2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eceberk bebişin kakasını yaptı mı? dün yazmayı unuttum kayısıyı 15 dk haşlıyorsun!

evet heryerde yok. kitabın yumuşak olanından istiyorum. bunlar sert!
senin köpek küçük mü? internete bir daha baktım bebek oturmuş nerdeyse kendi kadar.

bende diş buğdayını iznimde yapıcam. daha rahat hazırlanırım.
bakalım yüzük kimden çıkacak. kendiminkine koymayacağım. bende şans yok kendimde çıkar.

evet heryerde yok. kitabın yumuşak olanından istiyorum. bunlar sert!
senin köpek küçük mü? internete bir daha baktım bebek oturmuş nerdeyse kendi kadar.

yanına koyup ölçtüm şimdi cerenin yarısı kadar :) bu arada ceren yatıyor oturuncada işte kucağına aldığında yüzü görünmüyor

bu aaaa neden bu kadar ağlıyor sorusundan gına geldi bana ne bilim niye ağlıyor bakıyorum işte ya altı kirli ya acıktı ya uykusu var yada sıkıldı büyük bir ihtimal sizden sıkıldı gidin diyesim geliyor
birde niye kusuyorrr ya bebek kusuyor işte ayrıca reflü bu çocuk diye 50 keremi söyleyelim valla bu millet bir tuhaf ya canını sıkmak için inadına yapıyorlar yada dayak istiyorlar

birde şey fazla kilosu yok ama zayıf sanki hadi canım körüm ben zaten görmüyorum her ay gidip tarttıranda sensin bunu bana söylediğin iyi oldu

24 KASIM BİLAL YAŞ 24 YARIN İTİBARİ İLE 25 VE 2 ÇOCUK

doğum günün kutlu olsun arkadaşım benim de 5 mayısta doğum günümdü.(3 mayıs da evlilik yıldönümümüz:) hani sormuşsunuz ya anneler gününde ne isterdiniz diye birde anneler günü var dimi benimkisi batıcak bu ay:) aşı olan bebişlere çok geçmiş olsun. INFOX inşallah aşıdandır da muzada alerjisi yoktur yigitin.ZEYNN cim oğluşunun sünneti kolay atlatr hemencecik iyileşir umarım.BAFOcum taşınıyormuşsun sana da kolay gelsin MELODİ inşallah şu bakıcı işide gönlünüzce hallolur.

MELODİ ve KARDELEN geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler. ahh bir anlasam niye tekrarladıgını çıldırıcam zaten

KRDLN sorme ya size ne sanki demi? annemde beni deli ediyor bazen neymiş çok kusmuş öğürdümü diyorum yok dururken kustu. midesi istememiş iste kusmuş. üşüttü bu çocuk. ya üşütse bir kere mi kusar? canı kusmak istemiş.
birde geçenlerde eşimin iş yerindeyiz oğlum orda çalışan kızın omzuna kustu. neyse ben alışkınım ya önemsemedim. sora mama saati geldi aldım elime biberonu mama hazırlıyorum. demesin mi çocuk kusuyor sen hala mama veriyorsun. ya sabır dedim. verdim çocuğum bir güzel indirdi mideye. çok gelmişti ya yedi obur

SHEKERPARE senin kız nazlı çiçek! ben dövücem o enfeksiyonu. yavrumun vücuduna ne diye girip duruyor. bez ne kullanıyorsun canım. bezden olabilir mi acaba?

Anakucağına koyuyorum .. Bazen de eteğime oturtuyorum öyle yediriyorum..Yatırarak yedirmek boğulma olabileceği için tavsiye edilmiyor..

Ek : • Yutmasını kolaylaştırmak ve gıdanın akciğere kaçmasını engellemek için ek gıdalar bebek dik pozisyonda yada mama sandalyesine oturtularak beslenmelidir.

ah canım yapsam öyle bişey direkt ben kendimi sokakta bulurum.eşimde iş yokki anacıktır,geçen ky.kızımı boğmaya kalkıştığı an beni suçluyor sen verseydin ben vermezdim kayısı dedi.bende sürdüm ağzına derken eşim beni dürtüyor sus siye.ky.bizim gelinlerin lafı hemen hazır dediği için eşim müdahele ediyor.kendimi savunmama izin vermiyorlar suçlu hep ben oluyorum.bilmiyorum artık ne kadar dayanırımeşimin sözü annem kızkardeşlerim her zman haklıdır der.suçsuz olsam dahi suçlu benimdir hep,eşimle tartıştım doluyum zaten

aman benimkide farklı değil çoğu böyle çoktandır sesi çıkmıyor sesini fena kestim ama özündeki kişilik bu bilmiyormuym ben insanı zorla piskopat ediyorlar sıkma canını herşey geçer annemin kaynanasınıda öyleydi öldü gitti ne oldu kimse adını duyunca mekanı cennet olsun demiyor bunlar öleceğini unutuyor heralde Allah sorar hesabını

ah be canım erkek anacı oldu mu zor oluyor. ya önce senin eşin gelir hem ne diye ezdiriyorsun ki karını. allah sabır versin canım ama yapptığını elbet çekecek!

canım inan ben hasta oldum,hatta bazen konuşurken elim ayağım dolaşıyor.çocuk olmadı ilaç aldık oğlumun parasımı var,annen götürseydi seni doktora,buda oğlumun şansı dedi dedi troid hastası oldum.haa bundanmıdır bilmiyorum allah bilir görümcemin bebeği olmadı evlendi hala yok.doktorlar artık ümidi kestiler işallah olur rabbim nasip eder,her zaman dua ediyorum.sonra biraz rahatladım kendiliğinden hamile kaldım çok şükür.ama hala aynıyız,eşim değişir biraz dedim yokkkkkk.2003te evlendim 8 yıldır böyle,kaynım bile anladı ama eşim anlamadı

haksızlığın karşısında susan dilsiz şeytandır

Sorma canım ya acayip nazlı ve sinirli.prima premium care kullanıyorum ama doktor kız çocugu olabilir bezden degıl diyor bende napıcagımı bilemedim

canım kız çocuğu olur diyorda bu kadar tekrar etmesi garip geldi. bezde 3 numara kullanıyorsan beyaz ve pamuklu olduğu için iyi ama 4 numaraya geçtiyseniz mor renkli ben hiç sevmedim. aktif bebek kullanıyorum. primada başka bez dene istersen. dr. ne kadar rahat oluyor.

ben bu kadını yolarım müsadenle. sanki sen oğlunun karısı değilsin. sokaktaki insana ilaç alıyor. işte sana yaptığını kızında çekiyor. adam anacı güzelim değişir mi hiç. rabbim kocana akıl fikir sana karşı bağlılık versin. evlenmeden bilmiyor muydun annesine düşkün olduğunu. çok üzülüyorum senin çektiklerine.

kızlar çıktım ben pazartesi görüşürüz. hepinize iyi hafta sonları. hasta bebişlere tekrar geçmiş olsun.
mis gibi kokluyor ve minik ellerini öpüyorum bebişlerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…