ben ne yapcam biliyonmu :d diş buğdayında o bindallılardan giydircem kızıma ayrı kına yapmıcam ama içimdede kalmamış olacak çok mu komik olur ya amannn olsun bindallı giydircem ama
masal kitabı gerekli gibi geldi bana geçen gün elimdeki dergiyi kapıp bütün sayfalarını heyecanla çevirip meraklı gözlerle inceledi sonrasında derginin hali malum salya :)) yarın bende bakıcam onu her oyuncakçıda yok bir alışveriş merkezine gitmem lazım
evet heryerde yok. kitabın yumuşak olanından istiyorum. bunlar sert!
senin köpek küçük mü? internete bir daha baktım bebek oturmuş nerdeyse kendi kadar.
kızma prop kızma :) bak bunu gül diye yazıyorum buraya
MEMLEKETİM İNSANINDAN İNCİLER...
Kızlar memleketteydim ya bakın size bol bol inci getirdim..
*Aaaa bunun saçı yok.Erkek gibi...(evet bütün bebekler rapunzel doğuyo benimki kısa saçlı ne kadar ilginç demi??? bizim bebeklerin saçlarını umay çalmış:)
*Tosun bu tosun aynı babası oğlan olacaamışta kıza dönmüş yavrııımmm (kaynanatör)
*Ay bembeyaz maşallah aynı babası gibi benim torunlarımda hep beyaz oluyor...(evet ya çok ilginç halbuki annesi zenci hayret yani bu çocuk nasıl beyaz olmuş)hee bu arad eşim buğday tenli ben süt beyaz ama tabi yrumu yapan kaynantör yaa kargaya yavrusu ne geliyodu?
*Sen bunu gürültüye alıştırmamışsın herşeye uyanıyo (merak ediyorum gürültüde uyuyabilen kaç insan var??? ve ben bebeğimi niye gürültüye alıştırayım psikopatmıyım ayrıca sanki evde kumalar ve ben aşiret halinde yaşıyoruz eşim işte benim ilk bebeğim başka çocuk yok ne kadar gürültü yaratabilirim evde acaba)
*Aaaa o uyurken sende uyumalısın yoksa dinlenemezsin.(bakınız buda ayrı bişi yukarıdaki gürültü meselesiyle nasıl ters dimi hee bebek uyurken bende uyucam aynı zamandada gürültü yapcam öyle anne dediğin uyurken bile gürültü yapabilmeli)
*Aç bu aç ondan ağlıyo (ya demi zavallı aç ya bi acılı adana söyleyinde yesin zira az önce tıka basa emdiğinden sütüm kalmadı)
*Bu çocuk niye bu kadar ağlıyo ???(ay eskilerden bu sözü duymak ayrı bituhafıma gitti yani yaşlıların ağlar tabi bebek öyle ağlar zırlar öyle büyür demelerini beklerken bizimkiler bi tuhaf ağlayan bi bebek inanılmaz...)
*Sütaşım beniiimmm(Sütümü sağarak verdiğimi gören kardeşim)
bu aaaa neden bu kadar ağlıyor sorusundan gına geldi bana ne bilim niye ağlıyor bakıyorum işte ya altı kirli ya acıktı ya uykusu var yada sıkıldı büyük bir ihtimal sizden sıkıldı gidin diyesim geliyor
birde niye kusuyorrr ya bebek kusuyor işte ayrıca reflü bu çocuk diye 50 keremi söyleyelim valla bu millet bir tuhaf ya canını sıkmak için inadına yapıyorlar yada dayak istiyorlar
24 KASIM BİLAL YAŞ 24 YARIN İTİBARİ İLE 25VE 2 ÇOCUK
Anakucağına koyuyorum .. Bazen de eteğime oturtuyorum öyle yediriyorum..Yatırarak yedirmek boğulma olabileceği için tavsiye edilmiyor..
