah:)
ben ek kıdayı kucağımda yediriyorum. yatarak vermek çok sakıncalı.
kıslar dün oyuncakçıya gittim. almayı düşündüğüm oyuncaklara bakmak için. eğitici köpek çok küçükmüş. ben internetten daha büyük olduğunu sanmıştım. :26:
neyse toplamda 150-200 tl civarında oyuncak alacaktım bugün. 5 taksitle. arkadaşım kredi kartını verecekti. neyse kartı sadece 2 ye bölüyorlarmış. çok saçma taksit yapsınlar diye kart mı çıkartayım. aynen söyledim. taksiti banka o kadar veriyormuş. oradan almaktan vazgeçtim. burda japon pazarı diye bir dükkan var. orada fısher prıce play skool oyuncakları da var. fiyatlar aynı daha çok taksit yapıyorlar yarın oradan bakıcam.
bizde diş buğdayı yapıyoruz ama ben şu kına olayına taktım bizde yok ama olsun
melodi sen bilirsin ama canım sadece o köpeği ve emekleme arkadaşı al yetiyor inan ufak tefek vardır evde zaten onlarıda alınca tek tek ver eline anında sıkılıyorlar benimki bir sepet oyuncağın yüzüne bakmıyor 2 aydır oyuncaktan anlıyor zaten hangi ara sıkıldı anlamıyorum 9 aylık olunca birde ilk arabam alırsın ayına uygun 2 oyuncak daha yeter
evet bende öyle düşündüm, onları alıcam birde ilerki ayına uygun içiçe geçen yarım toplar filan var. eğitici ondan alyım birde masal kitabı baktım sesli küçük bişey onlarda karar vermedim zati. allahım insan hepsini almak istiyor ama hepsi gerekli değil.
dün bime polis motoru gelmiş. resmen motorsiklet gibi ses çıkarıyor. aklım kaldı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?