mama sandalyesinde canım en uygunu o eğer varsa mama sandalyesinde yedir yatırarak yemek tehlikeyliymiş
aman ne iyilik yapıyorsun sende ayyy senin o kaynanan bende olacak ne stres atarım varya benim bir arkadaş vardı aynı böyle sürekli kaynanası laf sokar sorun çıkarırdı bir akşam oturmaya geldiklerinde başlamış yine arkadaşım kalkmış ayağa çantasını montunu atmış üstüne kolundan tutup hadi canım defol gidiyorsun evimden demiş tabi herkes şok kocası ne yapıyorsun sen derken onuda tutmuş atmış dışarı hadi sanada güle güle:)) hepsi yola geldi şimdi bunu nasıl yaptım bilmiyorum karakterim değildir aslında ama iyiki yaptım diyor sende çok sabretme insanın patladığı nokta kötü oluyor her seferinde göster tepkini
ahh canım ya geçmiş olsun
melodi sen bilirsin ama canım sadece o köpeği ve emekleme arkadaşı al yetiyor inan ufak tefek vardır evde zaten onlarıda alınca tek tek ver eline anında sıkılıyorlar benimki bir sepet oyuncağın yüzüne bakmıyor 2 aydır oyuncaktan anlıyor zaten hangi ara sıkıldı anlamıyorum 9 aylık olunca birde ilk arabam alırsın ayına uygun 2 oyuncak daha yeter
ah canım yapsam öyle bişey direkt ben kendimi sokakta bulurum.eşimde iş yokki anacıktır,geçen ky.kızımı boğmaya kalkıştığı an beni suçluyor sen verseydin ben vermezdim kayısı dedi.bende sürdüm ağzına derken eşim beni dürtüyor sus siye.ky.bizim gelinlerin lafı hemen hazır dediği için eşim müdahele ediyor.kendimi savunmama izin vermiyorlar suçlu hep ben oluyorum.bilmiyorum artık ne kadar dayanırımeşimin sözü annem kızkardeşlerim her zman haklıdır der.suçsuz olsam dahi suçlu benimdir hep,eşimle tartıştım doluyum zaten
ah canım yapsam öyle bişey direkt ben kendimi sokakta bulurum.eşimde iş yokki anacıktır,geçen ky.kızımı boğmaya kalkıştığı an beni suçluyor sen verseydin ben vermezdim kayısı dedi.bende sürdüm ağzına derken eşim beni dürtüyor sus siye.ky.bizim gelinlerin lafı hemen hazır dediği için eşim müdahele ediyor.kendimi savunmama izin vermiyorlar suçlu hep ben oluyorum.bilmiyorum artık ne kadar dayanırımeşimin sözü annem kızkardeşlerim her zman haklıdır der.suçsuz olsam dahi suçlu benimdir hep,eşimle tartıştım doluyum zaten
aman benimkide farklı değil çoğu böyle çoktandır sesi çıkmıyor sesini fena kestim ama özündeki kişilik bu bilmiyormuym ben insanı zorla piskopat ediyorlar sıkma canını herşey geçer annemin kaynanasınıda öyleydi öldü gitti ne oldu kimse adını duyunca mekanı cennet olsun demiyor bunlar öleceğini unutuyor heralde Allah sorar hesabını
KRDLN sorme ya size ne sanki demi? annemde beni deli ediyor bazen neymiş çok kusmuş öğürdümü diyorum yok dururken kustu. midesi istememiş iste kusmuş. üşüttü bu çocuk. ya üşütse bir kere mi kusar? canı kusmak istemiş.
birde geçenlerde eşimin iş yerindeyiz oğlum orda çalışan kızın omzuna kustu. neyse ben alışkınım ya önemsemedim. sora mama saati geldi aldım elime biberonu mama hazırlıyorum. demesin mi çocuk kusuyor sen hala mama veriyorsun. ya sabır dedim. verdim çocuğum bir güzel indirdi mideye. çok gelmişti ya yedi obur
SHEKERPARE senin kız nazlı çiçek! ben dövücem o enfeksiyonu. yavrumun vücuduna ne diye girip duruyor. bez ne kullanıyorsun canım. bezden olabilir mi acaba?
canım inan ben hasta oldum,hatta bazen konuşurken elim ayağım dolaşıyor.çocuk olmadı ilaç aldık oğlumun parasımı var,annen götürseydi seni doktora,buda oğlumun şansı dedi dedi troid hastası oldum.haa bundanmıdır bilmiyorum allah bilir görümcemin bebeği olmadı evlendi hala yok.doktorlar artık ümidi kestiler işallah olur rabbim nasip eder,her zaman dua ediyorum.sonra biraz rahatladım kendiliğinden hamile kaldım çok şükür.ama hala aynıyız,eşim değişir biraz dedim yokkkkkk.2003te evlendim 8 yıldır böyle,kaynım bile anladı ama eşim anlamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?